DIE HAGHE 1 - HEINENOORD 1

01-01-2019

Ooievaarsregeling

04-07-2018 20:32 - Algemeen

Die Haghe heeft zich als deelnemende vereniging aangemeld, waardoor leden van Die Haghe met een Ooievaarspas een korting genieten van 50% op de contributie. Voor jeugdleden die op 1 januari nog geen 18 jaar zijn, is de korting 100%, mits Die Haghe als eerste sportvereniging voor deze pas wordt gebruikt. Is Die Haghe de tweede vereniging waarvoor de pas wordt gebruikt dan geldt een korting van 50%.

Per 1 juli 2018 wordt het gebruik van de ooievaarspas anders voor kinderen tot en met 17 jaar (De actie "Kinderen Doen Mee"(KDM)).

De pashouder dient dan elk kwartaal de pas te laten scannen in de commissiekamer bij Die Haghe. Dit kan het hele kwartaal. Wordt de pas niet in het desbetreffende kwartaal gescand dan vervalt het recht op vergoeding. De contributie dient dan door de pashouder aan Die Haghe te worden voldaan. Dit geldt ook voor de 50% regeling als voetbal de 2e sport is. Dus het is zaak de pas zo snel mogelijk in het begin van het kwartaal te laten scannen.

Voor de 50% regeling (personen van 18 jaar en ouder) treedt de regeling 1 januari 2019 in werking.

The "Ooievaarspas" Scheme of the municipality of The Hague offers a solution for people with a narrow trade fair.

Die Haghe has registered as a participating association, as a result of which members of Die Haghe enjoy a 50% discount on the contribution with an "Ooievaarspas". For youth members who have not reached the age of 18 on January First, the discount is 100%, provided that Die Haghe is used as the first sports club for this pass. If Die Haghe is the second association for which the pass is used, a 50% discount applies.

As of 1 July 2018, the use of the "Ooievaarspas"  will be different for children up to and including the age of 17 (The action "Children Participate)" (Dutch: Kinderen Doen Mee)).

The card holder must then have the pass scanned every quarter in the supervisory board room at Die Haghe. This can be done throughout the quarter. If the pass is not scanned in the relevant quarter, the right to reimbursement will lapse. The membership fee must then be paid by the cardholder to Die Haghe. This also applies to the 50% rule if football is the 2nd sport. It is therefore important to have the pass scanned as soon as possible at the beginning of the quarter. (July 1, October 1, January 1 and April 1).

For the 50% scheme (persons aged 18 and over), the scheme will enter into force on  January first 2019.

Hoe zullen Die Haghe en Heinenoord het jaar 2018 afsluiten?

14-12-2018
Die Haghe is in 2018 voor de laatste keer gastheer en wel van Heinenoord. De groenhemden uit de Hoekse Waard staan precies één overwinning verwijderd van het team van trainer Wim de Jong...spannend !!

Keeperstraining - loopscholing - techniektraining

13-12-2018
De keeperstraining en loopscholing zijn in verband met de winterstop gestopt. Er is vrijdag 14 december nog wel techniektraining.

Kerstklaverjasdrive

11-12-2018
Vrijdagavond 21 december is het dan zover. We beginnen om 20.00 uur, inschrijven doe je per koppel terwijl de inschrijfkosten € 5 per persoon zijn.

Die Haghe toont geen Haagse BLØF in Zoutelande: 3-1

11-12-2018
Het nummer Zoutelande van de popgroep BLØF heeft als refrein "Blij dat je hier bent" en dat gold zeker voor de thuisploeg dat Die Haghe geen schijn van kans gaf.

Grasvelden maandag 10 december afgekeurd

10-12-2018
De grasvelden op Ockenburgh zijn door de aanhoudende regen op maandag 10 december afgekeurd. Het vervangend kunstgrasschema treedt vanavond in werking. Zie de website....

Quintus 2 - Die Haghe 2: 2 - 4 (ruststand: 1 - 0)

10-12-2018
Die Haghe 2 gaat lekker de winsterstop in na verdiende overwinning tegen Quintus 2.

Zaterdag 8 december afkeuringen

08-12-2018
Alle grasvelden vandaag afgekeurd. Klik verder voor overzicht van afgelaste wedstrijden. Zie ook KNVB-app.

Vrijwilligers bedankt!

07-12-2018
Vandaag is het de dag van de vrijwilliger.

Zaterdag cruciaal duel Die Haghe tegen vv De Meeuwen in Zeeland

06-12-2018
Zaterdag a.s., als Pluvius de voetballers gunstig is gezind, speelt Die Haghe 1 de belangrijke -zo niet cruciale- verre en lastige uitwedstrijd tegen v.v. De Meeuwen in Zoutelande.

Met de bus naar Zoutelande!

05-12-2018
A.s. zaterdag 8 december speelt Die Haghe 1 de belangrijke uitwedstrijd tegen De Meeuwen in het Zeeuwse Zoutelande.