SV POORTUGAAL 1 - DIE HAGHE 1

18-04-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

VELO 2 - DIE HAGHE 2

18-04-2020, 10:30 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Special Olympics komen naar Die Haghe!!

10-03-2020 20:35 - Algemeen

 

Vrijwilligers gezocht!

Op vrijdag 12 juni 2020 is de start van de Special Olympics 2020. En Den Haag is dit jaar de stad waar deze Spelen voor G-sporters wordt georganiseerd. Een evenement waar zeer naar wordt uitgekeken omdat het deze speciale doelgroep de kans geeft om met elkaar en in diverse sporten een weekend lang te strijden om eeuwige roem.

S.V. Die Haghe is de gastheer voor het voetbaltoernooi. Op zaterdag 13 juni en zondag 14 juni zullen 32 teams met elkaar de strijd aangaan. Op zaterdag worden echte kwalificatierondes gespeeld en op zondag de finales en de bijbehorende festiviteiten. En daarnaast zal op zaterdag ook nog een Special Event worden georganiseerd om G-sporters die nog niet clubgebonden zijn kennis te laten maken met de voetbalsport.

Voor Die Haghe is dit uiteraard een prachtige uitdaging! Opnieuw een mooi uithangbord voor onze vereniging. De organisatie van de Special Olympics heeft ons gevraagd om de gehele toernooiorganisatie op ons te nemen. Dat betekent dat we het toernooischema moeten maken, op zaterdag en zondag de wedstrijden moeten coördineren, de scheidsrechters moeten leveren én – misschien nog belangrijker – we moeten ervoor zorgen dat onze gasten goed worden ontvangen.
We zijn daarom op zoek naar leden, ouders en overige vrijwilligers die willen optreden als gastheer of gastvrouw, zowel rond de velden als in het clubgebouw. We verwachten – naast de sporters – uiteraard ook veel publiek, per dag zo'n 1000 mensen. Dus het is van belang dat we voldoende vrijwilligers hebben om gasten te ontvangen, vragen te beantwoorden en te verwijzen naar de juiste velden en kleedruimtes. En we zoeken natuurlijk vooral mensen die willen helpen achter de bar en in de keuken.

Wil jij ons helpen? Je inzet wordt uiteraard verrekend binnen de afspraken rond het vrijwilligersbeleid zoals dat bij Die Haghe van toepassing is. Alvast bedankt voor je aanmelding!

Met vriendelijke groeten,
Hans Floor – coordinator Special Olympics

Nieuws

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)

Annuleren Jeugdkamp

20-03-2020
Gezien de huidige coronacrisis waar we ons op dit moment in bevinden hebben we zojuist besloten dat het jeugdkamp 2020 helaas niet doorgaat.

Die Haghe gesloten, sportvelden ook / Club closed but football pitches as well / update 18 maart / March 18th

18-03-2020
Op last van de gemeente zijn ook de sportvelden gesloten / the municipality has closed all football pitches, no more after hours recreational sports.

COVID-19/Corona virus update 15 maart / March 15th

15-03-2020
Alle voetbal trainingen opgeschort, clubhuis gesloten / All football practice suspended, clubhouse closed.

Dinsdag 10 maart: Alleen (gras)veld 1 afgekeurd

10-03-2020
Op kleine stukjes na zijn de grasvelden op Ockenburgh goedgekeurd. De velden drogen door de harde wind snel op en het is de verwachting dat het niet of nauwelijks meer gaat regenen. Alleen veld 1 ...

GDA 2 - Die Haghe 2: 1 - 1 (ruststand: 1 - 1)

09-03-2020
Die Haghe 2 verzuimt in de eerste helft al ruim afstand te nemen van GDA2 en speelt gelijk.

Die Haghe loopt bij Forum Sport tegen een verdiende nederlaag aan: 2-0

08-03-2020
Het is natuurlijk moeilijk om vlak na het behalen van een periodetitel en een voetballoze periode van twee weken de batterij weer helemaal op te laden. Dat is Die Haghe niet tijdig gelukt en daar ...

Pakt Die Haghe in Voorburg tegen Forum Sport de draad weer op?

05-03-2020
Na twee weken voetbalvakantie, veel afgekeurde grasvelden en stormachtige dagen was het bij Die Haghe opvallend "windstil". Veel spelers genoten van een korte vakantie waardoor ook oefenvoetbal ...

Wall of Fame

03-03-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...
Pagina 1 van 169  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe