DIE HAGHE 2 - HVV 2

19-08-2019, 19:30 uur
Toernooi | Meer Die Haghe 2 >

DIE HAGHE 1 - VITESSE DELFT 1

20-08-2019, 19:30 uur
Toernooi | Meer Die Haghe 1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Introductie Martesano Biliosa

28-06-2019 14:42 - Jeugd

Allereerst wil ik mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Martesano Biliosa. Ik kom uit Den Haag en momenteel ben ik keeper bij de senior selectie van V.V. Wilhelmus. Ik werk als zelfstandig jongerenwerker en dagelijks houd ik mij bezig met jongeren die een extra steun in de rug nodig hebben. Dit doe ik met heel veel plezier bij en voor o.a. stichting Click Jongeren waar ik medeoprichter van ben. 

Ik heb altijd de passie gehad om keeperstrainingen te geven en dit komt doordat ik graag mijn kennis en kunde met een ander wil delen. In 2014 heb ik bij Gona/Wateringseveld keeperstrainingen van Arjan v/d Kaaij gehad. Al gauw werd ik door hem geïnspireerd om zelf keeperstrainingen te verzorgen. Een jaar laten ben ik betrokken geraakt bij zijn keepersschool en tot heden geef ik keeperstrainingen/clinics aan jonge keepers bij en via zijn keepersschool. Ik ben hem zeer dankbaar voor zijn vertrouwen en geloof in mij als persoon. 

Verder wil ik de club Die Haghe bedanken voor de uitnodiging waar ik met een prettig en goed gevoel op in ben gegaan! Ik kijk uit naar een mooi seizoen waar ik wat voor de club maar vooral voor de keepers wil en zal betekenen.

Met vriendelijke groet,

Martesano Biliosa
Keeperstrainer sv Die Haghe

 

 

Nieuws

Die Haghe start met frame voetbal

18-07-2019
Binnenkort is het mogelijk dat kinderen met spierziektes/spasmes of andere loopproblemen bij sv Die Haghe kunnen komen voetballen. Een mooi gezamenlijk initiatief van Sportondersteuner.nl en Die Haghe

beker-indeling Die Haghe 1 bekend

15-07-2019
De KNVB heeft voor Die Haghe 1 een beker "fietspoule" uit de hoge hoed getoverd.

Oefenwedstrijden Die Haghe selectie

15-07-2019
Die Haghe 1 neemt deel aan het IM Cees IJspelder toernooi bij DUNO en het eigen Zwart en Partners netwerk notarissen (selectie) toernooi

Verslag Algemene Leden Vergadering van donderdag 11 juli

15-07-2019
Afgelopen donderdag 11 juli vond er in ons clubgebouw een Algemene Leden Vergadering plaats. Deze A.L.V. wordt twee keer per jaar georganiseerd waarbij de eerste, deze, een beleid vormende ...

Competitie-indeling Die Haghe 1 bekend

15-07-2019
Het komend seizoen (2019-2020) komt Die Haghe wederom uit in de 1e klasse B van het zaterdagvoetbal. Kampioen Rijsoord is vertrokken naar de Hoodklasse, Kloetinge is ingedeeld in 1C en de ...

Bekendmaking teams Jeugd (JO) Afdeling zaterdag 13 juli

11-07-2019

HAAGSE VOETBAL ACADEMIE ZOMERKAMPEN!

01-07-2019
Op 23/24/25 juli en 27/28/29 augustus vinden bij sv Die Haghe weer de Haagse Voetbal Academie (voorheen Juzzt Football Academy) voetbalkampen plaats.

Algemene Ledenvergadering

01-07-2019
Op donderdag 11 juli as. staat een Algemene Ledenvergadering gepland. Alle (ouders/verzorgers van) leden van Die Haghe zijn daar van harte voor uitgenodigd. De vergadering start om 20:00 uur en ...

Twee nieuwe aanmeldingen voor de Club van 100

24-06-2019
Richard Kamps van Kamps Loodgietersbedrijf en de meiden van MO17-1 2019-2020 hebben zich aangemeld voor de Club van 100. Volg jij hun voorbeeld?
Pagina 1 van 152  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe