DIE HAGHE 1 - HEINENOORD 1

15-12-2018, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

WERVE, TE 2 - DIE HAGHE 3

15-12-2018, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 3 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Nieuwjaarsreceptie

01-01-2019

Kiddy Goodpills

Die Haghe ondervindt binnen een half uur pech en geluk

13-05-2018 11:53 - Senioren

Die Haghe verspeelt in blessuretijd dure punten maar komt er weer mee weg.....

Dat het verschil tussen teleurstelling en vreugde dicht bij elkaar ligt, bleek weer eens na afloop van de wedstrijd tussen Die Haghe en RCL. Die Haghe had heel lang een voorsprong van 1-0 vastgehouden en dat was genoeg om de titel bijna binnen te halen. Maar ver in blessuretijd kwam RCL verdiend op 1-1 en was de teleurstelling heel groot bij de thuisploeg.

Daar kwam bij dat UVS, in blessuretijd, op een 1-0 voorsprong was gekomen en dat betekende dat de voorsprong van Die Haghe was teruggebracht tot twee punten! Maar terwijl iedereen zich had verzoend met deze uitslag en bezig was de teleurstelling te verwerken, kwam de melding binnen dat DoCoS in de 97e minuut op 1-1 was gekomen tegen UVS. Er ging een soort vreugdegehuil over Ockenburgh, omdat Die Haghe nu dezelfde uitgangspositie behield en nu met nog twee wedstrijden te gaan op vier punten voorsprong staat.

Op een uitstekende grasmat kon Die Haghe niet echt in het ritme komen. Aanvankelijk was het overwicht voor RCL, alhoewel Die Haghe dat balbezit wel toeliet. Maar het spelletje van Die Haghe verliep niet zoals het moest. Op het middenveld had RCL constant een mannetje over en Die Haghe had moeite om dat op te lossen. Pas na een kwartier kwam de thuisploeg eindelijk een beetje op stoom en dat was vooral te danken aan de zeer actieve Jesse Bakker, die als rechtsback niet schroomde om zich aan de zijkanten aan te bieden. De eerste goede aanval verliep ook via Jesse Bakker en Jordan Rolvink. In de volgende minuut kwam Die Haghe op een luid bejubelde 1-0 via Jeroen Brand na een hoekschop van Peter de Kleer.

Twee minuten later vergat scheidsrechter Hans Spaans Die Haghe een penalty te geven toen Robin Laming in de zestien omver werd gekegeld. In die eerste helft bleef het daarbij waarbij opviel dat RCL pas in de 35e minuut haar eerste doelpoging had. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. RCL had balbezit en Die Haghe ving de aanvallen op de middenlijn op om daarna er snel uit te komen. De 2-0 hing eerder in de lucht dan de 1-1, maar het ontbrak Die Haghe deze middag vooral aan mankracht in de zestien meter om de wedstrijd naar zich toe te trekken. RCL strubbelde tegen en kreeg na een uur spelen haar eerste echte grote kans op 1-1. De bal ging echter voorlangs het doel van Bas Drost.

De spanning werd opgevoerd en bij de gastheren sloeg de verlamming toe. Dan maar de 1-0 over de meet trekken was het motto, maar zoals zo vaak in de voetballerij krijg je dan het lid op de neus. In de 94e minuut scoorde RCL de verdiende en luid bejubelde gelijkmaker: 1-1.

Zoals eerder gemeld sloeg de teleurstelling in een half uur om in een grote deceptie om een paar minuten later weer om te slaan in grote vreugde. Valken'68 en UVS blijven op vier punten staan en die moeten volgende week winnen om Die Haghe van de titel af te houden. Die Haghe gaat dan op bezoek bij SVC'08.

Tekst: Kees de Groot

© Haaglanden Voetbal

LEES OOK: Het Haagsamateurvoetbal

www.hethaagsamateurvoetbal.nl/laatste-nieuws/19936/die-haghe-geeft-in-blessuretijd-tegen-rcl-drie-punten-weg

 

Nieuws

Hoe zullen Die Haghe en Heinenoord het jaar 2018 afsluiten?

14-12-2018
Die Haghe is in 2018 voor de laatste keer gastheer en wel van Heinenoord. De groenhemden uit de Hoekse Waard staan precies één overwinning verwijderd van het team van trainer Wim de Jong...spannend !!

Keeperstraining - loopscholing - techniektraining

13-12-2018
De keeperstraining en loopscholing zijn in verband met de winterstop gestopt. Er is vrijdag 14 december nog wel techniektraining.

Kerstklaverjasdrive

11-12-2018
Vrijdagavond 21 december is het dan zover. We beginnen om 20.00 uur, inschrijven doe je per koppel terwijl de inschrijfkosten € 5 per persoon zijn.

Die Haghe toont geen Haagse BLØF in Zoutelande: 3-1

11-12-2018
Het nummer Zoutelande van de popgroep BLØF heeft als refrein "Blij dat je hier bent" en dat gold zeker voor de thuisploeg dat Die Haghe geen schijn van kans gaf.

Grasvelden maandag 10 december afgekeurd

10-12-2018
De grasvelden op Ockenburgh zijn door de aanhoudende regen op maandag 10 december afgekeurd. Het vervangend kunstgrasschema treedt vanavond in werking. Zie de website....

Quintus 2 - Die Haghe 2: 2 - 4 (ruststand: 1 - 0)

10-12-2018
Die Haghe 2 gaat lekker de winsterstop in na verdiende overwinning tegen Quintus 2.

Zaterdag 8 december afkeuringen

08-12-2018
Alle grasvelden vandaag afgekeurd. Klik verder voor overzicht van afgelaste wedstrijden. Zie ook KNVB-app.

Vrijwilligers bedankt!

07-12-2018
Vandaag is het de dag van de vrijwilliger.

Zaterdag cruciaal duel Die Haghe tegen vv De Meeuwen in Zeeland

06-12-2018
Zaterdag a.s., als Pluvius de voetballers gunstig is gezind, speelt Die Haghe 1 de belangrijke -zo niet cruciale- verre en lastige uitwedstrijd tegen v.v. De Meeuwen in Zoutelande.

Met de bus naar Zoutelande!

05-12-2018
A.s. zaterdag 8 december speelt Die Haghe 1 de belangrijke uitwedstrijd tegen De Meeuwen in het Zeeuwse Zoutelande.
Pagina 1 van 139  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe