Alleen samen krijgen we corona onder controle

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

1e Aad Mansveld Memorial cup bij s.v. Die Haghe prooi voor VVV Venlo

26-08-2019 23:47 - Algemeen

1e Aad Mansveld Memorial cup bij s.v. Die Haghe prooi voor VVV Venlo

www.hethaagsamateurvoetbal.nl/laatste-nieuws/24460/1e-aad-mansveld-memorial-cup-prooi-voor-vvv-venlo   >> (met foto's)

Neem 24 JO15-1 teams, nationaal, internationaal, regionaal, landelijk, betaald voetbal jeugdpleidingen en top amateurclubs.

Dat is in het kort de samenstelling van de 1e Aad Mansveld memorial cup die afgelopen zondag 25 augustus bij Die Haghe werd gespeeld. Een ongelooflijke happening die door het hete weer nog extra krachten vroeg van de deelnemers die maar liefst 7 wedstrijden moesten spelen.

In 4 poules van 6 teams werd er om klokslag 09.30 uur afgetrapt met een aantal zeer interessante wedstrijden. Onze toernooien kenmerken zich door de strakke planning en goede organisatie rondom de wedstrijden en het was indrukwekkend om te zien hoe Die Haghe en haar tientallen vrijwilligers deze planning en organisatie voor haar rekening namen. Geen enkele vraag was te veel, niets kostte moeite en onze kennismaking met Die Haghe op deze manier is meer dan uitstekend bevallen. Aan werkelijk alles was gedacht.

Nadat de poulefases waren afgerond maakten de deelnemers zich op voor de wedstrijden die uiteindelijk zouden gaan bepalen op welke plek je team zou belanden. Met poulewinnaars als Royal Antwerp, FC Groningen, VVV Venlo en FC Twente kun je natuurlijk wel spreken van fantastische halve finalisten maar ook de teams eronder deden het meer dan goed.

Na een tweetal zinderende halve finales waren het FC Groningen, dat enorm veel indruk maakte, en VVV Venlo, dat als team fantastisch was, die zouden gaan uitmaken wie de eerste Aad Mansveld memorial cup mee naar huis zou nemen.

Uiteindelijk zou VVV Venlo met 1-0 aan het langste eind trekken en daarmee de 1e winnaar worden van de Aad Mansveld Memorial cup.

Beste keeper van het toernooi werd Jasper Meijster (onthoudt die naam) van FC Groningen die al op jonge leeftijd alles heeft. Een goed overzicht, hij durft te voetballen, een goede worp en mooie uittrap. Daarnaast beschikt deze jongeman over geweldig reflexen.

Beste speler van het toernooi werd Stijn Bultman van FC Twente. Een Beckenbauer uitstraling en dito speelwijze. Rustig aan de bal, altijd de voetballende oplossing zoekend en een voorbeeld voor zijn team, niet alleen als laatste man maar ook als aanvoerder van zijn team.

De komende dagen zullen wij veel foto's publiceren van het toernooi waar wij, samen met Die Haghe, met enorm veel plezier naar terugkijken. De lat ligt hoog voor volgend jaar maar we gaan de uitdaging aan om een nog uitdagender toernooi neer te zetten.

De eindstand van het toernooi:
01. VVV Venlo
02. Fc Groningen
03. Royal Antwerp
04. FC Twente
05. AFC Amsterdam
06. NAC Breda
07. De Graafschap
08. Alexandria '66
09. JVOZ
10. Cambuur
11. Go Ahead Eagles
12. Alphense Boys
13. Zeeburgia
14. Hollandia
15. BFC
16. Purmersteijn
17. FC Emmen
18. FC Dordrecht
19. ASC Waterwijk
20. RODA JC
21. Spijkenisse
22. DSO
23. UVS
24. Die Haghe

(C) Hethaagsamateurvoetbal.nl

 

Nieuws

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)

Annuleren Jeugdkamp

20-03-2020
Gezien de huidige coronacrisis waar we ons op dit moment in bevinden hebben we zojuist besloten dat het jeugdkamp 2020 helaas niet doorgaat.

Die Haghe gesloten, sportvelden ook / Club closed but football pitches as well / update 18 maart / March 18th

18-03-2020
Op last van de gemeente zijn ook de sportvelden gesloten / the municipality has closed all football pitches, no more after hours recreational sports.

COVID-19/Corona virus update 15 maart / March 15th

15-03-2020
Alle voetbal trainingen opgeschort, clubhuis gesloten / All football practice suspended, clubhouse closed.

Special Olympics komen naar Die Haghe!!

10-03-2020
Op 13 en 14 juni is Die Haghe gastheer van het voetbaltoernooi van dit bijzondere evenement. Lees verder en zie wat jij kunt doen...

Dinsdag 10 maart: Alleen (gras)veld 1 afgekeurd

10-03-2020
Op kleine stukjes na zijn de grasvelden op Ockenburgh goedgekeurd. De velden drogen door de harde wind snel op en het is de verwachting dat het niet of nauwelijks meer gaat regenen. Alleen veld 1 ...

GDA 2 - Die Haghe 2: 1 - 1 (ruststand: 1 - 1)

09-03-2020
Die Haghe 2 verzuimt in de eerste helft al ruim afstand te nemen van GDA2 en speelt gelijk.

Die Haghe loopt bij Forum Sport tegen een verdiende nederlaag aan: 2-0

08-03-2020
Het is natuurlijk moeilijk om vlak na het behalen van een periodetitel en een voetballoze periode van twee weken de batterij weer helemaal op te laden. Dat is Die Haghe niet tijdig gelukt en daar ...

Pakt Die Haghe in Voorburg tegen Forum Sport de draad weer op?

05-03-2020
Na twee weken voetbalvakantie, veel afgekeurde grasvelden en stormachtige dagen was het bij Die Haghe opvallend "windstil". Veel spelers genoten van een korte vakantie waardoor ook oefenvoetbal ...

Wall of Fame

03-03-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...
Pagina 1 van 168  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe