DIE HAGHE 1 - SHO 1

25-01-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - HVC'10 2

25-01-2020, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe 2 - GDA 2: 1 - 0 (ruststand: 1 - 0)

07-10-2019 09:45 - Senioren

Enigszins gespannen beginnen we vandaag aan de wedstrijd tegen GDA2. Gespannen omdat alles min of meer om wordt gegooid. We gaan weer 4-4-2 spelen en ook qua bezetting van de spelers is het anders. We beginnen met Silver op goal , Mark Okhuizen (met die mooie eerste lettergreep in de achternaam) en Gert-Jan achterin. Frenk op links en Niels op rechts. Ritchie start in plaats van de fietsende Liam samen met Calvin, Robin en Sunny op het middenveld. Mats en Steven staan voorin. De bank is wederom goed bezet met Dennis, Yoran, Diano, Liam en Ruben. Stefen Mos nog geblesseerd.

De eerste 10 min zijn voor ons. We zijn fel en op de helft van GDA. Niels komt net niet bij de bal voor de goal en ook bij de corners zijn we dreigend. Maar daarna is GDA ook dreigend want met steekpass komt de GDA speler ineens voor de goal. Maar Silver is attent. Daarna volgt een rommelige flipperkast fase met slordig balverlies over en weer.
In de 35e min is er een overtreding op rechts op mats. De vrije trap wordt net naast gekopt door de naar voren gekomen Mark Okhuizen, die tegen zijn oude club speelt. Vlak daarna hebben we wel succes, want in de 37e minuut wordt het 1-0. Een aanval over links komt bij Steven die cool blijft en overzicht houdt en twee man van GDA bezig houdt. Hij legt de bal breed op Mats die beheert de 1-0 binnen schiet. Das Lekkah! Vlak voor rust komen we nog goed weg. Silver redt de bal met een katachtige beweging van de lijn na een terugkopballetje van Niels.

Na rust komen we de eerste 10 min heel erg goed uit de tweede helft startblokken. Liam (voor Ritchie) geeft de bal goed hard en met een prachtig gedrukt schot voor maar Sunny kan er net niet bij. Uit de corner die volgt kopt Niels de bal nipt over. Even later weer uitval. Twee tegen een. Maar Sunny en Steven lukt t niet om t uit te spelen. Dat had zomaar al 3-0 moeten zijn of zo. Maar we doen dit niet express natuurlijk.

Het spel wordt wat grimmiger en spannender en Sunny wordt onderuit gekegeld. Jaja, mannen dat wordt bikkelen. We krijgen die drie punten niet zomaar cadeau. Mats stoort goed en lijkt de bal te kunnen onderscheppen, maar wordt daarbij opzettelijk tegengehouden. Obstructie heet dat. De vrije trap komt en wordt rakelings over gekopt door Calvin. Niet veel daarna alweer een kans, maar Mats schiet naast. Sjonge sjonge wat een kansen. En zo houden we GDA in leven. In de 65e min. moet Steven eraf met een hamstring blessure. Yoran erin. Daar is direct een kans via rechts in de combi met Mats. Maar de voorzet is te zacht waardoor Liam niet bij de bal kan komen. De corner levert ook niets op.

In het laatste kwartier is the heat on. De gele kaarten vliegen over en weer het veld op. Het is een paar keer discutabel buitenspel en de moegestreden Sunny en Mats maken plaats voor Dennis en Diano. In de 80e min schreeuwt heel GDA tevergeefs om een penalty. En er volgen meer overtredingen en opstootjes en het spel ligt vaker stil. Er worden hier en daar spelers omver gekegeld, maar de 1-0 voorsprong blijft ook na 96 minuten spelen verdiend en terecht staan. Hoppa. De eerste drie punten van het seizoen zijn binnen!

Oscar van Voskuilen
Alias Okki di Basta

 

Nieuws

Voetbaldag sv Die Haghe

23-01-2020
Zoals u inmiddels via de media heeft kunnen vernemen is er voor donderdag 30 januari & vrijdag 31 januari een landelijke staking van het onderwijs aangekondigd. Voor u als werkende ouder kan dit enig ongemak met zich meebrengen. Daarom hebben wij bij sv Die Haghe besloten om van deze nood een deugd te maken en op vrijdag 31 januari een voetbaldag/clinic te organiseren voor Die Haghe jeugdleden. (vriendjes en vriendinnetjes zijn toegestaan)

Zaterdag a.s. Die Haghe - SHO: een leuke wedstrijd op Ockenburgh

23-01-2020
en beide teams zijn voor aanvang van de wedstrijd nog geheel in balans,al heeft Die Haghe drie doelpunten meer gescoord dan de mannen uit Oud Beijerland. Het doelsaldo van de Hagenaars (+9) is net ...

Sportsignaal doet a.s. zaterdag verslag van Die Haghe - SHO

21-01-2020
Sportsignaal doet a.s. zaterdag verslag van de wedstrijd Die Haghe - SHO. Leo Pronk zal het verslag verzorgen.

Corrie Roos overleden

20-01-2020
Corrie Roos, vrouw van oud-keeperstrainer Cees Roos en moeder van Patrick Roos overleden.

Jan Mevius jr. 8 januari j.l. overleden

20-01-2020
Het bestuur heeft de droeve plicht u te melden dat Jan Mevius jr. op 8 januari j.l. is overleden in de leeftijd van 69 jaar.

Die Haghe-UVS: 0-0 maar Die Haghe komt langzaam op stoom

19-01-2020
Ondanks het feit dat Die Haghe ook de derde wedstrijd na de winterstop niet in winst wist om te zetten (0-0 tegen de sterke zaterdag 2e klasser UVS), lijkt het team toch klaar voor het vervolg van ...

Zaterdag 18 januari grasvelden ook na 10:00 uur afgekeurd, alleen de wedstrijden op kunstgras gaan door en de wedstrijd van Die Haghe 1

18-01-2020
Zaterdag 18 januari grasvelden ook na 10:00 uur afgekeurd, alleen de wedstrijden op kunstgras gaan door en de wedstrijd van Die Haghe 1

Zaterdag 18 januari grasvelden afgekeurd

18-01-2020
Tot in ieder geval 10:00 uur zijn alle grasvelden afgekeurd, wordt alleen gevoetbald op de kunstgrasvelden 3 en 7.

Die Haghe oefent zaterdag tegen UVS

18-01-2020
Die Haghe speelt zaterdag op Ockenburgh de derde oefenwedstrijd in 2020 en wel tegen zaterdag 2e klasser UVS uit Leiden. De mannen van trainer Wim de Jong zullen na het bloedeloze 0-0 gelijkspel ...

Woensdag 15 januari 2020: alle grasvelden afgekeurd.

15-01-2020
Op woensdag 15 januari 2020 zijn alle grasvelden afgekeurd. Hierdoor treedt het afkeuringsschema in werking.
Pagina 1 van 166  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe