DH JO19-1 - GRAAF W VAC JO19-1

11-07-2020, 14:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO19-1 >

DH JO16-1 - CONCORDIA JO16-2

11-07-2020, 13:00 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO16-1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Zaterdag a.s. Die Haghe - SHO: een leuke wedstrijd op Ockenburgh

23-01-2020 12:02 - Senioren

Die Haghe en SHO voor aanvang nog geheel in balans...

....al heeft Die Haghe drie doelpunten meer gescoord dan de mannen uit Oud Beijerland. Beide teams hebben na 12 gespeelde wedstrijden 6x gewonnen, 1x gelijk gespeeld en 5x verloren dus hebben beide teams 19 punten. Het doelsaldo van de Hagenaars (+9) is net wat beter dan dat van SHO (+4).

De wedstrijd tussen de nrs. 5 en 6 van de 1e klasse B gaat dus ergens om, al is het maar de stand in de 3e periode waar de thuisploeg van vandaag een keurige 2e plaatst inneemt.

Die Haghe ging in de winterstop -zoals gebruikelijk- op hoogtestage op skies in Gerlos daar waar de Oud-Beijerlanders de zon opzochten van het Spaanse Benidorm. De oefenwedstrijden van beide teams waren net zo synchroon als de prestaties in de competitie: wisselend.

Steeds Hoger Oud Beijerland (opgericht in juni 1930) is eerder echter een tegenstander van formaat gebleken. De thuiswedstrijd van Die Haghe tegen SHO in het vorig seizoen eindigde in een 0-0 gelijkspel en deze werd in tweeën gespeeld door een blessure van de scheidsrechter. In de uitwedstrijd, later in dat seizoen, was SHO duidelijk de betere ploeg (3-0 winst) en liet Die Haghe het lelijk liggen.

Inmiddels zijn de spelers van trainer Wim de Jong gewend geraakt aan het spelen op 1e klasse niveau en is vooral de voorhoede beter geworden waardoor de kansen nu wel worden benut. De achterhoede is min of meer gelijk aan de witkielen uit de Hoeksche Waard dus zal het weer een spannende wedstrijd gaan worden op de natuurgrassprieten van sportpark Ockenburgh.

Deze wedstrijd staat onder leiding van dhr. Arie Kuup uit Vlaardingen die ik, samen met zijn neutrale secondanten dhr. R. Franken en dhr. L.W.M. Apperloo, net als de spelers, begeleiding, de pupil van de week en alle aanwezige supporters namens het bestuur een hele fijne en sportieve zaterdagmiddag wil toewensen.

Voor die supporters nog maar eens de aanwijzing dat glaswerk en alcoholische drank bij het speelveld nog steeds verboden zijn en het verzoek dus om aan dit verbod gevolg te geven, waarvoor op voorhand een bedankje van......

Wim vd Graaf

Nieuws

De zeer verrassende poule-indeling voor Die Haghe 1 is bekend

10-07-2020
Die Haghe 1 is voor het seizoen 2020-2021 ingedeeld in in de 1e klasse A. De KNVB heeft gebroken met een traditie en de Rotterdamse regio-clubs in "Zuid" ingedeeld en de Haagse regio-ploegen uit ...

Hermanna de Wit overleden

09-07-2020
Vandaag bereikte mij het zeer droevige bericht dat Hermanna de Wit, echtgenote van Eric de Wit en schoondochter van Gijs en Nel de Wit, is overleden.

Datums bekendmaking indelingen beker- en competitie

09-07-2020
De KNVB heeft een schema bekend gemaakt met daarin de datums waarop de diverse indelingen bekend worden gemaakt.

Die Haghe zoekt nieuwe leden voor de Kas Commissie!

06-07-2020
Binnenkort treedt Kees Huisman, na het afronden van zijn termijn, af als lid van de Kas Commissie van Die Haghe. De Kas Cie vervult een belangrijke rol. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden.

We gaan weer open! *** Update 1 juli 2020 ***

29-06-2020
Het sportpark mag per 1 juli weer open. Het wachten is nog op de formele toestemming van de gemeente.

Hebben jullie deze al gezien?

28-06-2020
Onze eigen Vidjai in gesprek met Jan Dirk van der Zee over racisme

Riet Rommers overleden

26-06-2020
Gisteravond bereikte ons het trieste bericht dat Riet Rommers is overleden.

Vanaf 1 juli mag veel weer!

24-06-2020
Vanavond heeft het kabinet verdergaande versoepelingen aangekondigd. Ook voor onze club heeft dat positieve gevolgen. Welke dat zijn wordt nu verder uitgewerkt.

HERINNERING: Wall of Fame

22-06-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...

Vrouwen 1 Die Haghe promoveert naar 2e Klasse!

15-06-2020
Afgelopen vrijdag heeft de KNVB alsnog besloten om de vrijgekomen plaats in de 2e klasse aan Die Haghe toe te kennen. De ambities van Die Haghe liggen met het vrouwen- en meidenvoetbal hoger. ...
Pagina 1 van 170  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe