NOOTDORP 1 - DIE HAGHE 1

15-08-2020, 12:00 uur
Toernooi | Meer Die Haghe 1 >

SVC '08 2 - DIE HAGHE 2

15-08-2020, 12:00 uur
Oefen | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Vrijwilligerstaken en de vrijwilligersbijdrage

10-05-2020 19:41 - Algemeen

Bij het doorlopen van de administratie is gebleken dat een aantal leden nog niet hebben voldaan aan de verplichting om de vrijwilligersbijdrage te betalen. Dat kan natuurlijk zijn omdat de taken zijn verricht, maar de vereniging daarvan niet op de hoogte is. Gezien de corona crisis was het in de afgelopen maanden helaas niet mogelijk om vrijwilligerstaken te verrichten. Deze corona crisis is echter een force majeure, een onvoorziene omstandigheid die in redelijkheid niet te voorzien was. De vereniging en het bestuur hebben daar niets aan kunnen doen. In beginsel hebben alle leden, ook zij die nu hun bijdrage willen terugverdienen, vanaf 1 september 2019 de gelegenheid gehad hun vrijwilligerstaken te vervullen. Men had niet tot maart/april hoeven wachten. Daar komt bij dat, nu de trainingen weer opstarten en we kijken naar mogelijkheden om ook tijdens de periode van de zomerstop (vakantie)activiteiten te organiseren, er voldoende mogelijkheden zullen ontstaan voor leden om hun bijdrage terug te verdienen.

Zo zijn er voor een goed verloop van de trainingen tijdens deze corona tijd vrijwilligers nodig om op de naleving van de voorzorgsmaatregelen toe te zien. Leden die hun bijdrage in deze periode willen terugverdienen wordt dan ook aangeraden contact op te nemen met de vrijwilligerscommissie via vrijwilligers@svdiehaghe.nl.

De komende weken wordt er dus wel ingezet op het innen van de vrijwilligersbijdrage. Het is immers niet fair ten opzichte van de wel betalende leden dat deze groep, die noch vrijwilligerstaken hebben uitgevoerd, noch de daarvoor compenserende bijdrage heeft betaald, hierdoor een voordeel haalt die de andere leden dan niet hebben. Mocht je nog niet hebben voldaan dan zal telefonisch contact met je worden opgenomen.

Nieuws

Kees de Groot geopereerd, stuur een kaartje

14-08-2020
Kees de Groot is afgelopen maandag geopereerd.

Scheidsrechters bijeenkomst - seizoen 2020-2021

14-08-2020
Op dinsdag 1 september organiseert de Scheidsrechters Commissie van Die Haghe een aftrap bijeenkomst. Hierbij komen onder andere de nieuwe spelregels aan bod.

2e Update: Die Haghe 1 speelt op het I.M. Cees IJspeldertoernooi nu tegen DUNO en Nootdorp

12-08-2020
Op dit toernooi zijn donderdag 13 aug. gastheer DUNO en zaterdag 15 augustus Nootdorp de tegenstanders. Voor spelers, begeleiding én supporters zijn strenge Corona-maatregelen van toepassing dus ...

HAAGSE VOETBAL ACADEMIE ZOMERKAMPEN! ⚽⚽

12-08-2020
Yes, we mogen weer! Op 25/26/27 augustus vindt bij sv Die Haghe weer het Haagse Voetbal Academie voetbalkamp plaats.

Contributiebetaling nieuw seizoen / Message on membership fee: please see below

03-08-2020

Ubisoft is de nieuwe shirtsponsor van Die Haghe 1

02-08-2020
Hoewel het al even rond gonsde werd het afgelopen week officieel bekrachtigd: Die Haghe 1 heeft een mooie, nieuwe shirtsponsor. Een ieder die zelf e-games speelt of kinderen heeft die dit doen zal ...

Bericht voor leden die in het bezit zijn van een Ooievaarspas

02-08-2020
Bericht voor leden die in het bezit zijn van een Ooievaarspas... Laat uw Ooievaars pas scannen!

Wie meldt zich aan als wedstrijdcoördinator of lid kascommissie?

29-07-2020
In het nieuwe seizoen worden er elke zaterdag veel wedstrijden gespeeld. Om de dag op rolletjes te laten verlopen zijn we op zoek naar meerdere wedstrijdcoördinatoren. Ook zijn we nog op zoek naar een lid voor de kascommissie

Poule-indelingen en programma beker A-categorie bekend

25-07-2020
De KNVB heeft de poule-indelingen en het wedstrijdprogramma voor de districtsbeker in de A-categorie vrijgegeven. Zie ook de voetbal.nl-app. (update)

Clubgebouw gesloten

24-07-2020
CLUBGEBOUW GESLOTEN VAN MAANDAG 27 JULI t/m ZATERDAG 1 AUGUSTUS
Pagina 1 van 172  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe