NOOTDORP 1 - DIE HAGHE 1

15-08-2020, 12:00 uur
Toernooi | Meer Die Haghe 1 >

SVC '08 2 - DIE HAGHE 2

15-08-2020, 12:00 uur
Oefen | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe zonder bekerwinst na nipt verlies van TAC´90: 3-2

15-09-2019 12:35 - Senioren

Die Haghe zonder bekerwinst na nipt verlies van TAC´90: 3-2

Voorgaande edities van de districtsbeker deed Die Haghe nog van zich spreken maar tijdens deze voorbereiding is Die Haghe nog zoekende naar de juiste samenstelling en vorm. Het speelde niet eens zo'n slechte wedstrijd maar zondag 1e klasser TAC'90 was beweeglijker en liet Die Haghe nog lang in leven waardoor een gelijkspel mogelijk was geweest.

Onder grote publieke belangstelling en met een leuk voetbalsfeertje onder de zon en langs de kant floot de arbiter van dienst 15 minuten later dan gepland af voor deze laatste bekerwedstrijd in de voorbereiding van de a.s. competitie. Het was TAC'90 dat flitsend uit de startblokken vloog en de verdediging van Die Haghe deed happen naar adem. De behendige aanvallers van de thuisploeg maakte het de Ockenburghers erg lastig met hun "zaalvoetbal" kwaliteiten en het duurde even voordat Die Haghe de zaakjes op orde had. Net toen het een gelijkopgaande wedstrijd werd vloog een bal vlak langs de binnenkant van de paal langs de vertwijfeld graaiende handen van doelman Bas Drost: 1-0 en Die Haghe moest in de achtervolging.

Dat lukte nog niet goed en de zwart-witten creëerde nauwelijk kansen en liepen achter de feiten en hun tegenstanders aan die wel richting het doel van Bas Drost trokken maar nu liet de doelman zich niet verschalken.

De 2e helft begon voor Die Haghe goed toen invaller Phiras Chehoudi alle TAC verdedigers zijn hielen liet zien en de 1-1 binnen schoot. Helaas was er vlak daarna een grote domper op de feestvreugde aan Haagse zijde toen bij Tony Bergsma op de kunstsprieten -na een klein tikkie- zijn enkel dubbel klapte en hij de strijd moest staken en hij weer een revalidatieperiode tegemoet moet zien. Hopelijk valt de schade deze keer mee dus sterkte gewenst.

TAC'90 ging gewoon door met het snel verplaatsen van het spel en verraste zo de neutrale grensrechter die niet zag dat de 2-1 in duidelijke buitenspelpositie werd gescoord. De lankmoedige arbiter van dienst nam het voor zijn collega op en keurde het doelpunt goed. 

Die Haghe toonde veerkracht en 10 minuten later stond het via Sami Aoulad Said  weer gelijk: 2-2. TAC'90 zette vijf minuten later een mooie aanval op en een aanvaller kon ongehinderd de 3-2 tegen de touwen schieten. Vlak hierna werd Phiras Chehoudi binnen de beruchte lijnen gevloerd en de arbiter raadpleegde zijn grensrechter voor advies. Hij trok geel voor de overtreder maar legde bal tot een ieders verbazing op de 16 meter-lijn in plaats op de 11 meter stip. Die Haghe deed hierna wat het kon maar mocht blij zijn dat het vizier bij de vele uitvallen van de thuisploeg vandaag niet op scherp stond en ook de paal redding bracht.

Zo bleef het 3-2 en had Die Haghe vlak voor tijd zelfs een gelijkspel kunnen afdwingen maar Jesse Bakker vond (het hoofd van) de doelman van TAC op zijn weg en nadat de arbiter gewoon liet doorspelen kwam er ook een rebound die helaas geen doel trof. Het zou ook te veel eer zijn geweest. TAC'90 gaat net als HVV door in de beker en bij Die Haghe is nog veel werk te verzetten voor het 1e competitie-treffen a.s. zaterdag thuis tegen vv Brielle. Maar daarover donderdag meer van uw scribent...

Wim van de Graaf 

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/09/14/beker-groep-1-poule-29-die-haghe-verliest-ook-laatste-bekerwedstrijd/

 

Nieuws

Kees de Groot geopereerd, stuur een kaartje

14-08-2020
Kees de Groot is afgelopen maandag geopereerd.

Scheidsrechters bijeenkomst - seizoen 2020-2021

14-08-2020
Op dinsdag 1 september organiseert de Scheidsrechters Commissie van Die Haghe een aftrap bijeenkomst. Hierbij komen onder andere de nieuwe spelregels aan bod.

2e Update: Die Haghe 1 speelt op het I.M. Cees IJspeldertoernooi nu tegen DUNO en Nootdorp

12-08-2020
Op dit toernooi zijn donderdag 13 aug. gastheer DUNO en zaterdag 15 augustus Nootdorp de tegenstanders. Voor spelers, begeleiding én supporters zijn strenge Corona-maatregelen van toepassing dus ...

HAAGSE VOETBAL ACADEMIE ZOMERKAMPEN! ⚽⚽

12-08-2020
Yes, we mogen weer! Op 25/26/27 augustus vindt bij sv Die Haghe weer het Haagse Voetbal Academie voetbalkamp plaats.

Contributiebetaling nieuw seizoen / Message on membership fee: please see below

03-08-2020

Ubisoft is de nieuwe shirtsponsor van Die Haghe 1

02-08-2020
Hoewel het al even rond gonsde werd het afgelopen week officieel bekrachtigd: Die Haghe 1 heeft een mooie, nieuwe shirtsponsor. Een ieder die zelf e-games speelt of kinderen heeft die dit doen zal ...

Bericht voor leden die in het bezit zijn van een Ooievaarspas

02-08-2020
Bericht voor leden die in het bezit zijn van een Ooievaarspas... Laat uw Ooievaars pas scannen!

Wie meldt zich aan als wedstrijdcoördinator of lid kascommissie?

29-07-2020
In het nieuwe seizoen worden er elke zaterdag veel wedstrijden gespeeld. Om de dag op rolletjes te laten verlopen zijn we op zoek naar meerdere wedstrijdcoördinatoren. Ook zijn we nog op zoek naar een lid voor de kascommissie

Poule-indelingen en programma beker A-categorie bekend

25-07-2020
De KNVB heeft de poule-indelingen en het wedstrijdprogramma voor de districtsbeker in de A-categorie vrijgegeven. Zie ook de voetbal.nl-app. (update)

Clubgebouw gesloten

24-07-2020
CLUBGEBOUW GESLOTEN VAN MAANDAG 27 JULI t/m ZATERDAG 1 AUGUSTUS
Pagina 1 van 172  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe