DH JO17 - PORTREE HIGHSCHOOL JO

26-06-2019, 19:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe JO17 >

DH MO17 - PORTREE HIGHSCHOOL MO17

26-06-2019, 19:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe MO17 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Een Ooijevaar velt de Meeuwen: 1-0

13-04-2019 17:59 - Senioren

Die Haghe haalt super belangrijke winst binnen

www.haaglandenvoetbal.nl/2019/04/14/zaterdag-1b-die-haghe-haalt-super-belangrijke-winst-binnen    >> verslag met foto's

Die Haghe won zeer verdiend met 1-0 het cruciale duel met degradatiekandidaat De Meeuwen uit Zoutelande door een doelpunt van Arnout Ooijevaar, die dit seizoen niet altijd in de basis heeft gestaan, maar zaterdag onverwachts wel mocht starten, nadat Tony Bergsma in de warming-up was uitgevallen.

Tekst: Kees de Groot | Foto's: Sandra Beekhuizen

Het was de zoveelste aanvallende domper voor het elftal van trainer Wim de Jong, dat er desondanks dat toch in slaagde de winst op Ockenburgh te houden. De vreugde werd nog groter toen bleek dat alle concurrenten van Die Haghe hadden verloren, waardoor de formatie van De Jong een grote stap heeft gezet richting behoud van een plaats in de eerste klasse.

Op de, door de droogte, harde grasmat, was goed voetbal praktisch onmogelijk. De Meeuwen probeerde vanaf het eerste fluitsignaal met lange ballen Die Haghe te overrompelen, maar dat leverde geen enkele kans op. Bij Die Haghe was het de snelle Ricardo Rosario Lopes Landim die het eerste kansje kreeg en eigenlijk was dat direct het beeld van de wedstrijd. Die Haghe kreeg wel wat kansjes, maar een doelpunt zat er nog niet in. De Meeuwen creëerde in die eerste helft helemaal niets, zodat de wedstrijd naar een 0-0 ruststand leek te lopen.

Maar in de laatste vijf minuten van de eerste helft gebeurde er ineens veel. Eerst was het De Meeuwen dat via een vrije trap gevaarlijk dreigde te worden, maar het vond Die Haghe-doelman Bas Drost op haar weg. Daarna was het Jeroen Brand die namens Die Haghe de bal, na een voorzet van Ricardo Rosario, goed inkopte, maar hij zag de bal wel of niet achter de lijn worden weggekopt door een verdediger van De Meeuwen. Scheidsrechter Takacs zag dat de bal niet achter de doellijn was gegaan en liet doorspelen. Bij rust dus een 0-0 stand op het bord.

In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld, al hield De Meeuwen Die Haghe wat verder van het doel. Wel kreeg Die Haghe een aantal vrije trappen en daar zijn de Ockenburgh-bewoners altijd het gevaarlijkst mee. Dit keer leverden de vrije trappen van Mitchell de Bas echter geen doelpunt op.
Een kwartier voor tijd kopte Sander de Jong de bal hard over het doel van De Meeuwen na een uitstekende aanval van Die Haghe. Het bleek het sein te zijn voor veel meer druk van Die Haghe op het doel van De Meeuwen. Diverse hoekschoppen kreeg Die Haghe en het was Arnout Ooijevaar die bij één daarvan uit de rebound hard inschoot. De doelman van De Meeuwen redde echter bekwaam.

Daarna schoot Arnout Ooijevaar uit een hoekschop nog een keer hoog over, maar in de 79e minuut was het eindelijk raak voor Die Haghe. Een foutje in de opbouw bij De Meeuwen werd goed afgestraft door Die Haghe en Ricardo Rosario Lopes Landim legde de bal knap bij Arnout Ooijevaar, die beheerst de bal onder doelman Van Kerckhoven van De Meeuwen doorschoof: 1-0. Die Haghe kon daarna vrij eenvoudig de wedstrijd uitspelen en daarmee werd een luid bejubelde zege binnengehaald.


© Haaglanden Voetbal

 

 

Nieuws

Twee nieuwe aanmeldingen voor de Club van 100

24-06-2019
Richard Kamps van Kamps Loodgietersbedrijf en de meiden van MO17-1 2019-2020 hebben zich aangemeld voor de Club van 100. Volg jij hun voorbeeld?

Maandag 24 juni jeugd trainingen afgelast *** Monday 24th of June youth training cancelled

23-06-2019
Vanwege de, te verwachten, hoge temperaturen zijn de trainingen voor de jeugd afgelast. Because of the, expected, high temperatures all youth training has been cancelled.

Mededelingen vanuit het bestuur

21-06-2019
Het hoofdbestuur heeft besloten om de besluiten genomen in haar overleg transparant te maken en te delen met de leden. Dit om een grotere betrokkenheid van de leden bij de vereniging te krijgen en ...

Twee Die Haghe teams in finale Haaglanden Voetbal Toernooi

17-06-2019
Op zaterdag 22 juni as. worden de finales van het Haaglanden Voetbal Toernooi gespeeld sportpark Houtrust bij Scheveningen. SV Die Haghe is in maar liefst twee finales vertegenwoordigd: De mannen van JO12-1 spelen tegen DHC JO12-1 en de meiden van MO17-1 nemen het op tegen ADO Den Haag MO16-1.

VRIJDAG 21 JUNI VRIJWILLIGERSAVOND *** GEEF DOOR OF JE KOMT ***

17-06-2019
Hierbij willen wij graag alle vrijwilligers die dit jaar hard hebben gewerkt uitnodigen voor een hapje en een drankje op vrijdag 21 juni in ons clubhuis.

Die Haghe 9 kampioen ! UPDATE

15-06-2019
Die Haghe 9 moest haar laatste competitiewedstrijd winnen en daarbij 4 doelpunten of meer maken om de naaste concurrent Verburch voor te blijven. Toen er bij de stand van 3-0 voor een strafschop ...

JO8-1 op de Danny Bakker Cup

11-06-2019
Lees een verslag van de J08-1 op het toernooi om de Danny Bakker Cup met onder andere Excelsior en AJAX.

laatste mogelijkheid om ooievaarspas voor laatste termijn van dit seizoen te laten scannen.

11-06-2019
Dit is de laatste mogelijkheid om uw ooievaarspas voor de laatste termijn van dit seizoen te laten scannen. Mocht u van deze gelegenheid geen gebruik maken dan zullen wij u persoonlijk belasten ...

Update "selectie" trainingen jeugdafdeling

06-06-2019
Afgelopen maandag 3 juni zijn de 'selectie'-trainingen bij de jeugdafdeling voor het seizoen 2019-2020 van start gegaan. Maar liefst meer dan 500 kinderen bij de JO Afdeling (JO8 tm JO19) hebben ...

VETERANEN ZOEKEN EEN KEEPER

02-06-2019
Het team van de Veteranen van Die Haghe is voor het komende seizoen dringend op zoek naar een keeper.
Pagina 1 van 151  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe