VALKEN'68 JO19-1 - DH JO19-1

18-09-2019, 19:00 uur
beker | Meer Die Haghe JO19-1 >

DIE HAGHE 1 - BRIELLE, VV 1

21-09-2019, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe haalt uit in- en tegen Brielle (1-5) en speelt ook volgend seizoen weer 1e klasse

18-05-2019 19:29 - Senioren

Die Haghe haalt uit tegen Brielle (1-5) en speelt ook volgend seizoen weer 1e klasse

In een wedstrijd met een bizar scoreverloop deed Die Haghe wat het moest doen en speelde zich helemaal veilig. Terwijl de thuisploeg het betere van het spel had scoorde Die Haghe er lustig op los, dit tot ongeloof van de meegereisde supporters.

In de 16e minuut ging Ricardo Lopes Landim goed op links door maar dacht een fluitsignaal te horen. Dit was op het naastgelegen veld en hij werd aangespoord om door te gaan. Ook Brielle was in verwarring waarna de pass van Ricardo door een alerte Robin Laming (daar was hij weer!) tot doelpunt kon worden gepromoveerd.

Hierna kwam Die Haghe flink onder druk te staan maar de verdediging stond als een huis en gaf weinig weg. Bas Drost (man of the match) keepte weer een erg goede wedstrijd en hij hield zijn doel schoon. In de 45e minuut, vlak voor tea-time- wreven de Die Haghe supporters zich nog maar eens in de ogen toen Ricardo bij de 2e paal van Brielle de 0-2 op het scorebord bracht. Dat is lekker rusten natuurlijk.

De 2e helft was amper begonnen toen de arbiter van dienst een vrije schop aan de thuisploeg gaf terwijl het juist Jesse Bakker was die onderuit werd gelopen. Uit die vrije schop wist een Briellenaar knap en hard het net achter Bas Drost te vinden: 1-2 en de spanning in de wedstrijd volledig terug.

Slechts 12 minuten later wist Die Haghe, tegen de verhouding in, het verschil weer op twee te brengen toen Sander de Jong van dichtbij na een scrimmage de stand op 1-3 zette, slechts drie minuten later gevolgd door en kopbal van de mee ten strijde getrokken Jeroen Brand: 1-4.

Tussendoor probeerde Brielle het nog wel maar het kon geen vuist maken en altijd was daar weer doelman Bas Drost om een doelpunt te voorkomen.

Toen in de 80e minuut Tony Bergsma nummer 5 tussen de palen en tegen het net schoot werd zelfs Eric Spanjaard wat rustiger en speelde Die Haghe de wedstrijd verder knap uit.

Die Haghe speelt dus ook volgend seizoen weer in de 1e klasse en dat is heel, heel erg knap van Wim de Jong en assistent trainer Edwin Voois en hun manschappen. Van harte Die Haghe met dit enorm goede resultaat.

Zaterdag a.s. is Die Haghe in haar laatste competitieduel van dit seizoen op Ockenburgh de gastheer van de "oude rivaal" Honselersdijk dat -net als Die Haghe (ssssst)- nog meedoet voor een (vervangende) periodetitel.

Dat wordt dus een leuke afsluiter van een prachtig eerste seizoen in de 1e klasse volgens....

Wim vd Graaf

voor een verslag op Haaglandenvoetbal zie link

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/05/19/zaterdag-1b-die-haghe-levert-topprestatie-met-handhaving-eerste-klasse/

voor een verslag van vv Brielle zie link

www.vvbrielle.nl/vv-brielle-levert-een-wanprestatie-tegen-die-haghe-en-verliest-met-1-5/

 

 

 

 

Nieuws

Oproep prijzen sponsorloop

16-09-2019

Start 3e edite sv Die Haghe Champions League

16-09-2019
Zaterdag 21 september start de 3e edite van de sv Die Haghe Champions League voor onze 5 & 6-jarige aanstormende talenten.

De herinnering blijft

15-09-2019
Op 5 september overleed Edwin Beumer vader van Nigel Beumer, speler in de JO17.

Die Haghe zonder bekerwinst na nipt verlies van TAC´90: 3-2

15-09-2019
Voorgaande edities van de districtsbeker deed Die Haghe nog van zich spreken maar tijdens deze voorbereiding is Die Haghe nog zoekende naar de juiste samenstelling en vorm. Het speelde niet eens ...

Die Haghe stelt supporters gerust met prima winst op SVC'08: 1-5

11-09-2019
Na de mindere wedstrijden in de bekerpoule tegen HVV en Te Werve wist Die Haghe zich tegen het op stoom zijnde SVC'08 op tijd op te richten en speelde het met name in de 1e helft een frisse partij ...

'Week van de Scheidsrechter'

10-09-2019
Ook dit jaar organiseert de KNVB weer de 'Week van de Scheidsrechter'. Een sport breed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de ...

Die Haghe 1 en Die Haghe 2 oefenen vanavond 10 sept. tegen SVC'08

10-09-2019
Die Haghe 1 speelt dinsdag 10 september in Wassenaar op het Oostersportpark een oefenwedstrijd tegen de op dreef zijnde 2e klasser SVC'08 1 terwijl Die Haghe 2 thuis op Ockenburgh de gastheer van ...

Wedstrijdcoördinatoren gezocht

09-09-2019
Doordat eind vorig seizoen een aantal wedstrijdcoördinatoren zijn gestopt, heb ik nu een dringende behoefte aan minimaal 3 coördinatoren voor de middagdienst en 1 voor de ochtenddienst.

Healthy run bijeenkomst op 19 september

09-09-2019
Wil jij meer in beweging komen, je makkelijker kunnen ontspannen en daardoor dagelijks meer energie ervaren? Dan is de Healthy run perfect voor jou!

Die Haghe weer niet bij de les en Te Werve profiteert: 4-1

07-09-2019
Na de bekernederlaag tegen zondag 2e klasser HVV (2-4) trad Die Haghe voor de 2e beker-ronde in Rijswijk aan tegen zaterdag 2e klasser Te Werve maar wisten de mannen van trainer Wim de Jong ...
Pagina 1 van 156  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe