HPSV VR1 - DIE HAGHE VR1

27-03-2019, 20:00 uur
HVT | Meer Die Haghe VR1 >

VELO VR1 - DIE HAGHE VR1

30-03-2019, 13:30 uur
comp | Meer Die Haghe VR1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe ondervindt binnen een half uur pech en geluk

13-05-2018 11:53 - Senioren

Die Haghe verspeelt in blessuretijd dure punten maar komt er weer mee weg.....

Dat het verschil tussen teleurstelling en vreugde dicht bij elkaar ligt, bleek weer eens na afloop van de wedstrijd tussen Die Haghe en RCL. Die Haghe had heel lang een voorsprong van 1-0 vastgehouden en dat was genoeg om de titel bijna binnen te halen. Maar ver in blessuretijd kwam RCL verdiend op 1-1 en was de teleurstelling heel groot bij de thuisploeg.

Daar kwam bij dat UVS, in blessuretijd, op een 1-0 voorsprong was gekomen en dat betekende dat de voorsprong van Die Haghe was teruggebracht tot twee punten! Maar terwijl iedereen zich had verzoend met deze uitslag en bezig was de teleurstelling te verwerken, kwam de melding binnen dat DoCoS in de 97e minuut op 1-1 was gekomen tegen UVS. Er ging een soort vreugdegehuil over Ockenburgh, omdat Die Haghe nu dezelfde uitgangspositie behield en nu met nog twee wedstrijden te gaan op vier punten voorsprong staat.

Op een uitstekende grasmat kon Die Haghe niet echt in het ritme komen. Aanvankelijk was het overwicht voor RCL, alhoewel Die Haghe dat balbezit wel toeliet. Maar het spelletje van Die Haghe verliep niet zoals het moest. Op het middenveld had RCL constant een mannetje over en Die Haghe had moeite om dat op te lossen. Pas na een kwartier kwam de thuisploeg eindelijk een beetje op stoom en dat was vooral te danken aan de zeer actieve Jesse Bakker, die als rechtsback niet schroomde om zich aan de zijkanten aan te bieden. De eerste goede aanval verliep ook via Jesse Bakker en Jordan Rolvink. In de volgende minuut kwam Die Haghe op een luid bejubelde 1-0 via Jeroen Brand na een hoekschop van Peter de Kleer.

Twee minuten later vergat scheidsrechter Hans Spaans Die Haghe een penalty te geven toen Robin Laming in de zestien omver werd gekegeld. In die eerste helft bleef het daarbij waarbij opviel dat RCL pas in de 35e minuut haar eerste doelpoging had. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. RCL had balbezit en Die Haghe ving de aanvallen op de middenlijn op om daarna er snel uit te komen. De 2-0 hing eerder in de lucht dan de 1-1, maar het ontbrak Die Haghe deze middag vooral aan mankracht in de zestien meter om de wedstrijd naar zich toe te trekken. RCL strubbelde tegen en kreeg na een uur spelen haar eerste echte grote kans op 1-1. De bal ging echter voorlangs het doel van Bas Drost.

De spanning werd opgevoerd en bij de gastheren sloeg de verlamming toe. Dan maar de 1-0 over de meet trekken was het motto, maar zoals zo vaak in de voetballerij krijg je dan het lid op de neus. In de 94e minuut scoorde RCL de verdiende en luid bejubelde gelijkmaker: 1-1.

Zoals eerder gemeld sloeg de teleurstelling in een half uur om in een grote deceptie om een paar minuten later weer om te slaan in grote vreugde. Valken'68 en UVS blijven op vier punten staan en die moeten volgende week winnen om Die Haghe van de titel af te houden. Die Haghe gaat dan op bezoek bij SVC'08.

Tekst: Kees de Groot

© Haaglanden Voetbal

LEES OOK: Het Haagsamateurvoetbal

www.hethaagsamateurvoetbal.nl/laatste-nieuws/19936/die-haghe-geeft-in-blessuretijd-tegen-rcl-drie-punten-weg

 

Nieuws

Superstunt van Die Haghe: 3-1 winst op koploper Rijsoord

23-03-2019
De gehele week waren ze er al mee bezig en zelfs vlak voor de wedstrijd lieten de spelers van Die Haghe merken dat zij vol vertrouwen waren in een goed resultaat tegen de koploper Rijsoord, waar ...

“up-date Jeugdkamp”: NOG ENKELE PLAATSEN VOOR HET JEUGDKAMP BESCHIKBAAR.

21-03-2019
Precies 1 maand na de start van de inschrijfperiode voor het 44ste jeugdkamp staat de teller al op 59 inschrijvingen…..dit is boven alle verwachtingen en daar zijn we erg blij mee. Het maximale aantal deelnemers is 75, dus we hebben nog enkele plekjes te verdelen.

TOP Rooster, het nieuwe planningsysteem voor het Clubgebouw

21-03-2019
TOP Rooster, het nieuwe planningsysteem voor het Clubgebouw waarmee u bardiensten zelf kunt plannen.

Kan Die Haghe stunten tegen koploper Rijsoord?

21-03-2019
En waarom niet? Die Haghe is thans in betere doen dan ten tijde van de heenwedstrijd op 19 januari jl. welke kansloos met 6-0 werd verloren. Een aantal spelers uit de ziekenboeg van toen zijn ...

Sportsignaal radio verslaat a.s. zaterdag de wedstrijd Die Haghe - Rijsoord

21-03-2019
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Die Haghe - Rijsoord Leo Pronk is de verslaggever

Die Haghe verliest in 7 minuten van Nootdorp in de Haaglanden Cup:2-3

20-03-2019
Een goed spelend Die Haghe maakte het Hoofdklasser Nootdorp (opnieuw) zeer lastig en het stond 7 minuten voor tijd nog met 2-0 voor. Als aanzet tot de verliespartij was er wederom een zware ...

HVC’10 2 - Die Haghe 2: 5 - 1 (ruststand: 3 - 1)

18-03-2019
Die Haghe 2 moet noodgedwongen roeien met nog meer jeugdige riemen en verliest ietwat geflatteerd met 5-1 van het goede HVC’10 2.

Die Haghe lijdt in Kloetinge een nipte nederlaag met perspectief: 1-0

17-03-2019
Een onverklaarbare scheidsrechtelijke dwaling bezorgde de thuisploeg onverwachts een strafschop waardoor Die Haghe tegen een onverdiende 1-0 nederlaag opliep al hadden de Ockenburghers ook ...

sv Die Haghe krijgt compliment van de KNVB

16-03-2019
De KNVB wil de sv Die Haghe feliciteren en complimenteren, Die Haghe is positief opgevallen. Sinds een aantal seizoenen werkt de KNVB met de aanpak risicoverenigingen. Bij deze aanpak wordt aan uitspraken van tuchtzaken een x-aantal punten gekoppeld. Hoe zwaarder de zaak, hoe hoger het aantal punten.

Contributie niet-gescande ooievaaspassen wordt geïncasseerd

16-03-2019
Bezitters van een ooievaarspas hebben recht op een korting op de verschuldigde contributie van de sv Die Haghe.
Pagina 1 van 146  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe