DIE HAGHE 1 - SHO 1

25-01-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - HVC'10 2

25-01-2020, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe vergeet de kansen te benutten. Nootdorp niet: 1-2

05-10-2019 23:48 - Senioren

Die Haghe vergeet de kansen te benutten. Nootdorp niet: 1-2

In een wedstrijd met twee gezichten gingen de Nootdorpers rusten met een 0-2 voorsprong maar gaf Die Haghe in de 2e helft extra gas en maakte het in de 58e minuut de aansluitingstreffer (1-2). Een paar 100% kansen waren echter niet aan de thuisploeg besteed zodat het eerste puntenverlies een feit werd.

Die Haghe doet zichzelf tekort tegen Nootdorp

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/10/05/zaterdag-1b-die-haghe-doet-zichzelf-tekort-tegen-sv-nootdorp

In een aantrekkelijk en soms meeslepend duel kon sv Nootdorp driepunten meenemen van sportpark Ockenburgh. Op basis van de eerste helft was daar niets op af te dingen, maar Die Haghe hervond zich na rust en had minimaal recht op een gelijkspel.

Het werd een enerverende derby met voetbal op eerste klasse niveau. sv Nootdorp was in de eerste helft de meest efficiënte ploeg en nam door doelpunten van Pim Hulst in de 27e minuut, (nadat Die Haghe in de achtste minuut al de paal had getroffen door Robin Laming) en door Mike Hollenberg in de 34e minuut een voorsprong van 0-2 op de zwoegende, maar wel zoekende, brigade van Wim de Jong.

Die ruststand was enigszins geflatteerd omdat Jesse Bakker vlak voor de pauze verzuimde Die Haghe naar een aansluitingstreffer te schieten, na een actie van dichtbij via Sami Aoulad Said.

Die Haghe had het in de eerste helft moeilijk met sv Nootdorp, dat net even feller was en net even meer geconcentreerd speelde dan Die Haghe. Daar moet wel bij worden gezegd dat de doelman van Nootdorp, Yannic Augustinus, met een paar cruciale reddingen belangrijk was geweest voor de bezoekers.

Dat was anders in het tweede bedrijf. Die Haghe was direct bij de les en sv Nootdorp moest terug. Opnieuw was doelman Yannic Augustinus belangrijk na een inzet van Mitchell de Bas en duidelijk was dat de ploeg van trainer Dick Boereboom ging loeren op mogelijkheden om door te breken.

Bij een zware overtreding op de geblesseerd uitgevallen Robin Laming was arbiter Korbee coulant en toonde slechts geel. Direct daarop kwam Die Haghe terug in de wedstrijd door een doelpunt van Phiras Cheoudi. Daarna was het vooral doelman Yannic Augustinus die sv Nootdorp op de been hield, al hadden Sami Aoulad Said, Peter de Kleer en Mark van Kippersluijs grote kansen op de gelijkmaker.

De winnaar was het publiek, dat een enerverende tweede helft had gezien op een hoog niveau. Zowel sv Nootdorp als Die Haghe lieten zien dat zij dit seizoen tegenstanders zijn om rekening mee te houden.

© Haaglanden Voetbal

Tekst: Kees de Groot | Foto's: Eric de Wit

Foto's: Eric de Wit Photography

 

Nieuws

Voetbaldag sv Die Haghe

23-01-2020
Zoals u inmiddels via de media heeft kunnen vernemen is er voor donderdag 30 januari & vrijdag 31 januari een landelijke staking van het onderwijs aangekondigd. Voor u als werkende ouder kan dit enig ongemak met zich meebrengen. Daarom hebben wij bij sv Die Haghe besloten om van deze nood een deugd te maken en op vrijdag 31 januari een voetbaldag/clinic te organiseren voor Die Haghe jeugdleden. (vriendjes en vriendinnetjes zijn toegestaan)

Zaterdag a.s. Die Haghe - SHO: een leuke wedstrijd op Ockenburgh

23-01-2020
en beide teams zijn voor aanvang van de wedstrijd nog geheel in balans,al heeft Die Haghe drie doelpunten meer gescoord dan de mannen uit Oud Beijerland. Het doelsaldo van de Hagenaars (+9) is net ...

Sportsignaal doet a.s. zaterdag verslag van Die Haghe - SHO

21-01-2020
Sportsignaal doet a.s. zaterdag verslag van de wedstrijd Die Haghe - SHO. Leo Pronk zal het verslag verzorgen.

Corrie Roos overleden

20-01-2020
Corrie Roos, vrouw van oud-keeperstrainer Cees Roos en moeder van Patrick Roos overleden.

Jan Mevius jr. 8 januari j.l. overleden

20-01-2020
Het bestuur heeft de droeve plicht u te melden dat Jan Mevius jr. op 8 januari j.l. is overleden in de leeftijd van 69 jaar.

Die Haghe-UVS: 0-0 maar Die Haghe komt langzaam op stoom

19-01-2020
Ondanks het feit dat Die Haghe ook de derde wedstrijd na de winterstop niet in winst wist om te zetten (0-0 tegen de sterke zaterdag 2e klasser UVS), lijkt het team toch klaar voor het vervolg van ...

Zaterdag 18 januari grasvelden ook na 10:00 uur afgekeurd, alleen de wedstrijden op kunstgras gaan door en de wedstrijd van Die Haghe 1

18-01-2020
Zaterdag 18 januari grasvelden ook na 10:00 uur afgekeurd, alleen de wedstrijden op kunstgras gaan door en de wedstrijd van Die Haghe 1

Zaterdag 18 januari grasvelden afgekeurd

18-01-2020
Tot in ieder geval 10:00 uur zijn alle grasvelden afgekeurd, wordt alleen gevoetbald op de kunstgrasvelden 3 en 7.

Die Haghe oefent zaterdag tegen UVS

18-01-2020
Die Haghe speelt zaterdag op Ockenburgh de derde oefenwedstrijd in 2020 en wel tegen zaterdag 2e klasser UVS uit Leiden. De mannen van trainer Wim de Jong zullen na het bloedeloze 0-0 gelijkspel ...

Woensdag 15 januari 2020: alle grasvelden afgekeurd.

15-01-2020
Op woensdag 15 januari 2020 zijn alle grasvelden afgekeurd. Hierdoor treedt het afkeuringsschema in werking.
Pagina 1 van 166  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe