DIE HAGHE 3 - SEV 3

08-08-2020, 13:00 uur
Oefen | Meer Die Haghe 3 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Special Olympics komen naar Die Haghe!!

10-03-2020 20:35 - Algemeen

 

Vrijwilligers gezocht!

Op vrijdag 12 juni 2020 is de start van de Special Olympics 2020. En Den Haag is dit jaar de stad waar deze Spelen voor G-sporters wordt georganiseerd. Een evenement waar zeer naar wordt uitgekeken omdat het deze speciale doelgroep de kans geeft om met elkaar en in diverse sporten een weekend lang te strijden om eeuwige roem.

S.V. Die Haghe is de gastheer voor het voetbaltoernooi. Op zaterdag 13 juni en zondag 14 juni zullen 32 teams met elkaar de strijd aangaan. Op zaterdag worden echte kwalificatierondes gespeeld en op zondag de finales en de bijbehorende festiviteiten. En daarnaast zal op zaterdag ook nog een Special Event worden georganiseerd om G-sporters die nog niet clubgebonden zijn kennis te laten maken met de voetbalsport.

Voor Die Haghe is dit uiteraard een prachtige uitdaging! Opnieuw een mooi uithangbord voor onze vereniging. De organisatie van de Special Olympics heeft ons gevraagd om de gehele toernooiorganisatie op ons te nemen. Dat betekent dat we het toernooischema moeten maken, op zaterdag en zondag de wedstrijden moeten coördineren, de scheidsrechters moeten leveren én – misschien nog belangrijker – we moeten ervoor zorgen dat onze gasten goed worden ontvangen.
We zijn daarom op zoek naar leden, ouders en overige vrijwilligers die willen optreden als gastheer of gastvrouw, zowel rond de velden als in het clubgebouw. We verwachten – naast de sporters – uiteraard ook veel publiek, per dag zo'n 1000 mensen. Dus het is van belang dat we voldoende vrijwilligers hebben om gasten te ontvangen, vragen te beantwoorden en te verwijzen naar de juiste velden en kleedruimtes. En we zoeken natuurlijk vooral mensen die willen helpen achter de bar en in de keuken.

Wil jij ons helpen? Je inzet wordt uiteraard verrekend binnen de afspraken rond het vrijwilligersbeleid zoals dat bij Die Haghe van toepassing is. Alvast bedankt voor je aanmelding!

Met vriendelijke groeten,
Hans Floor – coordinator Special Olympics

Nieuws

De zeer verrassende poule-indeling voor Die Haghe 1 is bekend

10-07-2020
Die Haghe 1 is voor het seizoen 2020-2021 ingedeeld in in de 1e klasse A. De KNVB heeft gebroken met een traditie en de Rotterdamse regio-clubs in "Zuid" ingedeeld en de Haagse regio-ploegen uit ...

Hermanna de Wit overleden

09-07-2020
Vandaag bereikte mij het zeer droevige bericht dat Hermanna de Wit, echtgenote van Eric de Wit en schoondochter van Gijs en Nel de Wit, is overleden.

Datums bekendmaking indelingen beker- en competitie

09-07-2020
De KNVB heeft een schema bekend gemaakt met daarin de datums waarop de diverse indelingen bekend worden gemaakt.

Die Haghe zoekt nieuwe leden voor de Kas Commissie!

06-07-2020
Binnenkort treedt Kees Huisman, na het afronden van zijn termijn, af als lid van de Kas Commissie van Die Haghe. De Kas Cie vervult een belangrijke rol. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden.

We gaan weer open! *** Update 1 juli 2020 ***

29-06-2020
Het sportpark mag per 1 juli weer open. Het wachten is nog op de formele toestemming van de gemeente.

Hebben jullie deze al gezien?

28-06-2020
Onze eigen Vidjai in gesprek met Jan Dirk van der Zee over racisme

Riet Rommers overleden

26-06-2020
Gisteravond bereikte ons het trieste bericht dat Riet Rommers is overleden.

Vanaf 1 juli mag veel weer!

24-06-2020
Vanavond heeft het kabinet verdergaande versoepelingen aangekondigd. Ook voor onze club heeft dat positieve gevolgen. Welke dat zijn wordt nu verder uitgewerkt.

HERINNERING: Wall of Fame

22-06-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...

Vrouwen 1 Die Haghe promoveert naar 2e Klasse!

15-06-2020
Afgelopen vrijdag heeft de KNVB alsnog besloten om de vrijgekomen plaats in de 2e klasse aan Die Haghe toe te kennen. De ambities van Die Haghe liggen met het vrouwen- en meidenvoetbal hoger. ...
Pagina 1 van 170  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe