NOOTDORP 1 - DIE HAGHE 1

01-02-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

MVV '27 2 - DIE HAGHE 2

01-02-2020, 11:30 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Duindorp SV 2 - Die Haghe 2: 0 - 2 (ruststand: 0 - 1)

11-11-2019 09:01 - Senioren

Op deze klassieke regenachtige herfstdag waar de wind de bladeren van de bomen afwaait staat de lastige uitwedstrijd tegen Duindorp SV 2 op het programma. We starten dit keer met Silver op goal. Achterin staan wederom Sunny, Gert-Jan (centraal) en Frenk, Niels (backs). Dit keer een ander middenveld omdat zowel Calvin als Robin het eerste elftal noodgedwongen moeten versterken. Daarom staan nu Liam, Yoren van Rumpt en Mats op het middenveld. Voorin staat Kevin in de spits (want ook Steven is naar het eerste) met Yoran en Dennis op de flanken. Thomas van der Starre, Stefan Mos en Ruben zitten in de wissel op de bank. Koen pechkampioen is helaas weer geblesseerd geraakt. Dit keer een scheurtje in zijn hamstring. Sterkte Koen.

In het begin is het even wennen aan het wat hoge gras waardoor de ballen wat trager lijken te gaan. Wij staan in het begin verder een paar keer net buitenspel en wij zijn een keer gevaarlijk bij een corner. Maar Gert-Jan blijkt van achter de achterlijn de bal koppend terug te leggen voor de goal. In de 13e minuut passt Niels heel mooi door het midden de bal op de vrijstaande en opstormende Dennis. Dit keer is het geen buitenspel en Dennis maakt het mooi en beheerst af. Hoppa, das lekker. 0-1.
Een paar minuten later. Kevin legt de bal goed terug op Liam en Liam heeft mooi afstandsschot in petto. Zijn poeier spat op de lat uiteen. Oeff. Dat was bijna de 0-2. In de 25e minuut is Kevin weg maar hij wordt even vastgehouden. Liam schiet die vrije trap goed, hard en laag in maar de keeper van Duindorp kan ternauwernood knap redding brengen.
Na 30minuten spelen worden we wat slapper in ons spel en kan Duindorp voor het eerst wat meer druk op onze helft geven. Gelukkig resulteert dat niet in heel gevaarlijke situaties en staat Silver paraat bij een harde vrije trap die recht om hem afkomt. In de 38e minuut is Mats weg, maar hij wordt goed naar de zijkant gedrukt door de Duindorp verdediger. Vanuit een moeilijke hoek weet Mats toch nog uit te halen. Maar de bal gaat voorlangs en Dennis en Kevin kunnen de actie niet verder voortzetten. Met 0-1 gaan we rusten.

Vlak na rust is Dennis gelijk snel weg op de linkerflank. Zijn voorzet is hard en strak maar net niet goed genoeg. De Duindorp keeper kan redding brengen. Vlak daarna alweer een kans, maar Mats kan niet krachtig genoeg koppen en de bal hobbelt naast. In de 51e minuut is daar de eerste grote kans voor Duindorp. Een hoge voorzet van Duindorp komt voor onze goal en de Duindorp aanvaller neemt die bal knap aan en haalt meteen hard uit. Gelukkig kan Silver deze harde bal knap redden en maar net overtikken. Hiermee heeft Silver nog steeds geen enkele tegengoal gehad in dienst van DH2. In de 60e minuut komt Thomas er in en gaat Kevin eruit. Yoran in de spits en Thomas op rechts. Dat lijkt gelijk effect te hebben, want in de 66e minuut maken we de 0-2. Mats passt de bal goed door op Yoran die expres nog even inhoudt om zeker te weten dat hij geen buitenspel staat. Hij neemt de bal aan en schiet 'm daarna hard en strak langs de keeper binnen. Maar juist op dat moment van schieten besluit de Duindorp-grens toch maar te vlaggen voor buitenspel. De scheids neemt het signaal over, wij houden knap onze mondjes en het blijft dus 0-1. In de 74e minuut is er weer een uitval. Yoren, die samen met Liam goed staat te ballen op het middenveld, verovert de bal en stuurt Dennis diep. Dennis heeft prachtige pass op Yoran die goed tegen die bal aanloopt en nu wel de 0-2 lijkt te maken. Maar de keeper van Duindorp heeft een knappe reflex en kan net zijn been uitsteken en redden. Oeff. Das weer niet die bevrijdende 0-2.

De wedstrijd gaat naar het einde toe. We zitten inmiddels in de 81e minuut en het wordt daarmee spannender. De ballen komen niet meer aan en een vrije trap van Duindorp lijkt gevaarlijk maar gelukkig kan niemand tegen die bal aanlopen en kan Silver die bal pakken. In de 84e minuut komen wij weer voor de goal van Duindorp. Dit keer wordt Yoran net even teveel naar de linkerkant gedreven en zijn stiftje met het linkerbeen kan corner getikt worden. Even later valt Stefan Mos goed in voor de moegestreden Niels op rechtsback en in de 87e minuut weten wij dan toch de 0-2 te maken. Liam heeft een goede actie en een assist vanuit het middenveld en bal komt via Thomas en Yoran bij de geheel vrijstaande Dennis terecht die hiermee zijn tweede goal van de wedstrijd maakt. Als laatste wapenfeit is daar in de 90e minuut nog een verdwaald hard en hoog schot vanaf de zijkant van Duindorp. Maar Silver kan ook deze snel dalende bal over tikken waarmee de eindstand 0-2 blijft. Na afloop in de kleedkamer is daar nog applaus voor Yoren, die een werkelijke goede wedstrijd gespeeld heeft.

Quote van de dag: "Wie vecht, kan verliezen. Maar wie niet vecht heeft al verloren".

Oscar van Voskuilen
Alias Okki di Basta

PS: de wedstrijd werd nog bijgewoond door deze jarige en zichtbaar genietende supporter met een blauw/wit - én zwart/wit hart. Gefeliciteerd André!

 

Nieuws

Dinsdag 28 jan: Grasvelden Ockenburgh afgekeurd. Kunstgrasschema treedt in werking

28-01-2020
Door de vele regen van vannacht en vanmorgen zijn de grasvelden afgekeurd. Op veld 3 wordt om 20.00 uur wel een bekerwedstrijd van Toofan 1 tegen FC Zoetermeer 1 gespeeld dus moet dat ...

Die Haghe 2 - HVC10 2: 0 - 1 (ruststand: 0 - 0)

27-01-2020
Eén rottig k@#$% moment doet een goed spelend Die Haghe 2 de das om.

Die Haghe wint knap met 1-0 van SHO en staat nu op de 3e plaats

25-01-2020
Die Haghe heeft de stijgende lijn in 2020 omgezet in een moeizame maar dik verdiende 1-0 overwinning op SHO uit Oud Beijerland. Vooral het eerste half uur speelden de witkielen een goede partij en ...

Voetbaldag sv Die Haghe

23-01-2020
Zoals u inmiddels via de media heeft kunnen vernemen is er voor donderdag 30 januari & vrijdag 31 januari een landelijke staking van het onderwijs aangekondigd. Voor u als werkende ouder kan dit enig ongemak met zich meebrengen. Daarom hebben wij bij sv Die Haghe besloten om van deze nood een deugd te maken en op vrijdag 31 januari een voetbaldag/clinic te organiseren voor Die Haghe jeugdleden. (vriendjes en vriendinnetjes zijn toegestaan)

Zaterdag a.s. Die Haghe - SHO: een leuke wedstrijd op Ockenburgh

23-01-2020
en beide teams zijn voor aanvang van de wedstrijd nog geheel in balans,al heeft Die Haghe drie doelpunten meer gescoord dan de mannen uit Oud Beijerland. Het doelsaldo van de Hagenaars (+9) is net ...

Sportsignaal doet a.s. zaterdag verslag van Die Haghe - SHO

21-01-2020
Sportsignaal doet a.s. zaterdag verslag van de wedstrijd Die Haghe - SHO. Leo Pronk zal het verslag verzorgen.

Corrie Roos overleden

20-01-2020
Corrie Roos, vrouw van oud-keeperstrainer Cees Roos en moeder van Patrick Roos overleden.

Jan Mevius jr. 8 januari j.l. overleden

20-01-2020
Het bestuur heeft de droeve plicht u te melden dat Jan Mevius jr. op 8 januari j.l. is overleden in de leeftijd van 69 jaar.

Die Haghe-UVS: 0-0 maar Die Haghe komt langzaam op stoom

19-01-2020
Ondanks het feit dat Die Haghe ook de derde wedstrijd na de winterstop niet in winst wist om te zetten (0-0 tegen de sterke zaterdag 2e klasser UVS), lijkt het team toch klaar voor het vervolg van ...

Zaterdag 18 januari grasvelden ook na 10:00 uur afgekeurd, alleen de wedstrijden op kunstgras gaan door en de wedstrijd van Die Haghe 1

18-01-2020
Zaterdag 18 januari grasvelden ook na 10:00 uur afgekeurd, alleen de wedstrijden op kunstgras gaan door en de wedstrijd van Die Haghe 1
Pagina 1 van 166  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe