DIE HAGHE 1 - WESTLANDIA 1

SEV 2 - DIE HAGHE 2

26-01-2019, 10:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe 2 >

Contributie inning bij sv Die Haghe.

16-07-2018 09:39 - Algemeen

Contributie inning bij sv Die Haghe.

Zoals door het bestuur bekend gemaakt heeft de vereniging de inning van de contributie uitbesteed aan een derde partij, Clubcollect. De vereniging heeft dit gedaan om de werkdruk, bij de vrijwilligers die met de inning belast zijn, te verminderen. Daarnaast geeft het de leden meer vrijheid in het kiezen van het betaal moment, wat hopelijk het aantal storneringen doet verminderen.

Bij de invoering van de inning door Clubcollect zijn er een aantal vragen gesteld door leden. Het is daarom verstandig om hier de spelregels rond de contributie inning nog eens op een rij te zetten.

1) De contributie wordt door de leden in de Algemene Leden Vergadering vastgesteld. Hier wordt alleen de hoogte van de contributie vastgesteld.

2) De contributie is verschuldigd voor een geheel seizoen en dient vooruit betaald te worden. Het lid is verplicht de contributie voor aanvang seizoen volledig te voldoen.

3) Het bestuur heeft besloten om naast betaling ineens ook kwartaal betalingen toe te staan. Het bedrag wordt in vier gelijke delen verdeeld en dient vooraf gaand aan het kwartaal voldaan te zijn. Het lid krijgt de vrijheid om de betaaldag te kiezen.

4) In de communicatie naar de leden toe is er ook sprake van een maandbedrag. Dit bedrag is ter indicatie van de kosten per maand. Dit betekent niet dat er ook per maand betaald kan worden.

5) Bij te late betaling of stornering wordt u door Clubcollect in de gelegenheid gesteld om als nog de betaling te voldoen. Het administratieve proces wordt door Clubcollect volledig van de vereniging overgenomen. Voor de goede orde de vordering blijft in handen van de vereniging. Clubcollect is geen incasso bureau het voert alleen de administratie.

Helaas zijn er bij de invoering enkele aanloop problemen geconstateerd. Zo stonden de kwartaal termijnen niet goed ingericht. Dit is inmiddels hersteld. Leden die al een betalingsschema hebben opgegeven kunnen dit wijzigen.

Het hoofdbestuur.

Zaterdag 19 januari grasvelden 4,5, 6 en 8 hele dag afgekeurd

19-01-2019
De grasvelden 4,5,6 en 8 zijn de hele dag afgekeurd.

Velden afgekeurd

17-01-2019
Velden donderdag 17 januari afgekeurd. Kunstgrasschema voor donderdag in werking

Vandaag, woensdag 16 januari, geen keeperstraining!

16-01-2019

Zeg rente, wat doe je met mijn spaargeld?

16-01-2019
ING organiseert een informatiebijeenkomst Sparen + Beleggen op dinsdag 12 februari om 19.00 uur in het clubgebouw van sv Die Haghe.

Contributie inning uitbesteed

15-01-2019
Tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering is besloten dat de contributie inning wordt uitbesteed. Ondanks herhaalde verzoeken via de site, via e-mail en berichten van club collect, de ...

Met de bus naar Rijsoord-Die Haghe

15-01-2019
Met de bus naar Rijsoord-Die Haghe

Cisca Bakker overleden

14-01-2019
Afgelopen weekend bereikte ons het trieste bericht dat na een kort ziekbed op vrijdag 11 januari Cisca Bakker is overleden.

Moeder eerste elftal keeper Bas Drost overleden

14-01-2019

Midwintertoernooi zondag 13 januari 2019

12-01-2019
Midwintertoernooi zondag 13 januari 2019

Sv Die Haghe start met Vrouwen 7-tal 30+

11-01-2019
De groei bij het vrouwen en meisjes voetbal zet ook in 2019 door. Naast 2 vrouwen teams en 8 meiden teams in elke leeftijdsklasse, start Die Haghe nu ook met een team in een vrouwen 7-tal competitie.