DIE HAGHE 1 - SHO 1

25-01-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - HVC'10 2

25-01-2020, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe verzaakt en verliest van Honselersdijk: 2-1

03-11-2019 13:13 - Senioren

Die Haghe verzaakt en verliest van Honselersdijk: 2-1

Een opmerkelijk apathisch spelend Die Haghe heeft verdiend het onderspit gedolven tegen sv Honselersdijk. Die Haghe kwam nooit in de wedstrijd en dat is een verdienste van de thuisploeg, dat de gevaarlijke spitsen Sami Aoulad Said en Phiras Cheoudi wist uit te schakelen. Maar het is ook het falen van Die Haghe, dat niet de spirit en de energie had in deze wedstrijd.

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/11/02/zaterdag-1b-die-haghe-verzaakt-tegen-sv-honselersdijk/


Tekst: Kees de Groot | Foto's: Koos Ophorst

De eerste helft was het al te zien. Na een kwartier kwam sv Honselersdijk beter in de wedstrijd en hield het initiatief vast. De spelpatronen kwamen er bij de gastheren op het zeer slecht bespeelbare veld beter uit. Desondanks kreeg Die Haghe in de eerste helft de beste kans via Sami Aoulad Said, die in de negentiende minuut alleen op doelman Le Duc mocht af gaan, maar hij zag zijn inzet voorlangs gaan. sv Honselersdijk stelde daar weinig tegenover, al had het meer balbezit.

Na rust hetzelfde spelbeeld. In de 49e minuut liet Tom van Veen zijn grote klasse zien. Slalommend tussen drie spelers van Die Haghe wist hij een strafschop te versieren en scheidsrechter Boel tuinde daar oprecht in. Tom van Veen liet Die Haghe doelman Bas Drost kansloos en bracht sv Honselersdijk op 1-0.

De supporters van Die Haghe hoopten dat dit de wake-up call voor Die Haghe zou zijn, maar ook nu kwam de ploeg van Wim de Jong nog niet los. Sterker, sv Honselersdijk had bijna de 2-0 op de schoen, maar dankzij Sander de Jong en een ultieme redding van doelman Bas Drost bleef het 1-0. Pas in de 63e minuut kwam Die Haghe tot een aanvaardbare aanval over veel schijven, maar ook die aanval werd in de kiem gesmoord.

Met nog tien minuten op de klok leek sv Honselersdijk via Kevin Boogaards op safe te komen, maar aan dit doelpunt hing een zware zweem van buitenspel. Scheidsrechter Boel volgde echter het signaal van zijn assistent en keurde de treffer al goed: 2-0. In de 84e minuut kwam Die Haghe via Sami Aoulad Said terug op 2-1, na een voorzet van de ingevallen Ricardo Lopes Landim, maar het was te laat om sv Honselersdijk nog te bedreigen.

Het zou ook niet terecht zijn geweest. Die Haghe was geen schim van de ploeg die vorige week tegen Forum Sport speelde. Dat kan een keer gebeuren, immers ook de spelers van Die Haghe zijn gewone jongens die overdag moeten werken en zaterdags hun plezier beleven aan een voetbalwedstrijd op hoog niveau. Dat gaat weleens fout en dat zal men op Ockenburgh moeten accepteren. Volgende week wacht voor Die Haghe de uitdaging bij Heinenoord.


© Haaglanden Voetbal

Nieuws

Voetbaldag sv Die Haghe

23-01-2020
Zoals u inmiddels via de media heeft kunnen vernemen is er voor donderdag 30 januari & vrijdag 31 januari een landelijke staking van het onderwijs aangekondigd. Voor u als werkende ouder kan dit enig ongemak met zich meebrengen. Daarom hebben wij bij sv Die Haghe besloten om van deze nood een deugd te maken en op vrijdag 31 januari een voetbaldag/clinic te organiseren voor Die Haghe jeugdleden. (vriendjes en vriendinnetjes zijn toegestaan)

Zaterdag a.s. Die Haghe - SHO: een leuke wedstrijd op Ockenburgh

23-01-2020
en beide teams zijn voor aanvang van de wedstrijd nog geheel in balans,al heeft Die Haghe drie doelpunten meer gescoord dan de mannen uit Oud Beijerland. Het doelsaldo van de Hagenaars (+9) is net ...

Sportsignaal doet a.s. zaterdag verslag van Die Haghe - SHO

21-01-2020
Sportsignaal doet a.s. zaterdag verslag van de wedstrijd Die Haghe - SHO. Leo Pronk zal het verslag verzorgen.

Corrie Roos overleden

20-01-2020
Corrie Roos, vrouw van oud-keeperstrainer Cees Roos en moeder van Patrick Roos overleden.

Jan Mevius jr. 8 januari j.l. overleden

20-01-2020
Het bestuur heeft de droeve plicht u te melden dat Jan Mevius jr. op 8 januari j.l. is overleden in de leeftijd van 69 jaar.

Die Haghe-UVS: 0-0 maar Die Haghe komt langzaam op stoom

19-01-2020
Ondanks het feit dat Die Haghe ook de derde wedstrijd na de winterstop niet in winst wist om te zetten (0-0 tegen de sterke zaterdag 2e klasser UVS), lijkt het team toch klaar voor het vervolg van ...

Zaterdag 18 januari grasvelden ook na 10:00 uur afgekeurd, alleen de wedstrijden op kunstgras gaan door en de wedstrijd van Die Haghe 1

18-01-2020
Zaterdag 18 januari grasvelden ook na 10:00 uur afgekeurd, alleen de wedstrijden op kunstgras gaan door en de wedstrijd van Die Haghe 1

Zaterdag 18 januari grasvelden afgekeurd

18-01-2020
Tot in ieder geval 10:00 uur zijn alle grasvelden afgekeurd, wordt alleen gevoetbald op de kunstgrasvelden 3 en 7.

Die Haghe oefent zaterdag tegen UVS

18-01-2020
Die Haghe speelt zaterdag op Ockenburgh de derde oefenwedstrijd in 2020 en wel tegen zaterdag 2e klasser UVS uit Leiden. De mannen van trainer Wim de Jong zullen na het bloedeloze 0-0 gelijkspel ...

Woensdag 15 januari 2020: alle grasvelden afgekeurd.

15-01-2020
Op woensdag 15 januari 2020 zijn alle grasvelden afgekeurd. Hierdoor treedt het afkeuringsschema in werking.
Pagina 1 van 166  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe