DH JO19-1 - QUICK JO19-1

23-10-2019, 19:30 uur
beker | Meer Die Haghe JO19-1 >

DIE HAGHE VR1 - DEN HOORN VR1

23-10-2019, 20:00 uur
beker | Meer Die Haghe VR1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Wim de Jong krijgt er drie punten en een kleindochter bij

12-10-2019 19:09 - Senioren

Wim de Jong krijgt er drie punten en een kleindochter bij

Trainer Wim de Jong vernam in de rust van de wedstrijd tegen BVCB (0-0) dat hij grootvader was geworden van een kleindochter en ging als "opa" met zijn team de 2e helft in.

Dat miste zijn uitwerking niet want hij won stralend met 0-4 en nam de 3 punten mee op kraamvisite in de wetenschap dat Die Haghe goede zaken had gedaan en nu op de 4e plaats staat dankzij doelpunten van Yannick Nyanor, Phiras Chehoudi, Sami Aoulad Said en Ricardo Lopes Landim.

zie verslag op Haaglandenvoetbal

Wim vd Graaf

 

Tekst: Kees de Groot | Foto's: Sandra Beekhuizen

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/10/13/zaterdag-1b-wim-de-jong-krijgt-er-drie-punten-en-kleindochter-bij

In de voorbespreking had Wim de Jong het niet over de aanstaande bevalling van zijn dochter, maar wel over de kans voor Die Haghe om BVCB op zeven punten te zetten. Maar dan moesten alle spelers zich wel bewust zijn van de kansen die er nu voor Die Haghe lagen. Ondanks de regen was het grasveld van BVCB uitstekend bespeelbaar.

In de eerste helft was het niet opwindend wat beide ploegen lieten zien, alhoewel Die Haghe direct al in de eerste minuten, via Junior Nelson en Sami Aoulad, dreigend was, maar het antwoord van BVCB was ook navenant en Die Haghe keeper Bas Drost moest al in de derde minuut zijn klasse laten zien op een prima inzet van de linkerspits van BVCB, Ayrton Verlaan.

Daarna ontstond er een status quo. Beide teams hielden elkaar in evenwicht, maar het was opvallend dat Die Haghe aanvallend gevaarlijker was dan BVCB, dat totaal geen dreiging had. Vlak voor rust stopte verdediger Mitchell Feijen de bal met de hand, maar scheidsrechter Knetsch zag er geen doelbewust hands in. Zo gingen beide ploegen met 0-0 rusten, waarna trainer Wim de Jong de mooiste boodschap kreeg van zijn leven. Zijn dochter was bevallen van een kleindochter!

Of dat de wedstrijd heeft beïnvloed, zal nooit bekend worden, maar feit blijft dat Die Haghe duidelijk scherper uit de kleedkamer kwam dan BVCB. Kansen kwamen er voor Sami Aoulad Said en Phiras Cheoudi, maar voorlopig bleef het 0-0. Na een uur spelen sloeg Die Haghe toe. Sami Aoulad forceerde op zijn manier een hoekschop en Peter de Kleer legde de bal op het hoofd van Yannick Nyanor, die keihard inkopte: 0-1. Een beloning voor Yannick Nyanor die na een seizoen vol blessureleed nu weer belangrijk kan zijn voor Die Haghe.

Voor Die Haghe ontstond een ideale situatie. Het liet BVCB komen en vanuit de counter kon het toeslaan. Verdedigend stond Die Haghe uitstekend met doelman Bas Drost als uitstekend leider. Soms was Die Haghe echter te onrustig en werd te snel balverlies geleden, maar in de 69e minuut was het Phiras Cheoudi die opnieuw zijn waarde bewees in het nog prille seizoen. Met een mooie kap- en draaibeweging schoot hij de bal in de verre hoek achter de zeer onrustige doelman Wesley van der Molen van BVCB: 0-2. De wedstrijd was gespeeld, want BVCB liet alle vertrouwen varen, zeker toen Mitchell Feijen ook nog eens rood kreeg na een overtreding op Phiras Cheoudi.

Als een doelloos team werd de thuisploeg door Die Haghe naar de slachtbank geleid. Met Gino Mulder en Ricardo Rosario Lopes Landim (terug van BVCB!) bracht trainer Wim de Jong nog meer snelheid in het team en dat leidde als snel tot de 0-3 van Sami Aoulad Said (assist Ricardo Rosario Lopes Landim) en de 0-4 van Ricardo Lopes Landim zelf met een prachtige lob over de gefrustreerde doelman Van der Molen heen. Een prachtige overwinning van Die Haghe dat zich nu terugvindt op de vierde plaats in de eerste klasse B.

© Haaglanden Voetbal

 

Nieuws

Maandag 21 oktober , Grasvelden afgekeurd.

21-10-2019
Voor vanmiddag /vanavond 21 oktober zijn de grasvelden afgekeurd.

Volwassen spelend Die Haghe wint knap van RVVH: 2-1

19-10-2019
Na een donderdagavond trainingssessie bij kaarslicht (3 lampen stuk) bleek Die Haghe de daaruit voortkomende concentratie goed te hebben vastgehouden en won het in een moeilijke wedstrijd van een ...

Jeugdkamp binnen 48 uur volgeboekt !!

18-10-2019
Beste ouders, Binnen 48 uur na de start van de inschrijvingsperiode moeten we helaas .....maar ook wel trots.....mededelen dat de inschrijving voor het 45ste jeugdkamp per direct gesloten is. Op ...

Kan Die Haghe deze keer weer winnen van RVVH?

17-10-2019
Dat was vorige week een lekkere overwinning van Die Haghe in Bergschenhoek waar de plaatselijke BVCB met 0-4 werd verslagen. Die Haghe zit, vooral aanvallend, in de lift en is voor het eerst de ...

Sportsignaal radio verslaat a.s. zaterdag de wedstrijd : Die Haghe - RVVH

16-10-2019
Sportsignaal radio komt zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Die Haghe - RVVH Daan Snoeks is de verslaggever

Inschrijving 45ste jeugdkamp GEOPEND ! (Update!)

15-10-2019
Van maandag 27 april t/m vrijdag 1 mei 2020 vindt het 45ste jeugdkamp van sv Die Haghe plaats. Een week vol spectaculaire activiteiten , gezelligheid en bovendien een hele hoop voetbal. De ...

Tot 1 november zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app.

14-10-2019
Tot 1 november is het nog mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging ...

Sponsorloop Jeugd zeer groot succes!!!

14-10-2019
Op zondag 13 oktober hebben 134 jeugdleden van sv Die Haghe deelgenomen aan de sponsorloop.

HVC’10 2 - Die Haghe 2: 0 - 3 (ruststand: 0 - 0)

14-10-2019
Die Haghe 2 speelt een goede pot en pakt met 4-3-3 de volle buit tegen koploper HVC’10 2.
Pagina 1 van 158  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe