Alleen samen krijgen we corona onder controle

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Verenigingsmededelingen

02-08-2019 12:19 - Algemeen

 

Vrijwilligersbeleid.

Door de leden van de vereniging is besloten dat de vrijwilligersbijdrage vooraf wordt geïncasseerd. Deze kan men gedurende het seizoen terugverdienen door zich in te zetten als vrijwilliger.

Het aantal punten dat men dient te behalen is acht (8). Dit vertaald zich in acht uur vrijwilligersinzet per seizoen.

Aan het begin van het seizoen krijgt elk spelend lid de mogelijkheid zich in te schrijven op een taak. Deze taken worden door de leden en het bestuur vastgesteld. De verdeling vindt plaats op basis van het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

Tijdens het seizoen zijn er diverse activiteiten waarbij het mogelijk is de vrijwilligerstaken in te vullen.

 

Contributie inning.

De contributie inning vindt dit jaar ook via Clubcollect plaats. Ieder contributie plichtig lid, ontvangt via Clubcollect een factuur. Deze is via het systeem van Clubcollect te voldoen. Daarvoor heeft ieder lid een email met instructies ontvangen. Mocht de factuur niet kloppen, maak dan via clubcollect een “ticket” aan. Uw opmerkingen worden centraal afgehandeld.

U heeft de mogelijkheid om in één keer of in vier termijnen te betalen. Andere mogelijkheden zijn er niet.

 U moet voor aanvang van het seizoen uw eerste termijn voldaan hebben anders kunt u niet aan activiteiten van de vereniging deelnemen. (niet spelen, niet trainen)

 

Ooievaarspas.

Leden die in het bezit zijn van een Ooievaarspas dienen deze voor 1 september te laten scannen. Vanaf 19 augustus, op maandag en op woensdag van 16:30 tot 19:30 heeft u de mogelijkheid de pas te laten scannen. Locatie; Commissiekamer op de begane grond van het clubgebouw.

 

Kledinglijn.

Net als vorig seizoen heeft Die Haghe met Free Kick de afspraak om de wedstrijdkleding en trainingskleding bij Die Haghe te bestellen en af te rekenen. Met het betaalbewijs is de kleding bij Free Kick aan De Savornin Lohmanplein 45A af te halen. Op deze manier komt de helft van de marge op deze kleding aan Die Haghe toe. Wij verzoeken de leden dan ook om deze procedure te volgen.

Van elke speler wordt verwacht dat hij/zij speelt in het wedstrijdtenue van sv Die Haghe met de juiste sponsor en het logo van sv Die Haghe. Dit wedstrijdtenue bestaat uit het "Leeds" shirt, zwarte broek en zwarte sokken met het logo van sv Die Haghe.

Aan de selectie van de senioren wordt een wedstrijdtenue door de vereniging verstrekt.

Aan de eerste selectieteams van de jeugd wordt alleen het wedstrijdshirt door de vereniging verstrekt. De broek en sokken zijn voor eigen rekening.

 

Nieuws

Start voorbereiding jeugdafdeling 2020-2021

27-05-2020
Best jeugdlid, Hierbij ontvang je belangrijke informatie m.b.t. de voorbereiding op het aankomende voetbalseizoen. De voorbereiding start op dinsdag 2 juni en eindigt op zondag 5 juli. ...

Die Haghe start met meiden Onder 11 teams

11-05-2020
Met ingang van seizoen 2020-2021 start sv Die Haghe nu ook met een aantal MO11 teams.

Vrijwilligerstaken en de vrijwilligersbijdrage

10-05-2020

NIEUW TRAININGSSCHEMA

10-05-2020
Nu de senioren gaan trainen zijn er in het trainingsschema een aantal aanpassingen aangebracht. Check hier het nieuwe schema

Opzeggen van je lidmaatschap

10-05-2020
Opzeggen van je lidmaatschap

De grote sv Die Haghe online Disco Bingo!

08-05-2020
A.s. zaterdag heeft Die Haghe een unicum te pakken, de eerste Die Haghe Online Disco Bingo. En een gedeelte van de opbrengst gaat regelrecht naar de club. Jij een toffe zaterdagavond met de ...

Trainingen jeugd gaan van start! ***Update Keepers***

29-04-2020
Zaterdag starten de trainingen voor de selectieteams van de onderbouw. Vanaf maandag kunnen alle jeugdteams weer het veld op

Update over de start van de trainingen voor de jeugd

27-04-2020
Er is hard gewerkt aan een plan van aanpak voor het opstarten van de trainingen

Update over Corona / 21 april 2020 / NEW: ENGLISH BELOW

21-04-2020
Bestuursbrief over de versoepeling van Corona-regels en eerder genomen (financiële) maatregelen / Message by the Board; below the Dutch message

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)
Pagina 1 van 169  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe