DIE HAGHE 1 - HOUTWIJK 1

16-08-2018, 19:30 uur
DUNO toernooi | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 1 - D.H.C. 1

18-08-2018, 14:30 uur
DUNO toernooi | Meer Die Haghe 1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe ondervindt binnen een half uur pech en geluk

13-05-2018 11:53 - Senioren

Die Haghe verspeelt in blessuretijd dure punten maar komt er weer mee weg.....

Dat het verschil tussen teleurstelling en vreugde dicht bij elkaar ligt, bleek weer eens na afloop van de wedstrijd tussen Die Haghe en RCL. Die Haghe had heel lang een voorsprong van 1-0 vastgehouden en dat was genoeg om de titel bijna binnen te halen. Maar ver in blessuretijd kwam RCL verdiend op 1-1 en was de teleurstelling heel groot bij de thuisploeg.

Daar kwam bij dat UVS, in blessuretijd, op een 1-0 voorsprong was gekomen en dat betekende dat de voorsprong van Die Haghe was teruggebracht tot twee punten! Maar terwijl iedereen zich had verzoend met deze uitslag en bezig was de teleurstelling te verwerken, kwam de melding binnen dat DoCoS in de 97e minuut op 1-1 was gekomen tegen UVS. Er ging een soort vreugdegehuil over Ockenburgh, omdat Die Haghe nu dezelfde uitgangspositie behield en nu met nog twee wedstrijden te gaan op vier punten voorsprong staat.

Op een uitstekende grasmat kon Die Haghe niet echt in het ritme komen. Aanvankelijk was het overwicht voor RCL, alhoewel Die Haghe dat balbezit wel toeliet. Maar het spelletje van Die Haghe verliep niet zoals het moest. Op het middenveld had RCL constant een mannetje over en Die Haghe had moeite om dat op te lossen. Pas na een kwartier kwam de thuisploeg eindelijk een beetje op stoom en dat was vooral te danken aan de zeer actieve Jesse Bakker, die als rechtsback niet schroomde om zich aan de zijkanten aan te bieden. De eerste goede aanval verliep ook via Jesse Bakker en Jordan Rolvink. In de volgende minuut kwam Die Haghe op een luid bejubelde 1-0 via Jeroen Brand na een hoekschop van Peter de Kleer.

Twee minuten later vergat scheidsrechter Hans Spaans Die Haghe een penalty te geven toen Robin Laming in de zestien omver werd gekegeld. In die eerste helft bleef het daarbij waarbij opviel dat RCL pas in de 35e minuut haar eerste doelpoging had. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. RCL had balbezit en Die Haghe ving de aanvallen op de middenlijn op om daarna er snel uit te komen. De 2-0 hing eerder in de lucht dan de 1-1, maar het ontbrak Die Haghe deze middag vooral aan mankracht in de zestien meter om de wedstrijd naar zich toe te trekken. RCL strubbelde tegen en kreeg na een uur spelen haar eerste echte grote kans op 1-1. De bal ging echter voorlangs het doel van Bas Drost.

De spanning werd opgevoerd en bij de gastheren sloeg de verlamming toe. Dan maar de 1-0 over de meet trekken was het motto, maar zoals zo vaak in de voetballerij krijg je dan het lid op de neus. In de 94e minuut scoorde RCL de verdiende en luid bejubelde gelijkmaker: 1-1.

Zoals eerder gemeld sloeg de teleurstelling in een half uur om in een grote deceptie om een paar minuten later weer om te slaan in grote vreugde. Valken'68 en UVS blijven op vier punten staan en die moeten volgende week winnen om Die Haghe van de titel af te houden. Die Haghe gaat dan op bezoek bij SVC'08.

Tekst: Kees de Groot

© Haaglanden Voetbal

LEES OOK: Het Haagsamateurvoetbal

www.hethaagsamateurvoetbal.nl/laatste-nieuws/19936/die-haghe-geeft-in-blessuretijd-tegen-rcl-drie-punten-weg

 

Nieuws

Contributie inning bij sv Die Haghe.

16-07-2018
Contributie inning bij sv Die Haghe. Zoals door het bestuur bekend gemaakt heeft de vereniging de inning van de contributie uitbesteed aan een derde partij, Clubcollect. De vereniging heeft dit ...

VOORBEREIDING SELECTIE DIE HAGHE + poule-indeling definitief

13-07-2018
Hierbij het overzicht van de oefen- en bekerwedstrijden van Die Haghe 1 en 2 tijdens de voorbereiding. Nieuw in de voorbereiding is het Die Haghe "Zwart & Partners Netwerk Notarissen toernooi" ...

Clubcollect contributie inning live. **** UPDATE ****

12-07-2018
De Clubcollect contributie inning is vandaag live gegaan. De termijn betaling per kwartaaal is actief.

Start jeugdtrainingen 2018 -2019

11-07-2018
In augustus starten de trainingen voor het nieuwe seizoen. Trainings for next season start in August.

Voorlopige teamindeling JO19 en JO17

11-07-2018
De voorlopige teamindelingen van de JO17 en JO19 voor het komende seizoen zijn bekend.

Voorlopige teamindeling JO15 en JO13

11-07-2018
De voorlopige teamindelingen van de JO15 en JO13 voor het komende seizoen zijn bekend.

Voorlopige teamindeling JO12, JO11 en JO10

11-07-2018
De voorlopige teamindelingen van de JO12, JO11 en JO10 voor het komende seizoen zijn bekend.

Voorlopige teamindeling JO9 en JO8

11-07-2018
De voorlopige teamindelingen van de JO9 en JO8 voor het komende seizoen zijn bekend.

Nieuwe contributietarieven

04-07-2018
Op de recentelijk gehouden Algemene ledenvergadering is ingestemd met de voorgestelde contributieverhoging. Hieronder de nieuwe tarieven:

Ooievaarsregeling

04-07-2018
Voor mensen met een smalle beurs biedt de Ooievaarspasregeling van de gemeente Den Haag uitkomst.
Pagina 1 van 128  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe