DH JO14-1 - NEXT GENERATION BVO GROUP

Oefen | Meer Die Haghe JO16-1 >

Mededelingen vanuit het bestuur

21-06-2019 11:02 - Algemeen

Het hoofdbestuur heeft besloten om de besluiten genomen in haar overleg transparant te maken en te delen met de leden. Dit om een grotere betrokkenheid van de leden bij de vereniging te krijgen en deze actief te laten participeren bij de organisatie en het beleid van de vereniging.

Elke donderdag avond komt het hoofdbestuur bij elkaar voor overleg. Daar zijn de volgende onderwerpen besproken en besluiten genomen.

1) De Algemene ledenvergadering is verplaatst naar 11 juli 2019. Dit om de penningmeester meer tijd te geven de financiele situatie in kaart te brengen. De laatste weken is er zeer hard gewerkt om de financiele structuren te vereenvoudigen en transparanter te maken. Dit proces is bijna afgerond.

2) Het hoofdbestuur heeft besloten strakkere contributie regels te gaan hanteren. Te vaak moet er veel inspanning worden gedaan om leden aan hun verplichtingen te laten voldoen.

---> Bij een stornering (terugboeking vanwege saldo tekort of op verzoek van het lid) van de contributie volgt een blokkade. Het betrokken lid kan dan niet meer spelen. In voorkomende gevallen kan de blokkade door het bestuur worden opgeheven.

--> Bij aanvang van het seizoen moet de Ooievaarspas gescanned worden. Niet laten scannen leidt tot een blokkade er kan dan niet espeeld worden.

e.e.a. zal separaat noog aan de trainers, leiders en coordinatoren worden gecommuniceerd.

3) sv Die Haghe gaat Frame Voetbal faciliteren. Kijk op https://youtu.be/scP0caduHFI voor een impressie.

4) De vrijwilligers commissie heeft een enquete aangaande het vrijwillgersbeleid gemaakt en verspreid. De resultaten zullen op de Algemene ledenvergadering worden gedeeld. Daar zullen ook eventuele aanpassingen aan het beleid worden gepresenteerd.

Het hoofdbestuur.

Strandtoernooi Vrouwen 30+

14-07-2020
Op maandagavond 13 juli namen de vrouwen 30+ afscheid van een raar seizoen met het traditionele strandtoernooi.

Indelingen jeugdafdeling

12-07-2020
Afgelopen week zijn de competitie indelingen van onze jeugd bekend gemaakt. Enorm trots zijn we dat onze jeugd afdeling zowel qua niveau als in de breedte volgend seizoen wederom een stap omhoog zet.

De zeer verrassende poule-indeling voor Die Haghe 1 is bekend

10-07-2020
Die Haghe 1 is voor het seizoen 2020-2021 ingedeeld in in de 1e klasse A. De KNVB heeft gebroken met een traditie en de Rotterdamse regio-clubs in "Zuid" ingedeeld en de Haagse regio-ploegen uit ...

Hermanna de Wit overleden

09-07-2020
Vandaag bereikte mij het zeer droevige bericht dat Hermanna de Wit, echtgenote van Eric de Wit en schoondochter van Gijs en Nel de Wit, is overleden.

Datums bekendmaking indelingen beker- en competitie

09-07-2020
De KNVB heeft een schema bekend gemaakt met daarin de datums waarop de diverse indelingen bekend worden gemaakt.

Die Haghe zoekt nieuwe leden voor de Kas Commissie!

06-07-2020
Binnenkort treedt Kees Huisman, na het afronden van zijn termijn, af als lid van de Kas Commissie van Die Haghe. De Kas Cie vervult een belangrijke rol. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden.

We gaan weer open! *** Update 1 juli 2020 ***

29-06-2020
Het sportpark mag per 1 juli weer open. Het wachten is nog op de formele toestemming van de gemeente.

Hebben jullie deze al gezien?

28-06-2020
Onze eigen Vidjai in gesprek met Jan Dirk van der Zee over racisme

Riet Rommers overleden

26-06-2020
Gisteravond bereikte ons het trieste bericht dat Riet Rommers is overleden.

Vanaf 1 juli mag veel weer!

24-06-2020
Vanavond heeft het kabinet verdergaande versoepelingen aangekondigd. Ook voor onze club heeft dat positieve gevolgen. Welke dat zijn wordt nu verder uitgewerkt.

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!