DIE HAGHE 3 - SEV 3

08-08-2020, 13:00 uur
Oefen | Meer Die Haghe 3 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe ruikt de 2e periodetitel na winst op Honselersdijk: 3-1

08-02-2020 18:59 - Senioren

Die Haghe ruikt de 2e periodetitel na winst op Honselersdijk: 3-1

Die Haghe blijft vriend en vijand verbazen na weer een volle winstpartij tegen het altijd lastige Honselersdijk en heeft door het verlies van Forum Sport met nog 2 wedstrijden te gaan nu 5 punten voorsprong op de Voorburgers en 4 punten op Heinenoord in de strijd om de 2e periode. RVVH is nu de volgende tegenstander en daar, enfin kleur de plaatjes zelf in...

voor een verslag met foto's van Haaglanden Voetbal zie de link:

www.haaglandenvoetbal.nl/2020/02/09/zaterdag-1b-die-haghe-lijkt-op-weg-naar-stunt-in-tweede-periode/

Die Haghe was vanaf het eerste fluitsignaal van arbiter Danny Korbee (puike wedstrijd) de bovenliggende partij en de Westlanders waren vooral in de 1e helft "te lief" in de duels en dat is wel eens anders geweest. Het was zelfs een uiterst sportieve partij voetbal te noemen.

Door de afwezigheid van Sander de Jong en Mitchel de Bas moest trainer Wim de Jong improviseren op het middenveld maar zowel Jesse Bakker als Robin Laming lieten hem niet in de steek. Het was Die Haghe dat na een paar minuten al de eerste grote kans kreeg maar Sami Aoulad Said weigerde vanaf 5 meter de bal tegen het net te schieten. Ook de pegel van Junior Nelson na 30 minuten had een beter lot verdiend dan een half metertje over te vliegen.

Ricardo Lopes Landim moest helaas met een hamstringblessure uitvallen en werd vervangen door jongeling Steven ten Hagen. De oranjehemden konden nauwelijks iets tegen de aanhoudende druk van de thuisploeg inbrengen maar het bleef wel lang 0-0 totdat Junior Nelson in de 33e minuut good old Peter de Kleer bediende die koppend de 1-0 op het scorebord bracht.

Het restant van de 1e helft was van beide kanten wat plichtmatig en er gebeurde - behoudens een directe rode kaart voor een oranjehemd na een ietwat onbezonnen actie- weinig voor beide doelen. Dan maar de warmte en de thee opgezocht.

Ook in de 2e helft bleef Die Haghe beter maar kon het aanvallend geen echte vuist maken en de jonge doelman (16 jaar)van de "Dijkers" kreeg weinig te doen om zijn kwaliteiten te tonen. Toch kwamen  -tot schrik van de witkielen- de tien van Honselersdijk in de 63e minuut op gelijke hoogte toen een verdediger bij een voorzet stond te slapen en zijn tegenstander ongehinderd de 1-1 achter keeper Bas Drost kon binnenknikken:

Die Haghe was ineens weer bij de les en stoomde op richting het doel van Honselersdijk met een rits hoekschoppen tot gevolg. In de 67e minuut werd de bal door Die Haghe in het doelgebied van de tegenstander gebracht alwaar Robin Laming alert reageerde en de 2-1 kon aantekenen.

Die Haghe wisselde en bracht Phiras Chehoudi en Mark van Kippersluis in en toen Phiras een van zijn fameuze sprints inzette en hij alleen met een overtreding binnen de beruchte lijnen kon worden afgestopt benutte Peter de Kleer koelbloedig de toegekende strafschop: 3-1.

De overwinning kwam niet meer in gevaar en dus heeft Die Haghe volgende week in Ridderkerk op de kunstgrassprieten van RVVH een grote kans om de 2e periodetitel (voor promotie naar de Hoofdklasse...ehum) binnen te slepen. Met een altijd strijdend team -als Die Haghe is- moet dat mogelijk zijn.

Ik reken dus op een volle bus aldus......

Wim van de Graaf

Nieuws

De zeer verrassende poule-indeling voor Die Haghe 1 is bekend

10-07-2020
Die Haghe 1 is voor het seizoen 2020-2021 ingedeeld in in de 1e klasse A. De KNVB heeft gebroken met een traditie en de Rotterdamse regio-clubs in "Zuid" ingedeeld en de Haagse regio-ploegen uit ...

Hermanna de Wit overleden

09-07-2020
Vandaag bereikte mij het zeer droevige bericht dat Hermanna de Wit, echtgenote van Eric de Wit en schoondochter van Gijs en Nel de Wit, is overleden.

Datums bekendmaking indelingen beker- en competitie

09-07-2020
De KNVB heeft een schema bekend gemaakt met daarin de datums waarop de diverse indelingen bekend worden gemaakt.

Die Haghe zoekt nieuwe leden voor de Kas Commissie!

06-07-2020
Binnenkort treedt Kees Huisman, na het afronden van zijn termijn, af als lid van de Kas Commissie van Die Haghe. De Kas Cie vervult een belangrijke rol. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden.

We gaan weer open! *** Update 1 juli 2020 ***

29-06-2020
Het sportpark mag per 1 juli weer open. Het wachten is nog op de formele toestemming van de gemeente.

Hebben jullie deze al gezien?

28-06-2020
Onze eigen Vidjai in gesprek met Jan Dirk van der Zee over racisme

Riet Rommers overleden

26-06-2020
Gisteravond bereikte ons het trieste bericht dat Riet Rommers is overleden.

Vanaf 1 juli mag veel weer!

24-06-2020
Vanavond heeft het kabinet verdergaande versoepelingen aangekondigd. Ook voor onze club heeft dat positieve gevolgen. Welke dat zijn wordt nu verder uitgewerkt.

HERINNERING: Wall of Fame

22-06-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...

Vrouwen 1 Die Haghe promoveert naar 2e Klasse!

15-06-2020
Afgelopen vrijdag heeft de KNVB alsnog besloten om de vrijgekomen plaats in de 2e klasse aan Die Haghe toe te kennen. De ambities van Die Haghe liggen met het vrouwen- en meidenvoetbal hoger. ...
Pagina 1 van 170  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe