DH JO14-1 - NEXT GENERATION BVO GROUP

Die Haghe heeft met BVCB nog een appeltje te schillen

11-10-2019 16:38 - Senioren

Die Haghe heeft met BVCB nog een appeltje te schillen

Zaterdag a.s. speelt Die Haghe in Bergschenhoek tegen BVCB dat tot nu toe geen wedstrijd in winst wist om te zetten. Maar van onderschatting kan en mag geen sprake zijn gelet op de laatste ontmoeting in de vorige competitie in de 1e klasse B.

Uw schrijver dezes is net terug uit een leuk en warm Valencia en wordt nu geconfronteerd met regen, wind en koude. Geen weertype waar de grasvelden immuum voor zijn maar de thuisploeg kan a.s. zaterdag uitwijken naar de plastic groene sprieten. Liever niet natuurlijk want voor beide teams is spelen op gras het leukste dat er is.

Eind vorig seizoen was het een mooie zonnige dag waarbij Die Haghe via Ricardo Lopes Landim op een comfortabele 0-2 voorsprong kwam maar door het missen van kansen (remember Nootdorp?) en een scheidsrechterlijke dwaling in blessuretijd (penalty) een miezerig enkel puntje mee naar huis kon nemen. Ik zei toen al "eigen schuld, dikke bult" maar het gedrag van enkele blauwbroeken was ver onder de maat.

Tot overmaat van ramp bleek Ricardo zich daar in de picture te hebben gespeeld dus werd er na wat "duw en trekwerk" een overschrijving voor en door hem geregeld. Gelukkig kwam het berouw na de zonde nog op tijd (geen bindende wedstrijd gespeeld voor BVCB) en is Ricardo zaterdag gewoon weer bij Die Haghe te bewonderen. Die Haghe dat tot nu toe 1x won, 1x gelijk speelde en 1x verloor. Het staat met 4 punten op een 7e plaats.

BVCB verloor vorige week met 3-0 van het sterke SHO maar verloor ook de eerdere wedstrijden en heeft nu (tijdelijk?) de rode lantaarn in de hand. Dat zegt mij helemaal niets. Die Haghe zal alles op alles moeten zetten om zaterdag nu wel in Bergschenhoek te winnen om zo die kater van vorig seizoen lekker weg te spoelen.

Tony Bergsma en Robin Laming zitten enkel(s) in de ziekenboeg maar gelukkig kan Junior Nelson Quarty weer aansluiten. Het zal trainer Wim de Jong en zijn assistent Edwin Vooijs weer wat hoofdbrekens kosten maar dat zij een sterk gemotiveerd elftal de wei in zullen sturen staat voor mij vast.

Weer of geen weer, Die Haghe 1 kan uw steun heel goed gebruiken dus hop, zaterdag richting Bergschenhoek. Nee dames, laat deze keer de fiets maar thuis, zegt

Wim van de Graaf

Strandtoernooi Vrouwen 30+

14-07-2020
Op maandagavond 13 juli namen de vrouwen 30+ afscheid van een raar seizoen met het traditionele strandtoernooi.

Indelingen jeugdafdeling

12-07-2020
Afgelopen week zijn de competitie indelingen van onze jeugd bekend gemaakt. Enorm trots zijn we dat onze jeugd afdeling zowel qua niveau als in de breedte volgend seizoen wederom een stap omhoog zet.

De zeer verrassende poule-indeling voor Die Haghe 1 is bekend

10-07-2020
Die Haghe 1 is voor het seizoen 2020-2021 ingedeeld in in de 1e klasse A. De KNVB heeft gebroken met een traditie en de Rotterdamse regio-clubs in "Zuid" ingedeeld en de Haagse regio-ploegen uit ...

Hermanna de Wit overleden

09-07-2020
Vandaag bereikte mij het zeer droevige bericht dat Hermanna de Wit, echtgenote van Eric de Wit en schoondochter van Gijs en Nel de Wit, is overleden.

Datums bekendmaking indelingen beker- en competitie

09-07-2020
De KNVB heeft een schema bekend gemaakt met daarin de datums waarop de diverse indelingen bekend worden gemaakt.

Die Haghe zoekt nieuwe leden voor de Kas Commissie!

06-07-2020
Binnenkort treedt Kees Huisman, na het afronden van zijn termijn, af als lid van de Kas Commissie van Die Haghe. De Kas Cie vervult een belangrijke rol. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden.

We gaan weer open! *** Update 1 juli 2020 ***

29-06-2020
Het sportpark mag per 1 juli weer open. Het wachten is nog op de formele toestemming van de gemeente.

Hebben jullie deze al gezien?

28-06-2020
Onze eigen Vidjai in gesprek met Jan Dirk van der Zee over racisme

Riet Rommers overleden

26-06-2020
Gisteravond bereikte ons het trieste bericht dat Riet Rommers is overleden.

Vanaf 1 juli mag veel weer!

24-06-2020
Vanavond heeft het kabinet verdergaande versoepelingen aangekondigd. Ook voor onze club heeft dat positieve gevolgen. Welke dat zijn wordt nu verder uitgewerkt.

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!