DH JO17 - PORTREE HIGHSCHOOL JO

26-06-2019, 19:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO17 >

DH MO17 - PORTREE HIGHSCHOOL MO17

26-06-2019, 19:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe MO17 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe 2 - Quintus 2: 1 - 1 (ruststand: 0 - 0)

15-04-2019 09:54 - Senioren

Voor Die Haghe 2 zijn er de rest van het seizoen nog 5 finales te spelen om het degradatiespook de baas te blijven. Vandaag de eerste finale tegen Quintus 2 van trainert Kenneth Lamens.

Sami en Yannick komen allebei terug van een lange blessure en starten in de basis. Verder is ook Calvin weer fit en doet Max Colpa (DH3) als rechtsback mee. Tristan, Ifraan, Sam (DHJO-2) en Jordan zitten op de bank en Thomas van der Starre pakt de vlaggert op.

In de eerste minuut is Die Haghe gelijk gevaarlijk maar Yoran ziet zijn inzet op de paal belanden. Oeff dat had een welkome start geweest. Die Haghe komt daarmee goed uit de startblokken, maar ook Quintus is daarna uit twee corners behoorlijk gevaarlijk. Quintus komt verder een paar over rechts goed door, maar Tomas kan redding brengen voordat een Quintus speler aan de bal kan komen. De wedstrijd is voornamelijk een wedstrijd op het middenveld. De spanning is groot. De inzet is fel en er is strijd. En zo hoort dat ook in een degradatie pot. In de 40e min zet Nick de ietwat geplaagde Sami vrij voor de keeper van Quintus. Sami schiet over de keeper heen maar net te zacht waardoor de bal van de lijn gered kan worden. Ook in de aansluitende corner zijn we gevaarlijk. Calvin kopt goed en hard in, maar net niet goed genoeg, want de bal kan door Quintus weggewerkt worden. We krijgen vlak voor rust nog een vrije trap net even buiten de zestien, maar helaas zonder succes. Daarnaast is er ook nog eventjes een opstootje. Sami krijgt het zoveelste duwtje in zijn rug en geeft nu een keer een flinke duw terug. Een terechte gele kaart. En zo gaan we met een 0-0 rusten.

Na rust is Quintus gevaarlijk uit een corner maar komt niet tot scoren. Tomas zit daar goed tussen. De wedstrijd wordt gezien de beide belangen spannender en spannender. Dat is ook logisch met dat degradatiespook op de loer. Yannick maakt op het middenveld nog hands, maar de scheids ziet het niet en laat tot ontsteltenis van de Quintus bank doorspelen. Het was dan ook maar met 1 hand zeg ik nog.

In de 60e min komt onze tank Jordan erin voor Mick. En even later (in de 62e min) zet Yannick tot drie keer toe goed door op middenveld en hij houdt balbezit. Yannick weet Sami vrij voor de keeper te zetten en Sami blijft cool en is niet zelfzuchtig. Sami ziet Yoran naast zich lopen en laat het scoren dan ook aan Yoran over: 1-0 en geen sprake van buitenspel. Gelukkig vind de scheids dat ook ondanks dat de Quintus vlaggert wel doet alsof het buitenspel is.

Heel lang kunnen we niet genieten van de voorsprong, want in de 73e minuut leiden we balverlies op het middenveld en Quintus is weg op rechts. Quintus speelt dat verder goed uit en trekt de bal voor waardoor een speler hard de 1-1 bij de eerste paal kan intikken. Aan een gelijkspel hebben beide teams eigenlijk niet zo heel veel dus het laatste kwartier gaan beide teams nog vol voor de winst. Jordan lijkt op te stomen, maar wordt om het middenveld slim vast gehouden. En ook is Steef in de 80e minuut van achteruit op dreef. Ook Steef stoomt goed op en met grote passen komt hij ver. Maar net niet ver genoeg, want ook Steef wordt gestuit door de Quintus verdediging. De vrije trap van ons is geen succes. Beide ploegen hebben in de laatste minuten geen succes meer al claimt Quintus nog wel een strafschop omdat Nick bij het acrobatisch wegwerken van de bal deze per ongeluk ook tegen zijn arm aan lijkt te krijgen. De scheids wuift het weg en bezwijkt gelukkig niet onder het Quintus geschreeuw. En zo eindigt de wedstrijd in 1-1. Al met al een terechte uitslag denk ik.

Mannen nog vier finales te gaan tegen Westlandia (uit), Delta Sport (thuis), Victoria'04 (uit) en VDL (thuis).

De stand onderin:
7. VDL 2 18-21
8. GDA 2 18-19
9. Quintus 2 18-17
10. Die Haghe 2 18-17
11. Victoria'04 2 17-13
12. Deltasport 2 17-13

(NB: Deltasport en Victoria'04 moeten tegen elkaar inhalen).

Oscar van Voskuilen
Alias Okki di Basta

 

 

Nieuws

Twee nieuwe aanmeldingen voor de Club van 100

24-06-2019
Richard Kamps van Kamps Loodgietersbedrijf en de meiden van MO17-1 2019-2020 hebben zich aangemeld voor de Club van 100. Volg jij hun voorbeeld?

Maandag 24 juni jeugd trainingen afgelast *** Monday 24th of June youth training cancelled

23-06-2019
Vanwege de, te verwachten, hoge temperaturen zijn de trainingen voor de jeugd afgelast. Because of the, expected, high temperatures all youth training has been cancelled.

Mededelingen vanuit het bestuur

21-06-2019
Het hoofdbestuur heeft besloten om de besluiten genomen in haar overleg transparant te maken en te delen met de leden. Dit om een grotere betrokkenheid van de leden bij de vereniging te krijgen en ...

Twee Die Haghe teams in finale Haaglanden Voetbal Toernooi

17-06-2019
Op zaterdag 22 juni as. worden de finales van het Haaglanden Voetbal Toernooi gespeeld sportpark Houtrust bij Scheveningen. SV Die Haghe is in maar liefst twee finales vertegenwoordigd: De mannen van JO12-1 spelen tegen DHC JO12-1 en de meiden van MO17-1 nemen het op tegen ADO Den Haag MO16-1.

VRIJDAG 21 JUNI VRIJWILLIGERSAVOND *** GEEF DOOR OF JE KOMT ***

17-06-2019
Hierbij willen wij graag alle vrijwilligers die dit jaar hard hebben gewerkt uitnodigen voor een hapje en een drankje op vrijdag 21 juni in ons clubhuis.

Die Haghe 9 kampioen ! UPDATE

15-06-2019
Die Haghe 9 moest haar laatste competitiewedstrijd winnen en daarbij 4 doelpunten of meer maken om de naaste concurrent Verburch voor te blijven. Toen er bij de stand van 3-0 voor een strafschop ...

JO8-1 op de Danny Bakker Cup

11-06-2019
Lees een verslag van de J08-1 op het toernooi om de Danny Bakker Cup met onder andere Excelsior en AJAX.

laatste mogelijkheid om ooievaarspas voor laatste termijn van dit seizoen te laten scannen.

11-06-2019
Dit is de laatste mogelijkheid om uw ooievaarspas voor de laatste termijn van dit seizoen te laten scannen. Mocht u van deze gelegenheid geen gebruik maken dan zullen wij u persoonlijk belasten ...

Update "selectie" trainingen jeugdafdeling

06-06-2019
Afgelopen maandag 3 juni zijn de 'selectie'-trainingen bij de jeugdafdeling voor het seizoen 2019-2020 van start gegaan. Maar liefst meer dan 500 kinderen bij de JO Afdeling (JO8 tm JO19) hebben ...

VETERANEN ZOEKEN EEN KEEPER

02-06-2019
Het team van de Veteranen van Die Haghe is voor het komende seizoen dringend op zoek naar een keeper.
Pagina 1 van 151  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe