HPSV VR1 - DIE HAGHE VR1

27-03-2019, 20:00 uur
HVT | Meer Die Haghe VR1 >

VELO VR1 - DIE HAGHE VR1

30-03-2019, 13:30 uur
comp | Meer Die Haghe VR1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe 2 - GDA 2: 1 - 1 (ruststand: 0 - 0)

10-03-2019 10:24 - Senioren

Vandaag treden we aan tegen directe concurrent GDA2. Na twee kansloze verliespotten tegen Vitesse Delft en CWO moet er vandaag toch echt weer een keertje gewonnen worden. Het is belangrijk dat we uit dat dippie komen.

Die Haghe 2 zonder de nog altijd geblesseerde Koen - ik ga naar Rotterdam verhuizen - van den Hoogen, Tristan Terlouw, Mick Zuidwijk en Thomas van der Starre. Maar mét Raymond Beekhuizen die de op vakantie zijnde 'Haar naam is Laura' foutloos vervangt en mét Hans Floor die weer zo goed is de vlaggert op te pakken.

Tom van Nispen en Big Stanley staan achterin met Rody i.p.v. Timo op rechts en Yoren op linksachter. Tomas staat zoals altijd in het goal. Het middenveld is sterk bezet met Steven, Calvin, Mick en Ritchie. Yoran en Nick staan voorin. Quido, Virgil, Shently en David staan in de wissel.

GDA begint sterk en krijgt tot drie keer een corner, maar echt heel gevaarlijk wordt het niet. Na 10 min. krijgen wij de eerste kans. Ritchie doet een beetje kappen en draaien maar zijn rollertje gaat net naast. Het is voor beide partijen moeilijk voetballen met die harde wind en in de 18e min is daar een prima combinatie op links tussen Nick en Mick. Mick geeft knap voor maar Yoran kopt hard over.

In de 28e min lijken we op een 1-0 voorsprong te komen door een mooie goal van Ritchie die beheerst afrond. De scheids ziet de GDA vlaggert wel staan maar besluit de goal in eerste instantie toch goed te keuren. Maar zo vriendelijk als de scheids is gaat hij toch maar even een praatje maken met de vlaggert van GDA. Het gevolg is dat de scheids de goal toch maar heel vriendelijk afkeurt wegens vermeend buitenspel.

Het is wel duidelijk dat wij gevaarlijker zijn en meer op de helft van GDA te vinden zijn. Maar het overwicht resulteert nog niet in doelpunten. Tot de 33e minuut. Daar is de 1-0. Maar ook deze goal wordt afgekeurd. Er gebeurt ogenschijnlijk weinig maar een struikelpartijtje in het 5 meter gebied is toch reden genoeg om de goal weer af te keuren. Pfff. Zo blijft het bij een 0-0 ruststand waarbij wij bijna niets weggegeven hebben achterin.

In de tweede helft komt GDA lijkt beter uit de startblokken, want de eerste paar minuten krijgen we de bal niet lekker weg, maar in de 52e minuut krijgen wij een heel mooie kans. Er is een uitval via Yoran en Steven op rechts en Steven geeft een mooie pass op Nick. Nick komt vanaf het midden opstormen en schiet vanaf iets buiten de zestien op goal. De bal gaat via de vingertoppen van de GDA keeper op de lat. De corner loopt helaas op niks uit.

Maar dan is daar na ongeveer een uur spelen eindelijk de verdiende 1-0. Een ingooi op rechts waait lekker mee met de wind mee en Nick weet de bal op Calvin te passen. Calvin weet de bal mooi in de linkerhoek van het goal te prikken. Hoppa. Eindelijk 1-0.

Vlak daarna krijgen we nog een grote kans, maar Nick schiet net te snel en schiet over. Weer even later is in de 65e minuut Steven snel weg op rechts, maar een GDA speler houdt hem overduidelijk vast en trekt Steven aan zijn shirt naar beneden. Het blijkt de tweede gele kaart te zijn voor de GDA speler en zo komen we met nog 25 minuten te spelen tegen 10 man te spelen. Even later valt Calvin uit. Toch weer last van zijn lies. David komt er voor hem in. Verder valt ook Shently in voor Mick en Virgil voor Ritchie.

Ondanks het feit dat we tegen 10 man staan lijken we een beetje in te kakken. GDA krijgt steeds meer corners over en weer. De spanning neemt toe, want deze drie punten zijn o zo belangrijk. Steven krijgt nog flinke tik op de enkel, maar in deze fase en strijd van de wedstrijd is er geen sportiviteit meer om de bal uit te trappen. GDA doet er alles aan om die gelijkmaker nog te maken. En in blessure tijd krijgen we pardoes die deksel nog op onze neus ook. GDA krijgt de zoveelste corner en deze wordt ergens bij onze eerste paal ingekopt. Volgens ook nog eens via iemands rug. Sjonge jonge. Zijn we er toch ingetuind. Doodziek en de chagrijnigheid overheerst. Het is wel een tijd geleden dat ik zo chagrijnig van een gelijkspel was. Dan kun je beter maar gewoon kansloos verliezen met 5-1 of 4-1. Maar goed, toch een punt. Tot slot de (GDA) spreuk van de dag: niet ouwehoeren maar lopen!

Oscar van Voskuilen
Alias Okki di Basta

Nieuws

Klaverjasdrive 12 april 2019 - meld je nu aan! Update

25-03-2019
Update Klaverjasdrive, nog 10 plekken beschikbaar! Zie foto!

Die Haghe 2 - 's Gravenzande 3: 1 - 6 (ruststand: 0 - 2)

25-03-2019
Die Haghe 2/3-combinatie is kansloos tegen het goed voetballende 's-Gravenzande 3 en verliest afgetekend met 1-6.

Superstunt van Die Haghe: 3-1 winst op koploper Rijsoord

23-03-2019
De gehele week waren ze er al mee bezig en zelfs vlak voor de wedstrijd lieten de spelers van Die Haghe merken dat zij vol vertrouwen waren in een goed resultaat tegen de koploper Rijsoord, waar ...

“up-date Jeugdkamp”: NOG ENKELE PLAATSEN VOOR HET JEUGDKAMP BESCHIKBAAR.

21-03-2019
Precies 1 maand na de start van de inschrijfperiode voor het 44ste jeugdkamp staat de teller al op 59 inschrijvingen…..dit is boven alle verwachtingen en daar zijn we erg blij mee. Het maximale aantal deelnemers is 75, dus we hebben nog enkele plekjes te verdelen.

TOP Rooster, het nieuwe planningsysteem voor het Clubgebouw

21-03-2019
TOP Rooster, het nieuwe planningsysteem voor het Clubgebouw waarmee u bardiensten zelf kunt plannen.

Kan Die Haghe stunten tegen koploper Rijsoord?

21-03-2019
En waarom niet? Die Haghe is thans in betere doen dan ten tijde van de heenwedstrijd op 19 januari jl. welke kansloos met 6-0 werd verloren. Een aantal spelers uit de ziekenboeg van toen zijn ...

Sportsignaal radio verslaat a.s. zaterdag de wedstrijd Die Haghe - Rijsoord

21-03-2019
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Die Haghe - Rijsoord Leo Pronk is de verslaggever

Die Haghe verliest in 7 minuten van Nootdorp in de Haaglanden Cup:2-3

20-03-2019
Een goed spelend Die Haghe maakte het Hoofdklasser Nootdorp (opnieuw) zeer lastig en het stond 7 minuten voor tijd nog met 2-0 voor. Als aanzet tot de verliespartij was er wederom een zware ...

HVC’10 2 - Die Haghe 2: 5 - 1 (ruststand: 3 - 1)

18-03-2019
Die Haghe 2 moet noodgedwongen roeien met nog meer jeugdige riemen en verliest ietwat geflatteerd met 5-1 van het goede HVC’10 2.

Die Haghe lijdt in Kloetinge een nipte nederlaag met perspectief: 1-0

17-03-2019
Een onverklaarbare scheidsrechtelijke dwaling bezorgde de thuisploeg onverwachts een strafschop waardoor Die Haghe tegen een onverdiende 1-0 nederlaag opliep al hadden de Ockenburghers ook ...
Pagina 1 van 146  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe