Alleen samen krijgen we corona onder controle

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe 9 kampioen ! UPDATE

15-06-2019 18:00 - Senioren

Vandaag stond het beladen duel tegen Westlandia op het programma. In het laatste gedeelte van de competitie ging het nog tussen Die Haghe en Verburch.
Aangezien Verburch vorige week met 15 – 2 had gewonnen van Westlandia was de opdracht duidelijk: winnen en wel met 4 doelpunten verschil om het kampioenschap veilig te stellen.

Om half 3 was de aftrap. Binnen 20 minuten stond het al 2 – 0. Beide doelpunten gescoord door Max. Na 45 minuten klonk het rustsignaal.

Na de rust zette Die Haghe aan. Dat resulteerde na een kwartier in een loeiharde knal van Alex: 3 – 0. Op naar de vierde. Dit duurde nog wel even.

Een grote kans deed zich voor toen Max werd gevloerd in het strafschopgebied. Helaas werd de strafschop van Max gestopt door de keeper. 5 minuten later kwam er een goede voorzet bij Robin terecht die hem inkopte. De 4 – 0 was een feit. Helaas moest Robin hierna het veld verlaten met een hoofdblessure door een botsing met de keeper.
Westlandia was niet echt actief meer waardoor Max z'n hattrick kon maken: 5 – 0. 10 minuten voor tijd mocht Jelmer nog even meedoen.

Te geblesseerd om dit seizoen te spelen viel hem een applaus ten deel van de spelers en supporters. Hij wist er nog 1 sprintje uit te persen en bracht de 6 – 0 op het scorebord.

KAMPIOENSCHAP BINNEN!!!!

P.S: Dank aan de trouwe aanhang die elke wedstrijd kwam kijken en een speciale dank aan de ouders van Irshan en Sushant die altijd klaarstonden met advies, thee en de gezellige avonden met heerlijk Surinaams eten.

Jeanet


Die Haghe 9 kampioen !

Die Haghe 9 moest haar laatste competitiewedstrijd winnen en daarbij 4 doelpunten of meer maken om de naaste concurrent Verburch voor te blijven. Toen er bij de stand van 3-0 vóór een strafschop werd gemist zag je iedereen denken "het zal toch niet?" maar gelukkig was de 6-0 overwinning op Westlandia voldoende voor het kampioenschap.

De felicitaties zijn voor aanvoerder Gillian Schoonebeek en zijn jonge manschappen die een erg leuk jaar draaiden en een geweldige aanvulling voor de club Die Haghe zijn.

Volgend jaar dus res. 7e klasse en een naamverandering....Die Haghe 8 !

Sorry voor het huidige Die Haghe 8 dat dan het 9e team wordt dus allen effe de groepsapp aanpassen.

Allen een geode vakantie gewenst door

Leo Roza en

Wim vd Graaf

wedstrijdzaken senioren.

 

Nieuws

Start voorbereiding jeugdafdeling 2020-2021

27-05-2020
Best jeugdlid, Hierbij ontvang je belangrijke informatie m.b.t. de voorbereiding op het aankomende voetbalseizoen. De voorbereiding start op dinsdag 2 juni en eindigt op zondag 5 juli. ...

Die Haghe start met meiden Onder 11 teams

11-05-2020
Met ingang van seizoen 2020-2021 start sv Die Haghe nu ook met een aantal MO11 teams.

Vrijwilligerstaken en de vrijwilligersbijdrage

10-05-2020

NIEUW TRAININGSSCHEMA

10-05-2020
Nu de senioren gaan trainen zijn er in het trainingsschema een aantal aanpassingen aangebracht. Check hier het nieuwe schema

Opzeggen van je lidmaatschap

10-05-2020
Opzeggen van je lidmaatschap

De grote sv Die Haghe online Disco Bingo!

08-05-2020
A.s. zaterdag heeft Die Haghe een unicum te pakken, de eerste Die Haghe Online Disco Bingo. En een gedeelte van de opbrengst gaat regelrecht naar de club. Jij een toffe zaterdagavond met de ...

Trainingen jeugd gaan van start! ***Update Keepers***

29-04-2020
Zaterdag starten de trainingen voor de selectieteams van de onderbouw. Vanaf maandag kunnen alle jeugdteams weer het veld op

Update over de start van de trainingen voor de jeugd

27-04-2020
Er is hard gewerkt aan een plan van aanpak voor het opstarten van de trainingen

Update over Corona / 21 april 2020 / NEW: ENGLISH BELOW

21-04-2020
Bestuursbrief over de versoepeling van Corona-regels en eerder genomen (financiële) maatregelen / Message by the Board; below the Dutch message

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)
Pagina 1 van 169  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe