SHO 1 - DIE HAGHE 1

28-03-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

NOOTDORP 2 - DIE HAGHE 2

28-03-2020, 11:30 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe verzaakt en verliest van Honselersdijk: 2-1

03-11-2019 13:13 - Senioren

Die Haghe verzaakt en verliest van Honselersdijk: 2-1

Een opmerkelijk apathisch spelend Die Haghe heeft verdiend het onderspit gedolven tegen sv Honselersdijk. Die Haghe kwam nooit in de wedstrijd en dat is een verdienste van de thuisploeg, dat de gevaarlijke spitsen Sami Aoulad Said en Phiras Cheoudi wist uit te schakelen. Maar het is ook het falen van Die Haghe, dat niet de spirit en de energie had in deze wedstrijd.

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/11/02/zaterdag-1b-die-haghe-verzaakt-tegen-sv-honselersdijk/


Tekst: Kees de Groot | Foto's: Koos Ophorst

De eerste helft was het al te zien. Na een kwartier kwam sv Honselersdijk beter in de wedstrijd en hield het initiatief vast. De spelpatronen kwamen er bij de gastheren op het zeer slecht bespeelbare veld beter uit. Desondanks kreeg Die Haghe in de eerste helft de beste kans via Sami Aoulad Said, die in de negentiende minuut alleen op doelman Le Duc mocht af gaan, maar hij zag zijn inzet voorlangs gaan. sv Honselersdijk stelde daar weinig tegenover, al had het meer balbezit.

Na rust hetzelfde spelbeeld. In de 49e minuut liet Tom van Veen zijn grote klasse zien. Slalommend tussen drie spelers van Die Haghe wist hij een strafschop te versieren en scheidsrechter Boel tuinde daar oprecht in. Tom van Veen liet Die Haghe doelman Bas Drost kansloos en bracht sv Honselersdijk op 1-0.

De supporters van Die Haghe hoopten dat dit de wake-up call voor Die Haghe zou zijn, maar ook nu kwam de ploeg van Wim de Jong nog niet los. Sterker, sv Honselersdijk had bijna de 2-0 op de schoen, maar dankzij Sander de Jong en een ultieme redding van doelman Bas Drost bleef het 1-0. Pas in de 63e minuut kwam Die Haghe tot een aanvaardbare aanval over veel schijven, maar ook die aanval werd in de kiem gesmoord.

Met nog tien minuten op de klok leek sv Honselersdijk via Kevin Boogaards op safe te komen, maar aan dit doelpunt hing een zware zweem van buitenspel. Scheidsrechter Boel volgde echter het signaal van zijn assistent en keurde de treffer al goed: 2-0. In de 84e minuut kwam Die Haghe via Sami Aoulad Said terug op 2-1, na een voorzet van de ingevallen Ricardo Lopes Landim, maar het was te laat om sv Honselersdijk nog te bedreigen.

Het zou ook niet terecht zijn geweest. Die Haghe was geen schim van de ploeg die vorige week tegen Forum Sport speelde. Dat kan een keer gebeuren, immers ook de spelers van Die Haghe zijn gewone jongens die overdag moeten werken en zaterdags hun plezier beleven aan een voetbalwedstrijd op hoog niveau. Dat gaat weleens fout en dat zal men op Ockenburgh moeten accepteren. Volgende week wacht voor Die Haghe de uitdaging bij Heinenoord.


© Haaglanden Voetbal

Nieuws

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)

Annuleren Jeugdkamp

20-03-2020
Gezien de huidige coronacrisis waar we ons op dit moment in bevinden hebben we zojuist besloten dat het jeugdkamp 2020 helaas niet doorgaat.

Die Haghe gesloten, sportvelden ook / Club closed but football pitches as well / update 18 maart / March 18th

18-03-2020
Op last van de gemeente zijn ook de sportvelden gesloten / the municipality has closed all football pitches, no more after hours recreational sports.

COVID-19/Corona virus update 15 maart / March 15th

15-03-2020
Alle voetbal trainingen opgeschort, clubhuis gesloten / All football practice suspended, clubhouse closed.

Special Olympics komen naar Die Haghe!!

10-03-2020
Op 13 en 14 juni is Die Haghe gastheer van het voetbaltoernooi van dit bijzondere evenement. Lees verder en zie wat jij kunt doen...

Dinsdag 10 maart: Alleen (gras)veld 1 afgekeurd

10-03-2020
Op kleine stukjes na zijn de grasvelden op Ockenburgh goedgekeurd. De velden drogen door de harde wind snel op en het is de verwachting dat het niet of nauwelijks meer gaat regenen. Alleen veld 1 ...

GDA 2 - Die Haghe 2: 1 - 1 (ruststand: 1 - 1)

09-03-2020
Die Haghe 2 verzuimt in de eerste helft al ruim afstand te nemen van GDA2 en speelt gelijk.

Die Haghe loopt bij Forum Sport tegen een verdiende nederlaag aan: 2-0

08-03-2020
Het is natuurlijk moeilijk om vlak na het behalen van een periodetitel en een voetballoze periode van twee weken de batterij weer helemaal op te laden. Dat is Die Haghe niet tijdig gelukt en daar ...

Pakt Die Haghe in Voorburg tegen Forum Sport de draad weer op?

05-03-2020
Na twee weken voetbalvakantie, veel afgekeurde grasvelden en stormachtige dagen was het bij Die Haghe opvallend "windstil". Veel spelers genoten van een korte vakantie waardoor ook oefenvoetbal ...

Wall of Fame

03-03-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...
Pagina 1 van 169  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe