DIE HAGHE 1 - HVV 1

24-08-2019, 14:30 uur
Toernooi | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - VITESSE DELFT 2

24-08-2019, 12:00 uur
Toernooi | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Verenigingsmededelingen

02-08-2019 12:19 - Algemeen

 

Vrijwilligersbeleid.

Door de leden van de vereniging is besloten dat de vrijwilligersbijdrage vooraf wordt geïncasseerd. Deze kan men gedurende het seizoen terugverdienen door zich in te zetten als vrijwilliger.

Het aantal punten dat men dient te behalen is acht (8). Dit vertaald zich in acht uur vrijwilligersinzet per seizoen.

Aan het begin van het seizoen krijgt elk spelend lid de mogelijkheid zich in te schrijven op een taak. Deze taken worden door de leden en het bestuur vastgesteld. De verdeling vindt plaats op basis van het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

Tijdens het seizoen zijn er diverse activiteiten waarbij het mogelijk is de vrijwilligerstaken in te vullen.

 

Contributie inning.

De contributie inning vindt dit jaar ook via Clubcollect plaats. Ieder contributie plichtig lid, ontvangt via Clubcollect een factuur. Deze is via het systeem van Clubcollect te voldoen. Daarvoor heeft ieder lid een email met instructies ontvangen. Mocht de factuur niet kloppen, maak dan via clubcollect een “ticket” aan. Uw opmerkingen worden centraal afgehandeld.

U heeft de mogelijkheid om in één keer of in vier termijnen te betalen. Andere mogelijkheden zijn er niet.

 U moet voor aanvang van het seizoen uw eerste termijn voldaan hebben anders kunt u niet aan activiteiten van de vereniging deelnemen. (niet spelen, niet trainen)

 

Ooievaarspas.

Leden die in het bezit zijn van een Ooievaarspas dienen deze voor 1 september te laten scannen. Vanaf 19 augustus, op maandag en op woensdag van 16:30 tot 19:30 heeft u de mogelijkheid de pas te laten scannen. Locatie; Commissiekamer op de begane grond van het clubgebouw.

 

Kledinglijn.

Net als vorig seizoen heeft Die Haghe met Free Kick de afspraak om de wedstrijdkleding en trainingskleding bij Die Haghe te bestellen en af te rekenen. Met het betaalbewijs is de kleding bij Free Kick aan De Savornin Lohmanplein 45A af te halen. Op deze manier komt de helft van de marge op deze kleding aan Die Haghe toe. Wij verzoeken de leden dan ook om deze procedure te volgen.

Van elke speler wordt verwacht dat hij/zij speelt in het wedstrijdtenue van sv Die Haghe met de juiste sponsor en het logo van sv Die Haghe. Dit wedstrijdtenue bestaat uit het "Leeds" shirt, zwarte broek en zwarte sokken met het logo van sv Die Haghe.

Aan de selectie van de senioren wordt een wedstrijdtenue door de vereniging verstrekt.

Aan de eerste selectieteams van de jeugd wordt alleen het wedstrijdshirt door de vereniging verstrekt. De broek en sokken zijn voor eigen rekening.

 

Nieuws

Spelregelwijzigingen 2019 / 2020

20-08-2019
Spelregelwijzigingen 2019 / 2020 Een nieuw seizoen betekent altijd veranderingen in de spelregels. Dit zijn de zes meest in het oog springende wijzigingen,

Vanavond 20 aug. wordt het Zwart & Partners Netwerknotarissentoernooi vervolgd

20-08-2019
Dinsdag 20 aug. speelt Die Haghe 1 de 1e wedstrijd van het selectietoernooi om 19.30 uur tegen 2e klasser Vitesse Delft 1, de club waar trainer Wim de Jong in het verleden als speler en trainer ...

Vanavond 19 aug. start het Zwart & Partners Netwerknotarissentoernooi bij Die Haghe

19-08-2019
Het toernooi is een "selectietoernooi" voor 1e en 2e elftallen. Deelnemende verenigingen zijn H.V.V., Vitesse Delft, Voorschoten'97 en gastheer Die Haghe. Vanavond trappen de 2e elftallen om 19.30 ...

VRIJWILLIGE VUT-PLOEG GEZOCHT BIJ DIE HAGHE

19-08-2019
Bij onze vereniging werken wij met vele vrijwilligers. Echter wat nog ontbreekt, is een VUT-ploeg. Misschien is VUT-ploeg niet de juiste benaming want je hoeft niet met de VUT of gepensioneerd te ...

Die Haghe trotse winnaar I.M. Cees IJspeldertoernooi van Duno (update met verslag)

17-08-2019
Na de makkelijke 6-0 zege op ODB afgelopen dinsdag stond nu een "zwaardere" tegenstander op het programma en wel DHC uit Delft. Die Haghe won knap met 4-2 en daarmee het toernooi (update met verslag)

Die Haghe 1 opent het nieuwe seizoen op Ockenburgh tegen v.v. Brielle

17-08-2019
De KNVB heeft de indelingen en speelschema's van de A- en B-categorie beker- en competitiewedstrijden bekend gemaakt (zie de KNVB voetbalapp)

Start jeugdtrainingen 2019-2020

16-08-2019
Na hopelijk voor iedereen een fijne vakantie start aanstaande maandag (19 augustus) voor de meeste jeugdselectie teams de training. Nieuw is dat de meeste selectieteams drie maal per week zullen gaan trainen. In de meeste gevallen zal dit maandag, dinsdag en donderdag zijn.

Zorg weer voor een herkenbare pasfoto op je spelerspas

14-08-2019
Vanaf nu is het weer mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Elk spelend lid van de vereniging moet voor het begin van komend seizoen, maar uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto hebben.

Die Haghe wint ruim van ODB (6-0) op toernooi van Duno (update)

14-08-2019
Die Haghe is de serie oefen- en bekerwedstrijden voortvarend gestart. Op het I.M. Cees IJspelder toernooi van gastheer Duno werd de zondag 3e klasser ODB met duidelijke cijfers aan de kant geschoven.

HAAGSE VOETBAL ACADEMIE ZOMERKAMPEN!

13-08-2019
Op 27/28/29 augustus vinden bij sv Die Haghe weer de Haagse Voetbal Academie (voorheen Juzzt Football Academy) voetbalkampen plaats.
Pagina 1 van 153  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe