DIE HAGHE 1 - SHO 1

29-09-2018, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - CWO 2

29-09-2018, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe ondervindt binnen een half uur pech en geluk

13-05-2018 11:53 - Senioren

Die Haghe verspeelt in blessuretijd dure punten maar komt er weer mee weg.....

Dat het verschil tussen teleurstelling en vreugde dicht bij elkaar ligt, bleek weer eens na afloop van de wedstrijd tussen Die Haghe en RCL. Die Haghe had heel lang een voorsprong van 1-0 vastgehouden en dat was genoeg om de titel bijna binnen te halen. Maar ver in blessuretijd kwam RCL verdiend op 1-1 en was de teleurstelling heel groot bij de thuisploeg.

Daar kwam bij dat UVS, in blessuretijd, op een 1-0 voorsprong was gekomen en dat betekende dat de voorsprong van Die Haghe was teruggebracht tot twee punten! Maar terwijl iedereen zich had verzoend met deze uitslag en bezig was de teleurstelling te verwerken, kwam de melding binnen dat DoCoS in de 97e minuut op 1-1 was gekomen tegen UVS. Er ging een soort vreugdegehuil over Ockenburgh, omdat Die Haghe nu dezelfde uitgangspositie behield en nu met nog twee wedstrijden te gaan op vier punten voorsprong staat.

Op een uitstekende grasmat kon Die Haghe niet echt in het ritme komen. Aanvankelijk was het overwicht voor RCL, alhoewel Die Haghe dat balbezit wel toeliet. Maar het spelletje van Die Haghe verliep niet zoals het moest. Op het middenveld had RCL constant een mannetje over en Die Haghe had moeite om dat op te lossen. Pas na een kwartier kwam de thuisploeg eindelijk een beetje op stoom en dat was vooral te danken aan de zeer actieve Jesse Bakker, die als rechtsback niet schroomde om zich aan de zijkanten aan te bieden. De eerste goede aanval verliep ook via Jesse Bakker en Jordan Rolvink. In de volgende minuut kwam Die Haghe op een luid bejubelde 1-0 via Jeroen Brand na een hoekschop van Peter de Kleer.

Twee minuten later vergat scheidsrechter Hans Spaans Die Haghe een penalty te geven toen Robin Laming in de zestien omver werd gekegeld. In die eerste helft bleef het daarbij waarbij opviel dat RCL pas in de 35e minuut haar eerste doelpoging had. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. RCL had balbezit en Die Haghe ving de aanvallen op de middenlijn op om daarna er snel uit te komen. De 2-0 hing eerder in de lucht dan de 1-1, maar het ontbrak Die Haghe deze middag vooral aan mankracht in de zestien meter om de wedstrijd naar zich toe te trekken. RCL strubbelde tegen en kreeg na een uur spelen haar eerste echte grote kans op 1-1. De bal ging echter voorlangs het doel van Bas Drost.

De spanning werd opgevoerd en bij de gastheren sloeg de verlamming toe. Dan maar de 1-0 over de meet trekken was het motto, maar zoals zo vaak in de voetballerij krijg je dan het lid op de neus. In de 94e minuut scoorde RCL de verdiende en luid bejubelde gelijkmaker: 1-1.

Zoals eerder gemeld sloeg de teleurstelling in een half uur om in een grote deceptie om een paar minuten later weer om te slaan in grote vreugde. Valken'68 en UVS blijven op vier punten staan en die moeten volgende week winnen om Die Haghe van de titel af te houden. Die Haghe gaat dan op bezoek bij SVC'08.

Tekst: Kees de Groot

© Haaglanden Voetbal

LEES OOK: Het Haagsamateurvoetbal

www.hethaagsamateurvoetbal.nl/laatste-nieuws/19936/die-haghe-geeft-in-blessuretijd-tegen-rcl-drie-punten-weg

 

Nieuws

Ab (Albert) Nederhoed overleden

25-09-2018
Hedenmiddag bereikte ons het bericht dat op 24 september is overleden: Ab Nederhoed. AB is 90 jaar geworden.

Sportsignaal radio verslaat a.s. zaterdag de wedstrijd Die Haghe - SHO

25-09-2018
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Die Haghe - SHO Robert Henderson is de verslaggever

Vitesse Delft 3 - Die Haghe 2 : 4-0 (3-0)

24-09-2018
“Jongste tweede elftal ooit, moet, als je goed kijkt, het zelf beter doen”

Even voorstellen: Stagiaires van ROC Mondriaan

24-09-2018

Nieuwe Jeugdsportcoördinator

24-09-2018
Sinds vorige week is er bij sv Die Haghe een nieuwe jeugdsportcoördinator actief. Roberto Escudero stelt zich aan u voor.

Die Haghe kent droomstart: 0-2 winst bij RVVH

23-09-2018
Die Haghe acteert voor het eerst in de 1e klasse en kende een start als uit een jongensboek. Het uit de Hoofdklasse gedegradeerde RVVH werd in Ridderkerk met 0-2 verslagen en daar was niets van ...

Die Haghe 1 zet 1e stap in 1e klasse tegen het 100-jarige RVVH

21-09-2018
Eindelijk is het zo ver. Na veel intensieve trainingen en een prima ongeslagen oefencampage (door in de beker na 3x winst) treedt Die Haghe 1 toe tot de 1e klasse van het zaterdagvoetbal en start ...

Die Haghe komt tegen SC Monster laat op stoom

16-09-2018
Ook de 3e bekerwedstrijd in de poulefase werd gewonnen door Die Haghe al ging dit deze keer moeizaam. Een 2-1 achterstand bij rust werd vlak voor tijd omgezet in een 2-3 overwinning...

Met de bus naar uitwedstrijd RVVH 1 - Die Haghe 1

15-09-2018
Busreis naar RVVH 1 - Die Haghe 1

Die Haghe 1 zaterdag tegen oude rivaal SC Monster

13-09-2018
In de 3e bekerronde van de poulefase speelt het reeds geplaatste Die Haghe zaterdag in Monster tegen de plaatselijke Sportclub dat vorig seizoen promotie wist af te dwingen naar de 2e klasse.
Pagina 1 van 133  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe