DIE HAGHE 1 - TRAINING

19-11-2019, 20:00 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DH 1 - NEPTUNUS-SCHIEBROEK 1

23-11-2019, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe 2 - MVV’27 2: 0 - 1 (ruststand: 0 - 0)

22-09-2019 18:00 - Senioren

Jaaaaaaaa. Vandaag mogen we weer voor het échie. De tegenstander is MVV'27 welke vorig jaar uit de res. 1e klasse is gedegradeerd. Een op papier sterke tegenstander dus.
Wij hebben een goede voorbereiding gehad en hebben er zin in. Dat voel en zie je aan alle kanten.

We spelen met Mitchel in goal. Mark en Steven staan centraal achterin. Niels op rechts en Frenk op links. Het middenveld bestaat uit Robin en Calvin met daarvoor Mats. Op de flanken spelen Dennis op links en Sunny op rechts. Helemaal voorin in de punt staat Yoran. De bank is gelukkig goed bezet met Stefan Mos, Gert Jan, Kevin en Elon.

In het begin van de wedstrijd wordt Dennis een paar keer diep gestuurd met een strakke pass van achteruit van Mark. Maar helaas levert dit geen resultaat op. Halverwege de eerste helft lijkt MVV iets sterker te worden. Ze nemen wat meer het initiatief en zijn wat dreigender, maar grote kansen over en weer blijven uit. Na een half uur spelen is daar een corner voor MVV. We verdedigen slecht uit en lijken serieus in de problemen te komen, maar Mark kan met een harde sliding voorkomen dat MVV echt kansrijk wordt.
MVV krijgt nog een paar corners maar Mitchel kan keer op keer de bal knap plukken. Even later krijgen wij een kansje. Daar is een goede combi tussen Sunny en Yoran en Yoran geeft de bal voor op Mats. Maar een MVV verdediger grijpt net goed in waardoor Mats niet kan uithalen. Vlak voor rust is daar de eerste echte grote kans voor MVV. Een schot van afstand wordt in eerste instantie knap gered door Mitchel, maar Mitchel kan niet voorkomen dat de bal terug het veld in stuit. In de rebound schiet een andere MVV speler tegen Mitchel op. Er volgt weer een corner die weer op niets uitloopt. Met 0-0 gaan wij naar oma's sinaasappels.

In de tweede helft moet er een tandje bij. Dan willen we het voetbal laten zien wat we in de voorbereiding hebben laten zien. Maar dat lukt niet echt. Het blijft een wedstrijd zonder noemenswaardige grote kansen over en weer. Beide teams zijn gewaagd aan elkaar. In de 60e min komt Stefan Mos erin voor Frenk Staal. Steven en Mark spelen beide een goede wedstrijd centraal achterin en Mitchel is een betrouwbare post op goal. We geven weinig weg. In de 70e min doet trainert Rob wat omzettingen. Gert Jan komt erin op rechtsback De moegestreden Robin komt eraf. Niels gaat in de punt voorin voetballen. Sunny naar het midden en Yoran op rechtshalf. Het wordt spannender en wat harder met wat meer overtredingen. We moeten bikkelen. Het laatste kwartier van de waarheid breekt nu aan. In de 75e min is Sunny goed weg op links en hij geeft goed voor. Yoran lijkt de bal in te kunnen koppen maar de MVV keeper zit daar knap tussen.

