DELTASPORT 1 - DIE HAGHE 1

24-11-2018, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

FC 'S-GRAVENZ. 3 - DH 2

24-11-2018, 15:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Deltasport 2 - Die Haghe 2: 2 - 4 (ruststand: 1-2)

04-11-2018 11:30 - Senioren

Op het mooie terrein met skihut achtige kantine en kleedkamers van Deltasport beginnen we net even wat later. Er is iets mis met het net. Maar na een acrobaten-act van Deltasport kunnen toch beginnen. Netjes gedaan.

We spelen met twee mannen van drie in basis. Diego de Zwart start linksachter en goodyoung Mark Kersten staat als rustige regelaar in het centrum achterin. De bank is verder goed gevuld met Jaimy, Rody, Yoran en Yoren.

In de 4e min zet Nick goed druk op keeper van Deltasport. Deze wordt een beetje zenuwachtig en schiet bal uit. Uit die inworp van Diego kan Nick de bal naar Thomas voorzetten en die is direct bij de les. Hoppa! Met een coole schuiver zet Thomas ons op voorsprong. 0-1.
Dat is een lekker begin. En al is er geen warme worst en zijn wel supporters om je heen.

In de 10e min is daar een combinatie binnen door tussen Diego en Richie, maar Richie schiet net naast. Kort daar op is Tristan weg op rechts maar zijn voorzet is niet goed genoeg en komt achter Thomas die daardoor net niet lekker genoeg kan uithalen. Toch is het een corner en uit die corner schiet Calvin met boogje tegen de lat.

We zijn sterker en blijven druk zetten en in de 14e minuut is daar een combinatie tussen Calvin en Thomas. Maar de steekpass van Thomas op Calvin is net ff te diep en de keeper kan de bal oprapen.
7 minuten later houdt Timo het overzicht op middenveld. Hij speelt Tristan aan die een goede voorzet geeft op Thomas. Maar Thomas kopt de bal net niet lekker genoeg in. De bal komt daarmee wel bij Richie die met een afzwaaier naast schiet.

Na een halfuurtje spelen is daar pardoes balverlies op met middenveld. Die gozer van Deltasport loopt door en haalt van afstand uit. De bal wordt ongelukkig via Mark van richting verandert en vliegt zomaar ineens het goal in. Het staat uit het niets 1-1.

Gelukkig zetten wij dat direct weer recht, want een minuut later maakt Richie de 1-2. Een hoge bal door het midden weet hij onder controle te krijgen en mooi af te ronden. Das lekker hoor weer zo snel op voorsprong!

In de 37e minuut schuift Mark van achter in en passt de bal mooi met zijn buitenkant op Thomas. Die komt alleen voor de keeper, maar de keeper komt er snel uit en redt. Vlak voor rust krijgen wij nog een buitenkansje. De keeper van Deltasport pakt een terugspeelbal in zijn handen en dat mag niet volgens de spelregels. Dus we krijgen een vrije trap in de zestien. Helaas gaan wij niet goed om met dit buitenkansje en blijft het 1-2.

Dan is daar opeens een opstootje. Diego wordt namelijk verdacht van tijdrekken zo vlak voor rust. En wat doe je dan als Deltasport zijnde? Juist, keelknijpen. 'Dat krijg je ervan als je tijd rekt', roept er nog een. De scheids staat er boven op maar handelt het voorval met een waarschuwing af. Enfin, met 1-2 gaan we rusten.

In de tweede helft gebeurd het eerste kwartier niet zo gek veel. Wel komt Jaimy er in voor Mick W. Even later is daar een harde charge op Tristan waarvoor de speler van Deltasport zijn terechte tweede gele kaart krijgt. Twee keer geel is rood en we staan met nog zo'n 20 minuten te spelen 10 tegen 11.

Vrijwel gelijk na die tweede gele kaart ontspoort een andere speler van Deltasport. Hij trapt Timo overduidelijk na na een verloren duel. Nu is de verder goed fluitende scheids wel daadkrachtig. Hij toont na dit incident weer een rode kaart. Timo kan daarbij ook nog even ondervinden hoe het is om net even wat minder adem te kunnen halen, maar het is wel 9 tegen 11.

Het laatste kwartier is een kwartier om ons koppetje erbij te houden en ons niet te laten provoceren. Want Deltasport gooit alle trucs in de strijd om ons ook een rode kaart te laten pakken. Gelukkig kunnen we alles heel houden en reageren we niet. Rody komt nog voor Timo, Yoran voor Thomas en Yoren voor de moegestreden Mark.

In de 81e minuut beslist Jaimy de wedstrijd. Vanuit een lange bal trekt Jaimy van rechts naar binnen en omspeelt de keeper. 1-3. Verder kunnen we door alle ruimte in de 90e minuut nog een aanval over meerdere schijven uitvoeren. De bal komt via Nick en Richie bij Diego terecht en die schiet via de binnenkant van de paal de 1-4 binnen. In de blessuretijd maakt Deltasport nog wel 2-4. Maar dit komt omdat wij te nonchalant worden en dachten dat het al tijd was.

En zo pakt Die Haghe 2 met een verdiende overwinning de volle buit in Vlaardingen en doet het met 6 gespeeld en 9 punten op een 5de plaats gewoon lekker mee!

 

Nieuws

Die Haghe 2 - HVC’10 2: 0 - 4 (russtand: 0 - 3)

18-11-2018
Die Haghe 2 heeft een complete off-day en deelt sinterklaas kadootjes uit aan HVC'10 2.

Amusante puntendeling Die Haghe en sv Poortugaal: 2-2

17-11-2018
Door twee magistrale kopballen van Yannick Nyaor kwam Die Haghe tot 2x toe op voorsprong maar sv Poortugaal wist ook even zoveel keren doelman Bast Drost te passeren waardoor er na een heerlijke ...

Bestel kaarten ADO - Feyenoord

15-11-2018
Op zondag 23 december om 14:30 uur speelt ADO Den Haag tegen Feyenoord. Bestel hier kaarten voor het ADO Kidsvak!

Die Haghe moet zaterdag de drie punten op Ockenburgh zien te houden

15-11-2018
Het blijft lezen als een sprookje: Die Haghe promoveert opeenvolgend van de 3e naar de 2e naar de 1e klasse maar zoals zo vaak in sprookjes waren er ook duistere figuren rond en die heet nu in het ...

Meer informatie over de techniektraining!

15-11-2018
Een overzicht van de data, tijden en groepsindeling

LET OP: Administratiekosten rode en gele kaarten gaat geind worden

14-11-2018
Aan alle leden: Binnen nu en drie dagen zullen de administratiekosten welke verschuldigd zijn bij een opgelopen gele-, rode kaart of berisping automatisch geincasseerd gaan worden.

Gehavend Die Haghe 1 uit het bekertoernooi

14-11-2018
Een door veel blessures gehavend Die Haghe verloor in de strijd om de districtsbeker van competitiegenoot en laagvlieger RVVH met 2-0 en is uitgebekerd. Zaterdag wacht een andere klus, de ...

Masterclass 'Vriendelijk verkopen' door de Acquisitiecoach

12-11-2018
'Vriendelijk verkopen' kun je leren! Een masterclass voor alle ondernemers, op donderdag 6 december, aangeboden door sv Die Haghe in samenwerking met Jan Boon, de Acquisitiecoach.

GDA 2 - Die Haghe 2: 2-3 (ruststand: 2-0)

12-11-2018
Met rust 2-0 achter staan en dan toch 2-3 winnen. Dat is gewoon een heerlijke overwinning! Hoppa, drie punten met meer dan drie pinten ;-)

Na 8 spannende minuten bleef het bij Die Haghe - SHO toch nog 0-0

11-11-2018
Die Haghe en SHO gingen samen met dezelfde scheidsrechter nog 8 minuten op herhaling en ondanks twee goede kansen voor beide clubs werd er niet meer gescoord en is nu de eindstand officieel 0-0 en ...
Pagina 1 van 137  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe