SHO 1 - DIE HAGHE 1

28-03-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

NOOTDORP 2 - DIE HAGHE 2

28-03-2020, 11:30 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Een mooi affiche op zonnig Ockenburgh: Die Haghe – Forum Sport

24-10-2019 09:12 - Senioren

Een mooi affiche op Ockenburgh: Die Haghe – Forum Sport

Die Haghe bivakkeert thans op de 3e plaats in de 1e klasse B en na de klinkende winstpartijen tegen BVCB en RVVH komt nu een "oude rivaal" op bezoek, het Voorburgse Forum Sport.

Oude tijden herleven want de wedstrijden tussen Die Haghe en voorheen de Christelijke Sportvereniging Door En Voor Jongeren Opgericht (csv DEVJO) waren vaak pittige potjes voetbal om in te lijsten. DEVJO fuseerde op 1-7-1998 met de zondagclub s.v. Voorburg tot Forum Sport en de nieuwe club ging in het licht/donkerblauwe shirt spelen op sportpark 't Loo in Voorburg.

Bekende trainers toen waren Bob Kootwijk (DEVJO) en later bij Forum Sport, Andre Lourens (vorig seizoen nog Voorschoten'97 en nu bij Honselersdijk), Herman Kooijenga, Stefan Koegler en tot vorig seizoen Bas Steffens (nu HBS). Thans is Dennis den Turk de verantwoordelijke hoofdtrainer bij de blauwhemden. Ook de ex Die Haghe speler (en voetbalmakelaar) Rodger Linse heeft bij Forum Sport gevoetbald (1999-2000)

Die Haghe staat nu op die 3e plaats met 10 behaalde punten en een doelsaldo van +7 terwijl de Voorburgse formatie op de 10e plaats -beneden haar stand- op de ranglijst staat met 4 punten en een doelsaldo van -3. Vorige week verloor het nog met 2-4 van koploper Poortugaal maar de week daarvoor werd er na een 1-2 voorsprong met 3-2 verloren van RVVH, de ploeg waar de mannen van trainer Wim de Jong vorige zaterdag nog met 2-1 van wisten te winnen.

Vorige seizoen verloor Die Haghe op 't Loo nog kansloos van Forum Sport met 3-0 maar won het door een doelpunt van de thans in het 3e team van Die Haghe voetballende Jeroen Brand met 1-0. Een overwinning die met veel inzet maar ook met veel geluk tot stand kwam. De ontgoocheling bij de tegenstander was toen groot dus zullen de Voorburgers nog een appeltje met Die Haghe te schillen hebben. Die Haghe op haar beurt is echter voor niemand bang en zal weer alles uit de kast halen om de drie punten op Ockenburgh te houden en daarmee een gat naar de concurrentie te slaan.

Gelet op de goede weersverwachting (heerlijk herfstweer met een zonnetje) en daar het hier toch wel een derby van de week betreft verwacht ik veel toeschouwers bij deze vooraf al spannende wedstrijd.

Een wedstrijd welke onder leiding staat van arbiter Thomas Groenendijk uit Middelharnis die ik namens het bestuur samen met zijn secondanten, de spelers, begeleiding en alle aanwezige supporters een hele fijne en sportieve zaterdagmiddag wil toewensen.

Voor die supporters nog maar eens de aanwijzing dat glaswerk en alcoholische drank bij het speelveld nog steeds verboden zijn en het verzoek dus om aan dit verbod gevolg te geven, waarvoor op voorhand dank van......

Wim vd Graaf                  

Nieuws

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)

Annuleren Jeugdkamp

20-03-2020
Gezien de huidige coronacrisis waar we ons op dit moment in bevinden hebben we zojuist besloten dat het jeugdkamp 2020 helaas niet doorgaat.

Die Haghe gesloten, sportvelden ook / Club closed but football pitches as well / update 18 maart / March 18th

18-03-2020
Op last van de gemeente zijn ook de sportvelden gesloten / the municipality has closed all football pitches, no more after hours recreational sports.

COVID-19/Corona virus update 15 maart / March 15th

15-03-2020
Alle voetbal trainingen opgeschort, clubhuis gesloten / All football practice suspended, clubhouse closed.

Special Olympics komen naar Die Haghe!!

10-03-2020
Op 13 en 14 juni is Die Haghe gastheer van het voetbaltoernooi van dit bijzondere evenement. Lees verder en zie wat jij kunt doen...

Dinsdag 10 maart: Alleen (gras)veld 1 afgekeurd

10-03-2020
Op kleine stukjes na zijn de grasvelden op Ockenburgh goedgekeurd. De velden drogen door de harde wind snel op en het is de verwachting dat het niet of nauwelijks meer gaat regenen. Alleen veld 1 ...

GDA 2 - Die Haghe 2: 1 - 1 (ruststand: 1 - 1)

09-03-2020
Die Haghe 2 verzuimt in de eerste helft al ruim afstand te nemen van GDA2 en speelt gelijk.

Die Haghe loopt bij Forum Sport tegen een verdiende nederlaag aan: 2-0

08-03-2020
Het is natuurlijk moeilijk om vlak na het behalen van een periodetitel en een voetballoze periode van twee weken de batterij weer helemaal op te laden. Dat is Die Haghe niet tijdig gelukt en daar ...

Pakt Die Haghe in Voorburg tegen Forum Sport de draad weer op?

05-03-2020
Na twee weken voetbalvakantie, veel afgekeurde grasvelden en stormachtige dagen was het bij Die Haghe opvallend "windstil". Veel spelers genoten van een korte vakantie waardoor ook oefenvoetbal ...

Wall of Fame

03-03-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...
Pagina 1 van 169  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe