DIE HAGHE 1 - HEINENOORD 1

01-01-2019

Overschrijvingen

14-05-2018 18:51 - Algemeen

Een overschrijving aanvragen doe je digitaal. Verenigingen regelen alle overschrijvingen via Sportlink Club. Dit geldt voor zowel het veldvoetbal als het zaalvoetbal en is van toepassing op alle amateurspelers in Nederland die uitkomen in de categorie A en de categorie B.

Overschrijvingsdata

De overschrijving moet uiterlijk 15 juni 2018, 23.59 uur zijn aangevraagd bij en door de nieuwe vereniging.

Uiterlijk 15 juni 2018 digitaal zijn aangevraagd

de speler heeft zowel in de categorie A als in de categorie B hebt gespeeldvan categorie A naar categorie Avan categorie B naar categorie A

Afmelddatum

Een afmelddatum bij de te verlatende vereniging is van toepassing op het contributiejaar van de oude vereniging. Deze datum is niet van toepassing op een overschrijving en hier kan ook geen beroep op worden gedaan om een overschrijving te verkrijgen.

Overschrijvingsdatum

Uiterlijk tot en met 15 juni 2018 van ieder jaar kan tot 23,59 uur een overschrijving worden aangevraagd.

Overschrijving algemeen

Zodra een speler in de overschrijvingsperiode aangeeft uit te willen komen voor jullie vereniging, meld je de speler met een spelactiviteit aan in Sportlink Club. Heeft de speler een overschrijving nodig? Dan worden de KNVB en de oude vereniging automatisch op de hoogte gebracht.

Hoeft de oude vereniging geen akkoord meer te geven zodra een speler de club wil verlaten? Hierover het volgende:

Voor alle overschrijvingen die in de overschrijvingsperiode worden aangevraagd geldt dat, ongeacht of er nog blokkades zijn, de overschrijving pas op 30 juni / 1 juli wordt doorgevoerd. Als er op dat moment nog een (financiële) blokkade opgelegd is bij de persoon, dan kan de overschrijving niet plaatsvinden. Vanaf 30 juni / 1 juli geldt voor alle overschrijvingen dat deze worden doorgevoerd, zodra er geen blokkade meer is die de overschrijving tegenhoudt.Voor spelende leden die zich in de overschrijvingsperiode aanmelden bij een andere vereniging vindt op het moment van verwerking automatisch de afmelding bij de oude vereniging plaats.Personen die de vereniging wensen te verlaten en overschrijving naar een andere vereniging wensen, dienen ervoor te zorgen dat hun contributie plus eventuele opgelegde boetes volledig zijn voldaan, alvorens het verzoek tot overschrijving door de bond wordt geaccepteerd. Na 31 mei is men weer een jaar contributie plichtig!!!

Beëindigen lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap slechts kan geschieden tegen het einde van het boekjaar en met inachtneming van een opzeggingstermijn van vier weken.

Hoe zullen Die Haghe en Heinenoord het jaar 2018 afsluiten?

14-12-2018
Die Haghe is in 2018 voor de laatste keer gastheer en wel van Heinenoord. De groenhemden uit de Hoekse Waard staan precies één overwinning verwijderd van het team van trainer Wim de Jong...spannend !!

Keeperstraining - loopscholing - techniektraining

13-12-2018
De keeperstraining en loopscholing zijn in verband met de winterstop gestopt. Er is vrijdag 14 december nog wel techniektraining.

Kerstklaverjasdrive

11-12-2018
Vrijdagavond 21 december is het dan zover. We beginnen om 20.00 uur, inschrijven doe je per koppel terwijl de inschrijfkosten € 5 per persoon zijn.

Die Haghe toont geen Haagse BLØF in Zoutelande: 3-1

11-12-2018
Het nummer Zoutelande van de popgroep BLØF heeft als refrein "Blij dat je hier bent" en dat gold zeker voor de thuisploeg dat Die Haghe geen schijn van kans gaf.

Grasvelden maandag 10 december afgekeurd

10-12-2018
De grasvelden op Ockenburgh zijn door de aanhoudende regen op maandag 10 december afgekeurd. Het vervangend kunstgrasschema treedt vanavond in werking. Zie de website....

Quintus 2 - Die Haghe 2: 2 - 4 (ruststand: 1 - 0)

10-12-2018
Die Haghe 2 gaat lekker de winsterstop in na verdiende overwinning tegen Quintus 2.

Zaterdag 8 december afkeuringen

08-12-2018
Alle grasvelden vandaag afgekeurd. Klik verder voor overzicht van afgelaste wedstrijden. Zie ook KNVB-app.

Vrijwilligers bedankt!

07-12-2018
Vandaag is het de dag van de vrijwilliger.

Zaterdag cruciaal duel Die Haghe tegen vv De Meeuwen in Zeeland

06-12-2018
Zaterdag a.s., als Pluvius de voetballers gunstig is gezind, speelt Die Haghe 1 de belangrijke -zo niet cruciale- verre en lastige uitwedstrijd tegen v.v. De Meeuwen in Zoutelande.

Met de bus naar Zoutelande!

05-12-2018
A.s. zaterdag 8 december speelt Die Haghe 1 de belangrijke uitwedstrijd tegen De Meeuwen in het Zeeuwse Zoutelande.