DIE HAGHE 3 - SEV 3

08-08-2020, 13:00 uur
Oefen | Meer Die Haghe 3 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe loopt bij Forum Sport tegen een verdiende nederlaag aan: 2-0

08-03-2020 11:30 - Senioren

Het is natuurlijk moeilijk om vlak na het behalen van een periodetitel en een voetballoze periode van twee weken de batterij weer helemaal op te laden. Dat is Die Haghe niet tijdig gelukt en daar wist Forum Sport goed van te profiteren.

Het begin leek nog even hoopgevend met een paar goede aanvallen van Die Haghe maar het had gewaarschuwd moeten na het wegens buitenspel afgekeurde doelpunt van de Voorburgers. Het spel aan Haagse zijde oogde rommelig en de dieptepass op weg naar de 1-0 had onderschept moeten worden maar in de 19e minuut was daar dus toch de voorsprong voor Forum Sport.

Die Haghe kon maar geen vuist maken en de thuisploeg dicteerde de wedstrijd. In de 32e minuut werd een afvallende bal hard en doeltreffend tot doelpunt gepromoveerd: 2-0. 

Pal daarna leek heet lot voor de witkeielen definitief bezegeld toen de uitstekend leidende arbiter Hans Spaans een strafschop aan Forum Sport moest geven. Gelukkig had de neutrale grensrechter vlak daarvoor buitenspel geconstateerd en werd de strafschop én de gele kaart voor een Die Haghe speler terecht geannuleerd. Vlak voor rust was daar de eerste grote kans voor de Hagenaars toen Sami Aoulad Said -niet in buitenspelpositie- oog in oog met de Voorburgse doelman kwam te staan maar diens harde schot van dichtbij ging helaas naast het doel daar waar de Die Haghe aanhang al van de banken op de tribune vloog om een doelpunt te bejubelen. Zo werd de thee toch met een 2-0 ruststand worden opgezocht en miste Die Haghe hier duidelijk de aansluitingstreffer.

De 2e helft ging Die Haghe gelukkig beter voetballen en kwamen er kleine speldenprikken. Robin Laming leek de 2-1 op zijn schoen te hebben maar dat feestje ging niet door. Jammer want het had de wedstrijd kunnen doen kantelen.

Die Haghe doelman Bas Drost haalde nog knap een venijnig schot uit de hoek maar dat waren feitelijk de enige wapenfeiten die er toe deden in die 2e helft.

Zo verloor Die Haghe voor de 2e maal van Forum Sport maar was de sportieve wedstrijd deze keer een stuk minder dan de eerste ontmoeting. Die Haghe staat nog steeds op de 3e plaats en er is dus niets aan de hand met twee thuiswedstrijden (tegen Heinenoord en XerxesDZB) als vooruitzicht. De rug rechten en weer met volle inzet op naar de volgende wedstrijd zegt...

Wim vd Graaf

Voor een verslag van Haaglandenvoetbal met foto's zie bijgaande link:

www.haaglandenvoetbal.nl/2020/03/07/zaterdag-1b-forum-sport-sterk-in-derby-tegen-die-haghe

Nieuws

De zeer verrassende poule-indeling voor Die Haghe 1 is bekend

10-07-2020
Die Haghe 1 is voor het seizoen 2020-2021 ingedeeld in in de 1e klasse A. De KNVB heeft gebroken met een traditie en de Rotterdamse regio-clubs in "Zuid" ingedeeld en de Haagse regio-ploegen uit ...

Hermanna de Wit overleden

09-07-2020
Vandaag bereikte mij het zeer droevige bericht dat Hermanna de Wit, echtgenote van Eric de Wit en schoondochter van Gijs en Nel de Wit, is overleden.

Datums bekendmaking indelingen beker- en competitie

09-07-2020
De KNVB heeft een schema bekend gemaakt met daarin de datums waarop de diverse indelingen bekend worden gemaakt.

Die Haghe zoekt nieuwe leden voor de Kas Commissie!

06-07-2020
Binnenkort treedt Kees Huisman, na het afronden van zijn termijn, af als lid van de Kas Commissie van Die Haghe. De Kas Cie vervult een belangrijke rol. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden.

We gaan weer open! *** Update 1 juli 2020 ***

29-06-2020
Het sportpark mag per 1 juli weer open. Het wachten is nog op de formele toestemming van de gemeente.

Hebben jullie deze al gezien?

28-06-2020
Onze eigen Vidjai in gesprek met Jan Dirk van der Zee over racisme

Riet Rommers overleden

26-06-2020
Gisteravond bereikte ons het trieste bericht dat Riet Rommers is overleden.

Vanaf 1 juli mag veel weer!

24-06-2020
Vanavond heeft het kabinet verdergaande versoepelingen aangekondigd. Ook voor onze club heeft dat positieve gevolgen. Welke dat zijn wordt nu verder uitgewerkt.

HERINNERING: Wall of Fame

22-06-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...

Vrouwen 1 Die Haghe promoveert naar 2e Klasse!

15-06-2020
Afgelopen vrijdag heeft de KNVB alsnog besloten om de vrijgekomen plaats in de 2e klasse aan Die Haghe toe te kennen. De ambities van Die Haghe liggen met het vrouwen- en meidenvoetbal hoger. ...
Pagina 1 van 170  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe