SV POORTUGAAL 1 - DIE HAGHE 1

18-04-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

VELO 2 - DIE HAGHE 2

18-04-2020, 10:30 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe ruikt de 2e periodetitel na winst op Honselersdijk: 3-1

08-02-2020 18:59 - Senioren

Die Haghe ruikt de 2e periodetitel na winst op Honselersdijk: 3-1

Die Haghe blijft vriend en vijand verbazen na weer een volle winstpartij tegen het altijd lastige Honselersdijk en heeft door het verlies van Forum Sport met nog 2 wedstrijden te gaan nu 5 punten voorsprong op de Voorburgers en 4 punten op Heinenoord in de strijd om de 2e periode. RVVH is nu de volgende tegenstander en daar, enfin kleur de plaatjes zelf in...

voor een verslag met foto's van Haaglanden Voetbal zie de link:

www.haaglandenvoetbal.nl/2020/02/09/zaterdag-1b-die-haghe-lijkt-op-weg-naar-stunt-in-tweede-periode/

Die Haghe was vanaf het eerste fluitsignaal van arbiter Danny Korbee (puike wedstrijd) de bovenliggende partij en de Westlanders waren vooral in de 1e helft "te lief" in de duels en dat is wel eens anders geweest. Het was zelfs een uiterst sportieve partij voetbal te noemen.

Door de afwezigheid van Sander de Jong en Mitchel de Bas moest trainer Wim de Jong improviseren op het middenveld maar zowel Jesse Bakker als Robin Laming lieten hem niet in de steek. Het was Die Haghe dat na een paar minuten al de eerste grote kans kreeg maar Sami Aoulad Said weigerde vanaf 5 meter de bal tegen het net te schieten. Ook de pegel van Junior Nelson na 30 minuten had een beter lot verdiend dan een half metertje over te vliegen.

Ricardo Lopes Landim moest helaas met een hamstringblessure uitvallen en werd vervangen door jongeling Steven ten Hagen. De oranjehemden konden nauwelijks iets tegen de aanhoudende druk van de thuisploeg inbrengen maar het bleef wel lang 0-0 totdat Junior Nelson in de 33e minuut good old Peter de Kleer bediende die koppend de 1-0 op het scorebord bracht.

Het restant van de 1e helft was van beide kanten wat plichtmatig en er gebeurde - behoudens een directe rode kaart voor een oranjehemd na een ietwat onbezonnen actie- weinig voor beide doelen. Dan maar de warmte en de thee opgezocht.

Ook in de 2e helft bleef Die Haghe beter maar kon het aanvallend geen echte vuist maken en de jonge doelman (16 jaar)van de "Dijkers" kreeg weinig te doen om zijn kwaliteiten te tonen. Toch kwamen  -tot schrik van de witkielen- de tien van Honselersdijk in de 63e minuut op gelijke hoogte toen een verdediger bij een voorzet stond te slapen en zijn tegenstander ongehinderd de 1-1 achter keeper Bas Drost kon binnenknikken:

Die Haghe was ineens weer bij de les en stoomde op richting het doel van Honselersdijk met een rits hoekschoppen tot gevolg. In de 67e minuut werd de bal door Die Haghe in het doelgebied van de tegenstander gebracht alwaar Robin Laming alert reageerde en de 2-1 kon aantekenen.

Die Haghe wisselde en bracht Phiras Chehoudi en Mark van Kippersluis in en toen Phiras een van zijn fameuze sprints inzette en hij alleen met een overtreding binnen de beruchte lijnen kon worden afgestopt benutte Peter de Kleer koelbloedig de toegekende strafschop: 3-1.

De overwinning kwam niet meer in gevaar en dus heeft Die Haghe volgende week in Ridderkerk op de kunstgrassprieten van RVVH een grote kans om de 2e periodetitel (voor promotie naar de Hoofdklasse...ehum) binnen te slepen. Met een altijd strijdend team -als Die Haghe is- moet dat mogelijk zijn.

Ik reken dus op een volle bus aldus......

Wim van de Graaf

Nieuws

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)

Annuleren Jeugdkamp

20-03-2020
Gezien de huidige coronacrisis waar we ons op dit moment in bevinden hebben we zojuist besloten dat het jeugdkamp 2020 helaas niet doorgaat.

Die Haghe gesloten, sportvelden ook / Club closed but football pitches as well / update 18 maart / March 18th

18-03-2020
Op last van de gemeente zijn ook de sportvelden gesloten / the municipality has closed all football pitches, no more after hours recreational sports.

COVID-19/Corona virus update 15 maart / March 15th

15-03-2020
Alle voetbal trainingen opgeschort, clubhuis gesloten / All football practice suspended, clubhouse closed.

Special Olympics komen naar Die Haghe!!

10-03-2020
Op 13 en 14 juni is Die Haghe gastheer van het voetbaltoernooi van dit bijzondere evenement. Lees verder en zie wat jij kunt doen...

Dinsdag 10 maart: Alleen (gras)veld 1 afgekeurd

10-03-2020
Op kleine stukjes na zijn de grasvelden op Ockenburgh goedgekeurd. De velden drogen door de harde wind snel op en het is de verwachting dat het niet of nauwelijks meer gaat regenen. Alleen veld 1 ...

GDA 2 - Die Haghe 2: 1 - 1 (ruststand: 1 - 1)

09-03-2020
Die Haghe 2 verzuimt in de eerste helft al ruim afstand te nemen van GDA2 en speelt gelijk.

Die Haghe loopt bij Forum Sport tegen een verdiende nederlaag aan: 2-0

08-03-2020
Het is natuurlijk moeilijk om vlak na het behalen van een periodetitel en een voetballoze periode van twee weken de batterij weer helemaal op te laden. Dat is Die Haghe niet tijdig gelukt en daar ...

Pakt Die Haghe in Voorburg tegen Forum Sport de draad weer op?

05-03-2020
Na twee weken voetbalvakantie, veel afgekeurde grasvelden en stormachtige dagen was het bij Die Haghe opvallend "windstil". Veel spelers genoten van een korte vakantie waardoor ook oefenvoetbal ...

Wall of Fame

03-03-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...
Pagina 1 van 169  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe