DH JO17 - PORTREE HIGHSCHOOL JO

26-06-2019, 19:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO17 >

DH MO17 - PORTREE HIGHSCHOOL MO17

26-06-2019, 19:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe MO17 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe haalt uit in- en tegen Brielle (1-5) en speelt ook volgend seizoen weer 1e klasse

18-05-2019 19:29 - Senioren

Die Haghe haalt uit tegen Brielle (1-5) en speelt ook volgend seizoen weer 1e klasse

In een wedstrijd met een bizar scoreverloop deed Die Haghe wat het moest doen en speelde zich helemaal veilig. Terwijl de thuisploeg het betere van het spel had scoorde Die Haghe er lustig op los, dit tot ongeloof van de meegereisde supporters.

In de 16e minuut ging Ricardo Lopes Landim goed op links door maar dacht een fluitsignaal te horen. Dit was op het naastgelegen veld en hij werd aangespoord om door te gaan. Ook Brielle was in verwarring waarna de pass van Ricardo door een alerte Robin Laming (daar was hij weer!) tot doelpunt kon worden gepromoveerd.

Hierna kwam Die Haghe flink onder druk te staan maar de verdediging stond als een huis en gaf weinig weg. Bas Drost (man of the match) keepte weer een erg goede wedstrijd en hij hield zijn doel schoon. In de 45e minuut, vlak voor tea-time- wreven de Die Haghe supporters zich nog maar eens in de ogen toen Ricardo bij de 2e paal van Brielle de 0-2 op het scorebord bracht. Dat is lekker rusten natuurlijk.

De 2e helft was amper begonnen toen de arbiter van dienst een vrije schop aan de thuisploeg gaf terwijl het juist Jesse Bakker was die onderuit werd gelopen. Uit die vrije schop wist een Briellenaar knap en hard het net achter Bas Drost te vinden: 1-2 en de spanning in de wedstrijd volledig terug.

Slechts 12 minuten later wist Die Haghe, tegen de verhouding in, het verschil weer op twee te brengen toen Sander de Jong van dichtbij na een scrimmage de stand op 1-3 zette, slechts drie minuten later gevolgd door en kopbal van de mee ten strijde getrokken Jeroen Brand: 1-4.

Tussendoor probeerde Brielle het nog wel maar het kon geen vuist maken en altijd was daar weer doelman Bas Drost om een doelpunt te voorkomen.

Toen in de 80e minuut Tony Bergsma nummer 5 tussen de palen en tegen het net schoot werd zelfs Eric Spanjaard wat rustiger en speelde Die Haghe de wedstrijd verder knap uit.

Die Haghe speelt dus ook volgend seizoen weer in de 1e klasse en dat is heel, heel erg knap van Wim de Jong en assistent trainer Edwin Voois en hun manschappen. Van harte Die Haghe met dit enorm goede resultaat.

Zaterdag a.s. is Die Haghe in haar laatste competitieduel van dit seizoen op Ockenburgh de gastheer van de "oude rivaal" Honselersdijk dat -net als Die Haghe (ssssst)- nog meedoet voor een (vervangende) periodetitel.

Dat wordt dus een leuke afsluiter van een prachtig eerste seizoen in de 1e klasse volgens....

Wim vd Graaf

voor een verslag op Haaglandenvoetbal zie link

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/05/19/zaterdag-1b-die-haghe-levert-topprestatie-met-handhaving-eerste-klasse/

voor een verslag van vv Brielle zie link

www.vvbrielle.nl/vv-brielle-levert-een-wanprestatie-tegen-die-haghe-en-verliest-met-1-5/

 

 

 

 

Nieuws

Twee nieuwe aanmeldingen voor de Club van 100

24-06-2019
Richard Kamps van Kamps Loodgietersbedrijf en de meiden van MO17-1 2019-2020 hebben zich aangemeld voor de Club van 100. Volg jij hun voorbeeld?

Maandag 24 juni jeugd trainingen afgelast *** Monday 24th of June youth training cancelled

23-06-2019
Vanwege de, te verwachten, hoge temperaturen zijn de trainingen voor de jeugd afgelast. Because of the, expected, high temperatures all youth training has been cancelled.

Mededelingen vanuit het bestuur

21-06-2019
Het hoofdbestuur heeft besloten om de besluiten genomen in haar overleg transparant te maken en te delen met de leden. Dit om een grotere betrokkenheid van de leden bij de vereniging te krijgen en ...

Twee Die Haghe teams in finale Haaglanden Voetbal Toernooi

17-06-2019
Op zaterdag 22 juni as. worden de finales van het Haaglanden Voetbal Toernooi gespeeld sportpark Houtrust bij Scheveningen. SV Die Haghe is in maar liefst twee finales vertegenwoordigd: De mannen van JO12-1 spelen tegen DHC JO12-1 en de meiden van MO17-1 nemen het op tegen ADO Den Haag MO16-1.

VRIJDAG 21 JUNI VRIJWILLIGERSAVOND *** GEEF DOOR OF JE KOMT ***

17-06-2019
Hierbij willen wij graag alle vrijwilligers die dit jaar hard hebben gewerkt uitnodigen voor een hapje en een drankje op vrijdag 21 juni in ons clubhuis.

Die Haghe 9 kampioen ! UPDATE

15-06-2019
Die Haghe 9 moest haar laatste competitiewedstrijd winnen en daarbij 4 doelpunten of meer maken om de naaste concurrent Verburch voor te blijven. Toen er bij de stand van 3-0 voor een strafschop ...

JO8-1 op de Danny Bakker Cup

11-06-2019
Lees een verslag van de J08-1 op het toernooi om de Danny Bakker Cup met onder andere Excelsior en AJAX.

laatste mogelijkheid om ooievaarspas voor laatste termijn van dit seizoen te laten scannen.

11-06-2019
Dit is de laatste mogelijkheid om uw ooievaarspas voor de laatste termijn van dit seizoen te laten scannen. Mocht u van deze gelegenheid geen gebruik maken dan zullen wij u persoonlijk belasten ...

Update "selectie" trainingen jeugdafdeling

06-06-2019
Afgelopen maandag 3 juni zijn de 'selectie'-trainingen bij de jeugdafdeling voor het seizoen 2019-2020 van start gegaan. Maar liefst meer dan 500 kinderen bij de JO Afdeling (JO8 tm JO19) hebben ...

VETERANEN ZOEKEN EEN KEEPER

02-06-2019
Het team van de Veteranen van Die Haghe is voor het komende seizoen dringend op zoek naar een keeper.
Pagina 1 van 151  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe