NOOTDORP 1 - DIE HAGHE 1

01-02-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

MVV '27 2 - DIE HAGHE 2

01-02-2020, 11:30 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Derde divisionist Westlandia maatje te groot voor Die Haghe: 5-0

13-11-2019 10:44 - Senioren

Derde divisionist Westlandia maatje te groot voor Die Haghe: 5-0

In de strijd op de Haaglandenvoetbal-cup trad Die Haghe zonder een paar sterkhouders aan tegen Westlandia (zo). Het verschil in tempo en balhandeling was uiteraard groot en Die Haghe werkte hard maar speelde niet goed genoeg om de schade te kunnen beperken.

Met Silver Wartna op doel en Steven ten Hage van het 2e elftal in de basis werd Die Haghe direct vanaf de aftrap teruggedrongen op eigen helft. De groenhemden combineerden er lustig op los maar de verdediging van Die Haghe hield met kunst en vliegwerk stand. In de 16e minuut verdween een schot vanaf de middenlijn, gedragen door de harde wind, over de voor zijn doel staande Silver tegen de touwen: 1-0.

Die Haghe rechtte de rug en 5 minuten later ging Sami Aoulad Said goed op de rechterkant door maar stuitte in eerste instantie oip de Westlandse doelman. De terugspringende bal dreigde met veel effect in het doel te belanden en Sami snelde er naar toe om het laatste tikje te geven. Hij werd echter door de keeper naar de grond getrokken en dat leverde deze een gele kaart en een strafschop tegen op.

Helaas bleek maar weer eens dat strafschoppen, de Hoge Bomen en Sander de Jong geen goede combi vormen want de keeper wist de ingeschoten bal te keren en Gino Mulder kreeg de bal in de herkansing niet onder de lat maar er boven.

Dit had de ommekeer in de wedstrijd kunnen zijn maar verdere schade liep Die Haghe niet op en met een kleine achterstand werd na precies 45 min. de warmte van de kleedkamer op deze gure en natte herfstavond opgezocht.

Die Haghe begon met dezelfde opstelling te slap aan de 2e akte en kwam in de 50e minuut al op een 2-0 achterstand toen Silver op een voorzet mistaste en een Westlander ongehinderd zijn hoofd tegen de bal kon plaatsen. Deze plofte via de binnenkant van de paal eerst op de doellijn maar draaide daarna er net overheen voordat hij werd weggetrapt. De goed leidende arbiter van dienst, Mike de Bruijn, stond er goed voor en keurde het doelpunt terecht toe.

Hierna was het eenrichtingsverkeer richting het doel van Die Haghe waarbij Silver met een paar goede reacties erger wist te voorkomen maar een dieptepass in de 57e minuut -na knullig balverlies op het middenveld- werd vakkundig afgerond: 3-0.

Jongeling Steven ten Hage vocht zich inmiddels goed in de wedstrijd en maakte het zijn tegenstander -oud prof Eduard Duplan- vaak knap lastig maar ook Steven kon niet voorkomen dat een vlammende schot van net buiten de zestien in de verre hoek belandde waardoor het in de 65e minuut 4-0 werd.

Ondanks het inbrengen van verse spelers, waaronder twee van het 2e elftal, konden de witkielen aanvallend er weinig tegenover stellen en ze miste ook vaak de echte wil om er iets van te maken. Die Haghe liep vaak achter de tegenstander aan en het toonde onnodig te veel ontzag voor de soms heerlijk snel combinerende 3e divisionist. Dat het in de 80e minuut nog 5-0 werd was hier een logisch gevolg van.

Zaterdag heeft Die Haghe 1 een vrije dag. Tijd om blessures, pijntjes en griepjes te laten genezen om op zaterdag 23 november weer fit en gedreven aan de aftrap te staan tegen de nummer 2 van de 1e klasse B, Neptunes-Schiebroek maar daarover volgende week meer.

Ondertussen is zaterdag a.s. om 12.00 uur de aftrap van Die Haghe 2 tegen koploper VELO 2. Een mooie gelegenheid om de mannen van trainer Robbert Stuut te komen aanmoedigen volgens...

Wim vd Graaf

kort verslag met foto's zie link www.haaglandenvoetbal.nl/2019/11/12/sir-winston-cup-zondagploeg-westlandia-kent-geen-probleem-met-die-haghe/

Nieuws

Dinsdag 28 jan: Grasvelden Ockenburgh afgekeurd. Kunstgrasschema treedt in werking

28-01-2020
Door de vele regen van vannacht en vanmorgen zijn de grasvelden afgekeurd. Op veld 3 wordt om 20.00 uur wel een bekerwedstrijd van Toofan 1 tegen FC Zoetermeer 1 gespeeld dus moet dat ...

Die Haghe 2 - HVC10 2: 0 - 1 (ruststand: 0 - 0)

27-01-2020
Eén rottig k@#$% moment doet een goed spelend Die Haghe 2 de das om.

Die Haghe wint knap met 1-0 van SHO en staat nu op de 3e plaats

25-01-2020
Die Haghe heeft de stijgende lijn in 2020 omgezet in een moeizame maar dik verdiende 1-0 overwinning op SHO uit Oud Beijerland. Vooral het eerste half uur speelden de witkielen een goede partij en ...

Voetbaldag sv Die Haghe

23-01-2020
Zoals u inmiddels via de media heeft kunnen vernemen is er voor donderdag 30 januari & vrijdag 31 januari een landelijke staking van het onderwijs aangekondigd. Voor u als werkende ouder kan dit enig ongemak met zich meebrengen. Daarom hebben wij bij sv Die Haghe besloten om van deze nood een deugd te maken en op vrijdag 31 januari een voetbaldag/clinic te organiseren voor Die Haghe jeugdleden. (vriendjes en vriendinnetjes zijn toegestaan)

Zaterdag a.s. Die Haghe - SHO: een leuke wedstrijd op Ockenburgh

23-01-2020
en beide teams zijn voor aanvang van de wedstrijd nog geheel in balans,al heeft Die Haghe drie doelpunten meer gescoord dan de mannen uit Oud Beijerland. Het doelsaldo van de Hagenaars (+9) is net ...

Sportsignaal doet a.s. zaterdag verslag van Die Haghe - SHO

21-01-2020
Sportsignaal doet a.s. zaterdag verslag van de wedstrijd Die Haghe - SHO. Leo Pronk zal het verslag verzorgen.

Corrie Roos overleden

20-01-2020
Corrie Roos, vrouw van oud-keeperstrainer Cees Roos en moeder van Patrick Roos overleden.

Jan Mevius jr. 8 januari j.l. overleden

20-01-2020
Het bestuur heeft de droeve plicht u te melden dat Jan Mevius jr. op 8 januari j.l. is overleden in de leeftijd van 69 jaar.

Die Haghe-UVS: 0-0 maar Die Haghe komt langzaam op stoom

19-01-2020
Ondanks het feit dat Die Haghe ook de derde wedstrijd na de winterstop niet in winst wist om te zetten (0-0 tegen de sterke zaterdag 2e klasser UVS), lijkt het team toch klaar voor het vervolg van ...

Zaterdag 18 januari grasvelden ook na 10:00 uur afgekeurd, alleen de wedstrijden op kunstgras gaan door en de wedstrijd van Die Haghe 1

18-01-2020
Zaterdag 18 januari grasvelden ook na 10:00 uur afgekeurd, alleen de wedstrijden op kunstgras gaan door en de wedstrijd van Die Haghe 1
Pagina 1 van 166  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe