Alleen samen krijgen we corona onder controle

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Start jeugdtrainingen 2019-2020

16-08-2019 17:46 - Jeugd|Meisjes

Na hopelijk voor iedereen een fijne vakantie start aanstaande maandag (19 augustus) voor de meeste jeugdselectie teams de training. Nieuw is dat de meeste selectieteams drie maal per week zullen gaan trainen. In de meeste gevallen zal dit maandag, dinsdag en donderdag zijn.

Nieuw is ook dat er teams op vrijdag staan ingedeeld en dat veld 1 (Toofan) ook gebruikt wordt als training - wedstrijdveld. De tijden, trainingsdagen en veldindeling staan in het overzicht trainingsschema. De komende week is er een aangepast schema omdat de seniorenselectie een Die Haghe toernooi speelt en nog niet alle velden open zijn. Mochten de grasvelden afgekeurd worden zal het toernooi op kunstgras gespeeld worden. Er zal dan een aangepast schema op de website komen te staan.

Vanaf donderdag 22 augustus geldt het reguliere schema. Niet alle spelers - speelsters en ook trainers zullen deze week van vakantie terug zijn. Dat betekent dat sommige teams getraind worden door vervangende trainers of dat soms teams samengevoegd worden als er te weinig spelers zijn. Graag begrip daarvoor.

Vanaf maandag 26 augustus zullen alle teams weer starten met trainen en vanaf woensdag 28 augustus is er ook weer keeperstraining.

Wedstrijden
Zaterdag 31 augustus start voor alle Die Haghe teams de beker of de reguliere competitie. Dat is erg vroeg, maar is wel zo bepaald door de KNVB. De komende weken wordt, voor zover nog niet gedaan, door de trainers en coördinatoren geïnventariseerd of er teams onvoldoende bezetting hebben. En hoe dit probleem opgelost kan worden.
De komende weken zal er vooral via de website gecommuniceerd worden. Houd de site dus goed in de gaten.

Aad Mansveld Cup
Zondag 25 augustus wordt de Aad Mansveld Cup voor de JO15 teams op het complex van sv Die Haghe gespeeld. Aan dit toernooi met gerenommeerde Betaald Voetbal Organisaties doet een mix team van Die Haghe mee. Kom kijken hoe dit team van Die Haghe het doet tussen sterke tegenstanders!

Als er vragen zijn neem dan contact op met de hoofd coördinatoren:
Lammert Danhof - Bovenbouw JO19 - JO14: 06 52366926
Dennis Christiaanse - Onderbouw JO13 - JO7: 06 22384388
Michel Vink - Meisjes: 06 54313763

Heel veel plezier en succes met de voorbereidingen.

 

Klik voor een groot formaat

 

Nieuws

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)

Annuleren Jeugdkamp

20-03-2020
Gezien de huidige coronacrisis waar we ons op dit moment in bevinden hebben we zojuist besloten dat het jeugdkamp 2020 helaas niet doorgaat.

Die Haghe gesloten, sportvelden ook / Club closed but football pitches as well / update 18 maart / March 18th

18-03-2020
Op last van de gemeente zijn ook de sportvelden gesloten / the municipality has closed all football pitches, no more after hours recreational sports.

COVID-19/Corona virus update 15 maart / March 15th

15-03-2020
Alle voetbal trainingen opgeschort, clubhuis gesloten / All football practice suspended, clubhouse closed.

Special Olympics komen naar Die Haghe!!

10-03-2020
Op 13 en 14 juni is Die Haghe gastheer van het voetbaltoernooi van dit bijzondere evenement. Lees verder en zie wat jij kunt doen...

Dinsdag 10 maart: Alleen (gras)veld 1 afgekeurd

10-03-2020
Op kleine stukjes na zijn de grasvelden op Ockenburgh goedgekeurd. De velden drogen door de harde wind snel op en het is de verwachting dat het niet of nauwelijks meer gaat regenen. Alleen veld 1 ...

GDA 2 - Die Haghe 2: 1 - 1 (ruststand: 1 - 1)

09-03-2020
Die Haghe 2 verzuimt in de eerste helft al ruim afstand te nemen van GDA2 en speelt gelijk.

Die Haghe loopt bij Forum Sport tegen een verdiende nederlaag aan: 2-0

08-03-2020
Het is natuurlijk moeilijk om vlak na het behalen van een periodetitel en een voetballoze periode van twee weken de batterij weer helemaal op te laden. Dat is Die Haghe niet tijdig gelukt en daar ...

Pakt Die Haghe in Voorburg tegen Forum Sport de draad weer op?

05-03-2020
Na twee weken voetbalvakantie, veel afgekeurde grasvelden en stormachtige dagen was het bij Die Haghe opvallend "windstil". Veel spelers genoten van een korte vakantie waardoor ook oefenvoetbal ...

Wall of Fame

03-03-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...
Pagina 1 van 168  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe