Alleen samen krijgen we corona onder controle

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe vergeet de kansen te benutten. Nootdorp niet: 1-2

05-10-2019 23:48 - Senioren

Die Haghe vergeet de kansen te benutten. Nootdorp niet: 1-2

In een wedstrijd met twee gezichten gingen de Nootdorpers rusten met een 0-2 voorsprong maar gaf Die Haghe in de 2e helft extra gas en maakte het in de 58e minuut de aansluitingstreffer (1-2). Een paar 100% kansen waren echter niet aan de thuisploeg besteed zodat het eerste puntenverlies een feit werd.

Die Haghe doet zichzelf tekort tegen Nootdorp

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/10/05/zaterdag-1b-die-haghe-doet-zichzelf-tekort-tegen-sv-nootdorp

In een aantrekkelijk en soms meeslepend duel kon sv Nootdorp driepunten meenemen van sportpark Ockenburgh. Op basis van de eerste helft was daar niets op af te dingen, maar Die Haghe hervond zich na rust en had minimaal recht op een gelijkspel.

Het werd een enerverende derby met voetbal op eerste klasse niveau. sv Nootdorp was in de eerste helft de meest efficiënte ploeg en nam door doelpunten van Pim Hulst in de 27e minuut, (nadat Die Haghe in de achtste minuut al de paal had getroffen door Robin Laming) en door Mike Hollenberg in de 34e minuut een voorsprong van 0-2 op de zwoegende, maar wel zoekende, brigade van Wim de Jong.

Die ruststand was enigszins geflatteerd omdat Jesse Bakker vlak voor de pauze verzuimde Die Haghe naar een aansluitingstreffer te schieten, na een actie van dichtbij via Sami Aoulad Said.

Die Haghe had het in de eerste helft moeilijk met sv Nootdorp, dat net even feller was en net even meer geconcentreerd speelde dan Die Haghe. Daar moet wel bij worden gezegd dat de doelman van Nootdorp, Yannic Augustinus, met een paar cruciale reddingen belangrijk was geweest voor de bezoekers.

Dat was anders in het tweede bedrijf. Die Haghe was direct bij de les en sv Nootdorp moest terug. Opnieuw was doelman Yannic Augustinus belangrijk na een inzet van Mitchell de Bas en duidelijk was dat de ploeg van trainer Dick Boereboom ging loeren op mogelijkheden om door te breken.

Bij een zware overtreding op de geblesseerd uitgevallen Robin Laming was arbiter Korbee coulant en toonde slechts geel. Direct daarop kwam Die Haghe terug in de wedstrijd door een doelpunt van Phiras Cheoudi. Daarna was het vooral doelman Yannic Augustinus die sv Nootdorp op de been hield, al hadden Sami Aoulad Said, Peter de Kleer en Mark van Kippersluijs grote kansen op de gelijkmaker.

De winnaar was het publiek, dat een enerverende tweede helft had gezien op een hoog niveau. Zowel sv Nootdorp als Die Haghe lieten zien dat zij dit seizoen tegenstanders zijn om rekening mee te houden.

© Haaglanden Voetbal

Tekst: Kees de Groot | Foto's: Eric de Wit

Foto's: Eric de Wit Photography

 

Nieuws

Start voorbereiding jeugdafdeling 2020-2021

27-05-2020
Best jeugdlid, Hierbij ontvang je belangrijke informatie m.b.t. de voorbereiding op het aankomende voetbalseizoen. De voorbereiding start op dinsdag 2 juni en eindigt op zondag 5 juli. ...

Die Haghe start met meiden Onder 11 teams

11-05-2020
Met ingang van seizoen 2020-2021 start sv Die Haghe nu ook met een aantal MO11 teams.

Vrijwilligerstaken en de vrijwilligersbijdrage

10-05-2020

NIEUW TRAININGSSCHEMA

10-05-2020
Nu de senioren gaan trainen zijn er in het trainingsschema een aantal aanpassingen aangebracht. Check hier het nieuwe schema

Opzeggen van je lidmaatschap

10-05-2020
Opzeggen van je lidmaatschap

De grote sv Die Haghe online Disco Bingo!

08-05-2020
A.s. zaterdag heeft Die Haghe een unicum te pakken, de eerste Die Haghe Online Disco Bingo. En een gedeelte van de opbrengst gaat regelrecht naar de club. Jij een toffe zaterdagavond met de ...

Trainingen jeugd gaan van start! ***Update Keepers***

29-04-2020
Zaterdag starten de trainingen voor de selectieteams van de onderbouw. Vanaf maandag kunnen alle jeugdteams weer het veld op

Update over de start van de trainingen voor de jeugd

27-04-2020
Er is hard gewerkt aan een plan van aanpak voor het opstarten van de trainingen

Update over Corona / 21 april 2020 / NEW: ENGLISH BELOW

21-04-2020
Bestuursbrief over de versoepeling van Corona-regels en eerder genomen (financiële) maatregelen / Message by the Board; below the Dutch message

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)
Pagina 1 van 169  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe