SV POORTUGAAL 1 - DIE HAGHE 1

18-04-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

VELO 2 - DIE HAGHE 2

18-04-2020, 10:30 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Nootdorp en Die Haghe spelen een bloedeloze 0-0

01-02-2020 19:09 - Senioren

zie ook het verslag op Haaglanden voetbal met foto's

www.haaglandenvoetbal.nl/2020/02/02/zaterdag-1b-sv-nootdorp-en-die-haghe-weten-net-niet-te-vinden/

Nootdorp - Die Haghe: een bloedeloze 0-0

Een slecht bespeelbaar hoofdveld van de gastheer en een straffe wind dwars over het veld en twee teams die er wat van wilden maken maar het allebei niet "hadden". Ondanks de spannende momenten vlak voor tijd bleef het terecht (op z'n Frits van Turenhouts)...nul, nul.

Die Haghe trad in Nootdorp aan zonder sterkhouder Phiras Chehoudi waardoor het elftal "anders" stond en dat was minder dan bijvoorbeeld de 1e helft tegen SHO.

Op het gladde, moeilijk bespeelbare en drassige hoofdveld begon Die Haghe nog goed aan de wedstrijd. Het zette de geelhemden prima onder druk maar behoudens een ziedend schot van Robin Laming (naast) werden er geen kansen gecreëerd.

Toch was Die Haghe vlak voor de thee dicht bij een doelpunt toen Junior Nelson goed de achterlijn bereikte en prima Gino Mulder in scoringspositie bracht. Van dichtbij schoot deze echter op de doelman van Nootdorp en bleef het bij rust 0-0 .

Alle meegereisde supporters (leuk om zoveel bekende gezichten te zien !) hoopten dat na de rust de bordjes zouden worden verhangen maar niets was minder waar. De thuisploeg rook dat er iets te halen viel tegen de nummer 3 van de ranglijst en na een paar wissels trok het steeds vaker richting het doel van Die Haghe doelman Bas Drost. Als het daar al lastig werd was daar altijd Jesse Bakker die voor opruiming wist te zorgen.

Zeker een 35 minuten lang was de wedstrijd het aankijken nauwelijks waard maar de spanning kwam in de laatste 10 minuten helemaal terug nadat invaller Peter de Kleer vanaf 30 meter een vrije schop van zeker 30 meter snoeihard op de kruising schoot.

De hierna kort op elkaar ontstane scrimages voor het doel van Nootdorp leverde echter ook niet de bevrijdende 0-1 op en eerlijkheidshalve moet gezegd worden dat Die Haghe daar ook geen recht op had. In de laatste minuut van de blessuretijd was er ineens een gevaarlijke aanval van Nootdorp in een twee tegen één situatie maar de matig afgelegde bal werd tot vreugde van de Hagenaars huizenhoog over geschoten.

Zo hield doelman Bas Drost wederom de nul en voegden Die Haghe en Nootdorp een puntje aan hun totaal toe. Die Haghe staat nog steeds op een fraaie 3e plaats en op de 2e plaats in de 2e periode en is zaterdag a.s. gastheer van het langzaam op stoom komende sv Honselersdijk (3-0 winst op Voorschoten'97). Ik hoop dan alle supporters weer achter onze ploeg te zien staan op Ockenburgh, aldus

Wim van de Graaf

 

Nieuws

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)

Annuleren Jeugdkamp

20-03-2020
Gezien de huidige coronacrisis waar we ons op dit moment in bevinden hebben we zojuist besloten dat het jeugdkamp 2020 helaas niet doorgaat.

Die Haghe gesloten, sportvelden ook / Club closed but football pitches as well / update 18 maart / March 18th

18-03-2020
Op last van de gemeente zijn ook de sportvelden gesloten / the municipality has closed all football pitches, no more after hours recreational sports.

COVID-19/Corona virus update 15 maart / March 15th

15-03-2020
Alle voetbal trainingen opgeschort, clubhuis gesloten / All football practice suspended, clubhouse closed.

Special Olympics komen naar Die Haghe!!

10-03-2020
Op 13 en 14 juni is Die Haghe gastheer van het voetbaltoernooi van dit bijzondere evenement. Lees verder en zie wat jij kunt doen...

Dinsdag 10 maart: Alleen (gras)veld 1 afgekeurd

10-03-2020
Op kleine stukjes na zijn de grasvelden op Ockenburgh goedgekeurd. De velden drogen door de harde wind snel op en het is de verwachting dat het niet of nauwelijks meer gaat regenen. Alleen veld 1 ...

GDA 2 - Die Haghe 2: 1 - 1 (ruststand: 1 - 1)

09-03-2020
Die Haghe 2 verzuimt in de eerste helft al ruim afstand te nemen van GDA2 en speelt gelijk.

Die Haghe loopt bij Forum Sport tegen een verdiende nederlaag aan: 2-0

08-03-2020
Het is natuurlijk moeilijk om vlak na het behalen van een periodetitel en een voetballoze periode van twee weken de batterij weer helemaal op te laden. Dat is Die Haghe niet tijdig gelukt en daar ...

Pakt Die Haghe in Voorburg tegen Forum Sport de draad weer op?

05-03-2020
Na twee weken voetbalvakantie, veel afgekeurde grasvelden en stormachtige dagen was het bij Die Haghe opvallend "windstil". Veel spelers genoten van een korte vakantie waardoor ook oefenvoetbal ...

Wall of Fame

03-03-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...
Pagina 1 van 169  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe