Alleen samen krijgen we corona onder controle

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe trotse winnaar I.M. Cees IJspeldertoernooi van Duno (update met verslag)

17-08-2019 23:48 - Senioren

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/08/18/duno-toernooi-die-haghe-wint-im-cees-ijspelder-toernooi-na-zege-op-dhc

 

DUNO-toernooi: Die Haghe wint IM Cees IJspelder-


Met een mooie 4-2 overwinning op DHC werd Die Haghe winnaar van het IM Cees IJspelder-toernooi en kon oud DUNO-trainer Wim de Jong weer een heleboel felicitaties in ontvangst nemen. Want bij DUNO zijn ze Wim de Jong niet vergeten en iedereen gunt hem dit succes met Die Haghe. Overigens kreeg DHC in dit duel wel de meeste kansen, maar Die Haghe was effectiever.


Bij DHC ontbraken de donderdag in de rust geblesseerd uitgevallen Vincent Romeijn en Youri Kooijmans. Nu viel in de rust Joren Tromp uit, terwijl tijdens de tweede helft ook Jeffrey van Roon naar de kant moet. DHC startte overdonderend tegen Die Haghe. Al na twee minuten kwam het op een 1-0 voorsprong. Uit een hoekschop van Frank de Lange werd de bal van dichtbij door Joren Tromp ingekopt: 1-0. Nog geen tien minuten later was er een identieke situatie. Nu was het een vrije trap vlak bij de cornervlag en opnieuw kwam de inzet van Frank de Lange op het hoofd van Joren Tromp, die nu de bal via de onderkant van de lat weer terug in het veld zag komen.
Vooral over de linkerkant kwam DHC veelvuldig op, maar de 17-jarige Jesse Jansen van Die Haghe bleef uitstekend overeind.

Die Haghe kwam beter in de wedstrijd en bij de ploeg van Wim de Jong kwam het gevaar juist van de rechterkant, waar de snelle Phiras Chehoudi een paar keer zijn hielen liet zien. Halverwege de eerste helft kwam Die Haghe op 1-1 na weer een snelle rush van Phiras Chehoudi, die zijn assist afgerond zag worden door Tony Bergsma, die DHC-doelman Stefan Gravesteijn kansloos liet: 1-1. Daarna was de wedstrijd in balans, al moest Die Haghe-goalie Silver Wartna zich nog een keer laten gelden bij een één-tegen-één-situatie met DHC-er Andani Ollie.


In de tweede helft, met veel wissels aan Die Haghe-kant, bleef de wedstrijd gelijk opgaan. Weer moest Die Haghe-doelman Silver Wartna handelend optreden toen DHC-aanvaller Dylan Franquet tot tweemaal toe alleen voor hem verscheen. Voor trainer Wim de Jong zeer aangenaam en belangrijk om weer twee doelmannen van gelijkwaardig niveau te hebben. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te gaan, maar in de 79e minuut kreeg Die Haghe een strafschop te nemen, toegekend door arbiter Bongers, na een overtreding van Manuel Mansanga. Peter de Kleer kon, na lange afwezigheid, weer eens het net kon laten bollen: 2-1.

Een minuut later kwam Dylan Franquet voor de derde maal voor de doelman en ook nu was de Die Haghe-sluitpost de situatie meester. Met nog een kwartier op de klok betekende balverlies in de DHC-verdediging de nekslag. Peter de Kleer passeerde invaller doelman Nick Hasper van DHC en bracht de 3-1 op het bord. Voor DHC was er dan nog een mogelijkheid voor invaller Nando Nauman en een door de doelman gekeerd schot van Andani Ollie. Kort voor het einde scoorde Jessy Nauman met een hoog schot vanaf zo'n 25 meter over de Haagse doelman de aansluitende 2-3. Maar Die Haghe bracht de marge toch weer op twee treffers. De actieve Sami Alouad Said verlengde een vrije trap keurig met het hoofd en bracht Die Haghe in veilige haven: 4-2.

========haaglandenvoetbal.nl============

 

Die Haghe trotse winnaar I.M. Cees IJspeldertoernooi van Duno.

Na de makkelijke 6-0 zege op ODB afgelopen dinsdag stond nu een "zwaardere" tegenstander op het programma en wel DHC uit Delft. Die Haghe won knap met 4-2 en daarmee het toernooi.

Een goed begin van het nieuwe team van trainer Wim de Jong.

Volgende week het Zwart & Partners Netwerknotarissen selectietoernooi bij Die Haghe met de volgende wedstrijden: 

MAANDAG 19 AUGUSTUS 2019:
aanvang: 19.30 uur veld 4

• DIE HAGHE 2 - H.V.V. 2
scheidsrechter: S. van Erven 

MAANDAG 19 AUGUSTUS 2019:
aanvang: 19.30 uur veld 6

• VOORSCHOTEN'97 2 (za) - VITESSE DELFT 2
scheidsrechter: A. Gomes 

DINSDAG 20 AUGUSTUS 2019:
aanvang: 19.30 uur veld 4

• DIE HAGHE 1 - VITESSE DELFT 1
scheidsrechter: M. Parmessar 

DINSDAG 20 AUGUSTUS 2019:
aanvang: 19.30 uur veld 6

• H.V.V. 1 - VOORSCHOTEN'97 1 (za)
scheidsrechter: M. Hooijer 

 

ZATERDAG 24 AUGUSTUS 2019:
aanvang: 12:00 uur veld 4

• DIE HAGHE 2 - VITESSE DELFT 2
scheidsrechter: A. Gomes 

ZATERDAG 24 AUGUSTUS 2019:
aanvang: 12:00 uur veld 6

• H.V.V. 2 - VOORSCHOTEN'97 2 (za)
scheidsrechter: M. Hooijer

ZATERDAG 24 AUGUSTUS 2019:
aanvang: 14:30 uur veld 5 (hoofdveld)

• DIE HAGHE 1 - H.V.V. 1
scheidsrechter: D. Broeckaert 

ZATERDAG 24 AUGUSTUS 2019:
aanvang: 14:30 uur veld 4

• VITESSE DELFT 1 - VOORSCHOTEN'97 1 (za)
Scheidsrechter: S. van Erven 

 

 

Nieuws

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)

Annuleren Jeugdkamp

20-03-2020
Gezien de huidige coronacrisis waar we ons op dit moment in bevinden hebben we zojuist besloten dat het jeugdkamp 2020 helaas niet doorgaat.

Die Haghe gesloten, sportvelden ook / Club closed but football pitches as well / update 18 maart / March 18th

18-03-2020
Op last van de gemeente zijn ook de sportvelden gesloten / the municipality has closed all football pitches, no more after hours recreational sports.

COVID-19/Corona virus update 15 maart / March 15th

15-03-2020
Alle voetbal trainingen opgeschort, clubhuis gesloten / All football practice suspended, clubhouse closed.

Special Olympics komen naar Die Haghe!!

10-03-2020
Op 13 en 14 juni is Die Haghe gastheer van het voetbaltoernooi van dit bijzondere evenement. Lees verder en zie wat jij kunt doen...

Dinsdag 10 maart: Alleen (gras)veld 1 afgekeurd

10-03-2020
Op kleine stukjes na zijn de grasvelden op Ockenburgh goedgekeurd. De velden drogen door de harde wind snel op en het is de verwachting dat het niet of nauwelijks meer gaat regenen. Alleen veld 1 ...

GDA 2 - Die Haghe 2: 1 - 1 (ruststand: 1 - 1)

09-03-2020
Die Haghe 2 verzuimt in de eerste helft al ruim afstand te nemen van GDA2 en speelt gelijk.

Die Haghe loopt bij Forum Sport tegen een verdiende nederlaag aan: 2-0

08-03-2020
Het is natuurlijk moeilijk om vlak na het behalen van een periodetitel en een voetballoze periode van twee weken de batterij weer helemaal op te laden. Dat is Die Haghe niet tijdig gelukt en daar ...

Pakt Die Haghe in Voorburg tegen Forum Sport de draad weer op?

05-03-2020
Na twee weken voetbalvakantie, veel afgekeurde grasvelden en stormachtige dagen was het bij Die Haghe opvallend "windstil". Veel spelers genoten van een korte vakantie waardoor ook oefenvoetbal ...

Wall of Fame

03-03-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...
Pagina 1 van 168  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe