SV POORTUGAAL 1 - DIE HAGHE 1

18-04-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

VELO 2 - DIE HAGHE 2

18-04-2020, 10:30 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe wint knap met 1-0 van SHO en staat nu op de 3e plaats

25-01-2020 18:27 - Senioren

Die Haghe wint knap met 1-0 van SHO en staat nu op de 3e plaats !

Die Haghe heeft de stijgende lijn in 2020 omgezet in een moeizame maar dik verdiende 1-0 overwinning op SHO uit Oud Beijerland. Vooral het eerste half uur speelden de witkielen een goede partij en liepen de irritaties bij SHO gedurende de wedstrijd (te)hoog op.

Die Haghe vloog tegen SHO uit de startblokken en de ene aanvalsgolf na de andere beukte op het doel van de Oud Beijerlanders, echter nog zonder een doelpunt tot gevolg.

Dat doelpunt kwam er toch en wel in de 16e minuut van de wedstrijd toen Phiras Chehoudi op links  het 16-meter gebied van SHO penetreerde en met een hard schot in de verste hoek het net deed bollen: 1-0. Nog een kwartier lang was Die Haghe heer en meester maar toen kwamen er slordigheden in het spel van de thuisploeg waardoor SHO zich wat vaker on der de druk van Die Haghe kon uitspelen.

Toch was dit de periode waarin Die Haghe de wedstrijd op slot had moeten gooien maar dit werd helaas verzuimd waardoor het vervolg meer spannend werd dan goed.

SHO kon maar geen vuist maken en was ongevaarlijk in haar spaarzame uitvallen. Die Haghe controleerde de wedstrijd maar maakte het zichzelf deze middag niet makkelijk en de thee kwam dan ook als geroepen.

In de 1e helft had scheidsrechter Arie Kuup uit Vlaardingen al wat opmerkingen van spelers en "de bank" van SHO moeten slikken maar in de 2e helft bleek daar bij de ploeg uit Oud Beijerland geen rem op te zitten. Niet slim al die gele kaarten wegens "praten" daar waar Die Haghe stoïcijns door bleef gaan met voetballen. Toch gaf SHO meer gas en kreeg Die Haghe het steeds - onnodig- lastiger maar als altijd was daar doelman Bas Dtrost die erger wist te voorkomen en de "nul" wist te houden.

Die Haghe nam de laatste 20 minuten weer het initiatief over en dat resulteerde in een paar goed uitgespeelde kansen en hoekschoppen maar dit alles leverde niet de bevrijdende 2-0 op. Zo bleef het lang billenknijpen voor de trouwe Die Haghe-aanhang en na 7 minuten blessuretijd floot arbiter Kuup voor het einde van de wedstrijd die echter voor hem nog niet over bleek toen een SHO-speler toch nog iets over zijn kwaliteiten als scheidsrechter kwijt moest wat deze speler op een directe rode kaart kwam te staan. Het zal de spelers van Die Haghe een zorg zijn geweest want met deze overwinning klom het naar een prachtige 3e plaatst in de 1e klasse B en de mannen van trainer Wim de Jong staan knap 2e in de stand om de 2e periode.Wie had dat vooraf gedacht ?

Zaterdag a.s. is Nootdorp - als Pluvius het toestaat- de volgende tegenstander. De geelhemden wijken bij afkeuring van het natuurgrasveld namelijk niet uit aldus.....

Wim van de Graaf

 

Nieuws

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)

Annuleren Jeugdkamp

20-03-2020
Gezien de huidige coronacrisis waar we ons op dit moment in bevinden hebben we zojuist besloten dat het jeugdkamp 2020 helaas niet doorgaat.

Die Haghe gesloten, sportvelden ook / Club closed but football pitches as well / update 18 maart / March 18th

18-03-2020
Op last van de gemeente zijn ook de sportvelden gesloten / the municipality has closed all football pitches, no more after hours recreational sports.

COVID-19/Corona virus update 15 maart / March 15th

15-03-2020
Alle voetbal trainingen opgeschort, clubhuis gesloten / All football practice suspended, clubhouse closed.

Special Olympics komen naar Die Haghe!!

10-03-2020
Op 13 en 14 juni is Die Haghe gastheer van het voetbaltoernooi van dit bijzondere evenement. Lees verder en zie wat jij kunt doen...

Dinsdag 10 maart: Alleen (gras)veld 1 afgekeurd

10-03-2020
Op kleine stukjes na zijn de grasvelden op Ockenburgh goedgekeurd. De velden drogen door de harde wind snel op en het is de verwachting dat het niet of nauwelijks meer gaat regenen. Alleen veld 1 ...

GDA 2 - Die Haghe 2: 1 - 1 (ruststand: 1 - 1)

09-03-2020
Die Haghe 2 verzuimt in de eerste helft al ruim afstand te nemen van GDA2 en speelt gelijk.

Die Haghe loopt bij Forum Sport tegen een verdiende nederlaag aan: 2-0

08-03-2020
Het is natuurlijk moeilijk om vlak na het behalen van een periodetitel en een voetballoze periode van twee weken de batterij weer helemaal op te laden. Dat is Die Haghe niet tijdig gelukt en daar ...

Pakt Die Haghe in Voorburg tegen Forum Sport de draad weer op?

05-03-2020
Na twee weken voetbalvakantie, veel afgekeurde grasvelden en stormachtige dagen was het bij Die Haghe opvallend "windstil". Veel spelers genoten van een korte vakantie waardoor ook oefenvoetbal ...

Wall of Fame

03-03-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...
Pagina 1 van 169  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe