DH JO14-1 - NEXT GENERATION BVO GROUP

15-07-2020, 18:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO14-1 >

DH JO16-1 - MVV '27 JO17-1

18-07-2020, 13:00 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO16-1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe verrast Neptunus-Schiebroek met ijzersterke tweede helft: 4-0

24-11-2019 11:55 - Senioren

Met een 0-0 ruststand na een boeiende eerste helft, waarin Die Haghe-doelman Bas Drost uitblonk met een paar fantastische reddingen, overrompelde Die Haghe Neptunus Schiebroek in het tweede bedrijf met messcherpe aanvallen over de zijkanten die allemaal op identieke wijze werden afgerond. Uiteindelijk werd het 4-0 voor de Ockenburghers, die vriend en vijand verrasten met hun inzet en passie.

Tekst: Kees de Groot | Foto's: Ron Heinen

voor foto's en videoverslag zie de link

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/11/24/zaterdag-1b-die-haghe-verrast-neptunus-schiebroek-met-ijzersterke-tweede-helft/

Nadat Sami Aoulad Said in de derde minuut een levensgrote kans had laten liggen, was het in de eerste helft aanvankelijk Neptunus-Schiebroek dat nadrukkelijk liet zien waarom het nog ongeslagen was in 1B. Met veel combinatievoetbal werd de verdediging van Die Haghe af en toe behoorlijk onder druk gezet en met veel kunst- en vliegwerk en fantastisch keeperswerk van doelman Bas Drost kon Die Haghe overeind blijven. Nadat hij in de tiende minuut al bekwaam redde op een inzet van Paul Hoekstra, was zijn reflex na bijna een half uur spelen op een poging van Tom Kuil helemaal top. Het tempo lag heel hoog in die eerste helft en scheidsrechter Roozeboom moest alle zeilen bijzetten om de teams in het gareel te houden. Die Haghe was blij met de 0-0 ruststand en iedereen was benieuwd hoe de ploeg van trainer Wim de Jong zich zou houden na de thee.

 

De tweede helft was amper twee minuten oud toen Die Haghe, na balverlies van Neptunus-Schiebroek, er razendsnel uit kon komen via de weer herstelde Robin Laming, die al direct weer een onmisbare schakel bleek te zijn voor Die Haghe. De bal kwam bij de fysiek sterke Gino Mulder, die zijn inzet geblokt zag worden, maar het was Robin Laming zelf die zijn verjaardagcadeautje uitpakte en de 1-0 op het scorebord bracht. Neptunus Schiebroek leek verrast door de aanvallende impulsen van Die Haghe en vooral op het middenveld werd voor iedere centimeter gestreden. Met een niet aflatende inzet bleef Die Haghe Neptunus Schiebroek opjagen en dat leidde opnieuw tot balverlies. In de 54e minuut werd het 2-0 na een geweldig mooie aanval. Rechtsback Ricardo Rosario Lopes Landim veroverde de bal en stuurde Sami Aoulad Said de diepte in. Met een strakke voorzet bereikte Sami Aoulad de mee gesprinte Sander de Jong die eenvoudig de 2-0 erin prikte. Het was een geweldige fase voor Die Haghe, dat het sacherijn van de nederlagen van de laatste drie wedstrijden duidelijk wilde wegpoetsen.

 

Drie minuten na de 2-0 werd het vonnis over Neptunus Schiebroek definitief geveld, nadat overigens de gasten een enorme kans hadden verprutst. Nu was het Gino Mulder die met een fraaie passeerbeweging in de zestienmeter zijn tegenstander opzij zette en de attente Sami Aoulad Said bereikte, die eenvoudig de 3-0 intikte. De wedstrijd was gespeeld, maar het was tekenend voor de strijdlust van Die Haghe dat ook invaller Mark Okhuizen in de slotminuten zijn doelpuntje kon meepikken. Nu was het de ook ingevallen Phiras Chehoudi die de verdediging van Neptunus Schiebroek uitspeelde en Mark Okhuizen een niet te missen kans gaf. Op basis van de gehele wedstrijd is de 4-0 misschien geflatteerd, maar wat Die Haghe in de tweede helft liet zien, was van grote klasse en getuigde van een geweldige teamdiscipline.

 

© Haaglanden Voetbal

 

Nieuws

Strandtoernooi Vrouwen 30+

14-07-2020
Op maandagavond 13 juli namen de vrouwen 30+ afscheid van een raar seizoen met het traditionele strandtoernooi.

Indelingen jeugdafdeling

12-07-2020
Afgelopen week zijn de competitie indelingen van onze jeugd bekend gemaakt. Enorm trots zijn we dat onze jeugd afdeling zowel qua niveau als in de breedte volgend seizoen wederom een stap omhoog zet.

De zeer verrassende poule-indeling voor Die Haghe 1 is bekend

10-07-2020
Die Haghe 1 is voor het seizoen 2020-2021 ingedeeld in in de 1e klasse A. De KNVB heeft gebroken met een traditie en de Rotterdamse regio-clubs in "Zuid" ingedeeld en de Haagse regio-ploegen uit ...

Hermanna de Wit overleden

09-07-2020
Vandaag bereikte mij het zeer droevige bericht dat Hermanna de Wit, echtgenote van Eric de Wit en schoondochter van Gijs en Nel de Wit, is overleden.

Datums bekendmaking indelingen beker- en competitie

09-07-2020
De KNVB heeft een schema bekend gemaakt met daarin de datums waarop de diverse indelingen bekend worden gemaakt.

Die Haghe zoekt nieuwe leden voor de Kas Commissie!

06-07-2020
Binnenkort treedt Kees Huisman, na het afronden van zijn termijn, af als lid van de Kas Commissie van Die Haghe. De Kas Cie vervult een belangrijke rol. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden.

We gaan weer open! *** Update 1 juli 2020 ***

29-06-2020
Het sportpark mag per 1 juli weer open. Het wachten is nog op de formele toestemming van de gemeente.

Hebben jullie deze al gezien?

28-06-2020
Onze eigen Vidjai in gesprek met Jan Dirk van der Zee over racisme

Riet Rommers overleden

26-06-2020
Gisteravond bereikte ons het trieste bericht dat Riet Rommers is overleden.

Vanaf 1 juli mag veel weer!

24-06-2020
Vanavond heeft het kabinet verdergaande versoepelingen aangekondigd. Ook voor onze club heeft dat positieve gevolgen. Welke dat zijn wordt nu verder uitgewerkt.
Pagina 1 van 171  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe