Alleen samen krijgen we corona onder controle

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe wint ruim van ODB (6-0) op toernooi van Duno (update)

14-08-2019 10:17 - Senioren

Die Haghe wint ruim van ODB (6-0) op toernooi van Duno.

Die Haghe is de serie oefen- en bekerwedstrijden voortvarend gestart. Op het I.M. Cees IJspelder toernooi van gastheer Duno werd de zondag 3e klasser ODB met duidelijke cijfers aan de kant geschoven.

Na een 3-0 ruststand liep de score in de 2e helft verder op tot 6-0. Goed keeperswerk en een soms nog slordige afwerking stonden een hogere score in de weg maar Die Haghe liet ook goed voetbal zien met een aantal nieuwe, snelle en enkele zeer jonge voetballers in de gelederen. Het was soms een genot om de gedrevenheid bij het nieuwe elftal in wording te zien.

Prettig voor good old Peter de Kleer was dat hij na lang blessureleed het laatste doelpunt op zijn naam wist te schrijven en dat was hem zeer gegunt.

Zie hieronder verslag met foto's (zie link) op Haaglandenvoetbal.nl

Wim van de Graaf

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/08/14/duno-toernooi-die-haghe-ruim-te-sterk-voor-odb/

DUNO-toernooi: Die Haghe ruim te sterk voor ODB

Met diverse nieuwe spelers startte Die Haghe haar oefenserie met een wedstrijd op het IM Cees IJspelder-toernooi van DUNO tegen ODB. Bij Die Haghe speelden Silver Wartna (ex-HBS), Mark Okhuizen (ex-GDA), Phiras Chehoudi (ex-VCS), Jordi de Kleer (ex-RKAVV) en A-junior Niels van 't Zet voor het eerst in de basis.

Tekst: Kees de Groot     |       Foto's: Eric de Wit

Het duurde nog tot de 28e minuut voordat het eerste doelpunt viel in deze wedstrijd, waarin Die Haghe weliswaar een overwicht had, maar dat nog niet in doelpunten wist uit te drukken. Na een eigen doelpunt van ODB, uit een hoekschop van Mitchell de Bas, vielen in de eerste helft kort achter elkaar nog twee doelpunten voor die Haghe via Tony Bergsma en Robin Laming, beide na goed voorbereidend werk van Sami

In de tweede helft, met de debutanten Gino Mulder (ex-HBS) en de B-junior Jesse Jansen, ging Die Haghe, met veel wissels, onverdroten voort. Mark van Kippersluis (2x) en Peter de Kleer zorgden voor een 6-0 eindstand.

Zaterdag aanstaande speelt Die Haghe op het DUNO-toernooi tegen zondag eersteklasser DHC. Die wedstrijd begint aan de Mgr.Nolenslaan om 14.30 uur.

© Haaglanden Voetbal

Nieuws

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)

Annuleren Jeugdkamp

20-03-2020
Gezien de huidige coronacrisis waar we ons op dit moment in bevinden hebben we zojuist besloten dat het jeugdkamp 2020 helaas niet doorgaat.

Die Haghe gesloten, sportvelden ook / Club closed but football pitches as well / update 18 maart / March 18th

18-03-2020
Op last van de gemeente zijn ook de sportvelden gesloten / the municipality has closed all football pitches, no more after hours recreational sports.

COVID-19/Corona virus update 15 maart / March 15th

15-03-2020
Alle voetbal trainingen opgeschort, clubhuis gesloten / All football practice suspended, clubhouse closed.

Special Olympics komen naar Die Haghe!!

10-03-2020
Op 13 en 14 juni is Die Haghe gastheer van het voetbaltoernooi van dit bijzondere evenement. Lees verder en zie wat jij kunt doen...

Dinsdag 10 maart: Alleen (gras)veld 1 afgekeurd

10-03-2020
Op kleine stukjes na zijn de grasvelden op Ockenburgh goedgekeurd. De velden drogen door de harde wind snel op en het is de verwachting dat het niet of nauwelijks meer gaat regenen. Alleen veld 1 ...

GDA 2 - Die Haghe 2: 1 - 1 (ruststand: 1 - 1)

09-03-2020
Die Haghe 2 verzuimt in de eerste helft al ruim afstand te nemen van GDA2 en speelt gelijk.

Die Haghe loopt bij Forum Sport tegen een verdiende nederlaag aan: 2-0

08-03-2020
Het is natuurlijk moeilijk om vlak na het behalen van een periodetitel en een voetballoze periode van twee weken de batterij weer helemaal op te laden. Dat is Die Haghe niet tijdig gelukt en daar ...

Pakt Die Haghe in Voorburg tegen Forum Sport de draad weer op?

05-03-2020
Na twee weken voetbalvakantie, veel afgekeurde grasvelden en stormachtige dagen was het bij Die Haghe opvallend "windstil". Veel spelers genoten van een korte vakantie waardoor ook oefenvoetbal ...

Wall of Fame

03-03-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...
Pagina 1 van 168  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe