VELO 1 - DIE HAGHE 1

26-09-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

VELO 2 - DIE HAGHE 2

26-09-2020, 11:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe geeft tegen Westlandia een voorsprong uit handen: 3-3

13-09-2020 11:19 - Senioren

Die Haghe geeft tegen Westlandia een voorsprong uit handen: 3-3

Een zwaar gehavend Die Haghe 1 speelde met goede invallers een leuke wedstrijd tegen 2e klasser Westlandia (za) maar verzuimde bij een 1-3 voorsprong deze een nog beter aanzien te geven en kreeg het -na twee duidelijk buitenspel situaties- toch nog het deksel op de neus: 3-3

https://haaglandenvoetbal.nl/2020/09/12/bekervoetbal-groep-1-poule-4-die-haghe-geeft-voorsprong-uit-handen/    >> met foto's

Het meest opvallende moment in de wedstrijd tussen Westlandia en Die Haghe was de invalbeurt van Sebastiaan van der Starre. Anderhalf jaar na zijn zware hoofdblessure maakte Van der Starre, voorzien van een hoofdbescherming, zijn rentree in het eerste elftal. Het is een welkome aanvulling voor de nieuwe trainer Pieter Jongmans, die nog hard op zoek is naar de juiste formatie.

Tekst: Kees de Groot | Foto's: Sandra Beekhuizen

Trainer Pieter Jongmans kon niet beschikken over maar liefst tien spelers. Diverse oorzaken lagen daaraan ten grondslag maar toch stond er een representatief elftal aan de aftrap. Bij winst zou Die Haghe zeker verder gaan in het bekeravontuur daar waar Westlandia, na twee nederlagen, al was uitgeschakeld.

Het werd een open wedstrijd die na een korte periode van aftasting in de zeventiende minuut al een eerste kans voor Die Haghe opleverde. Uit een hoekschop van Mitchell de Bas kreeg Jesse Bakker een kans, maar hij raakte de bal met zijn scheenbeen. Drie minuten later tikte de doelman van Westlandia een volley van Chico Mulder net over de lat.

Onverwachts kwam Westlandia op een 1-0 voorsprong. Stefan Bron lobde de bal na een prachtige dieptepass knap over doelman Dion van Splunteren. Nog geen minuut later lag de gelijkmaker er al in. In een vol strafschopgebied reageerde Mark van Kippersluijs heel snel en met een hakje legde hij de bal voor de voeten van Gino Mulder, die hard uithaalde: 1-1. Daarna bleef de wedstrijd in balans en werden er in die eerste helft geen echte kansen meer gecreëerd.

Na rust was het vooral Die Haghe dat de toon aangaf. Westlandia werd vastgezet op eigen helft en de kansen kwamen snel. Al na drie minuten schoot Phiras Chehoudi nog voorlangs maar twee minuten later legde hij de bal op de voeten van Chico Mulder die knap inschoot en Die Haghe naar een 1-2 voorsprong schoot.

Die Haghe bleef het initiatief houden en Westlandia moest steeds meer terug. In de 63e minuut leek Gino Mulder met zijn tweede doelpunt Die Haghe op een veilige 1-3 voorsprong te schieten. Trainer Pieter Jongmans kon gaan wisselen en hij bracht Sander de Jong (terug van een blessure) en Abdul Yilmaz in het veld voor respectievelijk Junior Nelson en Danny de Wit.

In de zeventigste minuut kwam Westlandia terug in de wedstrijd. Het was een fraai doelpunt van Juninho van Ree, maar er was een zeer duidelijke buitenspelsituatie aan vooraf gegaan. Trainer Pieter Jongmans ging weer wisselen en bracht Sebastiaan van der Starre en JO19-1-junior Joey van der Vet die beiden goed invielen. Die Haghe bleef de betere ploeg, maar Westlandia rook mogelijkheden om er nog een gelijkspel uit te halen.

Nadat bij Die Haghe nieuweling Daryl Jodhabier in het veld was gekomen voor Alex Heemskerk leken de bezoekers de wedstrijd simpel uit te kunnen spelen. Twee grote kansen voor Phiras Chehoudi werden echter om zeep geholpen waarna toch het slotakkoord voor Westlandia was.

Weer ging er een zeer duidelijke buitenspelsituatie aan vooraf en hier had de jonge talentvolle scheidsrechter zeker zijn neutrale assistent moeten overrulen maar hij deed dat niet waardoor Westlandia via Stefan Bron toch de 3-3 op het scorebord kon brengen.

Die Haghe moet nu afwachten wat de uitslag wordt van VFC - DHC om te weten of het door kan gaan in de beker.

Zaterdag 19 september a.s. wacht de 1e competitiewedstrijd, thuis op Ockenburgh, tegen het sterke Voorschoten'97. Aanvang: 14.30 uur.

© Haaglanden Voetbal

 

Nieuws

Die Haghe 2 - Lyra 2 5-1 (ruststand 1-0)

21-09-2020
Die Haghe 2 opent het seizoen met een klinkende 5-1 overwinning op Lyra 2.

DIE HAGHE GROTE CLUB ACTIE

20-09-2020
Ook dit jaar doet Die Haghe mee aan de Grote Clubactie. Met de verkoop van de Grote Clubactie loten vloeit extra geld naar de club en maak je kans op mooie prijzen. Lees verder om te zien hoe dat ...

Update corona

20-09-2020
Afgelopen vrijdag heeft het kabinet opnieuw nieuwe maatregelen aangekondigd om het aantal corona besmettingen tegen te gaan. Deze zijn op zondag 20 september ingegaan. Wat dit betekent voor sv Die ...

Die Haghe komt tegen Voorschoten'97 knap terug: 1-1

20-09-2020
De competitiestart van Die Haghe tegen Voorschoten'97 leek dramatisch te worden. Al in de 4e minuut kwam het op een 0-1 achterstand maar in de 2e helft kon het team van trainer Pieter Jongmans ...

Kleedkamerindeling Corona-proof gemaakt

20-09-2020
Na enkele pogingen om de kleedkamers onder Die Haghe-teams en tegenstanders "Corona-proof" te verdelen zijn wij tot de conclusie gekomen dat dit niet op een verantwoorde wijze te doen is.

Een kraker als competitie-ouverture: Die Haghe – Voorschoten'97

18-09-2020
Nadat het vorige voetbalseizoen door Covid19 abrupt tot een einde was gekomen stond Die Haghe op een mooie 3e plaats en had het de 2e periodetitel op zak. Helaas moest het bij deze constatering ...

BERICHT AAN ALLE OOIEVAARSPASHOUDERS / MESSAGE TO ALL STORK PASSHOLDERS

14-09-2020

Correcte pasfoto zelf toevoegen t/m 31 oktober a.s.

09-09-2020
Het is nu mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app.

Gijs Hagedoorn - Hartstocht

09-09-2020
Gijs van de JO10-5 gaat 20km lopen van Den Haag naar Leiden om het werk van de Hartstichting te steunen waar hij zelf veel aan heeft gehad. Doen jullie mee?
Pagina 1 van 174  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe