SV POORTUGAAL 1 - DIE HAGHE 1

18-04-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

VELO 2 - DIE HAGHE 2

18-04-2020, 10:30 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Zaterdag a.s. Die Haghe - SHO: een leuke wedstrijd op Ockenburgh

23-01-2020 12:02 - Senioren

Die Haghe en SHO voor aanvang nog geheel in balans...

....al heeft Die Haghe drie doelpunten meer gescoord dan de mannen uit Oud Beijerland. Beide teams hebben na 12 gespeelde wedstrijden 6x gewonnen, 1x gelijk gespeeld en 5x verloren dus hebben beide teams 19 punten. Het doelsaldo van de Hagenaars (+9) is net wat beter dan dat van SHO (+4).

De wedstrijd tussen de nrs. 5 en 6 van de 1e klasse B gaat dus ergens om, al is het maar de stand in de 3e periode waar de thuisploeg van vandaag een keurige 2e plaatst inneemt.

Die Haghe ging in de winterstop -zoals gebruikelijk- op hoogtestage op skies in Gerlos daar waar de Oud-Beijerlanders de zon opzochten van het Spaanse Benidorm. De oefenwedstrijden van beide teams waren net zo synchroon als de prestaties in de competitie: wisselend.

Steeds Hoger Oud Beijerland (opgericht in juni 1930) is eerder echter een tegenstander van formaat gebleken. De thuiswedstrijd van Die Haghe tegen SHO in het vorig seizoen eindigde in een 0-0 gelijkspel en deze werd in tweeën gespeeld door een blessure van de scheidsrechter. In de uitwedstrijd, later in dat seizoen, was SHO duidelijk de betere ploeg (3-0 winst) en liet Die Haghe het lelijk liggen.

Inmiddels zijn de spelers van trainer Wim de Jong gewend geraakt aan het spelen op 1e klasse niveau en is vooral de voorhoede beter geworden waardoor de kansen nu wel worden benut. De achterhoede is min of meer gelijk aan de witkielen uit de Hoeksche Waard dus zal het weer een spannende wedstrijd gaan worden op de natuurgrassprieten van sportpark Ockenburgh.

Deze wedstrijd staat onder leiding van dhr. Arie Kuup uit Vlaardingen die ik, samen met zijn neutrale secondanten dhr. R. Franken en dhr. L.W.M. Apperloo, net als de spelers, begeleiding, de pupil van de week en alle aanwezige supporters namens het bestuur een hele fijne en sportieve zaterdagmiddag wil toewensen.

Voor die supporters nog maar eens de aanwijzing dat glaswerk en alcoholische drank bij het speelveld nog steeds verboden zijn en het verzoek dus om aan dit verbod gevolg te geven, waarvoor op voorhand een bedankje van......

Wim vd Graaf

Nieuws

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)

Annuleren Jeugdkamp

20-03-2020
Gezien de huidige coronacrisis waar we ons op dit moment in bevinden hebben we zojuist besloten dat het jeugdkamp 2020 helaas niet doorgaat.

Die Haghe gesloten, sportvelden ook / Club closed but football pitches as well / update 18 maart / March 18th

18-03-2020
Op last van de gemeente zijn ook de sportvelden gesloten / the municipality has closed all football pitches, no more after hours recreational sports.

COVID-19/Corona virus update 15 maart / March 15th

15-03-2020
Alle voetbal trainingen opgeschort, clubhuis gesloten / All football practice suspended, clubhouse closed.

Special Olympics komen naar Die Haghe!!

10-03-2020
Op 13 en 14 juni is Die Haghe gastheer van het voetbaltoernooi van dit bijzondere evenement. Lees verder en zie wat jij kunt doen...

Dinsdag 10 maart: Alleen (gras)veld 1 afgekeurd

10-03-2020
Op kleine stukjes na zijn de grasvelden op Ockenburgh goedgekeurd. De velden drogen door de harde wind snel op en het is de verwachting dat het niet of nauwelijks meer gaat regenen. Alleen veld 1 ...

GDA 2 - Die Haghe 2: 1 - 1 (ruststand: 1 - 1)

09-03-2020
Die Haghe 2 verzuimt in de eerste helft al ruim afstand te nemen van GDA2 en speelt gelijk.

Die Haghe loopt bij Forum Sport tegen een verdiende nederlaag aan: 2-0

08-03-2020
Het is natuurlijk moeilijk om vlak na het behalen van een periodetitel en een voetballoze periode van twee weken de batterij weer helemaal op te laden. Dat is Die Haghe niet tijdig gelukt en daar ...

Pakt Die Haghe in Voorburg tegen Forum Sport de draad weer op?

05-03-2020
Na twee weken voetbalvakantie, veel afgekeurde grasvelden en stormachtige dagen was het bij Die Haghe opvallend "windstil". Veel spelers genoten van een korte vakantie waardoor ook oefenvoetbal ...

Wall of Fame

03-03-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...
Pagina 1 van 169  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe