SV POORTUGAAL 1 - DIE HAGHE 1

18-04-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

VELO 2 - DIE HAGHE 2

18-04-2020, 10:30 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe loopt bij Forum Sport tegen een verdiende nederlaag aan: 2-0

08-03-2020 11:30 - Senioren

Het is natuurlijk moeilijk om vlak na het behalen van een periodetitel en een voetballoze periode van twee weken de batterij weer helemaal op te laden. Dat is Die Haghe niet tijdig gelukt en daar wist Forum Sport goed van te profiteren.

Het begin leek nog even hoopgevend met een paar goede aanvallen van Die Haghe maar het had gewaarschuwd moeten na het wegens buitenspel afgekeurde doelpunt van de Voorburgers. Het spel aan Haagse zijde oogde rommelig en de dieptepass op weg naar de 1-0 had onderschept moeten worden maar in de 19e minuut was daar dus toch de voorsprong voor Forum Sport.

Die Haghe kon maar geen vuist maken en de thuisploeg dicteerde de wedstrijd. In de 32e minuut werd een afvallende bal hard en doeltreffend tot doelpunt gepromoveerd: 2-0. 

Pal daarna leek heet lot voor de witkeielen definitief bezegeld toen de uitstekend leidende arbiter Hans Spaans een strafschop aan Forum Sport moest geven. Gelukkig had de neutrale grensrechter vlak daarvoor buitenspel geconstateerd en werd de strafschop én de gele kaart voor een Die Haghe speler terecht geannuleerd. Vlak voor rust was daar de eerste grote kans voor de Hagenaars toen Sami Aoulad Said -niet in buitenspelpositie- oog in oog met de Voorburgse doelman kwam te staan maar diens harde schot van dichtbij ging helaas naast het doel daar waar de Die Haghe aanhang al van de banken op de tribune vloog om een doelpunt te bejubelen. Zo werd de thee toch met een 2-0 ruststand worden opgezocht en miste Die Haghe hier duidelijk de aansluitingstreffer.

De 2e helft ging Die Haghe gelukkig beter voetballen en kwamen er kleine speldenprikken. Robin Laming leek de 2-1 op zijn schoen te hebben maar dat feestje ging niet door. Jammer want het had de wedstrijd kunnen doen kantelen.

Die Haghe doelman Bas Drost haalde nog knap een venijnig schot uit de hoek maar dat waren feitelijk de enige wapenfeiten die er toe deden in die 2e helft.

Zo verloor Die Haghe voor de 2e maal van Forum Sport maar was de sportieve wedstrijd deze keer een stuk minder dan de eerste ontmoeting. Die Haghe staat nog steeds op de 3e plaats en er is dus niets aan de hand met twee thuiswedstrijden (tegen Heinenoord en XerxesDZB) als vooruitzicht. De rug rechten en weer met volle inzet op naar de volgende wedstrijd zegt...

Wim vd Graaf

Voor een verslag van Haaglandenvoetbal met foto's zie bijgaande link:

www.haaglandenvoetbal.nl/2020/03/07/zaterdag-1b-forum-sport-sterk-in-derby-tegen-die-haghe

Nieuws

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)

Annuleren Jeugdkamp

20-03-2020
Gezien de huidige coronacrisis waar we ons op dit moment in bevinden hebben we zojuist besloten dat het jeugdkamp 2020 helaas niet doorgaat.

Die Haghe gesloten, sportvelden ook / Club closed but football pitches as well / update 18 maart / March 18th

18-03-2020
Op last van de gemeente zijn ook de sportvelden gesloten / the municipality has closed all football pitches, no more after hours recreational sports.

COVID-19/Corona virus update 15 maart / March 15th

15-03-2020
Alle voetbal trainingen opgeschort, clubhuis gesloten / All football practice suspended, clubhouse closed.

Special Olympics komen naar Die Haghe!!

10-03-2020
Op 13 en 14 juni is Die Haghe gastheer van het voetbaltoernooi van dit bijzondere evenement. Lees verder en zie wat jij kunt doen...

Dinsdag 10 maart: Alleen (gras)veld 1 afgekeurd

10-03-2020
Op kleine stukjes na zijn de grasvelden op Ockenburgh goedgekeurd. De velden drogen door de harde wind snel op en het is de verwachting dat het niet of nauwelijks meer gaat regenen. Alleen veld 1 ...

GDA 2 - Die Haghe 2: 1 - 1 (ruststand: 1 - 1)

09-03-2020
Die Haghe 2 verzuimt in de eerste helft al ruim afstand te nemen van GDA2 en speelt gelijk.

Pakt Die Haghe in Voorburg tegen Forum Sport de draad weer op?

05-03-2020
Na twee weken voetbalvakantie, veel afgekeurde grasvelden en stormachtige dagen was het bij Die Haghe opvallend "windstil". Veel spelers genoten van een korte vakantie waardoor ook oefenvoetbal ...

Wall of Fame

03-03-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...
Pagina 1 van 169  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe