DIE HAGHE 1 - SHO 1

25-01-2020, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - HVC'10 2

25-01-2020, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Kan Die Haghe ook winnen van Nootdorp?

03-10-2019 21:47 - Senioren

De tweede derby is op Ockenburgh en wel tegen het oude bekende s.v. Nootdorp

Die Haghe kent tot nu toe een prima seizoenstart. Tegen het sterke vv Brielle werd weliswaar een 2-0 voorsprong uit handen gegeven maar was het 2-2 gelijkspel een goede afspiegeling van de krachtsverhoudingen in het veld. De daverende 2-5 winst bij en tegen VELO (na een 1-4 ruststand) was onverwacht maar door het goede spel in met name de 1e helft dan ook volledig verdiend. Die Haghe staat thans met 4 punten op de 3e plaats.

Tegenstander Nootdorp degradeerde vorig seizoen uit de Hoofdklasse en begon de competitie in de 1e klasse B met een goede uit-overwinning op BVCB maar verloor thuis van Poortugaal. Het staat nu op een 6e plaats met 3 punten.

Hoewel Die Haghe in het verleden vele malen tegen de geelhemden is uitgekomen weet niet iedereen bij Die Haghe dat deze club in 1951 is opgericht als NPDC oftewel Nootdorpse Posterijen Delft Combinatie, ontstaan uit de Nootdorpse Sport Vereniging (NSV) en PTT Delft. In die jaren ging men -samen met buurman RKDEO- voetballen in het midden van de Nootdorpse paardenrenbaan.

Vlak voor het seizoen 1954-1955 trok de Delftse tak de stekker uit de samenwerking en werd NPDC ontbonden en ging het verder onder de naam s.v. Nootdorp. Op 17-8-1974 betrok het sportpark 's-Gravenhof aan de Kruisweg maar sinds 2003 speelt de vereniging op het huidige sportcomplex 's-Gravenhout.

Nootdorp heeft ook een aantal –ook voor Die Haghe- bekende trainers gekend zoals John Karelse, Bert de Best, Arie vd Padt, Bob Kootwijk en alweer sinds een aantal jaren de huidige trainer Dick Boereboom.

De recente ontmoetingen in de districtsbekerrondes en die om de Haaglandencup waren pittig te noemen maar nu gaat het voor het eerst om de punten in de reguliere competitie. Voor Die Haghe zaak om de punten in huis te houden en voor de geel-zwarten de noodzaak om de aansluiting niet nu al te verliezen.

Gelukkig is de competitie voor beide teams nog heel lang en kan er zich een boeiende wedstrijd op het prima hoofdveld van Die Haghe ontvouwen. Mocht dat door de vele regenval toch afgekeurd worden dan wijkt Die Haghe uit naar het goed bespeelbare kunstgrasveld (veld 3).

Deze derby staat zaterdag onder leiding van arbiter Danny Korbee uit Hoofddorp die ik namens het bestuur samen met zijn secondanten, de spelers, begeleiding en alle aanwezige supporters een hele fijne en sportieve zaterdagmiddag wil toewensen.

Voor die supporters nog maar eens de aanwijzing dat glaswerk en alcoholische drank bij het speelveld nog steeds verboden zijn en het verzoek dus om aan dit verbod gevolg te geven, waarvoor op voorhand dank van......

Wim vd Graaf

 

Sportsignaal radio

komt zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Die Haghe - Nootdorp.            Leo Pronk is de verslaggever

Sportsignaal radio is te beluisteren op 92.0 Den Haag FM en de studio uitzending is
live te zien en te horen op Ziggo kanaal 40 (Den Haag TV). Daarnaast kan men ook
afstemmen op DAB+ kanaal D.
Wij zijn ook online te beluisteren op de website www.denhaagfm.nl

Natuurlijk is Sportsignaal ook te vinden op Facebook

 

Nieuws

Voetbaldag sv Die Haghe

23-01-2020
Zoals u inmiddels via de media heeft kunnen vernemen is er voor donderdag 30 januari & vrijdag 31 januari een landelijke staking van het onderwijs aangekondigd. Voor u als werkende ouder kan dit enig ongemak met zich meebrengen. Daarom hebben wij bij sv Die Haghe besloten om van deze nood een deugd te maken en op vrijdag 31 januari een voetbaldag/clinic te organiseren voor Die Haghe jeugdleden. (vriendjes en vriendinnetjes zijn toegestaan)

Zaterdag a.s. Die Haghe - SHO: een leuke wedstrijd op Ockenburgh

23-01-2020
en beide teams zijn voor aanvang van de wedstrijd nog geheel in balans,al heeft Die Haghe drie doelpunten meer gescoord dan de mannen uit Oud Beijerland. Het doelsaldo van de Hagenaars (+9) is net ...

Sportsignaal doet a.s. zaterdag verslag van Die Haghe - SHO

21-01-2020
Sportsignaal doet a.s. zaterdag verslag van de wedstrijd Die Haghe - SHO. Leo Pronk zal het verslag verzorgen.

Corrie Roos overleden

20-01-2020
Corrie Roos, vrouw van oud-keeperstrainer Cees Roos en moeder van Patrick Roos overleden.

Jan Mevius jr. 8 januari j.l. overleden

20-01-2020
Het bestuur heeft de droeve plicht u te melden dat Jan Mevius jr. op 8 januari j.l. is overleden in de leeftijd van 69 jaar.

Die Haghe-UVS: 0-0 maar Die Haghe komt langzaam op stoom

19-01-2020
Ondanks het feit dat Die Haghe ook de derde wedstrijd na de winterstop niet in winst wist om te zetten (0-0 tegen de sterke zaterdag 2e klasser UVS), lijkt het team toch klaar voor het vervolg van ...

Zaterdag 18 januari grasvelden ook na 10:00 uur afgekeurd, alleen de wedstrijden op kunstgras gaan door en de wedstrijd van Die Haghe 1

18-01-2020
Zaterdag 18 januari grasvelden ook na 10:00 uur afgekeurd, alleen de wedstrijden op kunstgras gaan door en de wedstrijd van Die Haghe 1

Zaterdag 18 januari grasvelden afgekeurd

18-01-2020
Tot in ieder geval 10:00 uur zijn alle grasvelden afgekeurd, wordt alleen gevoetbald op de kunstgrasvelden 3 en 7.

Die Haghe oefent zaterdag tegen UVS

18-01-2020
Die Haghe speelt zaterdag op Ockenburgh de derde oefenwedstrijd in 2020 en wel tegen zaterdag 2e klasser UVS uit Leiden. De mannen van trainer Wim de Jong zullen na het bloedeloze 0-0 gelijkspel ...

Woensdag 15 januari 2020: alle grasvelden afgekeurd.

15-01-2020
Op woensdag 15 januari 2020 zijn alle grasvelden afgekeurd. Hierdoor treedt het afkeuringsschema in werking.
Pagina 1 van 166  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe