DH JO17-1 - FORUM SPORT JO17-2

01-05-2019, 19:00 uur
comp | Meer Die Haghe JO17-1 >

WESTLANDIA 3 - DIE HAGHE 2

04-05-2019, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe 2 - Quintus 2: 1 - 1 (ruststand: 0 - 0)

15-04-2019 09:54 - Senioren

Voor Die Haghe 2 zijn er de rest van het seizoen nog 5 finales te spelen om het degradatiespook de baas te blijven. Vandaag de eerste finale tegen Quintus 2 van trainert Kenneth Lamens.

Sami en Yannick komen allebei terug van een lange blessure en starten in de basis. Verder is ook Calvin weer fit en doet Max Colpa (DH3) als rechtsback mee. Tristan, Ifraan, Sam (DHJO-2) en Jordan zitten op de bank en Thomas van der Starre pakt de vlaggert op.

In de eerste minuut is Die Haghe gelijk gevaarlijk maar Yoran ziet zijn inzet op de paal belanden. Oeff dat had een welkome start geweest. Die Haghe komt daarmee goed uit de startblokken, maar ook Quintus is daarna uit twee corners behoorlijk gevaarlijk. Quintus komt verder een paar over rechts goed door, maar Tomas kan redding brengen voordat een Quintus speler aan de bal kan komen. De wedstrijd is voornamelijk een wedstrijd op het middenveld. De spanning is groot. De inzet is fel en er is strijd. En zo hoort dat ook in een degradatie pot. In de 40e min zet Nick de ietwat geplaagde Sami vrij voor de keeper van Quintus. Sami schiet over de keeper heen maar net te zacht waardoor de bal van de lijn gered kan worden. Ook in de aansluitende corner zijn we gevaarlijk. Calvin kopt goed en hard in, maar net niet goed genoeg, want de bal kan door Quintus weggewerkt worden. We krijgen vlak voor rust nog een vrije trap net even buiten de zestien, maar helaas zonder succes. Daarnaast is er ook nog eventjes een opstootje. Sami krijgt het zoveelste duwtje in zijn rug en geeft nu een keer een flinke duw terug. Een terechte gele kaart. En zo gaan we met een 0-0 rusten.

Na rust is Quintus gevaarlijk uit een corner maar komt niet tot scoren. Tomas zit daar goed tussen. De wedstrijd wordt gezien de beide belangen spannender en spannender. Dat is ook logisch met dat degradatiespook op de loer. Yannick maakt op het middenveld nog hands, maar de scheids ziet het niet en laat tot ontsteltenis van de Quintus bank doorspelen. Het was dan ook maar met 1 hand zeg ik nog.

In de 60e min komt onze tank Jordan erin voor Mick. En even later (in de 62e min) zet Yannick tot drie keer toe goed door op middenveld en hij houdt balbezit. Yannick weet Sami vrij voor de keeper te zetten en Sami blijft cool en is niet zelfzuchtig. Sami ziet Yoran naast zich lopen en laat het scoren dan ook aan Yoran over: 1-0 en geen sprake van buitenspel. Gelukkig vind de scheids dat ook ondanks dat de Quintus vlaggert wel doet alsof het buitenspel is.

Heel lang kunnen we niet genieten van de voorsprong, want in de 73e minuut leiden we balverlies op het middenveld en Quintus is weg op rechts. Quintus speelt dat verder goed uit en trekt de bal voor waardoor een speler hard de 1-1 bij de eerste paal kan intikken. Aan een gelijkspel hebben beide teams eigenlijk niet zo heel veel dus het laatste kwartier gaan beide teams nog vol voor de winst. Jordan lijkt op te stomen, maar wordt om het middenveld slim vast gehouden. En ook is Steef in de 80e minuut van achteruit op dreef. Ook Steef stoomt goed op en met grote passen komt hij ver. Maar net niet ver genoeg, want ook Steef wordt gestuit door de Quintus verdediging. De vrije trap van ons is geen succes. Beide ploegen hebben in de laatste minuten geen succes meer al claimt Quintus nog wel een strafschop omdat Nick bij het acrobatisch wegwerken van de bal deze per ongeluk ook tegen zijn arm aan lijkt te krijgen. De scheids wuift het weg en bezwijkt gelukkig niet onder het Quintus geschreeuw. En zo eindigt de wedstrijd in 1-1. Al met al een terechte uitslag denk ik.

Mannen nog vier finales te gaan tegen Westlandia (uit), Delta Sport (thuis), Victoria'04 (uit) en VDL (thuis).

De stand onderin:
7. VDL 2 18-21
8. GDA 2 18-19
9. Quintus 2 18-17
10. Die Haghe 2 18-17
11. Victoria'04 2 17-13
12. Deltasport 2 17-13

(NB: Deltasport en Victoria'04 moeten tegen elkaar inhalen).

Oscar van Voskuilen
Alias Okki di Basta

 

 

Nieuws

Die Haghe kan bij BVCB goede zaken doen.

18-04-2019
Door de 1-0 winst op De Meeuwen heeft Die Haghe zich zo goed als veilig gespeeld in de 1e klasse B en dat is gelet op al het blessureleed een hele knappe prestatie. Om het zekere voor het onzekere ...

Donderdagavond 18 april Di Sopra Pasta maaltijd!

16-04-2019
Met restaurant Di Sopra is Die Haghe overeengekomen om 1x per maand op donderdag een pastamaaltijd te bereiden voor de mannen en vrouwen selectiespelers.

Een Ooijevaar velt de Meeuwen: 1-0

13-04-2019
Arnout Ooijevaar voltrok in extremis in de 80e minuut het vonnis over de Meeuwen, na een mooi uitgespeelde aanval via Ricardo Lopes Landim en zo wist Die Haghe de belangrijke ontmoeting met de ...

Die Haghe moet alles uit de kast halen om De Meeuwen te verslaan

11-04-2019
Na een aantal prima wedstrijden en de offday tegen Heinenoord zal Die Haghe weer de rug moeten rechten en wel tegen de rode lantaarndrager vv De Meeuwen uit Zoutelande. Er telt voor de ...

Zondag 14 april speelt KNVB-selectie MO12 tegen onze JO12-1 en 2

10-04-2019
Op 14 april komt de KNVB-selectie Meiden Onder 12 Overstijgend naar Die Haghe voor twee oefenwedstrijden tegen onze JO12-1 en 2. Yasmin Maaroufi en Jasmijn Windhorst (allebei spelend in DH ...

Sportsignaal radio verslaat a.s. zaterdag de wedstrijd : Die Haghe - De Meeuwen

09-04-2019
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Die Haghe - De Meeuwen Leo Pronk is de verslaggever

HAAGSE VOETBAL ACADEMIE MEIVAKANTIEKAMP!

08-04-2019
Schrijf je nu in voor het meivakantiekamp van de Haagse Voetbal Academie (voorheen Juzzt Football Academy) op woensdag 24 en donderdag 25 april.

E-TALENTS CUP FIFA19

08-04-2019
Meld je aan voor hét FIFA19-toernooi, de E-Talents Club op zondag 26 mei 2019!

Klaverjasdrive 12 april 2019 - meld je nu aan! Update

07-04-2019
Update Klaverjasdrive: nog slechts 6 plekken beschikbaar!
Pagina 1 van 147  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe