DH JO14-1 - NEXT GENERATION BVO GROUP

15-07-2020, 18:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO14-1 >

DH JO16-1 - MVV '27 JO17-1

18-07-2020, 13:00 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO16-1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Derde divisionist Westlandia maatje te groot voor Die Haghe: 5-0

13-11-2019 10:44 - Senioren

Derde divisionist Westlandia maatje te groot voor Die Haghe: 5-0

In de strijd op de Haaglandenvoetbal-cup trad Die Haghe zonder een paar sterkhouders aan tegen Westlandia (zo). Het verschil in tempo en balhandeling was uiteraard groot en Die Haghe werkte hard maar speelde niet goed genoeg om de schade te kunnen beperken.

Met Silver Wartna op doel en Steven ten Hage van het 2e elftal in de basis werd Die Haghe direct vanaf de aftrap teruggedrongen op eigen helft. De groenhemden combineerden er lustig op los maar de verdediging van Die Haghe hield met kunst en vliegwerk stand. In de 16e minuut verdween een schot vanaf de middenlijn, gedragen door de harde wind, over de voor zijn doel staande Silver tegen de touwen: 1-0.

Die Haghe rechtte de rug en 5 minuten later ging Sami Aoulad Said goed op de rechterkant door maar stuitte in eerste instantie oip de Westlandse doelman. De terugspringende bal dreigde met veel effect in het doel te belanden en Sami snelde er naar toe om het laatste tikje te geven. Hij werd echter door de keeper naar de grond getrokken en dat leverde deze een gele kaart en een strafschop tegen op.

Helaas bleek maar weer eens dat strafschoppen, de Hoge Bomen en Sander de Jong geen goede combi vormen want de keeper wist de ingeschoten bal te keren en Gino Mulder kreeg de bal in de herkansing niet onder de lat maar er boven.

Dit had de ommekeer in de wedstrijd kunnen zijn maar verdere schade liep Die Haghe niet op en met een kleine achterstand werd na precies 45 min. de warmte van de kleedkamer op deze gure en natte herfstavond opgezocht.

Die Haghe begon met dezelfde opstelling te slap aan de 2e akte en kwam in de 50e minuut al op een 2-0 achterstand toen Silver op een voorzet mistaste en een Westlander ongehinderd zijn hoofd tegen de bal kon plaatsen. Deze plofte via de binnenkant van de paal eerst op de doellijn maar draaide daarna er net overheen voordat hij werd weggetrapt. De goed leidende arbiter van dienst, Mike de Bruijn, stond er goed voor en keurde het doelpunt terecht toe.

Hierna was het eenrichtingsverkeer richting het doel van Die Haghe waarbij Silver met een paar goede reacties erger wist te voorkomen maar een dieptepass in de 57e minuut -na knullig balverlies op het middenveld- werd vakkundig afgerond: 3-0.

Jongeling Steven ten Hage vocht zich inmiddels goed in de wedstrijd en maakte het zijn tegenstander -oud prof Eduard Duplan- vaak knap lastig maar ook Steven kon niet voorkomen dat een vlammende schot van net buiten de zestien in de verre hoek belandde waardoor het in de 65e minuut 4-0 werd.

Ondanks het inbrengen van verse spelers, waaronder twee van het 2e elftal, konden de witkielen aanvallend er weinig tegenover stellen en ze miste ook vaak de echte wil om er iets van te maken. Die Haghe liep vaak achter de tegenstander aan en het toonde onnodig te veel ontzag voor de soms heerlijk snel combinerende 3e divisionist. Dat het in de 80e minuut nog 5-0 werd was hier een logisch gevolg van.

Zaterdag heeft Die Haghe 1 een vrije dag. Tijd om blessures, pijntjes en griepjes te laten genezen om op zaterdag 23 november weer fit en gedreven aan de aftrap te staan tegen de nummer 2 van de 1e klasse B, Neptunes-Schiebroek maar daarover volgende week meer.

Ondertussen is zaterdag a.s. om 12.00 uur de aftrap van Die Haghe 2 tegen koploper VELO 2. Een mooie gelegenheid om de mannen van trainer Robbert Stuut te komen aanmoedigen volgens...

Wim vd Graaf

kort verslag met foto's zie link www.haaglandenvoetbal.nl/2019/11/12/sir-winston-cup-zondagploeg-westlandia-kent-geen-probleem-met-die-haghe/

Nieuws

Strandtoernooi Vrouwen 30+

14-07-2020
Op maandagavond 13 juli namen de vrouwen 30+ afscheid van een raar seizoen met het traditionele strandtoernooi.

Indelingen jeugdafdeling

12-07-2020
Afgelopen week zijn de competitie indelingen van onze jeugd bekend gemaakt. Enorm trots zijn we dat onze jeugd afdeling zowel qua niveau als in de breedte volgend seizoen wederom een stap omhoog zet.

De zeer verrassende poule-indeling voor Die Haghe 1 is bekend

10-07-2020
Die Haghe 1 is voor het seizoen 2020-2021 ingedeeld in in de 1e klasse A. De KNVB heeft gebroken met een traditie en de Rotterdamse regio-clubs in "Zuid" ingedeeld en de Haagse regio-ploegen uit ...

Hermanna de Wit overleden

09-07-2020
Vandaag bereikte mij het zeer droevige bericht dat Hermanna de Wit, echtgenote van Eric de Wit en schoondochter van Gijs en Nel de Wit, is overleden.

Datums bekendmaking indelingen beker- en competitie

09-07-2020
De KNVB heeft een schema bekend gemaakt met daarin de datums waarop de diverse indelingen bekend worden gemaakt.

Die Haghe zoekt nieuwe leden voor de Kas Commissie!

06-07-2020
Binnenkort treedt Kees Huisman, na het afronden van zijn termijn, af als lid van de Kas Commissie van Die Haghe. De Kas Cie vervult een belangrijke rol. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden.

We gaan weer open! *** Update 1 juli 2020 ***

29-06-2020
Het sportpark mag per 1 juli weer open. Het wachten is nog op de formele toestemming van de gemeente.

Hebben jullie deze al gezien?

28-06-2020
Onze eigen Vidjai in gesprek met Jan Dirk van der Zee over racisme

Riet Rommers overleden

26-06-2020
Gisteravond bereikte ons het trieste bericht dat Riet Rommers is overleden.

Vanaf 1 juli mag veel weer!

24-06-2020
Vanavond heeft het kabinet verdergaande versoepelingen aangekondigd. Ook voor onze club heeft dat positieve gevolgen. Welke dat zijn wordt nu verder uitgewerkt.
Pagina 1 van 171  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe