DH JO17 - PORTREE HIGHSCHOOL JO

26-06-2019, 19:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO17 >

DH MO17 - PORTREE HIGHSCHOOL MO17

26-06-2019, 19:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe MO17 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

JO8-1 op de Danny Bakker Cup

11-06-2019 19:45 - Jeugd

Wat een belevenis was dat, de kids waren al weken zenuwachtig voor dit toernooi. Zij gingen spelen tegen Ajax. En niet alleen de kids maar trainer Mike en Brian waren minstens net zo zenuwachtig. Maar professioneel zoals ze zijn konden zij dit prima verborgen houden en een poker-face opzetten. Hoe dan ook, de eerste wedstrijd voor Die Haghe was op veld 1B tegen STVV (De Koninklijke Sint-Truidense Voetbalvereniging uit België). Sta je daar toch tegen een ander land te voetballen. En ondanks zij dezelfde taal als ons spreken legde zij ons in voetbaltaal nog even uit dat zij niet bang waren voor de Hollanders. We werden afgedroogd.

Als dit een voorbode is op de rest van het toernooi dan zullen we het erg zwaar krijgen. Aan de andere kant, 'WIJ ZIJN DIE HAGHE!!!' Op naar de volgende wedstrijd op veld 1C. Die Haghe - Excelsior, je weet wel 'de club' van Rotterdam. Onze jongens en meid waren gebrand om te winnen. Die eerste wedstrijd waren we al weer vergeten en gingen nu voor de kill! Door een voortreffelijk samenspel en geweldige acties wonnen wij met de klassieke uitslag van 2-1. Zoals ze in Rotterdam altijd zingen, "Geen woorden maar daden, leven Die Haghe JO8-1"!

Veld 1C is ondertussen ons domein, we hebben tenslotte daar Excelsior verslagen en nu krijgen we daar FC 's Gravenzande op bezoek. Altijd spannend.... toch een soort van Westlands onderonsje gezien het Die Haghe terrein met zijn tenen in het Westland staat. Vol trots keken Brian en ik naar onze JO8... wat speelde ze heerlijk. 2-0 winst!!! BAM 2 gewonnen , we gaan als een malle!! Laat het volgende team maar komen.

Zestienhoven - Die Haghe op ons veld!!! We wisten niet wat ons te wachten stond maar wederom bleken we de sterkste. Het publiek was uitzinnig, ouders van Vitesse en Utrecht vroegen of hun kids alsjeblieft bij Die Haghe mochten komen voetballen en een stuk of 12 scouts stonden driftig te pennen in hun notitieboekjes. Man, man, man wat een toernooi!

Vlak voor de lunchpauze kregen we nog snel WV HEDW op bezoek. De zon brandde ondertussen mijn zwarte Die Haghe polo aan mijn huid vast en ook de Die Haghe spelers hadden last van deze tropische temperaturen... het was toch al 23 graden en gevoelstemperatuur 25.... niet te doen! We zaten niet lekker in de wedstrijd en ook al moesten we deze winnen, kregen we de bal niet in het doel van de tegenstander. WV-HEDW was iets beter bestand tegen de hitte en wist twee keer de bal in ons net te schieten. Dat was pijnlijk, maar hé, dan pakken we die punten gewoon van Ajax af.

Na een fantastische lunch was het zover. De wedstrijd der wedstrijden. Dick Advocaat had dit al eens voorspeld in de jaren 80. 'Het zal mij niks verbazen als we SV Die Haghe het nog eens op zien nemen tegen Ajax', dat waren Dick zijn woorden. En zie hier hij heeft gelijk gekregen.
De spelers kwamen het veld op en geloof het of niet, het werd doodstil. Het enige geluid dat je hoorde was het blaffen van een hond ergens op de van Zeggelenlaan. De Spanning was te snijden, de drang om deze pot te winnen was ontzettend hoog. De zenuwen waren te lezen op die koppies, logisch ook ze moesten het opnemen tegen Die Haghe JO8-1!!!

Voordat ik verder ga moet ik nog even vermelden dat STVV (je weet wel die Belgen die ons voetballes gaven) met 8-0 klop kregen van Ajax. Dat gezegd hebbende, hier het vervolg.