Gelukkig hebben we dankzij Kevin en Elon genoeg wissels. Want in de 80e min moet Mark eraf. Gert Jan gaat hierdoor achterin spelen en Elon komt op rechtsback. Even later moet ook Stefan Mos eraf met een blessure. Kevin komt voor hem in de plaats. Kansen over en weer blijven zeldzaam. Het is een moeilijke en niet al te beste wedstrijd tegen een goede ploeg. De wedstrijd lijkt dan ook op een 0-0 af te stevenen. In 90e minuut lijken wij toch pardoes met de volle buit er vandoor te gaan. Er komt een rare stuiterende bal voor met dito rare kopkans voor Yoran. De bal gaat met een raar effect rakelings naast. In de tegenaanval letten we echter niet op. We staan niet goed en we krijgen een flinke domper te verwerken. Met een bekeken lobje weet een MVV speler de bal net over Mitchel heen te krijgen. 0-1. Sjonge jonge, dat doet pijn. Diep in blessuretijd kopt Gert-Jan dan toch nog de 1-1 binnen, maar de MVV vlaggert staat resoluut te vlaggen. Bij de eerdere pass naar voren zou het buitenspel zijn geweest. De gelijkmaker wordt afgekeurd en we verliezen de wedstrijd met 0-1.

Het verschil tussen beiden ploegen was niet groot genoeg voor een overwinning van een van beide ploegen. Maar voetbal is voetbal en de bal is rond. Daar moeten mee dealen. Volgende week dan drie punten tegen Ariston'80 mannen! Quote van dag: "Werken voor het team!"

Oscar van Voskuilen
Alias Okki di Basta

 

Nieuws

Die Haghe Vrouwen 1 pakt 1e periode

17-11-2019
Dankzij een 2-0 overwinning op DSVP is Vrouwen 1 de trotse bezitter van de 1e periodetitel in haar poule. Trainer Frank Teunissen liep dan ook glunderend op het sportpark rond. Dames en Frank van ...

Donderdag 14 november, grasvelden afgekeurd.

14-11-2019
Vanmiddag / vanavond 14 november zijn de grasvelden afgekeurd. Hierdoor zal het afkeuringsschema van kracht zijn.

Die Haghe Vrouwen 1 speelt zaterdag om 1e periode kampioenschap!

14-11-2019
Op 16 november spelen de talentvolle meiden van trainer Frank Teunissen om het 1e periode-kampioenschap. De in de competitie nog ongeslagen koploper ontvangt dan om 10.30 uur DSVP Vrouwen 1

Derde divisionist Westlandia maatje te groot voor Die Haghe: 5-0

13-11-2019
In de strijd op de Haaglandenvoetbal-cup trad Die Haghe zonder een paar sterkhouders aan tegen Westlandia (zo). Het verschil in tempo en balhandeling was uiteraard groot en Die Haghe werkte hard ...

Overstroming clubgebouw

11-11-2019
Helaas is afgelopen vrijdag ons clubhuis veranderd in een zwembad. Een jongen die meedeed aan de keeperstraining heeft de kraan in het toilet aangezet en moedwillig het afvoerputje met een prop papier afgesloten. Een zware overstroming was het gevolg.

Carl van Lobenstein stopt als secretaris

11-11-2019
Na vele jaren van trouwe dienst heeft Carl van Lobenstein aangegeven te stoppen als secretaris van onze mooie vereniging. Carl blijft in enige vorm natuurlijk wel aan Die Haghe verbonden al was ...

Duindorp SV 2 - Die Haghe 2: 0 - 2 (ruststand: 0 - 1)

11-11-2019
Die Haghe 2 spoelt nare smaak van vorige week weg met een verdiende 0-2 overwinning in en tegen Duindorp SV 2.

Pietentraining

11-11-2019
Geef je op voor de Pietentraining op vrijdag 22 november as.

Zeer verzwakt Die Haghe gaat bij Heinenoord ten onder: 3-1

10-11-2019
Met maar liefst zeven veranderingen ten opzichte van vorige week kwam het hardwerkende Die Haghe net te kort tegen Heinenoord. Na een 1-0 ruststand kwam Die Haghe via aanvoerder Mitchell de Bas ...

Zaterdag 9 november velden 4 en 6 afgekeurd vanaf 12:00

09-11-2019
De velden 4 en 6 zijn vanaf 12:00 afgekeurd.
Pagina 1 van 161  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe