DIE HAGHE 1 - D.H.C. 1

18-08-2018, 14:30 uur
DUNO toernooi | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - VITESS DELFT 2

20-08-2018, 19:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Contributie inning bij sv Die Haghe.

16-07-2018 09:39 - Algemeen

Contributie inning bij sv Die Haghe.

Zoals door het bestuur bekend gemaakt heeft de vereniging de inning van de contributie uitbesteed aan een derde partij, Clubcollect. De vereniging heeft dit gedaan om de werkdruk, bij de vrijwilligers die met de inning belast zijn, te verminderen. Daarnaast geeft het de leden meer vrijheid in het kiezen van het betaal moment, wat hopelijk het aantal storneringen doet verminderen.

Bij de invoering van de inning door Clubcollect zijn er een aantal vragen gesteld door leden. Het is daarom verstandig om hier de spelregels rond de contributie inning nog eens op een rij te zetten.

 

1) De contributie wordt door de leden in de Algemene Leden Vergadering vastgesteld. Hier wordt alleen de hoogte van de contributie vastgesteld.


2) De contributie is verschuldigd voor een geheel seizoen en dient vooruit betaald te worden. Het lid is verplicht de contributie voor aanvang seizoen volledig te voldoen.


3) Het bestuur heeft besloten om naast betaling ineens ook kwartaal betalingen toe te staan. Het bedrag wordt in vier gelijke delen verdeeld en dient vooraf gaand aan het kwartaal voldaan te zijn. Het lid krijgt de vrijheid om de betaaldag te kiezen.


4) In de communicatie naar de leden toe is er ook sprake van een maandbedrag. Dit bedrag is ter indicatie van de kosten per maand. Dit betekent niet dat er ook per maand betaald kan worden.


5) Bij te late betaling of stornering wordt u door Clubcollect in de gelegenheid gesteld om als nog de betaling te voldoen. Het administratieve proces wordt door Clubcollect volledig van de vereniging overgenomen. Voor de goede orde de vordering blijft in handen van de vereniging. Clubcollect is geen incasso bureau het voert alleen de administratie.


Helaas zijn er bij de invoering enkele aanloop problemen geconstateerd. Zo stonden de kwartaal termijnen niet goed ingericht. Dit is inmiddels hersteld. Leden die al een betalingsschema hebben opgegeven kunnen dit wijzigen.

 

 

Het hoofdbestuur.

Nieuws

Eerste winst Die Haghe 1 als 1e klasser

17-08-2018
Die Haghe won op het toernooi van oud rivaal DUNO, ondanks goed keeperswerk van de Houtwijkse goalie, met 4-0 van sv Houtwijk.

ZWART & PARTNERS NETWERKNOTARISSEN TOERNOOI s.v. DIE HAGHE

16-08-2018
s.v. Die Haghe organiseert op maandag 20-, dinsdag 21- en zaterdag 25 augustus a.s. voor de eerste maal het Zwart & Partners Netwerknotarissen toernooi voor 1e en 2e elftallen. Deelnemende ...

JUZZT FOOTBALL ACADEMY ZOMERKAMPEN!

16-08-2018
Bij Die Haghe op 21, 22 en 23 augustus: 3 dagen lang voetballen in verschillende vormen, zoals een penaltybokaal, wedstrijdjes, techniektraining en cowboys and indians. Verder bestaat het voetbalkamp uit vooruitgang met skills.....

Trainingen en wedstrijden deze week

13-08-2018
In de voorbereiding beginnen al weer veel (jeugd)teams met trainingen en wedstrijden Hier het overzicht van de komende week van 13 aug. t/m 18 aug.

Kledinglijn sv Die Haghe

13-08-2018
Net als vorig seizoen heeft Die Haghe met Free Kick de afspraak om de wedstrijdkleding en trainingskleding bij Die Haghe te bestellen en af te rekenen. Met het betaalbewijs is de kleding bij Free ...

Seizoenstart meiden op 18 augustus 2018 met trainingsdag

10-08-2018
Op zaterdag 18 augustus trappen de meiden (vanaf onder 13) af met de traditionele trainingsdag.

Vanaf september maakt Healthy Hapz ook maaltijden op bestelling.

08-08-2018
Maaltijden die passen bij jouw gezonde leefstijl. Niet meer nadenken over wat je moet eten, zo blijft er meer tijd over om te sporten of om gewoon van je vrije tijd te genieten.

Bewaarnummer seizoen 2018-2019 gepubliceerd

07-08-2018
In het clubblad, dat op deze site ook is te downloaden, staan diverse wetenswaardigheden over het nieuwe voetbalseizoen.

*** Nieuw vrijwilligers beleid - New volunteer policy ***

01-08-2018
Graag uw aandacht voor een belangrijke verandering in het vrijwilligersbeleid van de vereniging. Please note an important change in the volunteer policy of the club.

Vloer clubgebouw in onderhoud Deel II

30-07-2018
Vloer clubgebouw in onderhoud Deel II Dinsdag 31 juli zal het clubgebouw wederom niet toegankelijk zijn.
Pagina 1 van 130  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe