DH JO19-1 - GRAAF W VAC JO19-1

11-07-2020, 14:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO19-1 >

DH JO16-1 - CONCORDIA JO16-2

11-07-2020, 13:00 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO16-1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Nootdorp en Die Haghe spelen een bloedeloze 0-0

01-02-2020 19:09 - Senioren

zie ook het verslag op Haaglanden voetbal met foto's

www.haaglandenvoetbal.nl/2020/02/02/zaterdag-1b-sv-nootdorp-en-die-haghe-weten-net-niet-te-vinden/

Nootdorp - Die Haghe: een bloedeloze 0-0

Een slecht bespeelbaar hoofdveld van de gastheer en een straffe wind dwars over het veld en twee teams die er wat van wilden maken maar het allebei niet "hadden". Ondanks de spannende momenten vlak voor tijd bleef het terecht (op z'n Frits van Turenhouts)...nul, nul.

Die Haghe trad in Nootdorp aan zonder sterkhouder Phiras Chehoudi waardoor het elftal "anders" stond en dat was minder dan bijvoorbeeld de 1e helft tegen SHO.

Op het gladde, moeilijk bespeelbare en drassige hoofdveld begon Die Haghe nog goed aan de wedstrijd. Het zette de geelhemden prima onder druk maar behoudens een ziedend schot van Robin Laming (naast) werden er geen kansen gecreëerd.

Toch was Die Haghe vlak voor de thee dicht bij een doelpunt toen Junior Nelson goed de achterlijn bereikte en prima Gino Mulder in scoringspositie bracht. Van dichtbij schoot deze echter op de doelman van Nootdorp en bleef het bij rust 0-0 .

Alle meegereisde supporters (leuk om zoveel bekende gezichten te zien !) hoopten dat na de rust de bordjes zouden worden verhangen maar niets was minder waar. De thuisploeg rook dat er iets te halen viel tegen de nummer 3 van de ranglijst en na een paar wissels trok het steeds vaker richting het doel van Die Haghe doelman Bas Drost. Als het daar al lastig werd was daar altijd Jesse Bakker die voor opruiming wist te zorgen.

Zeker een 35 minuten lang was de wedstrijd het aankijken nauwelijks waard maar de spanning kwam in de laatste 10 minuten helemaal terug nadat invaller Peter de Kleer vanaf 30 meter een vrije schop van zeker 30 meter snoeihard op de kruising schoot.

De hierna kort op elkaar ontstane scrimages voor het doel van Nootdorp leverde echter ook niet de bevrijdende 0-1 op en eerlijkheidshalve moet gezegd worden dat Die Haghe daar ook geen recht op had. In de laatste minuut van de blessuretijd was er ineens een gevaarlijke aanval van Nootdorp in een twee tegen één situatie maar de matig afgelegde bal werd tot vreugde van de Hagenaars huizenhoog over geschoten.

Zo hield doelman Bas Drost wederom de nul en voegden Die Haghe en Nootdorp een puntje aan hun totaal toe. Die Haghe staat nog steeds op een fraaie 3e plaats en op de 2e plaats in de 2e periode en is zaterdag a.s. gastheer van het langzaam op stoom komende sv Honselersdijk (3-0 winst op Voorschoten'97). Ik hoop dan alle supporters weer achter onze ploeg te zien staan op Ockenburgh, aldus

Wim van de Graaf

 

Nieuws

De zeer verrassende poule-indeling voor Die Haghe 1 is bekend

10-07-2020
Die Haghe 1 is voor het seizoen 2020-2021 ingedeeld in in de 1e klasse A. De KNVB heeft gebroken met een traditie en de Rotterdamse regio-clubs in "Zuid" ingedeeld en de Haagse regio-ploegen uit ...

Hermanna de Wit overleden

09-07-2020
Vandaag bereikte mij het zeer droevige bericht dat Hermanna de Wit, echtgenote van Eric de Wit en schoondochter van Gijs en Nel de Wit, is overleden.

Datums bekendmaking indelingen beker- en competitie

09-07-2020
De KNVB heeft een schema bekend gemaakt met daarin de datums waarop de diverse indelingen bekend worden gemaakt.

Die Haghe zoekt nieuwe leden voor de Kas Commissie!

06-07-2020
Binnenkort treedt Kees Huisman, na het afronden van zijn termijn, af als lid van de Kas Commissie van Die Haghe. De Kas Cie vervult een belangrijke rol. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden.

We gaan weer open! *** Update 1 juli 2020 ***

29-06-2020
Het sportpark mag per 1 juli weer open. Het wachten is nog op de formele toestemming van de gemeente.

Hebben jullie deze al gezien?

28-06-2020
Onze eigen Vidjai in gesprek met Jan Dirk van der Zee over racisme

Riet Rommers overleden

26-06-2020
Gisteravond bereikte ons het trieste bericht dat Riet Rommers is overleden.

Vanaf 1 juli mag veel weer!

24-06-2020
Vanavond heeft het kabinet verdergaande versoepelingen aangekondigd. Ook voor onze club heeft dat positieve gevolgen. Welke dat zijn wordt nu verder uitgewerkt.

HERINNERING: Wall of Fame

22-06-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...

Vrouwen 1 Die Haghe promoveert naar 2e Klasse!

15-06-2020
Afgelopen vrijdag heeft de KNVB alsnog besloten om de vrijgekomen plaats in de 2e klasse aan Die Haghe toe te kennen. De ambities van Die Haghe liggen met het vrouwen- en meidenvoetbal hoger. ...
Pagina 1 van 170  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe