DIE HAGHE 1 - KLOETINGE 1

27-10-2018, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - WESTLANDIA 3

27-10-2018, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe ontvangt v.v. Brielle voor de volle 90 minuten….

05-10-2018 17:11 - Senioren

Die Haghe ontvangt v.v. Brielle voor de volle 90 minuten....

Vorige week moest de wedstrijd van Die Haghe tegen SHO tien minuten voor tijd worden gestaakt door een blessure van de scheidsrechter. Een geschikte vervanger was helaas voor het restant niet aanwezig dus moeten de Oud Beijerlanders op zaterdag 10 november a.s. opnieuw in de bus naar Den Haag stappen om de wedstrijd bij de stand van 0-0 uit te spelen.

Hierdoor schuift de voor die datum geplande bekerwedstrijd tegen competitiegenoot RVVH op naar dinsdagavond 13 november en mogen de Hagenaars dan in de bus naar Ridderkerk stappen om daar om 20.00 uur aan te treden. Dat wordt een drukke week maar eerst ontvangen de Ockenburghers vandaag het sterke v.v. Brielle.

De Briellenaren verloren van Westlandia (1-0) en speelden vorige week na een opgelopen 0-2 achterstand met 2-2 gelijk tegen de nieuwe fusieclub Poortugaal. Nu is de club uit het pittoreske vestingstadje Den Briel (op 1 april verloor Alfa zijn bril) ook een recente fusieclub die op 1 juli 2011 ontstond uit de samenvoeging van BVV WRW oftewel Brielse Voetbal Vereniging Wit Rood Wit(opgericht op 2 augustus 1919) en Sportclub Voorne (opgericht op 2 mei 1969)

v.v. Brielle eindigde vorig seizoen als 2e in de 1e klasse B en miste via de nacompetitie de Hoofdklasse op een haar na. Het staat nu na twee wedstrijden op een 10e plaats maar daar zullen de Watergeuzen beslist niet blijven bivakkeren.

Die Haghe won haar 1e wedstrijd (ooit) in de 1e klasse met 0-2 van RVVH en hield het sterke SHO zeer verdienstelijk 80 minuten lang op 0-0. Het staat met drie punten en een wedstrijd minder gespeeld op een prima 5e plaats dus is de eerste confrontatie met v.v. Brielle toch weer een graadmeter om na te gaan waar beide teams thans in de 1e klasse B staan.

Vandaag staat de wedstrijd onder leiding van een neutraal arbitraal trio met scheidsrechter G.W.A. Takacs uit Rotterdam (die nog betaald voetbal heeft gefloten!) en zijn assistenten de heren E. Vlek en J. van Ingen. Hen wens ik namens het bestuur van de s.v. Die Haghe, als ook de betrokken spelers en begeleiding, de pupil- en het team van de week en uiteraard alle supporters een hele fijne voetbalmiddag toe.

Voor die supporters nog maar eens de aanwijzing dat glaswerk en alcoholische drank bij het speelveld nog steeds verboden zijn en het verzoek dus om aan dit verbod gevolg te geven, waarvoor op voorhand dank van.....

Wim vd Graaf

Wedstrijdsecretaris

sv Die Haghe

Nieuws

Die Haghe weer met beide benen op de grond na 3-0 verlies bij Forum Sport

20-10-2018
Die Haghe kwam er tegen Forum Sport in Voorburg nauwelijks aan te pas en liep na een vroege achterstand tegen een ruime nederlaag op en dat was lang geleden (update)

Nieuwe bordsponsor voor sv Die Haghe: Restaurant Di Sopra

18-10-2018
Naast teamsponsor voor de MO-21 is Restaurant Di Sopra ook bordsponsor geworden van sv Die Haghe.

Sportsignaal radio doet verslag van de wedstrijd Forum Sport - Die Haghe

17-10-2018
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Forum Sport - Die Haghe

Opnieuw een wedstrijd van de week: Forum Sport - Die Haghe

17-10-2018
Forum Sport, de nummer 2, ontvangt zaterdag de koploper, Die Haghe waarbij oude tijden herleven. Vroeger waren er de titanenwedstrijden tussen DEVJO en Die Haghe maar nu DEVJO is gefuseerd met sv ...

Trainingen herfstvakantie

16-10-2018
In de herfstvakantie gaan voor de jeugd de trainingen voor niet-selectieteams niet door. Selectieteams trainen wel.

Extra dag fysiotherapeut

16-10-2018

VDL 2 - Die Haghe 2: 0 - 0

15-10-2018
In een rommelige en slordige wedstrijd tegen VDL 2 mag Die Haghe 2 blij zijn met een punt.

Even in de ogen wrijven en weer kijken...Die Haghe is de koploper

14-10-2018
Na een goede 0-1 zege bij Honselerdijk kan en mag Die Haghe zich - met één wedstrijd minder gespeeld - de trotse koploper van de 1e klasse B noemen. Gekker moet het niet worden maar het is wel de ...

JUZZT FOOTBALL ACADEMY HERFSTKAMP!

11-10-2018
Twee dagen lang voetballen in verschillende vormen, zoals een penaltybokaal, wedstrijdjes, grote voetbalboarding, techniektraining en cowboys and indians.

Een vroege topper in de 1e klasse B: Honselersdijk - Die Haghe

11-10-2018
Die Haghe wacht de ontmoetingen tegen twee regioclubs. Volgende week treft het in Voorburg Forum Sport maar zaterdag a.s. reist de ploeg af naar Honselersdijk dat knap via de nacompetitie uit de ...
Pagina 1 van 135  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe