DH 1 - NEPTUNUS-SCHIEBROEK 1

23-11-2019, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - WESTLANDIA 3

23-11-2019, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Volwassen spelend Die Haghe wint knap van RVVH: 2-1

19-10-2019 18:30 - Senioren

Na een donderdagavond trainingssessie bij kaarslicht (3 lampen stuk) bleek Die Haghe de daaruit voortkomende concentratie goed te hebben vastgehouden en won het in een moeilijke wedstrijd van een stugge tegenstander dankzij twee doelpunten van Sami Aoulad Said: 2-1.

Het duurde tot de 23e minuut voordat de wedstrijd echt op gang kwam. Daarvoor waren er voor beide teams nauwelijk kansen en konden de beide doelmannen genieten van een zacht herfstzonnetje. Het was Phiras Chehoudi die een aanval op de rechterflank opzette en de bal knap en strak wist voor te krijgen waar Sami de bal makkelijk tegen de touwen van RVVH kon werken: 1-0.

Nu zette de Ridderkerse ploeg ineens wel feller aan en drukte het Die Haghe steeds meer naar achteren waarbij er telkens goed geanticipeerd werd door de thuisploeg om zich onder die druk uit te werken.

Toch nam een blauwe zebra in de 31e minuut de bal buiten het strafschopgebied van Die Haghe vol op zijn slof waarna het leder keihard via de binnenkant van de verste paal bij de eerste paal binnensloeg: 1-1.

Tot aan de rust bleef de wedstrijd in balans en leek de storm te zijn gaan liggen. Na de thee werd Die Haghe optisch sterker echter zonder goede doelpogingen. De wedstrijd mondde uit in een slijtageslag op het middenveld en beide teams zochten soms onverwacht de aanval. Het was Jesse Bakker die op rechts opstoomde en een prima pass op Sami Aoulad Said gaf die de bal uit een schier onmogelijke hoek onder de Ridderkerkse doelman en in het doel wist te schuiven: 2-1. 

De vreugde aan Haagse zijde was groot maar de druk van RVVH nam zienderogend toe. Een paar hachelijke momenten voor het Haagse doel werden door de stoicijns spelende verdediging en de prima keepende Bas Drost onschadelijk gemaakt. De score had voor Die Haghe ook nog hoger kunnen uitpakken maar zowel de ingebrachte Gino Mulder als Ricardo Lopes Landim had iets meer geduld moeten bewaren om het vonnis onherroepelijk te maken.

Na 6 minuten blessuretijd floot de goed leidende scheidsrechter Ferit Akkaya voor het einde en bleek Die Haghe zich op een 3e plaats in de 1e klasse B te hebben genesteld.

Volgende week speelt Die Haghe weer thuis en dan is het sterke Forum Sport de tegenstander. Hopelijk verloopt deze wedstrijd voor Die Haghe net zo goed als het treffen op Ockenburgh in het vorige seizoen (10 maart 2019: 1-0).

Wim vd Graaf

voor een verslag op Haaglandenvoetbal met foto's zie de link

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/10/20/zaterdag-1b-die-haghe-vecht-zich-naar-overwinning/

 

 

Nieuws

Maandag 18 november, grasvelden afgekeurd.

18-11-2019
Vanmiddag / vanavond 18 november zijn de grasvelden afgekeurd. Hierdoor zal het afkeuringsschema van kracht zijn.

Die Haghe 2 - VELO 2: 2 - 2 (ruststand: 2 - 1)

18-11-2019
Die Haghe 2 speelt in absolute topper gelijk tegen koploper VELO 2.

Die Haghe Vrouwen 1 pakt 1e periode

17-11-2019
Dankzij een 2-0 overwinning op DSVP is Vrouwen 1 de trotse bezitter van de 1e periodetitel in haar poule. Trainer Frank Teunissen liep dan ook glunderend op het sportpark rond. Dames en Frank van ...

Die Haghe Vrouwen 1 speelt zaterdag om 1e periode kampioenschap!

14-11-2019
Op 16 november spelen de talentvolle meiden van trainer Frank Teunissen om het 1e periode-kampioenschap. De in de competitie nog ongeslagen koploper ontvangt dan om 10.30 uur DSVP Vrouwen 1

Derde divisionist Westlandia maatje te groot voor Die Haghe: 5-0

13-11-2019
In de strijd op de Haaglandenvoetbal-cup trad Die Haghe zonder een paar sterkhouders aan tegen Westlandia (zo). Het verschil in tempo en balhandeling was uiteraard groot en Die Haghe werkte hard ...

Overstroming clubgebouw

11-11-2019
Helaas is afgelopen vrijdag ons clubhuis veranderd in een zwembad. Een jongen die meedeed aan de keeperstraining heeft de kraan in het toilet aangezet en moedwillig het afvoerputje met een prop papier afgesloten. Een zware overstroming was het gevolg.

Carl van Lobenstein stopt als secretaris

11-11-2019
Na vele jaren van trouwe dienst heeft Carl van Lobenstein aangegeven te stoppen als secretaris van onze mooie vereniging. Carl blijft in enige vorm natuurlijk wel aan Die Haghe verbonden al was ...

Duindorp SV 2 - Die Haghe 2: 0 - 2 (ruststand: 0 - 1)

11-11-2019
Die Haghe 2 spoelt nare smaak van vorige week weg met een verdiende 0-2 overwinning in en tegen Duindorp SV 2.

Pietentraining

11-11-2019
Geef je op voor de Pietentraining op vrijdag 22 november as.

Zeer verzwakt Die Haghe gaat bij Heinenoord ten onder: 3-1

10-11-2019
Met maar liefst zeven veranderingen ten opzichte van vorige week kwam het hardwerkende Die Haghe net te kort tegen Heinenoord. Na een 1-0 ruststand kwam Die Haghe via aanvoerder Mitchell de Bas ...
Pagina 1 van 161  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe