DIE HAGHE 1 - WESTLANDIA 1

Oefen | Meer Die Haghe 2 >

*** Nieuw vrijwilligers beleid - New volunteer policy ***

01-08-2018 10:29 - Algemeen

Scroll down for the English version.

Het functioneren van sv Die Haghe is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. De vereniging is de afgelopen tijd flink gegroeid en heeft een tekort aan vrijwilligers. Door dit tekort aan vrijwilligers kan de vereniging steeds minder goed functioneren en is het van groot belang voor sv Die Haghe om aandacht te besteden aan het vrijwilligerswerk binnen de vereniging!

Op 6 juni 2018 heeft de Algemene Leden Vergadering unaniem besloten een vrijwilligersbijdrage te verplichten. Dit betekent een grote verandering in het vrijwilligersbeleid. Vanaf seizoen 2018-2019 geldt dit nieuwe beleid dat op de website te vinden is onder informatie -> documenten.

De belangrijkste wijziging is dat van ieder spelend lid vrijwilligersinzet wordt gevraagd. Wil of kan het lid dit niet, dan zal een bijdrage van €80 worden geïncasseerd.

Wij vragen u het volgende te doen:

• Download de app voetbal.nl en registreer of log in
  • Ga naar het tabblad “vrijwilliger”
  • Geef daar ten minste 3 voorkeurstaken aan waarvoor u beschikbaar bent. De tijden kunnen veranderd worden. Wanneer je erop klikt dan verschijnt er een klok.
  • Bent u al vrijwilliger geef dan aan wat u al doet
  • Doe dit vóór 15 augustus!
  • Mocht u geen toegang hebben tot de voetbal.nl app download dan het formulier van de website en stuur deze naar vrijwilligers@svdiehaghe.nl. Ook vóór 15 augustus!
  • Wanneer u niets invult en niets van u laat horen dan bent u verplicht €80 te voldoen

Vragen kunt u stellen via vrijwilligers@svdiehaghe.nl. Mocht u goede suggesties of aanvullingen hebben dan kijken we daar naar uit. Dat kan via hetzelfde emailadres.

Met sportieve groet,

Het bestuur van sv Die Haghe

The functioning of sv Die Haghe depends on the input from the volunteers. The club has expanded recently and this has to led to a  shortage of volunteers. Because of the shortage of volunteers, the club is functioning ever less effectively. It is therefore of great importance for sv Die Haghe to pay attention to the work of volunteers in the club!

"De Algemene Leden Vergadering" (general meeting of all club members) has unanimously decided on June 6th 2018 to implement a mandatory "volunteers' contribution". This new policy will apply from season 2018-2019 and can be found on the Clubs' website under "informatie -> documenten.

The most important change is that each active player will be asked to fulfill "volunteers' activities". If for whatever reason a member is unable or unwilling to do this, a contribution of €80 will be levied.

We kindly ask you to do the following:

• Download the app Voetbal.nl and register or log in.
  • Click on  the tab " vrijwilliger".
  • Please indicate at least 3 tasks that you would prefer to do and for which you are available. The times indicated can be changed. When you click, a clock will appear.
  • If you already are a volunteer please indicate your volunteer activity.
  • Kindly do this before the 15th of August.
  • If you are unable to access the Voetbal.nl app then please download the form from the website and email it to  vrijwilligers@svdiehaghe.nl. Please also do this before Augustus 15th.

If you do not fill in anything or we do not hear from you, unfortunately it will be compulsory to pay € 80.

If you have any questions please contact us at vrijwilligers@svdiehaghe.nl. If you have any suggestion or comments we would love to hear from you. Again you can use the same email address.

With sporting regards,

"Het bestuur van sv Die Haghe"

Zaterdag 19 januari grasvelden 4,5, 6 en 8 hele dag afgekeurd

19-01-2019
De grasvelden 4,5,6 en 8 zijn de hele dag afgekeurd.

Velden afgekeurd

17-01-2019
Velden donderdag 17 januari afgekeurd. Kunstgrasschema voor donderdag in werking

Vandaag, woensdag 16 januari, geen keeperstraining!

16-01-2019

Zeg rente, wat doe je met mijn spaargeld?

16-01-2019
ING organiseert een informatiebijeenkomst Sparen + Beleggen op dinsdag 12 februari om 19.00 uur in het clubgebouw van sv Die Haghe.

Contributie inning uitbesteed

15-01-2019
Tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering is besloten dat de contributie inning wordt uitbesteed. Ondanks herhaalde verzoeken via de site, via e-mail en berichten van club collect, de ...

Met de bus naar Rijsoord-Die Haghe

15-01-2019
Met de bus naar Rijsoord-Die Haghe

Cisca Bakker overleden

14-01-2019
Afgelopen weekend bereikte ons het trieste bericht dat na een kort ziekbed op vrijdag 11 januari Cisca Bakker is overleden.

Moeder eerste elftal keeper Bas Drost overleden

14-01-2019

Midwintertoernooi zondag 13 januari 2019

12-01-2019
Midwintertoernooi zondag 13 januari 2019

Sv Die Haghe start met Vrouwen 7-tal 30+

11-01-2019
De groei bij het vrouwen en meisjes voetbal zet ook in 2019 door. Naast 2 vrouwen teams en 8 meiden teams in elke leeftijdsklasse, start Die Haghe nu ook met een team in een vrouwen 7-tal competitie.