Wij hadden de aftrap maar agressief zoals Ajax speelde veroverde ze gelijk de bal en schoten op het doel. Een geweldige redding van onze keeper wat resulteerde in een corner. De Ajacied die de corner nam wist zijn keeper te vinden die als 6de man alsnog de bal er genadeloos in wist te mikken. 1-0 voor Ajax. 2 soort gelijke acties zorgde voor de 2 en 3-0 en voor ons was dit genoeg. Het was Die Haghe tijd. Ajax had het zwaar en moesten alle zeilen bijtrekken. De Ajax trainer besloot heel het team te wisselen, behalve de keeper. Maar ook dat had geen nut. Die Haghe was te sterk. Ajax kreeg er geen bal meer in. Er kwamen zelfs kansen voor Die Haghe, maar helaas het mocht niet zo zijn. Het bleef 3-0 voor de club uit Amsterdam.

Ondertussen hebben we er 3 gewonnen en 3 verloren, de kans dat we doorgaan naar de volgende ronde is nihil. En Laakkwartier heeft precies hetzelfde gedaan als ons. Als we winnen van Laakkwartier hebben we een mooie 4de plek te pakken. Dit wordt ook gelijk de hardste wedstrijd en we delen de punten we blijven hangen op een 1-1 score en worden we vijfde op doelsaldo. Maar wat Brian en ik betreft waren onze jongens en meid de winnaars van het toernooi! Wat hebben ze gestreden!!! Een geweldig toernooi voor een geweldig team! Dit beloofd wat volgend seizoen, we hebben er zin in!

Nieuws

Twee nieuwe aanmeldingen voor de Club van 100

24-06-2019
Richard Kamps van Kamps Loodgietersbedrijf en de meiden van MO17-1 2019-2020 hebben zich aangemeld voor de Club van 100. Volg jij hun voorbeeld?

Maandag 24 juni jeugd trainingen afgelast *** Monday 24th of June youth training cancelled

23-06-2019
Vanwege de, te verwachten, hoge temperaturen zijn de trainingen voor de jeugd afgelast. Because of the, expected, high temperatures all youth training has been cancelled.

Mededelingen vanuit het bestuur

21-06-2019
Het hoofdbestuur heeft besloten om de besluiten genomen in haar overleg transparant te maken en te delen met de leden. Dit om een grotere betrokkenheid van de leden bij de vereniging te krijgen en ...

Twee Die Haghe teams in finale Haaglanden Voetbal Toernooi

17-06-2019
Op zaterdag 22 juni as. worden de finales van het Haaglanden Voetbal Toernooi gespeeld sportpark Houtrust bij Scheveningen. SV Die Haghe is in maar liefst twee finales vertegenwoordigd: De mannen van JO12-1 spelen tegen DHC JO12-1 en de meiden van MO17-1 nemen het op tegen ADO Den Haag MO16-1.

VRIJDAG 21 JUNI VRIJWILLIGERSAVOND *** GEEF DOOR OF JE KOMT ***

17-06-2019
Hierbij willen wij graag alle vrijwilligers die dit jaar hard hebben gewerkt uitnodigen voor een hapje en een drankje op vrijdag 21 juni in ons clubhuis.

Die Haghe 9 kampioen ! UPDATE

15-06-2019
Die Haghe 9 moest haar laatste competitiewedstrijd winnen en daarbij 4 doelpunten of meer maken om de naaste concurrent Verburch voor te blijven. Toen er bij de stand van 3-0 voor een strafschop ...

laatste mogelijkheid om ooievaarspas voor laatste termijn van dit seizoen te laten scannen.

11-06-2019
Dit is de laatste mogelijkheid om uw ooievaarspas voor de laatste termijn van dit seizoen te laten scannen. Mocht u van deze gelegenheid geen gebruik maken dan zullen wij u persoonlijk belasten ...

Update "selectie" trainingen jeugdafdeling

06-06-2019
Afgelopen maandag 3 juni zijn de 'selectie'-trainingen bij de jeugdafdeling voor het seizoen 2019-2020 van start gegaan. Maar liefst meer dan 500 kinderen bij de JO Afdeling (JO8 tm JO19) hebben ...

VETERANEN ZOEKEN EEN KEEPER

02-06-2019
Het team van de Veteranen van Die Haghe is voor het komende seizoen dringend op zoek naar een keeper.
Pagina 1 van 151  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe