DH 1 - NEPTUNUS-SCHIEBROEK 1

23-11-2019, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - WESTLANDIA 3

23-11-2019, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Verenigingsmededelingen

02-08-2019 12:19 - Algemeen

 

Vrijwilligersbeleid.

Door de leden van de vereniging is besloten dat de vrijwilligersbijdrage vooraf wordt geïncasseerd. Deze kan men gedurende het seizoen terugverdienen door zich in te zetten als vrijwilliger.

Het aantal punten dat men dient te behalen is acht (8). Dit vertaald zich in acht uur vrijwilligersinzet per seizoen.

Aan het begin van het seizoen krijgt elk spelend lid de mogelijkheid zich in te schrijven op een taak. Deze taken worden door de leden en het bestuur vastgesteld. De verdeling vindt plaats op basis van het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

Tijdens het seizoen zijn er diverse activiteiten waarbij het mogelijk is de vrijwilligerstaken in te vullen.

 

Contributie inning.

De contributie inning vindt dit jaar ook via Clubcollect plaats. Ieder contributie plichtig lid, ontvangt via Clubcollect een factuur. Deze is via het systeem van Clubcollect te voldoen. Daarvoor heeft ieder lid een email met instructies ontvangen. Mocht de factuur niet kloppen, maak dan via clubcollect een “ticket” aan. Uw opmerkingen worden centraal afgehandeld.

U heeft de mogelijkheid om in één keer of in vier termijnen te betalen. Andere mogelijkheden zijn er niet.

 U moet voor aanvang van het seizoen uw eerste termijn voldaan hebben anders kunt u niet aan activiteiten van de vereniging deelnemen. (niet spelen, niet trainen)

 

Ooievaarspas.

Leden die in het bezit zijn van een Ooievaarspas dienen deze voor 1 september te laten scannen. Vanaf 19 augustus, op maandag en op woensdag van 16:30 tot 19:30 heeft u de mogelijkheid de pas te laten scannen. Locatie; Commissiekamer op de begane grond van het clubgebouw.

 

Kledinglijn.

Net als vorig seizoen heeft Die Haghe met Free Kick de afspraak om de wedstrijdkleding en trainingskleding bij Die Haghe te bestellen en af te rekenen. Met het betaalbewijs is de kleding bij Free Kick aan De Savornin Lohmanplein 45A af te halen. Op deze manier komt de helft van de marge op deze kleding aan Die Haghe toe. Wij verzoeken de leden dan ook om deze procedure te volgen.

Van elke speler wordt verwacht dat hij/zij speelt in het wedstrijdtenue van sv Die Haghe met de juiste sponsor en het logo van sv Die Haghe. Dit wedstrijdtenue bestaat uit het "Leeds" shirt, zwarte broek en zwarte sokken met het logo van sv Die Haghe.

Aan de selectie van de senioren wordt een wedstrijdtenue door de vereniging verstrekt.

Aan de eerste selectieteams van de jeugd wordt alleen het wedstrijdshirt door de vereniging verstrekt. De broek en sokken zijn voor eigen rekening.

 

Nieuws

Maandag 18 november, grasvelden afgekeurd.

18-11-2019
Vanmiddag / vanavond 18 november zijn de grasvelden afgekeurd. Hierdoor zal het afkeuringsschema van kracht zijn.

Die Haghe 2 - VELO 2: 2 - 2 (ruststand: 2 - 1)

18-11-2019
Die Haghe 2 speelt in absolute topper gelijk tegen koploper VELO 2.

Die Haghe Vrouwen 1 pakt 1e periode

17-11-2019
Dankzij een 2-0 overwinning op DSVP is Vrouwen 1 de trotse bezitter van de 1e periodetitel in haar poule. Trainer Frank Teunissen liep dan ook glunderend op het sportpark rond. Dames en Frank van ...

Die Haghe Vrouwen 1 speelt zaterdag om 1e periode kampioenschap!

14-11-2019
Op 16 november spelen de talentvolle meiden van trainer Frank Teunissen om het 1e periode-kampioenschap. De in de competitie nog ongeslagen koploper ontvangt dan om 10.30 uur DSVP Vrouwen 1

Derde divisionist Westlandia maatje te groot voor Die Haghe: 5-0

13-11-2019
In de strijd op de Haaglandenvoetbal-cup trad Die Haghe zonder een paar sterkhouders aan tegen Westlandia (zo). Het verschil in tempo en balhandeling was uiteraard groot en Die Haghe werkte hard ...

Overstroming clubgebouw

11-11-2019
Helaas is afgelopen vrijdag ons clubhuis veranderd in een zwembad. Een jongen die meedeed aan de keeperstraining heeft de kraan in het toilet aangezet en moedwillig het afvoerputje met een prop papier afgesloten. Een zware overstroming was het gevolg.

Carl van Lobenstein stopt als secretaris

11-11-2019
Na vele jaren van trouwe dienst heeft Carl van Lobenstein aangegeven te stoppen als secretaris van onze mooie vereniging. Carl blijft in enige vorm natuurlijk wel aan Die Haghe verbonden al was ...

Duindorp SV 2 - Die Haghe 2: 0 - 2 (ruststand: 0 - 1)

11-11-2019
Die Haghe 2 spoelt nare smaak van vorige week weg met een verdiende 0-2 overwinning in en tegen Duindorp SV 2.

Pietentraining

11-11-2019
Geef je op voor de Pietentraining op vrijdag 22 november as.

Zeer verzwakt Die Haghe gaat bij Heinenoord ten onder: 3-1

10-11-2019
Met maar liefst zeven veranderingen ten opzichte van vorige week kwam het hardwerkende Die Haghe net te kort tegen Heinenoord. Na een 1-0 ruststand kwam Die Haghe via aanvoerder Mitchell de Bas ...
Pagina 1 van 161  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe