SHO 1 - DIE HAGHE 1

28-03-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

NOOTDORP 2 - DIE HAGHE 2

28-03-2020, 11:30 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Volwassen spelend Die Haghe wint knap van RVVH: 2-1

19-10-2019 18:30 - Senioren

Na een donderdagavond trainingssessie bij kaarslicht (3 lampen stuk) bleek Die Haghe de daaruit voortkomende concentratie goed te hebben vastgehouden en won het in een moeilijke wedstrijd van een stugge tegenstander dankzij twee doelpunten van Sami Aoulad Said: 2-1.

Het duurde tot de 23e minuut voordat de wedstrijd echt op gang kwam. Daarvoor waren er voor beide teams nauwelijk kansen en konden de beide doelmannen genieten van een zacht herfstzonnetje. Het was Phiras Chehoudi die een aanval op de rechterflank opzette en de bal knap en strak wist voor te krijgen waar Sami de bal makkelijk tegen de touwen van RVVH kon werken: 1-0.

Nu zette de Ridderkerse ploeg ineens wel feller aan en drukte het Die Haghe steeds meer naar achteren waarbij er telkens goed geanticipeerd werd door de thuisploeg om zich onder die druk uit te werken.

Toch nam een blauwe zebra in de 31e minuut de bal buiten het strafschopgebied van Die Haghe vol op zijn slof waarna het leder keihard via de binnenkant van de verste paal bij de eerste paal binnensloeg: 1-1.

Tot aan de rust bleef de wedstrijd in balans en leek de storm te zijn gaan liggen. Na de thee werd Die Haghe optisch sterker echter zonder goede doelpogingen. De wedstrijd mondde uit in een slijtageslag op het middenveld en beide teams zochten soms onverwacht de aanval. Het was Jesse Bakker die op rechts opstoomde en een prima pass op Sami Aoulad Said gaf die de bal uit een schier onmogelijke hoek onder de Ridderkerkse doelman en in het doel wist te schuiven: 2-1. 

De vreugde aan Haagse zijde was groot maar de druk van RVVH nam zienderogend toe. Een paar hachelijke momenten voor het Haagse doel werden door de stoicijns spelende verdediging en de prima keepende Bas Drost onschadelijk gemaakt. De score had voor Die Haghe ook nog hoger kunnen uitpakken maar zowel de ingebrachte Gino Mulder als Ricardo Lopes Landim had iets meer geduld moeten bewaren om het vonnis onherroepelijk te maken.

Na 6 minuten blessuretijd floot de goed leidende scheidsrechter Ferit Akkaya voor het einde en bleek Die Haghe zich op een 3e plaats in de 1e klasse B te hebben genesteld.

Volgende week speelt Die Haghe weer thuis en dan is het sterke Forum Sport de tegenstander. Hopelijk verloopt deze wedstrijd voor Die Haghe net zo goed als het treffen op Ockenburgh in het vorige seizoen (10 maart 2019: 1-0).

Wim vd Graaf

voor een verslag op Haaglandenvoetbal met foto's zie de link

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/10/20/zaterdag-1b-die-haghe-vecht-zich-naar-overwinning/

 

 

Nieuws

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)

Annuleren Jeugdkamp

20-03-2020
Gezien de huidige coronacrisis waar we ons op dit moment in bevinden hebben we zojuist besloten dat het jeugdkamp 2020 helaas niet doorgaat.

Die Haghe gesloten, sportvelden ook / Club closed but football pitches as well / update 18 maart / March 18th

18-03-2020
Op last van de gemeente zijn ook de sportvelden gesloten / the municipality has closed all football pitches, no more after hours recreational sports.

COVID-19/Corona virus update 15 maart / March 15th

15-03-2020
Alle voetbal trainingen opgeschort, clubhuis gesloten / All football practice suspended, clubhouse closed.

Special Olympics komen naar Die Haghe!!

10-03-2020
Op 13 en 14 juni is Die Haghe gastheer van het voetbaltoernooi van dit bijzondere evenement. Lees verder en zie wat jij kunt doen...

Dinsdag 10 maart: Alleen (gras)veld 1 afgekeurd

10-03-2020
Op kleine stukjes na zijn de grasvelden op Ockenburgh goedgekeurd. De velden drogen door de harde wind snel op en het is de verwachting dat het niet of nauwelijks meer gaat regenen. Alleen veld 1 ...

GDA 2 - Die Haghe 2: 1 - 1 (ruststand: 1 - 1)

09-03-2020
Die Haghe 2 verzuimt in de eerste helft al ruim afstand te nemen van GDA2 en speelt gelijk.

Die Haghe loopt bij Forum Sport tegen een verdiende nederlaag aan: 2-0

08-03-2020
Het is natuurlijk moeilijk om vlak na het behalen van een periodetitel en een voetballoze periode van twee weken de batterij weer helemaal op te laden. Dat is Die Haghe niet tijdig gelukt en daar ...

Pakt Die Haghe in Voorburg tegen Forum Sport de draad weer op?

05-03-2020
Na twee weken voetbalvakantie, veel afgekeurde grasvelden en stormachtige dagen was het bij Die Haghe opvallend "windstil". Veel spelers genoten van een korte vakantie waardoor ook oefenvoetbal ...

Wall of Fame

03-03-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...
Pagina 1 van 169  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe