DH JO19-1 - GRAAF W VAC JO19-1

11-07-2020, 14:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO19-1 >

DH JO16-1 - CONCORDIA JO16-2

11-07-2020, 13:00 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO16-1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe kan de punten tegen Neptunes-Schiebroek goed gebruiken

20-11-2019 13:33 - Senioren

Die Haghe kan de punten tegen Neptunes-Schiebroek goed gebruiken

Na een verloren wedstrijd om de Haaglanden-cup tegen 3e divisionist Westlandia (zo) en een vrije zaterdag zal Die Haghe zich weer moeten richten op de competitie waar zaterdag r.v.v. Neptunes-Schiebroek de tegenstander op Ockenburgh is. Dat Die Haghe de punten na drie opeenvolgende nederlagen nu goed kan gebruiken behoeft geen betoog. Gelukkig zijn wat geblesseerde spelers op de weg terug en afwezigen weer aanwezig en dat komt goed uit want de tegenstander staat zonder ook maar één nederlaag te hebben geleden op een knappe 2e plaats achter koploper Poortugaal.

Die Haghe kan en moet dus aan de bak tegen de uit vele fusies ontstane oude voetbalclub uit Rotterdam dat als mooi motto heeft "voor elkaar en met elkaar". Op 1 juni 2011 was de laatste fusie een feit tussen Neptunes en Schiebroek'94. Laatstgenoemde ontstond uit DESV/Unicum/SIOD en Schiebroek terwijl Neptunes ooit fuseerde met v.v. Het Westen.  Opvallend is de assistent-trainer van de zwart-wit gestreepte brigade; oud Die Haghe-lid Eelco Tigchelaar, zoon van ex Die Haghe voetballer Ynce Tigchelaar. Een mooi weerzien dus. Overigens begon oud prof Royston Drenthe ooit zijn voetballoopbaan bij de Rotterdammers.

Neptunes-Schiebroek staat dus na 8 wedstrijden met 20 punten op een 2e plaats. Het won 6x en speelde 2x gelijk. Die Haghe heeft de helft van het aantal punten behaald (10) en het won 3x en het speelde 1x gelijk.

Die Haghe kon de laatste wedstrijden, na de aanvankelijke goede seizoenstart, door het ontbreken van een aantal belangrijke spelers, niet imponeren en doordat Nootdorp toch wel verrassend de inhaalwedstrijd van SHO won duikelde het team van trainer Wim de Jong ineens naar de 8e plaats en heeft het de punten in de komende lastige wedstrijden meer dan nodig. In deze poule is alles mogelijk en een goed geconcentreerd en met lef spelend Die Haghe heeft het in zich om de tegenstander de eerste nederlaag van het seizoen te bezorgen. Maar dan moet er ook nog eens keihard gewerkt worden en dienen de witkielen scherp aan de wedstrijd te beginnen.

Dat kan dus een mooie wedstrijd op Ockenburgh worden waarbij deze onder leiding zal staan van arbiter Wim Roozeboom uit Vlaardingen die ik namens het bestuur, samen met zijn secondanten, de spelers, begeleiding en alle aanwezige supporters een hele fijne- en sportieve zaterdagmiddag wil toewensen.

Voor die supporters nog maar eens de aanwijzing dat glaswerk en alcoholische drank bij het speelveld nog steeds verboden zijn en het verzoek dus om aan dit verbod gevolg te geven, waarvoor op voorhand dank van......

Wim vd Graaf

Nieuws

De zeer verrassende poule-indeling voor Die Haghe 1 is bekend

10-07-2020
Die Haghe 1 is voor het seizoen 2020-2021 ingedeeld in in de 1e klasse A. De KNVB heeft gebroken met een traditie en de Rotterdamse regio-clubs in "Zuid" ingedeeld en de Haagse regio-ploegen uit ...

Hermanna de Wit overleden

09-07-2020
Vandaag bereikte mij het zeer droevige bericht dat Hermanna de Wit, echtgenote van Eric de Wit en schoondochter van Gijs en Nel de Wit, is overleden.

Datums bekendmaking indelingen beker- en competitie

09-07-2020
De KNVB heeft een schema bekend gemaakt met daarin de datums waarop de diverse indelingen bekend worden gemaakt.

Die Haghe zoekt nieuwe leden voor de Kas Commissie!

06-07-2020
Binnenkort treedt Kees Huisman, na het afronden van zijn termijn, af als lid van de Kas Commissie van Die Haghe. De Kas Cie vervult een belangrijke rol. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden.

We gaan weer open! *** Update 1 juli 2020 ***

29-06-2020
Het sportpark mag per 1 juli weer open. Het wachten is nog op de formele toestemming van de gemeente.

Hebben jullie deze al gezien?

28-06-2020
Onze eigen Vidjai in gesprek met Jan Dirk van der Zee over racisme

Riet Rommers overleden

26-06-2020
Gisteravond bereikte ons het trieste bericht dat Riet Rommers is overleden.

Vanaf 1 juli mag veel weer!

24-06-2020
Vanavond heeft het kabinet verdergaande versoepelingen aangekondigd. Ook voor onze club heeft dat positieve gevolgen. Welke dat zijn wordt nu verder uitgewerkt.

HERINNERING: Wall of Fame

22-06-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...

Vrouwen 1 Die Haghe promoveert naar 2e Klasse!

15-06-2020
Afgelopen vrijdag heeft de KNVB alsnog besloten om de vrijgekomen plaats in de 2e klasse aan Die Haghe toe te kennen. De ambities van Die Haghe liggen met het vrouwen- en meidenvoetbal hoger. ...
Pagina 1 van 170  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe