Alleen samen krijgen we corona onder controle

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

De laatste loodjes voor Die Haghe en Deltasport.

09-05-2019 10:01 - Senioren

De laatste loodjes voor Die Haghe en Deltasport.

Het is ongemeen spannend in de 1e klasse B.  Zowel in de top waar er maar liefst 3 kampioens-kandidaten zijn, te weten: Rijsoord en SHO met 48 punten en Kloetinge met 45 punten als in de onderste regionen. Daar lijkt het doek bijna gevallen voor de rode lantaarndrager De Meeuwen met 15 punten.

De strijd om de p/d plekken te verlaten is nog lang niet gestreden. Thans staat Deltasport op plek 13 met 21 punten en RVVH op plek 12 met 25 punten maar is het gat naar de nummer 11, Poortugaal (26), nr. 10 Westlandia (27), ), nr. 9 Die Haghe (28), nr. 8 BVCB (28) en zelfs plek 7, Heinenoord met 31 punten niet onoverbrugbaar. Van belang is dat veel van deze teams het nog in eigen hand hebben als wij naar het restant van het wedstrijdprogramma kijken:

11 mei: Forum Sport-Heinenoord / Poortugaal-De Meeuwen/RVVH-BVCB/                 Die Haghe-Deltasport/ Westlandia-Rijsoord.

18 mei: Deltasport-Kloetinge/De Meeuwen-Westlandia/BVCB-Poortugaal/   Heinenoord-RVVH/ Brielle-Die Haghe.

25 mei: Forum Sport-BVCB/Poortugaal-Deltasport/RVVH-Brielle/                               Die Haghe-Honselersdijk/ Westlandia-Heinenoord/ SHO-De Meeuwen.

Die Haghe zou zich dus tegen Deltasport een goede dienst kunnen bewijzen en zich veilig kunnen spelen en daarmee de kater van het verspelen van 2 punten (in de 100e minuut door een strafschop) tegen BVCB wegspoelen. Het team van trainer Wim de Jong verdiend hoe dan ook een groot compliment op de wijze waarop het met nagenoeg hetzelfde team als uit de 3e- en 2e klasse is omgegaan met de vele blessures op dit hoge niveau van de 1e klasse. Nog even op de tanden bijten, tandje bijschakelen en het 1e klasserschap veilig stellen !

Die Haghe liet eind november 2018 de winst bij Deltasport glippen (2-2) maar ook de Vlaardingers, onder leiding van trainer Ton Pattinama zullen er nu weer alles aan gelegen zijn om een goed resultaat tegen Die Haghe neer te zetten. In Vlaardingen brandde onlangs de houten kantine en enkele kleedkamers af.

Die Haghe weet als geen ander hoe het na een brand voelt om geen goed onderkomen te hebben maar de rood zwarten zijn niet bij de pakken gaan neerzitten en zijn deze zaterdag "gebrand" op winst om van die vermaledijde p/d plek af te komen. Allemaal ingrediënten om van een belangrijk- en al op voorhand spannend duel te kunnen spreken.

Deze wedstrijd staat deze zaterdag onder leiding van arbiter Gino D' Onorio uit Hoorn die ik namens het bestuur samen met zijn secondanten, de spelers, begeleiding en alle aanwezige supporters een hele fijne en sportieve zaterdagmiddag wil toewensen.

Voor die supporters nog maar eens de aanwijzing dat glaswerk en alcoholische drank bij het speelveld nog steeds verboden zijn en het verzoek dus om aan dit verbod gevolg te geven, waarvoor op voorhand dank van......

Wim vd Graaf   

Nieuws

Start voorbereiding jeugdafdeling 2020-2021

27-05-2020
Best jeugdlid, Hierbij ontvang je belangrijke informatie m.b.t. de voorbereiding op het aankomende voetbalseizoen. De voorbereiding start op dinsdag 2 juni en eindigt op zondag 5 juli. ...

Die Haghe start met meiden Onder 11 teams

11-05-2020
Met ingang van seizoen 2020-2021 start sv Die Haghe nu ook met een aantal MO11 teams.

Vrijwilligerstaken en de vrijwilligersbijdrage

10-05-2020

NIEUW TRAININGSSCHEMA

10-05-2020
Nu de senioren gaan trainen zijn er in het trainingsschema een aantal aanpassingen aangebracht. Check hier het nieuwe schema

Opzeggen van je lidmaatschap

10-05-2020
Opzeggen van je lidmaatschap

De grote sv Die Haghe online Disco Bingo!

08-05-2020
A.s. zaterdag heeft Die Haghe een unicum te pakken, de eerste Die Haghe Online Disco Bingo. En een gedeelte van de opbrengst gaat regelrecht naar de club. Jij een toffe zaterdagavond met de ...

Trainingen jeugd gaan van start! ***Update Keepers***

29-04-2020
Zaterdag starten de trainingen voor de selectieteams van de onderbouw. Vanaf maandag kunnen alle jeugdteams weer het veld op

Update over de start van de trainingen voor de jeugd

27-04-2020
Er is hard gewerkt aan een plan van aanpak voor het opstarten van de trainingen

Update over Corona / 21 april 2020 / NEW: ENGLISH BELOW

21-04-2020
Bestuursbrief over de versoepeling van Corona-regels en eerder genomen (financiële) maatregelen / Message by the Board; below the Dutch message

COVID-19/Corona update 23 maart / update

23-03-2020
bericht van het bestuur over getroffen financiële maatregelen / information on additional financial measures, taken by the board (see below)
Pagina 1 van 169  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe