DH JO19-1 - GRAAF W VAC JO19-1

11-07-2020, 14:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO19-1 >

DH JO16-1 - CONCORDIA JO16-2

11-07-2020, 13:00 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO16-1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe wint knap met 1-0 van SHO en staat nu op de 3e plaats

25-01-2020 18:27 - Senioren

Die Haghe wint knap met 1-0 van SHO en staat nu op de 3e plaats !

Die Haghe heeft de stijgende lijn in 2020 omgezet in een moeizame maar dik verdiende 1-0 overwinning op SHO uit Oud Beijerland. Vooral het eerste half uur speelden de witkielen een goede partij en liepen de irritaties bij SHO gedurende de wedstrijd (te)hoog op.

Die Haghe vloog tegen SHO uit de startblokken en de ene aanvalsgolf na de andere beukte op het doel van de Oud Beijerlanders, echter nog zonder een doelpunt tot gevolg.

Dat doelpunt kwam er toch en wel in de 16e minuut van de wedstrijd toen Phiras Chehoudi op links  het 16-meter gebied van SHO penetreerde en met een hard schot in de verste hoek het net deed bollen: 1-0. Nog een kwartier lang was Die Haghe heer en meester maar toen kwamen er slordigheden in het spel van de thuisploeg waardoor SHO zich wat vaker on der de druk van Die Haghe kon uitspelen.

Toch was dit de periode waarin Die Haghe de wedstrijd op slot had moeten gooien maar dit werd helaas verzuimd waardoor het vervolg meer spannend werd dan goed.

SHO kon maar geen vuist maken en was ongevaarlijk in haar spaarzame uitvallen. Die Haghe controleerde de wedstrijd maar maakte het zichzelf deze middag niet makkelijk en de thee kwam dan ook als geroepen.

In de 1e helft had scheidsrechter Arie Kuup uit Vlaardingen al wat opmerkingen van spelers en "de bank" van SHO moeten slikken maar in de 2e helft bleek daar bij de ploeg uit Oud Beijerland geen rem op te zitten. Niet slim al die gele kaarten wegens "praten" daar waar Die Haghe stoïcijns door bleef gaan met voetballen. Toch gaf SHO meer gas en kreeg Die Haghe het steeds - onnodig- lastiger maar als altijd was daar doelman Bas Dtrost die erger wist te voorkomen en de "nul" wist te houden.

Die Haghe nam de laatste 20 minuten weer het initiatief over en dat resulteerde in een paar goed uitgespeelde kansen en hoekschoppen maar dit alles leverde niet de bevrijdende 2-0 op. Zo bleef het lang billenknijpen voor de trouwe Die Haghe-aanhang en na 7 minuten blessuretijd floot arbiter Kuup voor het einde van de wedstrijd die echter voor hem nog niet over bleek toen een SHO-speler toch nog iets over zijn kwaliteiten als scheidsrechter kwijt moest wat deze speler op een directe rode kaart kwam te staan. Het zal de spelers van Die Haghe een zorg zijn geweest want met deze overwinning klom het naar een prachtige 3e plaatst in de 1e klasse B en de mannen van trainer Wim de Jong staan knap 2e in de stand om de 2e periode.Wie had dat vooraf gedacht ?

Zaterdag a.s. is Nootdorp - als Pluvius het toestaat- de volgende tegenstander. De geelhemden wijken bij afkeuring van het natuurgrasveld namelijk niet uit aldus.....

Wim van de Graaf

 

Nieuws

De zeer verrassende poule-indeling voor Die Haghe 1 is bekend

10-07-2020
Die Haghe 1 is voor het seizoen 2020-2021 ingedeeld in in de 1e klasse A. De KNVB heeft gebroken met een traditie en de Rotterdamse regio-clubs in "Zuid" ingedeeld en de Haagse regio-ploegen uit ...

Hermanna de Wit overleden

09-07-2020
Vandaag bereikte mij het zeer droevige bericht dat Hermanna de Wit, echtgenote van Eric de Wit en schoondochter van Gijs en Nel de Wit, is overleden.

Datums bekendmaking indelingen beker- en competitie

09-07-2020
De KNVB heeft een schema bekend gemaakt met daarin de datums waarop de diverse indelingen bekend worden gemaakt.

Die Haghe zoekt nieuwe leden voor de Kas Commissie!

06-07-2020
Binnenkort treedt Kees Huisman, na het afronden van zijn termijn, af als lid van de Kas Commissie van Die Haghe. De Kas Cie vervult een belangrijke rol. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden.

We gaan weer open! *** Update 1 juli 2020 ***

29-06-2020
Het sportpark mag per 1 juli weer open. Het wachten is nog op de formele toestemming van de gemeente.

Hebben jullie deze al gezien?

28-06-2020
Onze eigen Vidjai in gesprek met Jan Dirk van der Zee over racisme

Riet Rommers overleden

26-06-2020
Gisteravond bereikte ons het trieste bericht dat Riet Rommers is overleden.

Vanaf 1 juli mag veel weer!

24-06-2020
Vanavond heeft het kabinet verdergaande versoepelingen aangekondigd. Ook voor onze club heeft dat positieve gevolgen. Welke dat zijn wordt nu verder uitgewerkt.

HERINNERING: Wall of Fame

22-06-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...

Vrouwen 1 Die Haghe promoveert naar 2e Klasse!

15-06-2020
Afgelopen vrijdag heeft de KNVB alsnog besloten om de vrijgekomen plaats in de 2e klasse aan Die Haghe toe te kennen. De ambities van Die Haghe liggen met het vrouwen- en meidenvoetbal hoger. ...
Pagina 1 van 170  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe