DIE HAGHE 1 - HEINENOORD 1

INSCHRIJVING MEIDENKAMP VAN START

14-05-2018 16:37 - Jeugd|Meisjes

Beste ouders en meiden,

Het meidenkamp komt er weer aan, en dit keer (zoals aangekondigd) niet meer in ons vertrouwde Pinksterweekend. Stiekem speelden we al vanaf de oprichting van het meidenkamp met die voorzichtige gedachte: Wat als we iets voor de meiden konden organiseren dat langer dan een weekend duurt en meer garantie op mooi weer geeft? Nu heeft de KNVB voor ons de knoop doorgehakt door ons Pinksterweekend te claimen voor de competitie en verhuizen wij met het meidenkamp eindelijk naar de zomer.

Vanaf vandaag is het mogelijk je in te schrijven voor het kamp via deze link.
Geen gehannes dus meer met Word-documenten invullen, printen, scannen of mailen: het aanmelden gaat eindelijk digitaal! Meer informatie is te lezen in de link, maar voor de handigheid de details hier ook onder elkaar.

VOOR WIE: alle meiden die spelen in onze MO11 t/m MO17 teams, maar óók alle meiden die spelen in de jongensteams in die leeftijdsklassen.
WANNEER: vrijdag 13 juli 17.00 uur t/m dinsdag 17 juli 14.00 uur.
WAAR: op het terrein van Die Haghe, in het clubgebouw en in de kleedkamers.
KOST DAT: € 75,- per deelnemer (betaaldetails in de aanmeldlink)
WAT KRIJGEN WE DAAR VOOR TERUG: een kamp dat eindelijk even lang als het jeugdkamp duurt, met een week vol sport, spel, lol en vooral natuurlijk ook heel veel voetbal!
INSCHRIJVEN: tot en met zondag 2 juni.

Dus als jullie je snel inschrijven, gaan wij snel verder met het programma!

Namens alle leiding,
Sanderijn & Stefan

meidenkamp@svdiehaghe.nl

Hoe zullen Die Haghe en Heinenoord het jaar 2018 afsluiten?

14-12-2018
Die Haghe is in 2018 voor de laatste keer gastheer en wel van Heinenoord. De groenhemden uit de Hoekse Waard staan precies één overwinning verwijderd van het team van trainer Wim de Jong...spannend !!

Keeperstraining - loopscholing - techniektraining

13-12-2018
De keeperstraining en loopscholing zijn in verband met de winterstop gestopt. Er is vrijdag 14 december nog wel techniektraining.

Kerstklaverjasdrive

11-12-2018
Vrijdagavond 21 december is het dan zover. We beginnen om 20.00 uur, inschrijven doe je per koppel terwijl de inschrijfkosten € 5 per persoon zijn.

Die Haghe toont geen Haagse BLØF in Zoutelande: 3-1

11-12-2018
Het nummer Zoutelande van de popgroep BLØF heeft als refrein "Blij dat je hier bent" en dat gold zeker voor de thuisploeg dat Die Haghe geen schijn van kans gaf.

Grasvelden maandag 10 december afgekeurd

10-12-2018
De grasvelden op Ockenburgh zijn door de aanhoudende regen op maandag 10 december afgekeurd. Het vervangend kunstgrasschema treedt vanavond in werking. Zie de website....

Quintus 2 - Die Haghe 2: 2 - 4 (ruststand: 1 - 0)

10-12-2018
Die Haghe 2 gaat lekker de winsterstop in na verdiende overwinning tegen Quintus 2.

Zaterdag 8 december afkeuringen

08-12-2018
Alle grasvelden vandaag afgekeurd. Klik verder voor overzicht van afgelaste wedstrijden. Zie ook KNVB-app.

Vrijwilligers bedankt!

07-12-2018
Vandaag is het de dag van de vrijwilliger.

Zaterdag cruciaal duel Die Haghe tegen vv De Meeuwen in Zeeland

06-12-2018
Zaterdag a.s., als Pluvius de voetballers gunstig is gezind, speelt Die Haghe 1 de belangrijke -zo niet cruciale- verre en lastige uitwedstrijd tegen v.v. De Meeuwen in Zoutelande.

Met de bus naar Zoutelande!

05-12-2018
A.s. zaterdag 8 december speelt Die Haghe 1 de belangrijke uitwedstrijd tegen De Meeuwen in het Zeeuwse Zoutelande.