DIE HAGHE 1 - HEINENOORD 1

01-01-2019

Poule-indeling Die Haghe 1 bekend

01-07-2018 22:42 - Senioren

Die Haghe 1 is in de concept poule-indeling van de KNVB ingedeeld in de 1e klasse B

club                                             uit                                            shirt

01. BRIELLE                      Brielle (Den Briel)                    wit met rode mouw

02. BVCB                          Bergschenhoek                       blauw

03. DELTASPORT              Vlaardingen                            rood/zwart verticaal

04. DIE HAGHE                 Den Haag                                wit

05. FORUM SPORT            Voorburg                                 licht/donkerblauw verticaal

06. HEINENOORD              Heinenoord                             groen/wit horizontaal

07. HONSELERSDIJK         Honselersdijk                           oranje

08. KLOETINGE                 Kloetinge                                 groen/wit verticaal

09. vv MEEUWEN              Zoutelande                             groen

10. POORTUGAAL             Poortugaal                               geel/zwart verticaal

11. RVVH                          Ridderkerk                              blauw/wit verticaal

12. RIJSOORD                   Ridderkerk                               blauw

13. SHO                           Oud Beijerland                          wit

14. WESTLANDIA            Naaldwijk                                   groen

De KNVB is momenteel bezig met de indelingen voor komend seizoen. Op de app. van Voetbal.nl zijn de indelingen gevonden van de zaterdag eerste klassen. Volgens een KNVB-woordvoerder betreft het de concept-indelingen.

Op 3 juli wordt door de competitieleiders nog vergaderd en zullen er mogelijk nog kleine aanpassingen gedaan worden aan de door Voetbal.nl gepubliceerde indelingen," liet een woordvoerder van de KNVB weten aan de collega's van VoetbalRotterdam. De KNVB wil echter speciale verzoeken en mogelijkheden tot derby's nog onderzoeken en mogelijk aanpassingen doen. Er dient dus nog een slag om de arm te worden gehouden.

Vanuit deze regio zijn Die Haghe en sv Honselersdijk afgelopen seizoen gepromoveerd. Volgens die concept-indeling komen zij in de eerste klasse B, waar ook Forum Sport en Westlandia zouden zijn ingedeeld dit alles volgens Haaglandenvoetbal.nl

Wim van de Graaf

Wedstrijdzaken

Hoe zullen Die Haghe en Heinenoord het jaar 2018 afsluiten?

14-12-2018
Die Haghe is in 2018 voor de laatste keer gastheer en wel van Heinenoord. De groenhemden uit de Hoekse Waard staan precies één overwinning verwijderd van het team van trainer Wim de Jong...spannend !!

Keeperstraining - loopscholing - techniektraining

13-12-2018
De keeperstraining en loopscholing zijn in verband met de winterstop gestopt. Er is vrijdag 14 december nog wel techniektraining.

Kerstklaverjasdrive

11-12-2018
Vrijdagavond 21 december is het dan zover. We beginnen om 20.00 uur, inschrijven doe je per koppel terwijl de inschrijfkosten € 5 per persoon zijn.

Die Haghe toont geen Haagse BLØF in Zoutelande: 3-1

11-12-2018
Het nummer Zoutelande van de popgroep BLØF heeft als refrein "Blij dat je hier bent" en dat gold zeker voor de thuisploeg dat Die Haghe geen schijn van kans gaf.

Grasvelden maandag 10 december afgekeurd

10-12-2018
De grasvelden op Ockenburgh zijn door de aanhoudende regen op maandag 10 december afgekeurd. Het vervangend kunstgrasschema treedt vanavond in werking. Zie de website....

Quintus 2 - Die Haghe 2: 2 - 4 (ruststand: 1 - 0)

10-12-2018
Die Haghe 2 gaat lekker de winsterstop in na verdiende overwinning tegen Quintus 2.

Zaterdag 8 december afkeuringen

08-12-2018
Alle grasvelden vandaag afgekeurd. Klik verder voor overzicht van afgelaste wedstrijden. Zie ook KNVB-app.

Vrijwilligers bedankt!

07-12-2018
Vandaag is het de dag van de vrijwilliger.

Zaterdag cruciaal duel Die Haghe tegen vv De Meeuwen in Zeeland

06-12-2018
Zaterdag a.s., als Pluvius de voetballers gunstig is gezind, speelt Die Haghe 1 de belangrijke -zo niet cruciale- verre en lastige uitwedstrijd tegen v.v. De Meeuwen in Zoutelande.

Met de bus naar Zoutelande!

05-12-2018
A.s. zaterdag 8 december speelt Die Haghe 1 de belangrijke uitwedstrijd tegen De Meeuwen in het Zeeuwse Zoutelande.