Alleen samen krijgen we corona onder controle

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Introductie Martesano Biliosa

28-06-2019 14:42 - Jeugd

Allereerst wil ik mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Martesano Biliosa. Ik kom uit Den Haag en momenteel ben ik keeper bij de senior selectie van V.V. Wilhelmus. Ik werk als zelfstandig jongerenwerker en dagelijks houd ik mij bezig met jongeren die een extra steun in de rug nodig hebben. Dit doe ik met heel veel plezier bij en voor o.a. stichting Click Jongeren waar ik medeoprichter van ben. 

Ik heb altijd de passie gehad om keeperstrainingen te geven en dit komt doordat ik graag mijn kennis en kunde met een ander wil delen. In 2014 heb ik bij Gona/Wateringseveld keeperstrainingen van Arjan v/d Kaaij gehad. Al gauw werd ik door hem geïnspireerd om zelf keeperstrainingen te verzorgen. Een jaar laten ben ik betrokken geraakt bij zijn keepersschool en tot heden geef ik keeperstrainingen/clinics aan jonge keepers bij en via zijn keepersschool. Ik ben hem zeer dankbaar voor zijn vertrouwen en geloof in mij als persoon. 

Verder wil ik de club Die Haghe bedanken voor de uitnodiging waar ik met een prettig en goed gevoel op in ben gegaan! Ik kijk uit naar een mooi seizoen waar ik wat voor de club maar vooral voor de keepers wil en zal betekenen.

Met vriendelijke groet,

Martesano Biliosa
Keeperstrainer sv Die Haghe

 

 

Nieuws

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)

Annuleren Jeugdkamp

20-03-2020
Gezien de huidige coronacrisis waar we ons op dit moment in bevinden hebben we zojuist besloten dat het jeugdkamp 2020 helaas niet doorgaat.

Die Haghe gesloten, sportvelden ook / Club closed but football pitches as well / update 18 maart / March 18th

18-03-2020
Op last van de gemeente zijn ook de sportvelden gesloten / the municipality has closed all football pitches, no more after hours recreational sports.

COVID-19/Corona virus update 15 maart / March 15th

15-03-2020
Alle voetbal trainingen opgeschort, clubhuis gesloten / All football practice suspended, clubhouse closed.

Special Olympics komen naar Die Haghe!!

10-03-2020
Op 13 en 14 juni is Die Haghe gastheer van het voetbaltoernooi van dit bijzondere evenement. Lees verder en zie wat jij kunt doen...

Dinsdag 10 maart: Alleen (gras)veld 1 afgekeurd

10-03-2020
Op kleine stukjes na zijn de grasvelden op Ockenburgh goedgekeurd. De velden drogen door de harde wind snel op en het is de verwachting dat het niet of nauwelijks meer gaat regenen. Alleen veld 1 ...

GDA 2 - Die Haghe 2: 1 - 1 (ruststand: 1 - 1)

09-03-2020
Die Haghe 2 verzuimt in de eerste helft al ruim afstand te nemen van GDA2 en speelt gelijk.

Die Haghe loopt bij Forum Sport tegen een verdiende nederlaag aan: 2-0

08-03-2020
Het is natuurlijk moeilijk om vlak na het behalen van een periodetitel en een voetballoze periode van twee weken de batterij weer helemaal op te laden. Dat is Die Haghe niet tijdig gelukt en daar ...

Pakt Die Haghe in Voorburg tegen Forum Sport de draad weer op?

05-03-2020
Na twee weken voetbalvakantie, veel afgekeurde grasvelden en stormachtige dagen was het bij Die Haghe opvallend "windstil". Veel spelers genoten van een korte vakantie waardoor ook oefenvoetbal ...

Wall of Fame

03-03-2020
Voor een nieuw te starten sponsorproject t.b.v. onze jeugdafdeling (waarover in de komende periode meer informatie zal volgen) zijn we op zoek naar foto's met sv Die Haghe jeugdspelers. Dit kunnen ...
Pagina 1 van 168  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe