Alleen samen krijgen we corona onder controle

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe verslikt zich in H.V.V.: 2-4

31-08-2019 23:49 - Senioren

Die Haghe verslikt zich deze keer in HVV: 2-4

Na de 2-1 winst op HVV tijdens het Die Haghe toernooi van vorige week ging de derby deze keer om de strijd in de districtsbeker West 2. Het werd een matige partij voetbal waarbij Die Haghe na 42 minuten met 10 man verder moest, met 2-1 voorkwam maar toch verloor van de kroonleeuwen.

Die Haghe miste een aantal vakantiegangers maar dat is in deze periode in het amateurvoetbal usance geworden. Verrassend was de terugkeer in de selectie van Ricardo Lopes Landim maar die werd pas in de laatste fase van de wedstrijd ingezet.

Kantelpunt in de gelijk opgaande partij was het in de 42e minuut wegzenden door arbiter Messaoudi van Junior Nelson die een "doorgebroken speler" van HVV met een duw in de rug uit balans bracht. Op deze beslissing was niets aan te merken maar het elftal van Wim de Jong raakte verder uit balans. Verder ontbrak de scherpte en was de passing slecht verzorgd.

Tweede klasser HVV profiteerde in de 2e helft van de meer man situatie al kwam het door een ouderwets frommelgoal goedkoop aan de 0-1. Die Haghe leek direct bij de les, zette aan  en het antwoord kwam binnen drie minuten toen Sami Alouad Said op links goed doorzette en een prima voorzet op het hoofd van de inkomende Tony Bergsma gaf die de 1-1 tegen de touwen kopte.

Door een vrijgevigheid in de achterhoede van HVV kon Sami zelfs de 2-1 maken en leek er ondanks het spelen met 10 man geen vuiltje aan de lucht. Toch kwam HVV op 2-2 door een toegekende strafschop waarbij veel geelhemden te vroeg inliepen. De grensrechter van Die Haghe had het opgemerkt maar de arbiter merkte zijn vlagsignaal niet op en wees naar het midden. 

Die Haghe maakte zich (te) druk om dit vermeende onrecht en een gretiger HVV profiteerde met een doelpunt uit het boekje: Een aanvaller trok op rechts de bal hard voor en een medespeler plaatste zijn voet er tegen: 2-3.Ver in blessuretijd werd het geflatteerd ook nog 2-4 en zijn er uit deze partij door de trainers van Die Haghe alleen maar leermomenten te noteren.

Volgende week de 2e bekerwedstrijd in Rijswijk tegen 2e klasser Te Werve op het terrein van Vredenburch.

Het vernieuwde en jonge Die Haghe 2 verloor in Sassenheim zeer nipt met 2-1 van res. Hoofdklasser Ter Leede maar het was een nederlaag die minimaal aanvoelde als een gelijkspel. Een knappe prestatie derhalve volgens....

Wim van de Graaf

zie ook het verslag met foto´s op Haaglanden voetbal via de link

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/09/01/beker-groep-1-poule-29-die-haghe-verslikt-zich-dit-keer-in-hvv/

 

Nieuws

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)

Annuleren Jeugdkamp

20-03-2020
Gezien de huidige coronacrisis waar we ons op dit moment in bevinden hebben we zojuist besloten dat het jeugdkamp 2020 helaas niet doorgaat.

Die Haghe gesloten, sportvelden ook / Club closed but football pitches as well / update 18 maart / March 18th

18-03-2020
Op last van de gemeente zijn ook de sportvelden gesloten / the municipality has closed all football pitches, no more after hours recreational sports.

COVID-19/Corona virus update 15 maart / March 15th

15-03-2020
Alle voetbal trainingen opgeschort, clubhuis gesloten / All football practice suspended, clubhouse closed.

Special Olympics komen naar Die Haghe!!

10-03-2020
Op 13 en 14 juni is Die Haghe gastheer van het voetbaltoernooi van dit bijzondere evenement. Lees verder en zie wat jij kunt doen...

Dinsdag 10 maart: Alleen (gras)veld 1 afgekeurd

10-03-2020
Op kleine stukjes na zijn de grasvelden op Ockenburgh goedgekeurd. De velden drogen door de harde wind snel op en het is de verwachting dat het niet of nauwelijks meer gaat regenen. Alleen veld 1 ...

GDA 2 - Die Haghe 2: 1 - 1 (ruststand: 1 - 1)

09-03-2020
Die Haghe 2 verzuimt in de eerste helft al ruim afstand te nemen van GDA2 en speelt gelijk.

Die Haghe loopt bij Forum Sport tegen een verdiende nederlaag aan: 2-0

08-03-2020
Het is natuurlijk moeilijk om vlak na het behalen van een periodetitel en een voetballoze periode van twee weken de batterij weer helemaal op te laden. Dat is Die Haghe niet tijdig gelukt en daar ...

Pakt Die Haghe in Voorburg tegen Forum Sport de draad weer op?

05-03-2020
Na twee weken voetbalvakantie, veel afgekeurde grasvelden en stormachtige dagen was het bij Die Haghe opvallend "windstil". Veel spelers genoten van een korte vakantie waardoor ook oefenvoetbal ...

Wall of Fame

03-03-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...
Pagina 1 van 168  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe