HPSV VR1 - DIE HAGHE VR1

27-03-2019, 20:00 uur
HVT | Meer Die Haghe VR1 >

VELO VR1 - DIE HAGHE VR1

30-03-2019, 13:30 uur
comp | Meer Die Haghe VR1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe gaat met een goed gevoel de slotfase van de competitie in.

09-05-2018 10:22 - Senioren

Die Haghe gaat met een goed gevoel de slotfase van de competitie in.

Met nog drie competitiewedstrijden te gaan bedraagt de voorsprong van koploper Die Haghe op naaste belagers UVS en Valken'68 respectievelijk 4 en 6 punten. Daarnaast beschikt Die Haghe voor aanvang van de wedstrijd tegen RCL over een beter doelsaldo (+27 tegen +21 en +23) dat bij een mogelijke gelijke eindstand van doorslaggevende betekenis kan zijn.

Maar voor het zover is moet Die Haghe uit de komende 3 wedstrijden het liefst nog 6 punten halen om de kampioensvlag in top te mogen hijsen. Om dat zo snel mogelijk te bewerkstelligen zal er dus thuis op het vertrouwde Ockenburgh gewonnen moeten worden van het thans op de 9e plaats staande Racing Club Leiderdorp dat op 24 augustus 1926 werd opgericht.

Op 25 november 2017 leverde de eerste wedstrijd in Leiderdorp een 1-3 overwinning op voor Die Haghe door doelpunten van Sebastiaan vd Starre en Peter de Kleer. De bouw van het nieuwe onderkomen van de thuisploeg was toen nog niet voltooid en spelers moesten zich bij het omkleden behelpen in noodcabines en verzorger Raymond Beekhuizen vertoonde zijn tape- en massage-kunsten in een ballenhok! "Terug naar de basis" leverde wel drie prima punten op. Punten die Die Haghe nu zeer goed kan gebruiken. Na de welverdiende uit-overwinning op Lugdunum zagen de supporters ineens weer de beleving en klasse terug van de 1e en 2e periode van de witkielen waardoor de hoop op het behalen van het kampioenschap levend werd gehouden.

Die Haghe heeft uit de 23 gespeelde wedstrijden nu 48 punten terwijl RCL er 30 verzamelde. Die Haghe wist 15x te winnen, speelde 3x gelijk en verloor 5x. tegenstander van vandaag, RCL won 8x, speelde maar liefst 6x gelijk en verloor 9x (doelsaldo 38-40 = -2). Die Haghe zal het nu in ieder geval moeten doen zonder haar topscorer Sebastiaan vd Starre die een laatste wedstrijd schorsing uitzit.

Gelukkig bepaalt de sterkte van "de bank" ook de sterkte van het gehele team en zal Die Haghe zeker niet verzwakt aan de wedstrijd tegen de Leiderdorpers beginnen.

Al met al kan het op het natuurgras van het gezellige hoofdveld van Die Haghe een spannende en leuke wedstrijd worden welke door de arbiter van dienst, Hans Spaans uit Bleiswijk, in goede banen zal worden geleid. Ik wens hem, de spelers en begeleiding alsmede de pupil- en het team van de week en uiteraard alle supporters namens het bestuur een hele fijne voetbalmiddag toe. Voor die supporters nog maar eens de aanwijzing dat glaswerk en alcoholische drank bij het speelveld nog steeds verboden is en het verzoek dus om aan dit verbod gevolg te geven, waarvoor op voorhand dank van.....

Wim vd Graaf

Nieuws

Superstunt van Die Haghe: 3-1 winst op koploper Rijsoord

23-03-2019
De gehele week waren ze er al mee bezig en zelfs vlak voor de wedstrijd lieten de spelers van Die Haghe merken dat zij vol vertrouwen waren in een goed resultaat tegen de koploper Rijsoord, waar ...

“up-date Jeugdkamp”: NOG ENKELE PLAATSEN VOOR HET JEUGDKAMP BESCHIKBAAR.

21-03-2019
Precies 1 maand na de start van de inschrijfperiode voor het 44ste jeugdkamp staat de teller al op 59 inschrijvingen…..dit is boven alle verwachtingen en daar zijn we erg blij mee. Het maximale aantal deelnemers is 75, dus we hebben nog enkele plekjes te verdelen.

TOP Rooster, het nieuwe planningsysteem voor het Clubgebouw

21-03-2019
TOP Rooster, het nieuwe planningsysteem voor het Clubgebouw waarmee u bardiensten zelf kunt plannen.

Kan Die Haghe stunten tegen koploper Rijsoord?

21-03-2019
En waarom niet? Die Haghe is thans in betere doen dan ten tijde van de heenwedstrijd op 19 januari jl. welke kansloos met 6-0 werd verloren. Een aantal spelers uit de ziekenboeg van toen zijn ...

Sportsignaal radio verslaat a.s. zaterdag de wedstrijd Die Haghe - Rijsoord

21-03-2019
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Die Haghe - Rijsoord Leo Pronk is de verslaggever

Die Haghe verliest in 7 minuten van Nootdorp in de Haaglanden Cup:2-3

20-03-2019
Een goed spelend Die Haghe maakte het Hoofdklasser Nootdorp (opnieuw) zeer lastig en het stond 7 minuten voor tijd nog met 2-0 voor. Als aanzet tot de verliespartij was er wederom een zware ...

HVC’10 2 - Die Haghe 2: 5 - 1 (ruststand: 3 - 1)

18-03-2019
Die Haghe 2 moet noodgedwongen roeien met nog meer jeugdige riemen en verliest ietwat geflatteerd met 5-1 van het goede HVC’10 2.

Die Haghe lijdt in Kloetinge een nipte nederlaag met perspectief: 1-0

17-03-2019
Een onverklaarbare scheidsrechtelijke dwaling bezorgde de thuisploeg onverwachts een strafschop waardoor Die Haghe tegen een onverdiende 1-0 nederlaag opliep al hadden de Ockenburghers ook ...

sv Die Haghe krijgt compliment van de KNVB

16-03-2019
De KNVB wil de sv Die Haghe feliciteren en complimenteren, Die Haghe is positief opgevallen. Sinds een aantal seizoenen werkt de KNVB met de aanpak risicoverenigingen. Bij deze aanpak wordt aan uitspraken van tuchtzaken een x-aantal punten gekoppeld. Hoe zwaarder de zaak, hoe hoger het aantal punten.

Contributie niet-gescande ooievaaspassen wordt geïncasseerd

16-03-2019
Bezitters van een ooievaarspas hebben recht op een korting op de verschuldigde contributie van de sv Die Haghe.
Pagina 1 van 146  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe