DIE HAGHE 1 - KLOETINGE 1

27-10-2018, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - WESTLANDIA 3

27-10-2018, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Contributie inning bij sv Die Haghe.

16-07-2018 09:39 - Algemeen

Contributie inning bij sv Die Haghe.

Zoals door het bestuur bekend gemaakt heeft de vereniging de inning van de contributie uitbesteed aan een derde partij, Clubcollect. De vereniging heeft dit gedaan om de werkdruk, bij de vrijwilligers die met de inning belast zijn, te verminderen. Daarnaast geeft het de leden meer vrijheid in het kiezen van het betaal moment, wat hopelijk het aantal storneringen doet verminderen.

Bij de invoering van de inning door Clubcollect zijn er een aantal vragen gesteld door leden. Het is daarom verstandig om hier de spelregels rond de contributie inning nog eens op een rij te zetten.

 

1) De contributie wordt door de leden in de Algemene Leden Vergadering vastgesteld. Hier wordt alleen de hoogte van de contributie vastgesteld.


2) De contributie is verschuldigd voor een geheel seizoen en dient vooruit betaald te worden. Het lid is verplicht de contributie voor aanvang seizoen volledig te voldoen.


3) Het bestuur heeft besloten om naast betaling ineens ook kwartaal betalingen toe te staan. Het bedrag wordt in vier gelijke delen verdeeld en dient vooraf gaand aan het kwartaal voldaan te zijn. Het lid krijgt de vrijheid om de betaaldag te kiezen.


4) In de communicatie naar de leden toe is er ook sprake van een maandbedrag. Dit bedrag is ter indicatie van de kosten per maand. Dit betekent niet dat er ook per maand betaald kan worden.


5) Bij te late betaling of stornering wordt u door Clubcollect in de gelegenheid gesteld om als nog de betaling te voldoen. Het administratieve proces wordt door Clubcollect volledig van de vereniging overgenomen. Voor de goede orde de vordering blijft in handen van de vereniging. Clubcollect is geen incasso bureau het voert alleen de administratie.


Helaas zijn er bij de invoering enkele aanloop problemen geconstateerd. Zo stonden de kwartaal termijnen niet goed ingericht. Dit is inmiddels hersteld. Leden die al een betalingsschema hebben opgegeven kunnen dit wijzigen.

 

 

Het hoofdbestuur.

Nieuws

Die Haghe weer met beide benen op de grond na 3-0 verlies bij Forum Sport

20-10-2018
Die Haghe kwam er tegen Forum Sport in Voorburg nauwelijks aan te pas en liep na een vroege achterstand tegen een ruime nederlaag op en dat was lang geleden (update)

Nieuwe bordsponsor voor sv Die Haghe: Restaurant Di Sopra

18-10-2018
Naast teamsponsor voor de MO-21 is Restaurant Di Sopra ook bordsponsor geworden van sv Die Haghe.

Sportsignaal radio doet verslag van de wedstrijd Forum Sport - Die Haghe

17-10-2018
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Forum Sport - Die Haghe

Opnieuw een wedstrijd van de week: Forum Sport - Die Haghe

17-10-2018
Forum Sport, de nummer 2, ontvangt zaterdag de koploper, Die Haghe waarbij oude tijden herleven. Vroeger waren er de titanenwedstrijden tussen DEVJO en Die Haghe maar nu DEVJO is gefuseerd met sv ...

Trainingen herfstvakantie

16-10-2018
In de herfstvakantie gaan voor de jeugd de trainingen voor niet-selectieteams niet door. Selectieteams trainen wel.

Extra dag fysiotherapeut

16-10-2018

VDL 2 - Die Haghe 2: 0 - 0

15-10-2018
In een rommelige en slordige wedstrijd tegen VDL 2 mag Die Haghe 2 blij zijn met een punt.

Even in de ogen wrijven en weer kijken...Die Haghe is de koploper

14-10-2018
Na een goede 0-1 zege bij Honselerdijk kan en mag Die Haghe zich - met één wedstrijd minder gespeeld - de trotse koploper van de 1e klasse B noemen. Gekker moet het niet worden maar het is wel de ...

JUZZT FOOTBALL ACADEMY HERFSTKAMP!

11-10-2018
Twee dagen lang voetballen in verschillende vormen, zoals een penaltybokaal, wedstrijdjes, grote voetbalboarding, techniektraining en cowboys and indians.

Een vroege topper in de 1e klasse B: Honselersdijk - Die Haghe

11-10-2018
Die Haghe wacht de ontmoetingen tegen twee regioclubs. Volgende week treft het in Voorburg Forum Sport maar zaterdag a.s. reist de ploeg af naar Honselersdijk dat knap via de nacompetitie uit de ...
Pagina 1 van 135  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe