DIE HAGHE 3 - SEV 3

08-08-2020, 13:00 uur
Oefen | Meer Die Haghe 3 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Pakt Die Haghe in Voorburg tegen Forum Sport de draad weer op?

05-03-2020 12:34 - Senioren

Na twee weken voetbalvakantie, veel afgekeurde grasvelden en stormachtige dagen was het bij Die Haghe opvallend "windstil". Veel spelers genoten van een korte vakantie waardoor ook oefenvoetbal niet mogelijk bleek. Vanaf dinsdag is de knop weer omgezet en gaat Die Haghe 1 voor de hoogst mogelijk positie in de competitie met de 2e periodetitel op zak.

Ik maak u graag attent op een recent interview met trainer Wim de Jong bij Haaglandenvoetbal...zie de link:

www.haaglandenvoetbal.nl/2020/03/04/video-haaglanden-voetbal-aan-tafel-jaargang-7-aflevering-22

Daaruit blijkt dat Die Haghe na het behalen van de 2e periodetitel niet op haar lauweren gaat rusten en ook tegen Forum Sport voor een goed resultaat zal gaan. Het zelfvertrouwen is groot bij de Ockenburgh bewoners en er moet nog "een vlekje" tegen Forum Sport worden weggewerkt.

Eind oktober 2019 wonnen de blauw gestreepten in extremis op Ockenburgh (93e min.) met 2-3 na een zinderende partij voetbal. "Reclame voor het Haagse voetbal" kopte het AD toen. Phiras Chehoudi was ook toen de smaakmaker aan Haagse zijde maar de vele aanslagen op zijn ledenmaten baarde Die Haghe trainer Wim de Jong ook toen al zorgen. "Dit moet wel een keer misgaan" vertelde hij aan de krant.

En helaas kreeg de trainer gelijk toen RVVH spelers twee weken terug meer oog voor de benen van Phiras hadden dan voor de bal en hij na de vierde opeenvolgende aanslag geblesseerd moest uitvallen met een behoorlijke enkel/voet-blessure. Hij is er ondanks de korte vakantie zaterdag nog niet bij maar dat geeft andere aanvallers misschien de kracht om boven zichzelf uit te stijgen.

Want dat moet Die Haghe wekelijks doen. Het is een loodzware 1e klasse B waar iedereen van iedereen kan winnen en de vorm van de dag bepaalt of je de wedstrijd wint.

Die Haghe staat knap op de 3e plek, slechts 2 punten achter de nr. 2, Neptunes Schiebroek. De hoogst eindigende ploeg  in de reguliere competitie (met een periodetitel op zak) heeft meer priveleges in de nacompetitie dus is die 2e plaats voorlopig een stip op de horizon voor de Haagse witkielen.

Die Haghe behaalde uit 16 wedstrijden tot nu toe 29 punten (9x winst, 2x gelijk en 5x verlies) en het heeft een positief doelsaldo van + 13 (35-22).

Forum Sport staat ondanks de eerdere overwinning op Die Haghe te laag voor de eerder uitgesproken doelstellingen. Het bekleedt thans de 7e plaats met 22 punten. Het doelsaldo is nipt aan de positieve kant: + 1 (27-26).

Het scoorde dus minder dan Die Haghe en het heeft meer doelpunten tegen. Misschien ligt daar de mogelijkheid voor het team van Wim de Jong. Maar ook nu geldt...de vorm van de dag bepaalt of er drie punten, een punt of geen punten worden meegenomen. Forum Sport is een team om altijd rekening mee te houden en de spelers moeten alles op alles zetten om de door Wim de Jong uitgesproken en ondersteunde nieuwe doelstelling te halen.

Ik verwacht dat veel supporters zaterdag de reis naar Sportpark 't Loo in Voorburg zullen maken om met eigen ogen te zien of de spelers van Die Haghe het waar zullen maken. De kunstgrassprieten aldaar zullen de regen kunnen trotseren en er is een overdekte tribune dus u heeft geen excuus volgens.......

Wim van de Graaf

 

Nieuws

De zeer verrassende poule-indeling voor Die Haghe 1 is bekend

10-07-2020
Die Haghe 1 is voor het seizoen 2020-2021 ingedeeld in in de 1e klasse A. De KNVB heeft gebroken met een traditie en de Rotterdamse regio-clubs in "Zuid" ingedeeld en de Haagse regio-ploegen uit ...

Hermanna de Wit overleden

09-07-2020
Vandaag bereikte mij het zeer droevige bericht dat Hermanna de Wit, echtgenote van Eric de Wit en schoondochter van Gijs en Nel de Wit, is overleden.

Datums bekendmaking indelingen beker- en competitie

09-07-2020
De KNVB heeft een schema bekend gemaakt met daarin de datums waarop de diverse indelingen bekend worden gemaakt.

Die Haghe zoekt nieuwe leden voor de Kas Commissie!

06-07-2020
Binnenkort treedt Kees Huisman, na het afronden van zijn termijn, af als lid van de Kas Commissie van Die Haghe. De Kas Cie vervult een belangrijke rol. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden.

We gaan weer open! *** Update 1 juli 2020 ***

29-06-2020
Het sportpark mag per 1 juli weer open. Het wachten is nog op de formele toestemming van de gemeente.

Hebben jullie deze al gezien?

28-06-2020
Onze eigen Vidjai in gesprek met Jan Dirk van der Zee over racisme

Riet Rommers overleden

26-06-2020
Gisteravond bereikte ons het trieste bericht dat Riet Rommers is overleden.

Vanaf 1 juli mag veel weer!

24-06-2020
Vanavond heeft het kabinet verdergaande versoepelingen aangekondigd. Ook voor onze club heeft dat positieve gevolgen. Welke dat zijn wordt nu verder uitgewerkt.

HERINNERING: Wall of Fame

22-06-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...

Vrouwen 1 Die Haghe promoveert naar 2e Klasse!

15-06-2020
Afgelopen vrijdag heeft de KNVB alsnog besloten om de vrijgekomen plaats in de 2e klasse aan Die Haghe toe te kennen. De ambities van Die Haghe liggen met het vrouwen- en meidenvoetbal hoger. ...
Pagina 1 van 170  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe