DIE HAGHE 2 - HVV 2

20-08-2019, 19:30 uur
Toernooi | Meer Die Haghe 1 >

Informatie vrijwilligers

Een voetbalclub draait volledig op de inzet van vrijwilligers! Bij Die Haghe proberen we het vrijwilligerswerk zo goed mogelijk te verdelen. Want, ook vrijwilligerswerk moet leuk zijn en blijven! Dit betekent wel dat we heel veel vrijwilligers nodig hebben. De club is van iedereen dus vragen we elk spelend lid te helpen met het vrijwilligerswerk.

Op 6 juni 2018 heeft de Algemene Ledenvergadering unaniem besloten een vrijwilligersbijdrage te verplichten. Dit betekent een grote verandering in het vrijwilligersbeleid. Vanaf seizoen 2018-2019 gelden de volgende spelregels als uitgangspunt voor de invulling van het vrijwilligersbeleid. Deze zullen elk seizoen worden getoetst op praktische haalbaarheid en worden indien nodig aangepast.

• Voor elk spelend lid is een vrijwilligersinzet verplicht. Voor leden jonger dan 16 jaar wordt deze inzet overgenomen door ouders/verzorgers.
  • Via de voetbal.nl app vult het lid ten minste 3 voorkeurstaken in die kunnen worden vervuld. Bij een tekort aan vrijwilligers voor één van de taken, kan een vrijwilliger ook ingedeeld worden voor een andere taak dan de voorkeurstaak.
  • Wanneer het lid niet aangeeft voor welke taken hij/zij is in te zetten, wordt per seizoen een bijdrage van €80 geïncasseerd. Ook wanneer men zich wel aanmeldt maar men de taken niet vervult, wordt dit bedrag geïncasseerd.
  • Het is een eigen verantwoordelijkheid om de taken te vervullen gedurende het seizoen. Bij verhindering moet men zelf zorgen voor een vervanger.

Stuur een email naar voor meer informatie over het vrijwilligerswerk.

TopRooster »

Bardiensten en koffiekar diensten kunnen zelf ingepland worden in Toprooster.

Ga naar https://www.toprooster.nl

Klik op de paarse knop "inloggen versie 6"

Vul in bij roostercode : diehaghe

Vul in bij gebruikersnaam: jouw emailadres waarop je de inlog van toprooster hebt ontvangen