DIE HAGHE 1 - HVV 1

24-08-2019, 14:30 uur
Toernooi | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - VITESSE DELFT 2

24-08-2019, 12:00 uur
Toernooi | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

JO8-1 op de Danny Bakker Cup

11-06-2019 19:45 - Jeugd

Wat een belevenis was dat, de kids waren al weken zenuwachtig voor dit toernooi. Zij gingen spelen tegen Ajax. En niet alleen de kids maar trainer Mike en Brian waren minstens net zo zenuwachtig. Maar professioneel zoals ze zijn konden zij dit prima verborgen houden en een poker-face opzetten. Hoe dan ook, de eerste wedstrijd voor Die Haghe was op veld 1B tegen STVV (De Koninklijke Sint-Truidense Voetbalvereniging uit België). Sta je daar toch tegen een ander land te voetballen. En ondanks zij dezelfde taal als ons spreken legde zij ons in voetbaltaal nog even uit dat zij niet bang waren voor de Hollanders. We werden afgedroogd.

Als dit een voorbode is op de rest van het toernooi dan zullen we het erg zwaar krijgen. Aan de andere kant, 'WIJ ZIJN DIE HAGHE!!!' Op naar de volgende wedstrijd op veld 1C. Die Haghe - Excelsior, je weet wel 'de club' van Rotterdam. Onze jongens en meid waren gebrand om te winnen. Die eerste wedstrijd waren we al weer vergeten en gingen nu voor de kill! Door een voortreffelijk samenspel en geweldige acties wonnen wij met de klassieke uitslag van 2-1. Zoals ze in Rotterdam altijd zingen, "Geen woorden maar daden, leven Die Haghe JO8-1"!

Veld 1C is ondertussen ons domein, we hebben tenslotte daar Excelsior verslagen en nu krijgen we daar FC 's Gravenzande op bezoek. Altijd spannend.... toch een soort van Westlands onderonsje gezien het Die Haghe terrein met zijn tenen in het Westland staat. Vol trots keken Brian en ik naar onze JO8... wat speelde ze heerlijk. 2-0 winst!!! BAM 2 gewonnen , we gaan als een malle!! Laat het volgende team maar komen.

Zestienhoven - Die Haghe op ons veld!!! We wisten niet wat ons te wachten stond maar wederom bleken we de sterkste. Het publiek was uitzinnig, ouders van Vitesse en Utrecht vroegen of hun kids alsjeblieft bij Die Haghe mochten komen voetballen en een stuk of 12 scouts stonden driftig te pennen in hun notitieboekjes. Man, man, man wat een toernooi!

Vlak voor de lunchpauze kregen we nog snel WV HEDW op bezoek. De zon brandde ondertussen mijn zwarte Die Haghe polo aan mijn huid vast en ook de Die Haghe spelers hadden last van deze tropische temperaturen... het was toch al 23 graden en gevoelstemperatuur 25.... niet te doen! We zaten niet lekker in de wedstrijd en ook al moesten we deze winnen, kregen we de bal niet in het doel van de tegenstander. WV-HEDW was iets beter bestand tegen de hitte en wist twee keer de bal in ons net te schieten. Dat was pijnlijk, maar hé, dan pakken we die punten gewoon van Ajax af.

Na een fantastische lunch was het zover. De wedstrijd der wedstrijden. Dick Advocaat had dit al eens voorspeld in de jaren 80. 'Het zal mij niks verbazen als we SV Die Haghe het nog eens op zien nemen tegen Ajax', dat waren Dick zijn woorden. En zie hier hij heeft gelijk gekregen.
De spelers kwamen het veld op en geloof het of niet, het werd doodstil. Het enige geluid dat je hoorde was het blaffen van een hond ergens op de van Zeggelenlaan. De Spanning was te snijden, de drang om deze pot te winnen was ontzettend hoog. De zenuwen waren te lezen op die koppies, logisch ook ze moesten het opnemen tegen Die Haghe JO8-1!!!

Voordat ik verder ga moet ik nog even vermelden dat STVV (je weet wel die Belgen die ons voetballes gaven) met 8-0 klop kregen van Ajax. Dat gezegd hebbende, hier het vervolg.

Wij hadden de aftrap maar agressief zoals Ajax speelde veroverde ze gelijk de bal en schoten op het doel. Een geweldige redding van onze keeper wat resulteerde in een corner. De Ajacied die de corner nam wist zijn keeper te vinden die als 6de man alsnog de bal er genadeloos in wist te mikken. 1-0 voor Ajax. 2 soort gelijke acties zorgde voor de 2 en 3-0 en voor ons was dit genoeg. Het was Die Haghe tijd. Ajax had het zwaar en moesten alle zeilen bijtrekken. De Ajax trainer besloot heel het team te wisselen, behalve de keeper. Maar ook dat had geen nut. Die Haghe was te sterk. Ajax kreeg er geen bal meer in. Er kwamen zelfs kansen voor Die Haghe, maar helaas het mocht niet zo zijn. Het bleef 3-0 voor de club uit Amsterdam.

Ondertussen hebben we er 3 gewonnen en 3 verloren, de kans dat we doorgaan naar de volgende ronde is nihil. En Laakkwartier heeft precies hetzelfde gedaan als ons. Als we winnen van Laakkwartier hebben we een mooie 4de plek te pakken. Dit wordt ook gelijk de hardste wedstrijd en we delen de punten we blijven hangen op een 1-1 score en worden we vijfde op doelsaldo. Maar wat Brian en ik betreft waren onze jongens en meid de winnaars van het toernooi! Wat hebben ze gestreden!!! Een geweldig toernooi voor een geweldig team! Dit beloofd wat volgend seizoen, we hebben er zin in!

Nieuws

Fysiotherapie weer aanwezig

23-08-2019
Vanaf dinsdag 27 augustus is de fysiotherapeut weer aanwezig op Die Haghe. Iedere dinsdag en donderdagavond is Ivo Krediet vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur beschikbaar.

Zaterdag 24 aug, finaledag Die Haghe toernooi met mooie wedstrijden en afterparty

22-08-2019
Zaterdag wordt het weer een beetje zomer dus is Ockenburgh, achter de duinen, een ideale plek om vanaf 12.00 uur naar leuke wedstrijden bij het Zwart & Partners netwerknotarissen toernooi van Die ...

Vitesse Delft maakt het Die Haghe knap lastig maar Die Haghe wint wel: 2-1

21-08-2019
Op het Zwart & Partners Netwerknotarissentoernooi van Die Haghe trad de gastheer in het strijdperk tegen 2e klasser Vitesse Delft dat vorig seizoen nipt de promotie miste en Velo er met de buit ...

Spelregelwijzigingen 2019 / 2020

20-08-2019
Een nieuw seizoen betekent altijd veranderingen in de spelregels. Dit zijn de zes meest in het oog springende wijzigingen:

Vanavond 20 aug. wordt het Zwart & Partners Netwerknotarissentoernooi vervolgd

20-08-2019
Dinsdag 20 aug. speelt Die Haghe 1 de 1e wedstrijd van het selectietoernooi om 19.30 uur tegen 2e klasser Vitesse Delft 1, de club waar trainer Wim de Jong in het verleden als speler en trainer ...

Vanavond 19 aug. start het Zwart & Partners Netwerknotarissentoernooi bij Die Haghe

19-08-2019
Het toernooi is een "selectietoernooi" voor 1e en 2e elftallen. Deelnemende verenigingen zijn H.V.V., Vitesse Delft, Voorschoten'97 en gastheer Die Haghe. Vanavond trappen de 2e elftallen om 19.30 ...

VRIJWILLIGE VUT-PLOEG GEZOCHT BIJ DIE HAGHE

19-08-2019
Bij onze vereniging werken wij met vele vrijwilligers. Echter wat nog ontbreekt, is een VUT-ploeg. Misschien is VUT-ploeg niet de juiste benaming want je hoeft niet met de VUT of gepensioneerd te ...

Die Haghe trotse winnaar I.M. Cees IJspeldertoernooi van Duno (update met verslag)

17-08-2019
Na de makkelijke 6-0 zege op ODB afgelopen dinsdag stond nu een "zwaardere" tegenstander op het programma en wel DHC uit Delft. Die Haghe won knap met 4-2 en daarmee het toernooi (update met verslag)

Die Haghe 1 opent het nieuwe seizoen op Ockenburgh tegen v.v. Brielle

17-08-2019
De KNVB heeft de indelingen en speelschema's van de A- en B-categorie beker- en competitiewedstrijden bekend gemaakt (zie de KNVB voetbalapp)

Start jeugdtrainingen 2019-2020

16-08-2019
Na hopelijk voor iedereen een fijne vakantie start aanstaande maandag (19 augustus) voor de meeste jeugdselectie teams de training. Nieuw is dat de meeste selectieteams drie maal per week zullen gaan trainen. In de meeste gevallen zal dit maandag, dinsdag en donderdag zijn.
Pagina 1 van 154  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe