DIE HAGHE 1 - SHO 1

25-01-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - HVC'10 2

25-01-2020, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Wim de Jong krijgt er drie punten en een kleindochter bij

12-10-2019 19:09 - Senioren

Wim de Jong krijgt er drie punten en een kleindochter bij

Trainer Wim de Jong vernam in de rust van de wedstrijd tegen BVCB (0-0) dat hij grootvader was geworden van een kleindochter en ging als "opa" met zijn team de 2e helft in.

Dat miste zijn uitwerking niet want hij won stralend met 0-4 en nam de 3 punten mee op kraamvisite in de wetenschap dat Die Haghe goede zaken had gedaan en nu op de 4e plaats staat dankzij doelpunten van Yannick Nyanor, Phiras Chehoudi, Sami Aoulad Said en Ricardo Lopes Landim.

zie verslag op Haaglandenvoetbal

Wim vd Graaf

 

Tekst: Kees de Groot | Foto's: Sandra Beekhuizen

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/10/13/zaterdag-1b-wim-de-jong-krijgt-er-drie-punten-en-kleindochter-bij

In de voorbespreking had Wim de Jong het niet over de aanstaande bevalling van zijn dochter, maar wel over de kans voor Die Haghe om BVCB op zeven punten te zetten. Maar dan moesten alle spelers zich wel bewust zijn van de kansen die er nu voor Die Haghe lagen. Ondanks de regen was het grasveld van BVCB uitstekend bespeelbaar.

In de eerste helft was het niet opwindend wat beide ploegen lieten zien, alhoewel Die Haghe direct al in de eerste minuten, via Junior Nelson en Sami Aoulad, dreigend was, maar het antwoord van BVCB was ook navenant en Die Haghe keeper Bas Drost moest al in de derde minuut zijn klasse laten zien op een prima inzet van de linkerspits van BVCB, Ayrton Verlaan.

Daarna ontstond er een status quo. Beide teams hielden elkaar in evenwicht, maar het was opvallend dat Die Haghe aanvallend gevaarlijker was dan BVCB, dat totaal geen dreiging had. Vlak voor rust stopte verdediger Mitchell Feijen de bal met de hand, maar scheidsrechter Knetsch zag er geen doelbewust hands in. Zo gingen beide ploegen met 0-0 rusten, waarna trainer Wim de Jong de mooiste boodschap kreeg van zijn leven. Zijn dochter was bevallen van een kleindochter!

Of dat de wedstrijd heeft beïnvloed, zal nooit bekend worden, maar feit blijft dat Die Haghe duidelijk scherper uit de kleedkamer kwam dan BVCB. Kansen kwamen er voor Sami Aoulad Said en Phiras Cheoudi, maar voorlopig bleef het 0-0. Na een uur spelen sloeg Die Haghe toe. Sami Aoulad forceerde op zijn manier een hoekschop en Peter de Kleer legde de bal op het hoofd van Yannick Nyanor, die keihard inkopte: 0-1. Een beloning voor Yannick Nyanor die na een seizoen vol blessureleed nu weer belangrijk kan zijn voor Die Haghe.

Voor Die Haghe ontstond een ideale situatie. Het liet BVCB komen en vanuit de counter kon het toeslaan. Verdedigend stond Die Haghe uitstekend met doelman Bas Drost als uitstekend leider. Soms was Die Haghe echter te onrustig en werd te snel balverlies geleden, maar in de 69e minuut was het Phiras Cheoudi die opnieuw zijn waarde bewees in het nog prille seizoen. Met een mooie kap- en draaibeweging schoot hij de bal in de verre hoek achter de zeer onrustige doelman Wesley van der Molen van BVCB: 0-2. De wedstrijd was gespeeld, want BVCB liet alle vertrouwen varen, zeker toen Mitchell Feijen ook nog eens rood kreeg na een overtreding op Phiras Cheoudi.

Als een doelloos team werd de thuisploeg door Die Haghe naar de slachtbank geleid. Met Gino Mulder en Ricardo Rosario Lopes Landim (terug van BVCB!) bracht trainer Wim de Jong nog meer snelheid in het team en dat leidde als snel tot de 0-3 van Sami Aoulad Said (assist Ricardo Rosario Lopes Landim) en de 0-4 van Ricardo Lopes Landim zelf met een prachtige lob over de gefrustreerde doelman Van der Molen heen. Een prachtige overwinning van Die Haghe dat zich nu terugvindt op de vierde plaats in de eerste klasse B.

© Haaglanden Voetbal

 

Nieuws

Voetbaldag sv Die Haghe

23-01-2020
Zoals u inmiddels via de media heeft kunnen vernemen is er voor donderdag 30 januari & vrijdag 31 januari een landelijke staking van het onderwijs aangekondigd. Voor u als werkende ouder kan dit enig ongemak met zich meebrengen. Daarom hebben wij bij sv Die Haghe besloten om van deze nood een deugd te maken en op vrijdag 31 januari een voetbaldag/clinic te organiseren voor Die Haghe jeugdleden. (vriendjes en vriendinnetjes zijn toegestaan)

Zaterdag a.s. Die Haghe - SHO: een leuke wedstrijd op Ockenburgh

23-01-2020
en beide teams zijn voor aanvang van de wedstrijd nog geheel in balans,al heeft Die Haghe drie doelpunten meer gescoord dan de mannen uit Oud Beijerland. Het doelsaldo van de Hagenaars (+9) is net ...

Sportsignaal doet a.s. zaterdag verslag van Die Haghe - SHO

21-01-2020
Sportsignaal doet a.s. zaterdag verslag van de wedstrijd Die Haghe - SHO. Leo Pronk zal het verslag verzorgen.

Corrie Roos overleden

20-01-2020
Corrie Roos, vrouw van oud-keeperstrainer Cees Roos en moeder van Patrick Roos overleden.

Jan Mevius jr. 8 januari j.l. overleden

20-01-2020
Het bestuur heeft de droeve plicht u te melden dat Jan Mevius jr. op 8 januari j.l. is overleden in de leeftijd van 69 jaar.

Die Haghe-UVS: 0-0 maar Die Haghe komt langzaam op stoom

19-01-2020
Ondanks het feit dat Die Haghe ook de derde wedstrijd na de winterstop niet in winst wist om te zetten (0-0 tegen de sterke zaterdag 2e klasser UVS), lijkt het team toch klaar voor het vervolg van ...

Zaterdag 18 januari grasvelden ook na 10:00 uur afgekeurd, alleen de wedstrijden op kunstgras gaan door en de wedstrijd van Die Haghe 1

18-01-2020
Zaterdag 18 januari grasvelden ook na 10:00 uur afgekeurd, alleen de wedstrijden op kunstgras gaan door en de wedstrijd van Die Haghe 1

Zaterdag 18 januari grasvelden afgekeurd

18-01-2020
Tot in ieder geval 10:00 uur zijn alle grasvelden afgekeurd, wordt alleen gevoetbald op de kunstgrasvelden 3 en 7.

Die Haghe oefent zaterdag tegen UVS

18-01-2020
Die Haghe speelt zaterdag op Ockenburgh de derde oefenwedstrijd in 2020 en wel tegen zaterdag 2e klasser UVS uit Leiden. De mannen van trainer Wim de Jong zullen na het bloedeloze 0-0 gelijkspel ...

Woensdag 15 januari 2020: alle grasvelden afgekeurd.

15-01-2020
Op woensdag 15 januari 2020 zijn alle grasvelden afgekeurd. Hierdoor treedt het afkeuringsschema in werking.
Pagina 1 van 166  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe