DH JO17-1 - FORUM SPORT JO17-2

01-05-2019, 19:00 uur
comp | Meer Die Haghe JO17-1 >

WESTLANDIA 3 - DIE HAGHE 2

04-05-2019, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Een Ooijevaar velt de Meeuwen: 1-0

13-04-2019 17:59 - Senioren

Die Haghe haalt super belangrijke winst binnen

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/04/14/zaterdag-1b-die-haghe-haalt-super-belangrijke-winst-binnen    >> verslag met foto's

Die Haghe won zeer verdiend met 1-0 het cruciale duel met degradatiekandidaat De Meeuwen uit Zoutelande door een doelpunt van Arnout Ooijevaar, die dit seizoen niet altijd in de basis heeft gestaan, maar zaterdag onverwachts wel mocht starten, nadat Tony Bergsma in de warming-up was uitgevallen.

Tekst: Kees de Groot | Foto's: Sandra Beekhuizen

Het was de zoveelste aanvallende domper voor het elftal van trainer Wim de Jong, dat er desondanks dat toch in slaagde de winst op Ockenburgh te houden. De vreugde werd nog groter toen bleek dat alle concurrenten van Die Haghe hadden verloren, waardoor de formatie van De Jong een grote stap heeft gezet richting behoud van een plaats in de eerste klasse.

Op de, door de droogte, harde grasmat, was goed voetbal praktisch onmogelijk. De Meeuwen probeerde vanaf het eerste fluitsignaal met lange ballen Die Haghe te overrompelen, maar dat leverde geen enkele kans op. Bij Die Haghe was het de snelle Ricardo Rosario Lopes Landim die het eerste kansje kreeg en eigenlijk was dat direct het beeld van de wedstrijd. Die Haghe kreeg wel wat kansjes, maar een doelpunt zat er nog niet in. De Meeuwen creëerde in die eerste helft helemaal niets, zodat de wedstrijd naar een 0-0 ruststand leek te lopen.

Maar in de laatste vijf minuten van de eerste helft gebeurde er ineens veel. Eerst was het De Meeuwen dat via een vrije trap gevaarlijk dreigde te worden, maar het vond Die Haghe-doelman Bas Drost op haar weg. Daarna was het Jeroen Brand die namens Die Haghe de bal, na een voorzet van Ricardo Rosario, goed inkopte, maar hij zag de bal wel of niet achter de lijn worden weggekopt door een verdediger van De Meeuwen. Scheidsrechter Takacs zag dat de bal niet achter de doellijn was gegaan en liet doorspelen. Bij rust dus een 0-0 stand op het bord.

In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld, al hield De Meeuwen Die Haghe wat verder van het doel. Wel kreeg Die Haghe een aantal vrije trappen en daar zijn de Ockenburgh-bewoners altijd het gevaarlijkst mee. Dit keer leverden de vrije trappen van Mitchell de Bas echter geen doelpunt op.
Een kwartier voor tijd kopte Sander de Jong de bal hard over het doel van De Meeuwen na een uitstekende aanval van Die Haghe. Het bleek het sein te zijn voor veel meer druk van Die Haghe op het doel van De Meeuwen. Diverse hoekschoppen kreeg Die Haghe en het was Arnout Ooijevaar die bij één daarvan uit de rebound hard inschoot. De doelman van De Meeuwen redde echter bekwaam.

Daarna schoot Arnout Ooijevaar uit een hoekschop nog een keer hoog over, maar in de 79e minuut was het eindelijk raak voor Die Haghe. Een foutje in de opbouw bij De Meeuwen werd goed afgestraft door Die Haghe en Ricardo Rosario Lopes Landim legde de bal knap bij Arnout Ooijevaar, die beheerst de bal onder doelman Van Kerckhoven van De Meeuwen doorschoof: 1-0. Die Haghe kon daarna vrij eenvoudig de wedstrijd uitspelen en daarmee werd een luid bejubelde zege binnengehaald.


© Haaglanden Voetbal

 

 

Nieuws

Die Haghe kan bij BVCB goede zaken doen.

18-04-2019
Door de 1-0 winst op De Meeuwen heeft Die Haghe zich zo goed als veilig gespeeld in de 1e klasse B en dat is gelet op al het blessureleed een hele knappe prestatie. Om het zekere voor het onzekere ...

Donderdagavond 18 april Di Sopra Pasta maaltijd!

16-04-2019
Met restaurant Di Sopra is Die Haghe overeengekomen om 1x per maand op donderdag een pastamaaltijd te bereiden voor de mannen en vrouwen selectiespelers.

Die Haghe 2 - Quintus 2: 1 - 1 (ruststand: 0 - 0)

15-04-2019
In een echte degradatiekraker met alles erop en eraan speelt Die Haghe 2 gelijk tegen Quintus 2.

Die Haghe moet alles uit de kast halen om De Meeuwen te verslaan

11-04-2019
Na een aantal prima wedstrijden en de offday tegen Heinenoord zal Die Haghe weer de rug moeten rechten en wel tegen de rode lantaarndrager vv De Meeuwen uit Zoutelande. Er telt voor de ...

Zondag 14 april speelt KNVB-selectie MO12 tegen onze JO12-1 en 2

10-04-2019
Op 14 april komt de KNVB-selectie Meiden Onder 12 Overstijgend naar Die Haghe voor twee oefenwedstrijden tegen onze JO12-1 en 2. Yasmin Maaroufi en Jasmijn Windhorst (allebei spelend in DH ...

Sportsignaal radio verslaat a.s. zaterdag de wedstrijd : Die Haghe - De Meeuwen

09-04-2019
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Die Haghe - De Meeuwen Leo Pronk is de verslaggever

HAAGSE VOETBAL ACADEMIE MEIVAKANTIEKAMP!

08-04-2019
Schrijf je nu in voor het meivakantiekamp van de Haagse Voetbal Academie (voorheen Juzzt Football Academy) op woensdag 24 en donderdag 25 april.

E-TALENTS CUP FIFA19

08-04-2019
Meld je aan voor hét FIFA19-toernooi, de E-Talents Club op zondag 26 mei 2019!

Klaverjasdrive 12 april 2019 - meld je nu aan! Update

07-04-2019
Update Klaverjasdrive: nog slechts 6 plekken beschikbaar!
Pagina 1 van 147  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe