DH JO19-1 - GRAAF W VAC JO19-1

11-07-2020, 14:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO19-1 >

DH JO16-1 - CONCORDIA JO16-2

11-07-2020, 13:00 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO16-1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe-UVS: 0-0 maar Die Haghe komt langzaam op stoom

19-01-2020 11:15 - Senioren

Ondanks het feit dat Die Haghe ook de derde wedstrijd na de winterstop niet in winst wist om te zetten, lijkt het team toch klaar voor het vervolg van de spannende competitie in de eerste klasse B. Na een 0-0 tegen Te Werve in het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup en een 1-2 nederlaag tegen tweedeklasser VFC, bleef de score tegen het Leidse UVS (2C zaterdag) op 0-0 steken, al miste Die Haghe vlak voor tijd nog een strafschop.

link met foto's: www.haaglandenvoetbal.nl/2020/01/18/oefenvoetbal-die-haghe-komt-langzaam-op-stoom/
Tekst: Kees de Groot | Foto's: Eric de Wit

In de eerste helft startte het elftal van de Haagse trainer Patrick van Dullemen voortvarend en Die Haghe moest alle zeilen bijzetten om de UVS van zich af te houden. Na een kwartier kwam Die Haghe beter in de wedstrijd, maar vooralsnog hield nu UVS goed stand. De slechte grasmat werkte niet in het voordeel van beide ploegen, die daardoor hun opbouw danig verstoord zagen worden. In het tweede deel van de eerste helft kreeg Die Haghe via Gino Mulder de grootste kans, maar hij zag zijn inzet net naast de paal belanden. Het eerste bedrijf werd zonder echte hoogtepunten afgesloten met 0-0.

Na de pauze een duidelijk agressiever Die Haghe, maar ook UVS ging volle bak er in. Beide teams moeten volgende week weer voor het "echie" de wei in en met die opdracht gingen de ploegen er ook tegen aan in die tweede helft. Scheidsrechter Wim Hoonhout kon de gele kaarten niet op zak houden, maar hield de wedstrijd verder goed in de hand. Die Haghe werd sterker en in de 54e minuut was Jesse Bakker dicht bij de 1-0. Zijn kopbal belandde echter in de handen van de doelman van UVS.

Het grote verschil met de vorige wedstrijden was dat Die Haghe achterin bijna niets weggaf en dat geeft vertrouwen voor het vervolg van de competitie. Tien minuten voor tijd ging Phiras Chehoudi weer een stevig duel aan met zijn tegenstander en die kon niet anders doen dan Phiras vasthouden. De terecht toegekende penalty werd echter gemist door Sander de Jong, die in de competitie nog steeds een 100% score heeft. Zo eindigde dit stevige duel in een magere 0-0 en hopen de trainers Wim de Jong en Patrick van Dullemen dat hun teams klaar zijn voor de herstart van de competitie tegen respectievelijk SHO en Te Werve.

© Haaglanden Voetbal

 

Nieuws

De zeer verrassende poule-indeling voor Die Haghe 1 is bekend

10-07-2020
Die Haghe 1 is voor het seizoen 2020-2021 ingedeeld in in de 1e klasse A. De KNVB heeft gebroken met een traditie en de Rotterdamse regio-clubs in "Zuid" ingedeeld en de Haagse regio-ploegen uit ...

Hermanna de Wit overleden

09-07-2020
Vandaag bereikte mij het zeer droevige bericht dat Hermanna de Wit, echtgenote van Eric de Wit en schoondochter van Gijs en Nel de Wit, is overleden.

Datums bekendmaking indelingen beker- en competitie

09-07-2020
De KNVB heeft een schema bekend gemaakt met daarin de datums waarop de diverse indelingen bekend worden gemaakt.

Die Haghe zoekt nieuwe leden voor de Kas Commissie!

06-07-2020
Binnenkort treedt Kees Huisman, na het afronden van zijn termijn, af als lid van de Kas Commissie van Die Haghe. De Kas Cie vervult een belangrijke rol. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden.

We gaan weer open! *** Update 1 juli 2020 ***

29-06-2020
Het sportpark mag per 1 juli weer open. Het wachten is nog op de formele toestemming van de gemeente.

Hebben jullie deze al gezien?

28-06-2020
Onze eigen Vidjai in gesprek met Jan Dirk van der Zee over racisme

Riet Rommers overleden

26-06-2020
Gisteravond bereikte ons het trieste bericht dat Riet Rommers is overleden.

Vanaf 1 juli mag veel weer!

24-06-2020
Vanavond heeft het kabinet verdergaande versoepelingen aangekondigd. Ook voor onze club heeft dat positieve gevolgen. Welke dat zijn wordt nu verder uitgewerkt.

HERINNERING: Wall of Fame

22-06-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...

Vrouwen 1 Die Haghe promoveert naar 2e Klasse!

15-06-2020
Afgelopen vrijdag heeft de KNVB alsnog besloten om de vrijgekomen plaats in de 2e klasse aan Die Haghe toe te kennen. De ambities van Die Haghe liggen met het vrouwen- en meidenvoetbal hoger. ...
Pagina 1 van 170  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe